What is the right path? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 What is the right path?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Moonwing
Member
What is the right path? DPKsfdL
Rilana
125
Actief
Ask if you want, I always answer. C;

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Moonwing
BerichtOnderwerp: What is the right path?   What is the right path? Icon_minitimedo 10 jun 2021 - 22:43

Zins de dag dat Thornstar terug was gekomen en er een verrader in hun midden bleek te zitten was Moonwing helemaal aan het twijfelen geslagen. Hij trok zich terug van zijn clangenoten en was al zijn vrolijkheid kwijt geraakt. Moon kon niet slapen en was dus in de nacht het kamp uit gelopen. De wacht wist dat de grijze krijger weg was gegaan om een wandeling te maken, maar waar kon hij heen lopen? Het gehele territorium was een grote herinnering aan al zijn twijfels dus slenterde de jonge krijger tot aan de rivierclan grens van waar het water hun territorium was binnen gedrongen door de vlood. zijn voorpoot speelde met het water en maakte kleine golfjes. 'Zijn we echt zo zwak als Tauro zei???' vroeg Moonwing en keek op van het water naar de zilverpels die tussen de bomen te zien was omdat die hier verder uit elkaar stonden. Zijn blik gleed van ster naar ster, maar een antwoord kwam er niet. Al als kitten was het zijn wens geweest dat hij een andere leven zou hebben kunnen leiden, eentje die door de sterren verlicht zou worden en diezelfde sterren die hem dan raad zouden hebben kunnen geven. Nee ze hadden liever gehad dat een bangerik in gevechten een krijger zou worden... Moon schudden zijn kop en richten zijn blik weer naar het water toe en begon weer golfjes te maken. Zelf zou hij veel liever hier weg gaan, nog voor ook de Donderclan aan Starclan zou gaan twijfelen. zoals Schaduwclan al deed. Dat had hij horen vertellen van een leerling van Rivierclan toen hij haar eens bij de tweebeen brug was tegen gekomen. Het was iets dat vreselijk was, maar Moonwing kon het niet over zijn hart verkrijgen om zijn pleegmoeder achter te laten. Mistynose, Ze was zo zacht aardig en lief. Maar daar kwam hij weer bij het probleem aan. De clan... Wat voor toekomst had hij er nog in???

(open)


image host
Moonpaw's furbase:
 

Shaka - Argentpaw - Cutter - MoonWing
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
What is the right path?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Boundaries-
Ga naar: