[Open] Buffet 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
GREENLEAF
Season
Greenleaf, 18 °C - 27°C
De vogeltjes kwetteren, het water kabbelt, de bloemen dansen en de lucht is zwaar van de hitte: eindelijk, het is greenleaf! Alle clans hebben het goed, nu prooi in overvloede is.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Open] Buffet

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowpaw,
Member
[Open] Buffet Avacrowmixer
Jazzy
387
Actief
"Here comes a hurricane, trouble is her middle name!"

CAT'S PROFILE
Age: 10 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Boos
Crowpaw,
BerichtOnderwerp: [Open] Buffet   [Open] Buffet Icon_minitimevr 4 jun 2021 - 19:25

Crowkit
Crowkit
Crowkit[Open] Buffet Da8e6kn-3d6de4de-39b6-48cf-8c80-acbfaf455f3c[Open] Buffet Ztut955[Open] Buffet Da8e6px-3469263e-59a3-4549-a166-ce5fa2a52b0e

Een krakend, crunchend geluid klonk door de nursery heen. In het hoekje van de den zat ze, met een kever tussen haar lippen gedrukt. Haar kleine, half ontwikkelde hoektanden doorboorden de schel van het insect en zorgden ervoor dat het geluid door de den hoorbaar was. Ze likte even haar lippen af toen haar maaltijd verdwenen was. Niet slecht. Even keek ze op, haar ogen zoekende naar haar volgende doelwit. Nu het lente was waren er zoveel insecten. Niet dat Crow wist dat het daarom was, ze was een dom kind. Ze knipperde even, schudde haar kopje en sprong overeind waarna ze al snel naar een mosballetje huppelde en zich erop gooide, haar nagels haakten zich in het mos, waarna haar hoektandjes een weg baanden naar het speelgoed.

- Open
You are a lesser creatureCrowpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Open] Buffet
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: