New starts [open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 New starts [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ashenpatch
Member
New starts [open] 67Z
Michelle
165
Actief
Don't exploit an advantage just because it emerges

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Ashenpatch
BerichtOnderwerp: New starts [open]   New starts [open] Icon_minitimedo 10 jun 2021 - 14:08

The point is not the bearing of suffering.
Ze had Harespring rustig bij haar geroepen en het snel uitgelegd. Daarna waren ze onderweg gegaan. Het zou een langere trek worden en ze durfde niet te spreken over hoe makkelijk ze de oversteek zouden kunnen maken naar Riverclan. De overstroming had hun gebied voor het grootste gedeelte gespaard, enkel hun tunnels lagen voor delen onder water. Maar dat was te overzien. Andere gebieden waren er niet zo veilig van afgekomen. Dat was echter niet een ding voor hun om nu over te oordelen. Met Wolfstar overleden was het aan Blazestar en Ashenpatch zelf om alles weer op te bouwen. Oorlogen te voorkomen en zichzelf te presenteren als een nieuw, united, en sterk front. Windclan was, moest, sterker dan ooit zijn.

Poten bleven zeker niet droog. Waar origineel de twoleg brug was waar ze konden oversteken bij Fourtrees was nu een natte drek. Maar met goede motivatie en hoop kon ze zichzelf er doorheen slepen. Maar 1 facefull modder had ze gekregen en hey. Dat viel nog wel mee. Na de oversteek gaf ze een aantal flinke likken over haar vacht en haalde even diep adem. "En zie ik er half uit als een deputy?" Mauwde ze naar Harespring, zacht grinnikend al zat er niet heel veel kracht in. Maar ze moest zichzelf presenteren. United front. Ja.. Dat zouden ze moeten zijn. In stilte bleef ze wachten bij de grens op een Riverclan patrol die haar naar de clan zou brengen. Hier zou haar leven echt beginnen.

-1st Harespring daarna open.
The point is how it is borne.There's a grain of truth in every fairy tale

Terug naar boven Ga naar beneden
Harespring
Member
New starts [open] DPKsfdL
Cynthia
273
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler (Senior warrior)
Harespring
BerichtOnderwerp: Re: New starts [open]   New starts [open] Icon_minitimedo 10 jun 2021 - 14:34

Ze begreep waarom het nodig was om dit aan de andere clans te vertellen. Tenslotte liet het zien dat ze sterk waren als ze zelf het initiatief zouden nemen. Al moesten ze daarvoor wel naar het territorium van een andere clan en ook nog eens door water heen. Want de overstroming had hun makkelijke weg naar Riverclan er zeker niet makkelijker op gemaakt. Ze tilde haar poten dan ook hoog op terwijl ze over de twoleg bridge liep. Haar vacht werd langzaam meer besmeurd met modder en ze merkte op dat ook die van Ashenpatch niet schoon meer was. De kleur van haar vacht had duidelijk een aantal moddervegen er nu in. Eenmaal bij de grens wachtte ze rustig naast de andere poes. "Een beetje modderig, maar ik denk dat Riverclan het wel moet kunnen zien." Haar eigen vacht zag er waarschijnlijk ook niet bepaald schoon uit en ze haalde ook een paar likken daar overheen.


New starts [open] J16KK6B
Terug naar boven Ga naar beneden
Firespirit
Member
New starts [open] J4HLYIo
»Quinty«
241
Actief
"I often feel like a failure and a success withing the same hour"

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Firespirit
BerichtOnderwerp: Re: New starts [open]   New starts [open] Icon_minitimema 14 jun 2021 - 17:05

Probeerde hij nog steeds weg te komen bij zijn moeder? Ja. Was hij trots op zijn halfzusje dat ze Medicine Cat Apprentice was geworden? Maar natuurlijk. Maar toch stingde er iets. Alles ging goed bij zijn broer, alles ging goed bij zijn moeder. Zelfs zijn jongere half siblings leken alles voor elkaar te krijgen. En wat had hij? Een angst voor vuur en een litteken op zijn flank om 't te laten zien. Zijn zeegroene ogen gleden naar de plek, de vlek op zijn lichaam. Hij snoof zachtjes en liet zijn blik weer over de grens heen gaan. De vacht in zijn nek prikkelde en niet veel later merkte hij de geur van Windclan op. Zijn ogen gleden naar de twee katten die aan kwamen gelopen en rustig het water uit hun vacht aan het halen waren. Firespirit zuchtte zachtjes en liep op ze af. "Wat moet Windclan van Riverclan?" vroeg hij op een neutrale toon, terwijl hij zijn oortjes wiebelde en snel de omgeving scande of er nog meer Windclan katten op de loer lagen.


New starts [open] IRHE0xw
"Oh, why are we so sad? Are we feeling hurt by their evil lies. And all those empty words?
We are thirsty for payback? What would we like to do with the town? Would we like to make it dance?
With the Animal? Would we? WOULD WE? Tell us what we would like to do. Burn it, burn it all"
Terug naar boven Ga naar beneden
Cottonflower
Member
New starts [open] Original
Renske
592
Actief
The woods would be very silent if no bird sang, except those who sang best

CAT'S PROFILE
Age: ♢ Nineteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Cottonflower
BerichtOnderwerp: Re: New starts [open]   New starts [open] Icon_minitimewo 16 jun 2021 - 1:28

New starts [open] Dbitr8r-a9e704e0-05d9-4c69-9fe7-aaa8db4ede6e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYjcxODAxYzAtODk5NS00MDA3LTk5ZTUtZmYyZTUyNzg1M2I4XC9kYml0cjhyLWE5ZTcwNGUwLTA1ZDktNGM2OS05ZmU3LWFhYThkYjRlZGU2ZS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
she has that whiskey sipping
skinny dipping smile

Cottonpaw was kalm haar ding aan het doen. Ze keek hoe ver de rivier buiten haar oevers was getreden, of het al minder was dan de dag ervoor. Ze checkte of ze al dichtbij genoeg kon komen om wat te vissen, tot haar buik in het water gebaad. Maar haar interesse werd getrokken door vreemde stemmen en vreemde geuren. Ze draaide haar oren en sprong weer het water uit, nam niet eens tijd om haar vacht uit te schudden. Het waren indringers! Maar ze was niet als eerst op het plaats delict, Firespirit miauwde nog, haar wat te vriendelijk, wat ze hier deden. Cottonpaw stak haar iets te zelfverzekerde neusje in de lucht en voelde zich naar haar clangenoot sterk genoeg. Deze twee waren misschien ouder, het water was erg dichtbij. Ze konden ze hebben. ‘Ze moeten wel een heel goeie reden hebben om de code te breken,’ daagde ze de twee uit. Haar haren kwamen al overeind en ze zwiepte haar staart heen en weer.
 

New starts [open] Cottonchibi
SHE'S A TORNADO WITH PRETTY EYES AND A HEARTBEAT
Terug naar boven Ga naar beneden
Ashenpatch
Member
New starts [open] 67Z
Michelle
165
Actief
Don't exploit an advantage just because it emerges

CAT'S PROFILE
Age: 22 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Ashenpatch
BerichtOnderwerp: Re: New starts [open]   New starts [open] Icon_minitimewo 16 jun 2021 - 11:00

The point is not the bearing of suffering.
Och hun momentje samen duurde niet lang. Ze had nog even gelachen om de woorden van Harespring maar toen de eerste Riverclanners on scene kwamen verdween de vrolijkheid en keek ze met een strakke blik richting Firespirit en de apprentice.. Cottonpaw als ze het goed had. Met een trek van haar oren zwiepte ze de opmerking van de apprenice weg. Dachten ook altijd dat ze alles waren niet? "Goede dag Firespirit." Mauwde ze richting de kater met een knik. "Wij komen met nieuws van Windclan en zouden graag Crystalstar willen spreken." Mauwde ze rustig en knikte haar kop terug richting de overstroming. "Schreeuwen over zo'n afstand leek ons niet het meet logische idee." Merkte ze iet wat droogjes op maar bewoog haar lichaam verder niet weg van de border. Wachtend op Firespirit's toestemming om mee te komen of zijn antwoord dat hij haar wel zou halen. Beide kon met die rivierkatjes.
The point is how it is borne.There's a grain of truth in every fairy tale

Terug naar boven Ga naar beneden
Harespring
Member
New starts [open] DPKsfdL
Cynthia
273
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler (Senior warrior)
Harespring
BerichtOnderwerp: Re: New starts [open]   New starts [open] Icon_minitimewo 16 jun 2021 - 13:48

Lang hoefden ze niet te wachten voor er twee riverclanners hun kant uit kwamen. De eerste, een warrior, vroeg gewoon wat ze hier deden, maar de apprentice moest een grote mond opzetten. Toch ging ze er niet op in, ze zou de apprentice niet die zelfvoldoening geven. Ze liet voor nu Ashenpatch het woord doen, maar hield wel de apprentice in de gaten voor het geval Cottonpaw ineens zou besluiten het niet bij praten te houden. Nu zou het afwachten zijn of ze hun naar Crystalstar zouden brengen of dat ze hun weg zouden sturen. Dat tweede zou haar niet heel erg verbazen als ze eerlijk was.


New starts [open] J16KK6B
Terug naar boven Ga naar beneden
Firespirit
Member
New starts [open] J4HLYIo
»Quinty«
241
Actief
"I often feel like a failure and a success withing the same hour"

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Firespirit
BerichtOnderwerp: Re: New starts [open]   New starts [open] Icon_minitimema 21 jun 2021 - 15:14

Al snel merkte hij een andere Riverclan geur naast zich op en kwam Cottonpaw opdraven. Firespirit snoof eventjes bij het horen van de woorden van de apprentice en vroeg zich af wat er gebeurd was met de fatsoenlijke opvoeding binnen zijn clan. Zeker omdat het een kit van Blueflower was, een van de meest fatsoenlijke katten die hij kende. Hij besloot om geen opmerking te maken op de apprentice, maar richtte zich op de twee Windclan katten voor hem. Ashenpatch had hem zo te zien herkend, aangezien hij met zijn naam werd aangesproken. Ze vertelde dat ze nieuws hadden voor Crystalstar en dat schreeuwen over de grens geen goed idee leek volgens hen. Firespirit wiebelde met zijn oortjes en liet zijn zeegroene ogen over de katten glijden. "Laten we hopen dat Windclan met goed nieuws komt voor Riverclan," zei hij op een rustige toon. "Cottonpaw, zou jij vooruit willen gaan en Crystalstar inlichten over onze bezoekers," vervolgde hij daarna tegen de apprentice bij zich. Daarna kwam de rode kater overeind en wenkte de twee katten met zijn staart, ze zouden op een rustig tempo terug naar het tijdelijke kamp wandelen. Daar zouden ze aan zijn moeder kunnen uitleggen wat oh zo belangrijk moest zijn.


New starts [open] IRHE0xw
"Oh, why are we so sad? Are we feeling hurt by their evil lies. And all those empty words?
We are thirsty for payback? What would we like to do with the town? Would we like to make it dance?
With the Animal? Would we? WOULD WE? Tell us what we would like to do. Burn it, burn it all"
Terug naar boven Ga naar beneden
Cottonflower
Member
New starts [open] Original
Renske
592
Actief
The woods would be very silent if no bird sang, except those who sang best

CAT'S PROFILE
Age: ♢ Nineteen moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Cottonflower
BerichtOnderwerp: Re: New starts [open]   New starts [open] Icon_minitimema 21 jun 2021 - 21:56

New starts [open] Dbitr8r-a9e704e0-05d9-4c69-9fe7-aaa8db4ede6e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYjcxODAxYzAtODk5NS00MDA3LTk5ZTUtZmYyZTUyNzg1M2I4XC9kYml0cjhyLWE5ZTcwNGUwLTA1ZDktNGM2OS05ZmU3LWFhYThkYjRlZGU2ZS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
she has that whiskey sipping
skinny dipping smile

Cottonpaw moest echt de drang tegenhouden om haar tong naar de sprekende poes uit te steken. Ze had zo'n blik in haar ogen die ze niet zinde, en toen ze zei dat ze Crystalstar wilde spreken, gaf Firespirit naar haar mening ook wat te snel toe. Bovendien had hij het lef om haar even te vertellen wat ze moest doen. Eikel! Ze wilde tegenstribbelen, haar grote mond opzetten, wat ze normaal gesproken ongetwijfeld had gedaan. Maar ze beet net op tijd op haar tong en keek de twee vreemdelingen aan met een blik die kon moorden. Oké dan. Cottonpaw keek nog even Firespirit aan met een blik die niets anders dan ongenoegen uitstraalde, maar ze keerde zich om en begon zonder verder nog een woord vuil te maken terug naar kamp te rennen. Gatver, moest ze nog rennen ook.

Cottonpaw was er echter vlot genoeg en tot haar genoegen was Crystalstar er. Er waren slechts een paar woorden nodig om haar de situatie uit te leggen. En voor ze het wist kon ze weer terugrennen. Dit was dus zo niet hoe ze haar dag had voorgesteld, maar oké, ze zou het doen. Voor Riverclan, en al die yada yada.
 

New starts [open] Cottonchibi
SHE'S A TORNADO WITH PRETTY EYES AND A HEARTBEAT
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: New starts [open]   New starts [open] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
New starts [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: