Wish I could've made a change 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Wish I could've made a change

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Greypaw"
Member
Wish I could've made a change Giphy
Ema
91
Actief
The heart is a strange beast
and not ruled by logic

CAT'S PROFILE
Age: 8 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Greypaw
BerichtOnderwerp: Wish I could've made a change   Wish I could've made a change Icon_minitimedo 3 jun 2021 - 21:56


Zijn mentor was recent overleden, wat stom dit allemaal. Zeker nadat zijn hele ‘familie’ al aan het sterven was. Opa Panther, tante Chivy, Rookchirp, … En nu zijn mentor, Lynxfang. Hij had zijn training nog niet zo lang, maar een maan of twee, en toch voelde hij zich gehecht aan zijn mentor. Want iedereen die hij leerde kennen vormde hij een band mee, en nu dat die ook al weg was… Wist de jonge tom niet goed hoe hij zich moest voelen. Alles dat hij wou was anderen beschermen en er voor ze zijn, maar hoe kon hij dat nou wanneer iedereen weg ging. Was het zijn schuld op het einde?

Zijn ooghoek ving de lichte vacht van een kattin die hij al kende sinds hij een kit was. Toen was ze nog nieuw hier en had ze een verhaal aan hem verteld, die ze nog wist: namelijk over de duizend vossen die ze had verslagen op een super coole berg. Op een snel tempo trippelde hij naar haar toe. “Hoi Shatteredice”, knikte hij, een klein glimlachje op zijn gezicht. Wat was het toch moeilijk te lachen wanneer het binnenin aan het stormen was.


+Shattered


Wish I could've made a change Daz3cxv-d1e9ee11-a8b3-4f47-8745-378dd99ccf77.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzAwZWQwNzU3LTliNTYtNDQ3Mi1iOWE1LWY4NTE3MTcyZjkzMlwvZGF6M2N4di1kMWU5ZWUxMS1hOGIzLTRmNDctODc0NS0zNzhkZDk5Y2NmNzcuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Vicious. and truly wicked
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Wish I could've made a change
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: