[EVENT] The pieces of my heart 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [EVENT] The pieces of my heart

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Brimstone
Member
[EVENT] The pieces of my heart BBTakD
Bunny
171
Actief
"Life is full of failures."

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons ✟
Gender: She-cat ♀
Rank:
Brimstone
BerichtOnderwerp: [EVENT] The pieces of my heart   [EVENT] The pieces of my heart Icon_minitimedi 15 jun 2021 - 23:03

Ze rende zoals ze nooit eerder gerend had. Haar rode vacht was bedekt in het bloed van Dreamdust, wat nog steeds warm aanvoelde. Dat was goed, toch? Dat moest goed zijn. Of misschien niet, want het betekende dat ze nog leefde, dat ze misschien nog zou kunnen praten, meer zou kunnen liegen of erger nog - dit keer de waarheid zou kunnen vertellen. Maar ze mocht ook niet sterven. Nee. Haar hart bonsde in haar keel, bloed ruiste in haar oren. Ze kwam het camp binnen, maar kon haar mond niet dicht houden, nee. "Shrimpnose! Mousepaw! Alsjeblieft.." En nog nooit eerder had ze gesmeekt, niet zoals dit. Ze voelde zich in twee gescheurd. Het lichaam van haar vriendin lach op haar en Shiverwisp's rug, en hoewel ze met haar hele hart zou moeten willen dat de kattin zou overleven, was er nog steeds een deel van haar dat uit was op bloed, die had genoten van de manier waarop haar lichaam steeds zwakker geworden was. En een nog groter deel van haar haatte dat, die gedachten, dat gevoel. Hoe had het toch zo snel zo fout kunnen lopen? Na slechts één simpele leugen?

OPEN - vervolg op https://www.warriorcatsnl.com/t47003-i-don-t-like-her-i-love-her


[EVENT] The pieces of my heart FLpZws
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[EVENT] The pieces of my heart Anigif_enhanced-21162-1401733711-9
12
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 ☽'s
Gender: She-cat ♀
Rank:
Shiverwisp
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] The pieces of my heart   [EVENT] The pieces of my heart Icon_minitimedi 15 jun 2021 - 23:09

Wrinkles will only go where the smiles have been ,


Shiverwisp rende haar poten onder haar lijf uit. Ze was klein, zeker 3 koppen kleiner dan Brimstone en ze had moeite om haar bij te houden, daarbij begon het lichaam van Dreamdust zwaar op haar te wegen. Ze was blij dat ze het kamp in de Highlands hadden bereikt, want haar lichaam trilde en ze hijgde zwaar en diep. Brimstone smeekte, maar bewoog niet, dus nam Shiverwisp het roer in eigen handen. Ze liet haar zakken op de grond en trok zich onder Dreamdust uit, haar nekvel zachtjes pakkend zodat ze haar op de grond kon leggen. Het zag er niet goed uit.

Ze hief haar kop op en keek even naar Brimstone en terug. "Ze werden aangevallen... Ik kon geen geur opmaken," fluisterde ze ademloos, naar het lichaam van Dreamdus starend dat zwakjes op de grond lag.

Clan

to my dearest clan
yours sincerely Shiverwisp[EVENT] The pieces of my heart BpLVrcK
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreamdust
Catministrator
[EVENT] The pieces of my heart Original
✮ Michelle ✮
287
Actief
I am not ruined. I am ruination.

CAT'S PROFILE
Age: ✮ 17 moons ✮
Gender: She-cat ♀
Rank: Young-Warrior
Dreamdust
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] The pieces of my heart   [EVENT] The pieces of my heart Icon_minitimedi 15 jun 2021 - 23:11

A moment later the boy whispered, "I don't think you're ugly."
Ze had moeten volhouden. Had het moeten redden. Haar vriendin moeten toelachen en zeggen dat het oke was. Had haar gevoelens niet moeten uitspreken. Had zich stil moeten houden. Waarom liet ze altijd haar gevoelens zo snel los? Waarom liet ze altijd merken wat ze voelde, wat ze dacht. Ze had haar vriendin pijn kunnen besparen. Ze had Brimstone gelukkiger gehouden als ze niet had gedacht dat dit juist was. Als ze niet had gedacht dat de waarheid geen kwaad kon.

Haar eigen leven. Ze keek er op neer en glimlachte met een trieste blik. Het was altijd verdriet geweest, verdriet waar ze doorheen had gelachen. Verdriet waar ze overheen was gekomen. Was dat niet waar het leven voor stond? Was dat niet wat belangrijk was. Wat nodig was. Het leven leek zo makkelijk vanaf hier. Het leven was ook makkelijk, katten maakte het moeilijk. Brimstone. Ze hoopte dat Brimstone haar ooit kon vergeven. Dat Brimstone oke zou zijn op den duur. Dat ze zou weten dat zij altijd over haar waakte. Dat ze zou weten dat ze nooit alleen zou staan. Het was oke.

Het was werkelijk oke.

Ze werd geroepen en ze wist het. Wist dat ze moest gaan. Moest opgeven, dat stukje gevecht dat ze nog volhield voor Brimstone moest loslaten. Het zou Brim beter maken want levend had Dream het nooit gekund. Levend was Dream te zwak geweest voor haar. Dus waarom zou ze nu doorgaan? Haar familie was in Starclan, Pantherstar was in Starclan. Ze keerde haar kop. Ieder die ze lief had was ze verloren en ze was opnieuw lief gaan hebben.

Ze had haar nichtjes en neefjes nog willen ontmoeten. Had haar apprentices warrior willen zien worden. Had starclan willen ontmoeten als Leader. Had Shrimpnose willen zien lachen. Had willen genieten van de avondzon met Lilypool. Had haar excuses willen aanbieden aan Crystalstar. Had willen uithuilen bij Icecream.

Er was nog zoveel wat ze wou. Was dat waarom ze niet los kon laten. Was dat waarom haar schokkende ademhaling nog steeds doorging. Haar lichaam schokkend maar zoveel bloed zat er niet in het lichaam van een kat. Zoveel bloed was er niet en zoveel plakte aan Brimstone's vacht. Lilypool. Shrimpnose. Icecream. Crystalstar.

Het spijt me het spijt me het spijt me.

Maar het is beter zo. Het is beter zo.

is het niet beter zo?
"Shhhh!" the girl hissed. But hidden by the deep shadows of the cupboard, she smiledThe world seemed suddenly large again.
I wasn't sure I liked it.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lilypool
Member
[EVENT] The pieces of my heart DPKsfdL
Cynthia
256
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen (Young warrior)
Lilypool
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] The pieces of my heart   [EVENT] The pieces of my heart Icon_minitimedi 15 jun 2021 - 23:20

Ze kwam eigenlijk amper nog het tijdelijke kamp uit. Door de flood was tenslotte een groot deel niet bereikbaar van het territorium. Zeker niet omdat ze wist dat het momenteel beter was om niet alleen op pad te gaan, niet met haar buik die steeds meer gezwollen raakte. Toch zou ze nog een keer weg moeten gaan, ze moest het Aegir nog vertellen. Maar dat was voor later. Nu kwam er een geur van bloed haar neus binnen met een maar al te bekende geur erbij. Ze kwam overeind zo snel als ze kon toen de katten binnen kwamen en haar haren ezen iets overeind toen ze haar ogen op haar zus legde. Wat was er gebeurd? "Dreamdust?" Sprak ze de naam van haar zus uit. "Wat?" Ze ging niet dood toch? Dat mocht niet. Ze wilde dat haar kittens haar zus zouden kennen, dus dit kon niet. Dit mocht gewoon niet.


[EVENT] The pieces of my heart S3HBvx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimpnose
Medicine cat
[EVENT] The pieces of my heart NuAcDzE
Camilla/Debbie
852
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Shrimpnose
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] The pieces of my heart   [EVENT] The pieces of my heart Icon_minitimewo 16 jun 2021 - 21:29


Haar naam werd door het kamp geroepen. Dat was nooit een goed teken. Shrimp slikte en kwam overeind, snelde naar de open plek. Naar de katten die er stonden. Ze kon het al ruiken, bloed. En veel. De rode verschijning van Brimstone maakte haar zenuwen niet bepaald rustiger, en al helemaal niet toen ze het bijna levenloze lichaam van Dreamdust zag. Wat. 'Geef me de ruimte,' mauwde ze en ze snelde naar de poes. Haar keel... Ze luisterde niet naar de woorden die verder gesproken werden, hoe het kwam was een zorg voor later. Nu moest ze haar redden. 'Breng haar naar m'n den. Maar wees voorzichtig,' mauwde ze voor ze de anderen vooruit ging voor kruiden. Niemand hoefde te zien hoe een Clangenoot aan het doodbloeden was, maar ze hoopte ook dat de extra beweging er niet voor zou zorgen dat het de slechtere kant op zou gaan.

Toen Dreamdust haar Den in gebracht was had Shrimp haar kruiden al gepakt en klaar gelegd. Ze zei verder niets maar ging meteen aan het werk. Voorzichtigheid was nog steeds van toepassing, maar minder nu. Shrimp drukte het spinrag tegen de wond aan, zo het bloeden stelpend. Tegelijkertijd was ze de goudsbloem blaadjes aan het kauwen, die ze vervolgens met het spinrag op de wonden aanbracht. Het is een extra iets om het bloeden mee te stoppen, en hopelijk zou het ook infecties voorkomen. Shrimp zorgde ervoor dat alle wonden goed bedekt waren. Voor de zekerheid wikkelde ze het spinrag stevig om Dreamdusts nek, en plakte wat kleefkruid op de stukjes waar het nodig was. Kritisch keek ze naar haar werk, en hoopte ze dat ze niets gemist had. 'Kom op, Dream..' murmelde ze zachtjes. Oh Dream, blijf leven alsjeblieft. Laat dit genoeg zijn.

Dream is weer tot leven gebracht xoxo


if you see someone without a smile, give them one of yours
[EVENT] The pieces of my heart 9G03Rqv
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dreamdust
Catministrator
[EVENT] The pieces of my heart Original
✮ Michelle ✮
287
Actief
I am not ruined. I am ruination.

CAT'S PROFILE
Age: ✮ 17 moons ✮
Gender: She-cat ♀
Rank: Young-Warrior
Dreamdust
BerichtOnderwerp: Re: [EVENT] The pieces of my heart   [EVENT] The pieces of my heart Icon_minitimevr 18 jun 2021 - 8:31

A moment later the boy whispered, "I don't think you're ugly."
De wereld was geen eerlijke plek. Was dat niet de eerste les die Dream ooit geleerd had? Haar moeder was gestorven toen zij ter leven kwamen. Haar vader was voor haar en haar zusjes neus gestorven nadat ze hem 1 minuut had leren kennen. Icecream had haar nooit gewild als apprentice en Pantherstar.. Pantherstar die de vaderlijke rol op zich had genomen had het leven verlaten, zonder uberhaupt gedag te zeggen. De wereld was geen eerlijke plek.

dus waarom zou ze niet opgeven met vechten? Waarom zou ze niet loslaten. Haar overleden familie ontmoeten in het rijk van de sterren?

Omdat hier zoveel moois nog te vinden was niet? Omdat hier Brimstone was. Omdat hier haar zus was met haar toekomstige familie. Omdat hier Shrimpose was.

Een gorgelende kreun fluisterde over haar lippen. De enige reactie, teken van leven, dat er uit haar kwam. Ogen gesloten ergens halverwege leven en dood. Ze wou ze nog spreken, wou ze vertellen hoeveel ze van hen hielt. Wou ze laten zien dat het oke was, want dat was het uiteindelijk wel. Het was oke. Het zou allemaal oke zijn. Zelfs zonder haar.

Opgeven was makkelijk, te makkelijk. Haar adem verzwakte, ze hielt zoveel van ieder die nog leefde. Zoveel van ieder die er nog was. Dus loslaten was nog geen optie. Was geen mogelijkheid. Maar wie was zij om het lot te bepalen? Starclan riep haar. Met iedere hartslag luider. En wie was zij om niet te luisteren naar Starclan?

Maar wie was zij om niet te vechten voor hen waar ze van hielt. Voor Honorpaw en Brimstone, Brimstone. Ze hielt vast. Hielt vol, keerde haar rug naar de sterren en haalde schokkend adem, hoestte bloed voor ze in een dromenloze slaap zakte. Volhoudend, voor ieder waar ze voor moest volhouden. Volhoudend voor haar. Altijd voor haar.
"Shhhh!" the girl hissed. But hidden by the deep shadows of the cupboard, she smiledThe world seemed suddenly large again.
I wasn't sure I liked it.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[EVENT] The pieces of my heart
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: