[Event] Revenge for all wrongdoings 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Event] Revenge for all wrongdoings

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
StarClan
Events
[Event] Revenge for all wrongdoings DPKsfdL
118
StarClan
BerichtOnderwerp: [Event] Revenge for all wrongdoings   [Event] Revenge for all wrongdoings Icon_minitimedi 8 jun 2021 - 16:50


Windclan Event
Voor een konijnentunnel zit hij, een dier wat normaal rent voor katten. Af en toe stampt hij met zijn achterpoot om aan te geven dat het menens is.

Eigenlijk lijkt het een doodnormaal konijn... van een afstand. Maar hij blijkt boven de katten uit te torenen met zijn 14 KG. Komen de konijnen wraak nemen?

Terug naar boven Ga naar beneden
Lightfaith
Member
[Event] Revenge for all wrongdoings DPKsfdL
Have faith ⟡
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ⟡ 20 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lightfaith
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Revenge for all wrongdoings   [Event] Revenge for all wrongdoings Icon_minitimedi 8 jun 2021 - 23:52

Prove all of your worth to them
By making yourself invaluable
De glooiende heidevelden waren stil, alsof er een stilte voor de storm hing. De kleine plantjes bewogen mee met de wind, maar niks had haar kunnen verraden wat ze vandaag zou tegenkomen. Ze stapte over de top van de helling en zag hem daar zitten, een konijn met grote, vlezige oren. De koning der konijnen, een konijnenmonster. Een kop zo groot als die van een twoleg en poten die je rug in tweeën konden breken met één ferme trap.

Meteen drukte Lightfaith zich tegen de grond aan, haar hart kloppend in haar keel en haar staart dik. Starclan wees haar genadig, ze had een monster getroffen. Was dit een teken van Starclan? Maar wat voor een teken dan? Ze haalde diep en sidderend adem en besloot vervolgens dat de enige manier waarop de clan dit ging geloven, was wanneer ze dit konijn terug zou brengen naar het kamp. Ze sloop op fluwelen voetjes naar voren, tussen de heide door, waarna ze zich afzette en haar nagels diep in het vel van het konijn haakte, proberend haar kaken rond de nek te sluiten. Ze probeerde de nek te breken zoals ze dat van een normale haasachtige gedaan zou hebben.

Maar tegen zoveel kracht was ze helemaal niet bestand. Het konijn zette zijn machtige achterpoten af en bokte haar eraf, gillend als een mager speenvarken wat naar de slacht gebracht werd. Met een machtige trap rolde ze over de grond heen, voor een moment verdwaasd. Maar het konijn rende niet zoals een normaal konijn weg, het kwam juist op haar afgestormd. Haar goudkleurige ogen werden rond en haar oren gingen plat haar nek in.


[Event] Revenge for all wrongdoings BxWjjSI
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Event] Revenge for all wrongdoings
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: