[Open] Newsflash 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Open] Newsflash

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blazestar
Clanleader
[Open] Newsflash Untitl10
Sannemander
498
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Blazestar
BerichtOnderwerp: [Open] Newsflash   [Open] Newsflash Icon_minitimedo 10 jun 2021 - 21:57

[Open] Newsflash Blaze_29
Hij zou niet te ver gaan. Shadowclan had een voordeel in hun grond. Hoe goor deze ook was, het gevaar dat de drassige bodem vormde was genoeg om een vreemdeling ervan te weerhouden te ver het gebied op te dwalen. De patrouille bleef enkele stappen over de grens staan, enkel om aandacht te trekken. Er huisde geen wanideeën in zijn hoofd, zou niks willen ontsteken. Acornstar maakte rare sprongen de laatste tijd, dat was één ding waar Wolfheart gelijk in had gehad. Het nieuws van de River en Shadowclan oorlog was de andere clans zeker niet ontgaan, het strijd gejoel had het woud doen opschudden. Wolfheart was wijs geweest zich erbuiten te houden.

Het was een positie die de kater graag zo hield, buiten het gebikker van de andere clans, buiten hun ruzies. Windclan had er niks te zoeken. Maar toch stond hij hier, het woord van hun gestorven leader verspreidend. Om zo te laten zien dat, al ze ooit in het gezeik van andere clans gesleept waren, Windclan een nieuwe sterke leader had, één die wel oog had voor wat belangrijk was binnen hun clan. Één die initiatief nam.

Zijn blik lag kort op die van zijn patrol, een kleintje, niet één die gestuurd werd voor slecht nieuws. Hun pelzen waren inmiddels beklad in modder, het spul leek ook werkelijk overal te liggen. "And now we wait" mauwde hij met een zwakke glimlach en een grinnik. Hoopte dat shadowclan niet al te lang op zich liet wachten.

Tag:@Daintywhiff @Oceanpaw
MONTYBLAZESTAR

With pace and a fury defiant

⌑⌑⌑
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
[Open] Newsflash DPKsfdL
Cynthia
3568
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 100 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Newsflash   [Open] Newsflash Icon_minitimedo 10 jun 2021 - 22:07

Het water had een aardig deel van het territorium onder water gezet, waardoor het lastig was om de grenzen goed te patrouilleren, maar het deel dat nog steeds kon deden ze dan ook nog. Het was misschien niet gebruikelijk voor een leader om dit zelf te doen, maar hij had het gevoel dat het beter was als hij misschien even het kamp uit was, al was het maar voor de duur van een patrouille. Wat hij alleen niet had verwacht aan te treffen was de geur van Windclan en dat nog wel op hun gebied. Wat moesten die nu weer? Blazesong kon hij herkennen en de andere twee waren Daintywhiff en Oceanpaw als hij het goed had. Waarom hadden ze niet aan de grens gewacht, maar waren ze met zijn drieën er overheen gekomen? Dit was lang niet genoeg om hun aan te vallen, maar een boodschapper kwam vaak alleen. "Blazesong, wat is dit?" Sprak hij de deputy toe. Zijn blik iets vernauwend. "Je beseft dat je op Shadowclan gebied staat?" Hij hoopte van wel, maar dan was dit dus bewust.


If you are strong, you'll find responsibility
[Open] Newsflash 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Open] Newsflash ZeCIrjc
Beertje
295
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Newsflash   [Open] Newsflash Icon_minitimedo 10 jun 2021 - 22:53

Daintywhiff sjokte naast de zijde van Blazestar door het territorium. Ze trok haar neus op bij het oversteken van de grenzen. Wat een vieze kikkerlucht hadden die Shadowclanners toch. De enige die ze nog kon relativeren was Bluejay die ze hier ongeveer had ontmoet. De ranke poes trok haar poten hoog op toen haar teentjes nat werden door het moerasige water. "Bah!" Ze konden niet ver het territorium in, want het gebied was verraderlijk en zompig. De kleine patrouille hield halt.

Ze draaide haar kopje naar de leider en greens. "Wat als we zeggen dat we Flutterpaw terug willen?", grapte ze zachtjes, maar voordat het laatste deel van haar zin was weggeëbd hoorde ze een lage stem. Daintywhiff zelf stond best hoog op haar poten, maar Acorndust stak met kop en schouders boven haar uit. Ze slikte, het was toch imposant. Bij zijn vraag trok ze een wenkbrauw op. Ze keek heel dramatisch om zich heen, alsof ze het gebied nu pas zag. "Ja," sprak ze droogjes met een licht snerende toon in haar stem.


No Matter What I Do, I Don’t Feel Anything

[Open] Newsflash 0iwmZUH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gavialpaw
Member
[Open] Newsflash DPKsfdL
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Gavialpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Newsflash   [Open] Newsflash Icon_minitimedo 10 jun 2021 - 23:37

Het was maar een smerige bende hoor met al dat water in hun territorium en iets meer geïrriteerd dat normaal was voor hem, dus totaal niet, sjokte Gavialpaw door het wateroverlast heen. Nooit in grote haast, tenzij er iets leuks te beleven viel. De tabby ging zijn gangetje gewoon, al dan wel netjes binnen de regels. Plonsend door het water heen, op zoek naar een droger stuk of zo. Wist hij veel, je kon immers zoveel doen. Jagen, nat worden, sluipen oefenen, nat worden, even een check doen van weet ik veel en oh ja, nat worden. Ach, om eerlijk te zijn vond hij het geen enorme ramp en hij wendde goed aan het water zo. Een stuk interessanter waren de stemmen die hij opeens hoorde. Eentje herkende hij zeker, want dat was niemand minder dan hun eigenste Leader. Andere twee waren hem niet bekend en hij rook geuren die hij aan Windclan kon koppelen. Nou, dat was nog eens bijzonders. Nieuwsgierig en wel in voor wat nieuws liep de jonge kater naar het tafereel toe. Drie katten, geen een die hij nog gezien had. Hij had Acornstar de naam Blazesong horen zeggen, waarvan hij wist van horen zeggen dat die de Windclan Deputy was. Gezien het de enigste kater bij dit bezoek was ging hij er vanuit dat het de kleine roodwitte kat was. Met een slome en vriendelijke blik keek hij naar de drie bezoekers. Een Warrior, een Deputy en een Apprentice. Wat kwamen die hier allemaal doen? Gavialpaw wou iets zeggen maar bedacht zich toen dat Acornstar de laatste tijd wel weer erg trigger happy was met zijn verbanningen en hij wou liever niet per ongeluk iets heel ergs verkeerds zeggen. Dus speelde hij het veilig en keek hij gewoon toe. Hij zag wel wat er gebeurde.


[Open] Newsflash Gavi10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanpaw*
Member
[Open] Newsflash DPKsfdL
Butter
159
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanpaw*
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Newsflash   [Open] Newsflash Icon_minitimevr 11 jun 2021 - 8:29

Oceanpaw was oud genoeg om Warrior te mogen worden maar had er voor gekozen om het nog rustig aan te doen, om zich nog niet te mengen in de drama van de Clan. Ze hield zich afzijdig en aldoende was ze verbaasd dat ze was gevraagd door de nieuwe Deputy om mee te gaan met Blazestar om naar Shadowclan te vertrekken. Het was hoog tijd dat de andere Clans een zichtbaar front zagen, een sterk front. Een tevredenheid in de katten met de kleine Leader. Hij was kleiner dan zijzelf, maar ze respecteerde hem, zijn lichaam mocht klein zijn maar zijn ziel was groots. Ze was ergens wel benieuwd of hij haar moeder had mogen zien, of die nog op haar en haar nestgenoten neer keek. Het leven dat haar moeder voor hen had gelaten, dat betekende ergens toch wel dat de jonge kattin nog voorzichtiger met dat van haar om ging en nog beter van het leven probeerde te genieten. Tevens voelde ze zich een beetje schuldig. Ze wist niet of katten haar mama heel erg miste en ze was geboren terwijl haar mama een andere relatie met Abysshowl had. Dat alles bij elkaar deed haar toch afvragen of ze hoorde te leven. Dit was echter allemaal te diep gaand, want op dit moment kwamen ze naar geploeter door de modder aan bij de grens met Shadowclan. Dit was een van de weinige keren dat ze een paar stappen over de grens mocht en zou zetten. Haar staart, bruin van de modder, zwiepte ze kort heen en weer terwijl ze respectvol schuin achter haar Leader ging staan. Ze mocht boven hem uit torenen, want dat deed bijna iedereen, maar dat betekende niet dat ze zijn rang niet kon tonen met haar lichaamstaal. 'And now we wait,' Mauwde de kater met een zwakke glimlach en gegrinnik. 

Het duurde echter niet lang voordat de Shadowclan Leader naar hen toe kwam stappen. Oceanpaw wiebelde met haar oortjes terwijl ze de laatste woorden van Daintywhiff nog hoorde. 'wat als we zeggen dat we flutterpaw terug willen?' Oceanpaw schudde langzaam haar kop, een goede manier om tegen de haren van een Leader in te strijken. Het zou vast niet geweldig zijn voor hun reputatie en dat van de jonge kater. Ze mopperde zelf niet om de modder, was minder ijdel dan Daintywhiff. Een waar karakter in Windclan. 

'Blazesong, wat is dit?' Vroeg de Shadowclan Leader voordat hij zijn blik vernauwde. 'Je beseft dat je op Shadowclan gebied staat?' Vroeg Acornstar die duidelijk betere Moons had gekend. Tenminste als ze de fluisteringen mocht geloven, daarnaast was de oorlog tussen Riverclan en Shadowclan niet bepaald stil gebleven. Haar blauwe ogen gleden naar de oude kater toe voordat ze kort haar oortjes naar Daintywhiff wendde. 'Ja,' sprak die enkel droogjes met een snerende toon in haar stem. 'We zijn hier niet om Shadowclan iets aan te doen, we wilden enkel je aandacht trekken. Vandaar dat we een paar passen over de grens staan,' Mauwde de Apprentice snel, om de spanning te verbreken, en zodat de kater niet teveel tijd had om een snauw wedstrijd met Daintywhiff te beginnen. De rest was wat haar betreft aan Blazestar. Haar blik gleed alert naar een Shadowclan Apprentice die zwijgend toe keek. Goed, er waren dus waarschijnlijk meer Shadowclanners in de buurt. Dat betekende dat ze haar oren en ogen open moest houden.

I

thought of you and how you love this beauty,
And walking up the long beach all alone
I heard the waves breaking in measured thunder
As you and I once heard their monotone.

Around me were the echoing dunes, beyond me
The cold and sparkling silver of the sea --
We two will pass through death and ages lengthen
Before you hear that sound again with me


[Open] Newsflash MwMYm1d
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blazestar
Clanleader
[Open] Newsflash Untitl10
Sannemander
498
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Newsflash   [Open] Newsflash Icon_minitimevr 11 jun 2021 - 21:16

[Open] Newsflash Blaze_29
Daintywhiffs grap was niet verkeerd gevallen. Had een gedaante tussen de naaldbomen zijn aandacht niet getrokken,  dan zou een lach hem ontsnapt zijn. Blazestar vernauwde zijn licht zijn staar, probeerde karakter van schaduw te ondersicheiden, daar in het donker. Hij trok aan zijn oortje toen hij de leader zelf herkende, zijn grote postuur en ogen die eeuwen gezien hadden niet te missen. De rossige kater voelde zich kort wel erg klein tegenover hem, maar zijn blik bleef onvervaard, de kalmte zelve.

Dat hij hem Blazesong noemde deed hem niks, vond niet genoeg trots in zijn naam om andere meteen te verbeteren. Kwam ietwat arrogant over wat hem betrof. Het kwartje zou zo wel vallen. Wat hem echter wel interreseerde waren de vragen die hem al snel toegegooid werden.  Wat dit was? Of hij zich van zijn bestemming bewust was? Blazestar wierp een blik om zich heen, haalde zijn wenkbrouwen op. Uh, natuurlijk had hij dat door? Zo zag je maar weer dat iemands wijsheid niet was af te lezen van de rimpels op zijn gezicht. Daintywhiffs sarcasme was dan ook niet iets wat hij zou aanspreken, hield zijn blik enkel op die van Acornstar toen deze er op terug viel. "Het zou wel erg dom van mij zijn als ik geen besef had van waar ik stond hm, hoe dom schat je me wel niet in zeg?" mauwde hij, boog zijn kop ietwat opzij.  Het deed hem niet goed om te zien hoe snel de shadowclanner voor hem zich geïntimeerd voelde. Zich gedroeg alsof hij hier stond met een oorlogs verklaring, alsof hij hier dood leuk stond te jagen. 4 stapjes over de grens. Als snel verscheen ook een ander achter de shadowclanner, Blazestar gokte een apprentice aan te kijken.

Nog voor hij de kans kreeg verder te spreken opende oceanpaw haar mond, legde uit de ze er niet stond om een oorlog te beginnen. Blazestar knikte een enkele keer. "Ik kom enkel bericht brengen, Acornstar. En een donderpad tussen ons zou niet echt heel handig zijn, toch?." Nee, hij hield niet van schreeuwen noch te lang op het asfalt staan. "Ik kom hier niet om problemen te starten, zou dan ook geen stap verder gezet hebben." vervolgde hij. Hij liet een korte stilte vallen, maar verwijderde zijn kalme blik niet van de Shadowclanners voor hem. " Ik kom hier om te vertellen dat Wolfstar niet lang geleden om het leven is gekomen, may starclan light his path" Het kwam eruit als een goede leugen, hij wist maar al te goed dat Wolfstar geen sterrelicht meer te zien kreeg. "We vonden het wel zo netjes zelf dit bericht te komen brengen, voordat geruchten dingen verdraaien of we je verrassen op een gathering"
MONTYBLAZESTAR

With pace and a fury defiant

⌑⌑⌑
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
[Open] Newsflash DPKsfdL
Cynthia
3568
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 100 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Newsflash   [Open] Newsflash Icon_minitimeza 12 jun 2021 - 16:57

Hij deed zijn best om zijn haren niet te laten rijzen bij de woorden die hij terug kreeg. Maar een ding was wel duidelijk: ze hadden het fatsoen niet gehad om even aan de grens te wachten tot een patrol langs zou komen. Dan hadden ze daarna altijd kunnen praten op een van de twee territoria zonder een donderpad ertussen. Maar nee, ze moesten er per se al meteen overheen komen. "Je had nog steeds kunnen wachten daar om eerst toestemming te krijgen, niet?" Ondertussen was Gavialpaw er ook bij gekomen en gelukkig zei de apprentice verder niks. Niet zoals die van Windclan, die duidelijk haar mond open moest doen en een poging deed om de boel te sussen. Dat een apprentice dat moest doen, gaf toch wel iets aan. Maar hij zei voor nu verder niks meer en luisterde naar de woorden van de kater. Hij had tenslotte een bericht, maar wat voor een? Wolfstar had zijn laatste leven verloren? Dat was snel. Hij dacht dat hij zelf snel ging, maar Wolfstar blijkbaar nog sneller. "Dat is snel," Kon hij dan ook niet helpen op te merken. Maar dat betekende dat de kater voor hem nu leader was en dat kwam vertellen. De kater was een stuk jonger dan hem. Hij hoopte maar dat hij er klaar voor was om zijn clan te leiden, want lang was hij geen deputy geweest en had dus ook niet de ervaring die een senior warrior had. "Het is spijtig dat Wolfstar zo snel al naar Starclan is gegaan," Vervolgde hij. Het was tenslotte niet alsof hij niet meer in Starclan geloofde, hij had alleen het besluit genomen niet meer naar ze te luisteren. "Ik ga er vanuit dat je nu Blazestar bent?" Anders had de kater hier niet gestaan. "En je deputy?" Hopelijk niet nog een jong geval. Hij zou de ervaring van een senior warrior nodig hebben wilde hij een clan goed kunnen leiden.


If you are strong, you'll find responsibility
[Open] Newsflash 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Open] Newsflash ZeCIrjc
Beertje
295
Actief
Admit you were toxic
you poisoned me just for
another dollar in your pocket
~~

CAT'S PROFILE
Age: 42 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Moor Runner
Daintywhiff
BerichtOnderwerp: Re: [Open] Newsflash   [Open] Newsflash Icon_minitimezo 13 jun 2021 - 18:02

Ze draaide haar oor naar Oceanpaw. Die grote mond had ze duidelijk van haar moeder. Daintywhiff zweeg voor nu, maar ze kon niet anders dan snuiven bij het antwoord van Acornstar. "Ja en dan hadden we hier misschien een hele dag gestaan. Zullen we die zelfde regel instellen als iemand op óns territorium komt voor naar de Moonstone te gaan? Ik denk dat de meerderheid daar niet blij mee zal zijn... maar het was niet Windclans idee." Het was bedoeld als een duidelijke sneer, maar ze hield haar stem kalm en haar blik helder. Geen haartje in haar lichaam vertrok, dit kon net zo goed een vriendelijk voorstel doen. Een goed idee. De kater vroeg al echter naar de deputy. Ze keek opzij naar Blazestar.


No Matter What I Do, I Don’t Feel Anything

[Open] Newsflash 0iwmZUH
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Open] Newsflash
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: