It's darkest before the sunrise - Pagina 2 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It's darkest before the sunrise

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
Tidepaw
Member
It's darkest before the sunrise - Pagina 2 BBTakD
Bunny
301
Actief
"Love recognizes no barriers"

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Tidepaw
BerichtOnderwerp: Re: It's darkest before the sunrise   It's darkest before the sunrise - Pagina 2 Icon_minitimedi 8 jun 2021 - 9:37

Chaos brak uit, verweten werden heen en weer gegooid, prophecies en leugens en Starclan nog aan toe.. Haar tranen waren gestopt terwijl ze probeerde te snappen wat er aan de hand was. Maar ze hoorde enkel zowel Twistedheart als Settleddust zeggen dat ze Newtspark terug moesten halen, en ook al ging Acornstar daar tegen in, dit voelde als hét moment. De jonge kattin sprong recht, de tranen op haar snuitje opgedroogd, en gooide zich in de groep. "J-ja!", mauwde ze luid, zich vooral richtend op haar mentor maar eigenlijk iedereen aansprekend. "W-we moeten N-n-ewt t-terughalen!" Haar stemmetje beefde, niet uit onzekerheid maar uit angst. Starclan, alsjeblieft, zorg ervoor dat ze veilig terug kon komen, dat ze in Shadowclan mocht blijven. Zelfs als dat dan zou betekenen dat Acornstar dan niet kon blijven. "S-staat Starclan n-niet boven d-de leider?", opperde ze toen, niet zeker wetend of dat juist was, maar ze herinnerde zich dat iemand dat haar ooit verteld zou hebben. Of misschien had ze het bedacht, dat kon ook. Maar het klonk haar logisch. De clan van hun voorouders, of één kat die door hen uitgekozen was?


It's darkest before the sunrise - Pagina 2 C58Akc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
It's darkest before the sunrise - Pagina 2 Original
Renske
1954
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: It's darkest before the sunrise   It's darkest before the sunrise - Pagina 2 Icon_minitimedi 8 jun 2021 - 15:29

Het was de schok van Peppermint, dat hij realiseerde dat hij waarschijnlijk iets heel doms had gezegd. Maar het was waar. Iedereen zou het denken, misschien dan maar beter uit zijn mond. Maar daar was Acornstar het niet mee eens. Maar Settleddust boog niet meer, hij hief zijn kin was omhoog en keek hem strak aan. Uitdagend, kwaad. ‘Met alles wat je de afgelopen tijd hebt gedaan. Ja, ik twijfel aan je.’ Over de rogue, over Newtspark, over Serpentpaw. Iedereen wist het, iedereen dacht het. Iedereen dacht dat hij deze keer echt te ver was gegaan. De oorlog kon hij nog recht praten. Maar dit, dit niet meer. En ze keken elkaar nu gewoon strak aan. Juist kiezen, ja ja. Misschien had Settleddust zijn keuze al wel gemaakt. Maar één van de twee loog, dus zo zouden ze het oplossen. Twistedheart riep nog dat ze Newtspark maar gewoon moesten ophalen en Tidepaw deed er nog een schepje bovenop om Starclan te betrekken. Settleddust zijn ogen werden groot. Nee, niet zijn apprentice, zijn dochter. ‘Sst,’ siste hij dan ook fel naar zijn kindje. Dat was ingewikkeld en bovendien erg gevoelig. Hier op aarde, was het leiders woord is wet. Alleen het probleem was nu, dat niemand wist wie nu loog. Was het Starclan, of was het misgegaan bij de medicine cats? Settleddust vertrouwde Peppermint volledig en hij wist dat Peppermint achter Newtspark zou staan. Maar er klopte hier iets duidelijk niet. ‘Laten we Newtspark halen,’ echode hij doodsimpel. Standvastiger en zekerder dan de hartgebroken voorgangers.
S e t t l e d d u s t

I remember the minute
It was like a switch was flipped—
I was just a kid who grew up strong enough
To pick this armor up
and suddenly it fit
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It's darkest before the sunrise
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: