When Angels deserve to die 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 When Angels deserve to die

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crystalstar
Moderator
When Angels deserve to die E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1536
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: When Angels deserve to die   When Angels deserve to die Icon_minitimedo 17 jun 2021 - 23:47

Het was heel wat, een kogel vangen voor je leader. Er was maar weinig wat absolute loyaliteit beter liet zien dan een bijna zekere dood tegemoet gaan voor een groter goed. Maar Arcticwolf was niet gestorven aan de kogel, en leek nu zelfs zo goed als hersteld te zijn. Crystalstar had haar dank aan hem betuigd toen ze net terug waren, maar was daarna maar weinig bij hem geweest. Ze had immers andere zorgen gehad. Echter was de tijd nu gekomen, ze kon er niet nog langer omheen blijven draaien, noch wilde ze dat. Op een grijze ochtend ontmoette ze haar witte beschermer aan de oever van de ver uitgebreide rivier die nu een groot deel van hun territorium besloeg. "Hoe doet je schouder het nu?" Vroeg ze, na de gebruikelijke begroetingen. Het was deels oprechte zorg, en deels omdat ze wilde weten wanneer hij weer aan het werk kon, voor als zij ooit nog een taakje voor hem had. Daarnaast zou ze hem moeten vertellen over Settleddust, maar dat zou nog komen.

[Arctic]
Terug naar boven Ga naar beneden
Arcticwolf
Member
When Angels deserve to die MassiveUnitedDegus-max-1mb
James
234
Actief
“If you run from me, I will pursue”

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Arcticwolf
BerichtOnderwerp: Re: When Angels deserve to die   When Angels deserve to die Icon_minitimevr 18 jun 2021 - 12:54

De zilvergevlekte kater had nog lang door kunnen lopen met zijn schouder. Misschien uit koppigheid alleen, maar hij had geloofd dat deze geen verder gevaar meer vormde, enkel een irritatie in diens pijn. Maar ontsteking had hem gegrepen en neergebracht. Een ziekte en rot die diep was ingetrokken, en hem kort naar de rand van Starclan had gebracht. Koorts had hem vreemde dromen en gedachtes gegeven, en vreemde realisaties. En uit die realisatie had hij besloten dat het tijd was om zijn familie uit te breiden. Hij hielt van zijn kittens alsof ze zijn bloed droegen, er was niemand die ooit zou kunnen zeggen dat hij een slecht ouder was. Hij had alles voor ze over, absoluut alles. Maar zijn hart had ruimte voor meer. Zijn kinderen waren immers de enige in zijn gezien waar hij liefde voor had. Seamist had hem enkele malen bezocht in zijn slechte dagen, maar hier had hij zelf ook weinig de behoefte naar gevoeld. Arcticwolf was iemand die liever niet de aandacht op zichzelf had, maar juist een wens voelde voor een simpeler en soepeler leven. Daarbij was hij alles behalve een dwaas. Er zat geen liefde tussen hun. Haar bezoek was een ongewenste formaliteit. Maar goed. Het zat nu in het verleden. In de ochtend deed zijn longen goed terwijl hij zijn leader ontmoette. Zoals altijd gaf hij een formele begroeting, en een knik van respect, voor hij plaatsnam. Er was niks meer aan hem te zien, hij was zo gezond als dat hij voorheen was geweest. En het litteken was perfect verborgen onder de hechte pels. Alles aan hem was immers prive. "Mijn schouder is zoals van ouds, ik ben weer een goede gezondheid" Verklaarde hij dan ook simpel. Iets wat voor hem gelijk stond als een behoefte om zijn normale taken weer op te nemen, al had hij zijn warrior taken al weer uitgevoerd sinds hij op zijn poten kon staan. Stilte overviel hem weer, iets wat normaal was voor hem, ondanks dat hij misschien nog wel veel te vertellen had. Hij werd immers weer vader. Zijn eerste taak was dat geweest. Hij had tegen Seamist vertelt dat ze aan het einde van de maan zou verwachten, zoals ze hem voorgesteld had, en hierin was hij succesvol geweest. En deze jonge kater wist niet beter dan dat dit liefde moest zijn, of een relatie. Nee, Arcticwolf had nog nooit van iemand gehouden, en nog nooit een nacht met iemand gedeeld voor deze keer met Seamist. Hij was onervaren, en deels onschuldig genoeg om niet te weten dat dit normaal iets moois moest zijn. Voor hem was het niet mooi geweest, en voor zijn partner ook niet. Misschien was dat nog een rede waarom hij dit nieuws nog niet uitsprak.


“I would like to be the air that inhabits you for a moment only. I would like to be that unnoticed and that necessary.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystalstar
Moderator
When Angels deserve to die E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1536
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: When Angels deserve to die   When Angels deserve to die Icon_minitimezo 20 jun 2021 - 22:50


Er waren maar weinig katten in haar clan die minder woorden gebruikten dan Arcticwolf. Dat kwam Crystalstar vaak goed uit, des te minder hij zei, des te meer hij kon luisteren. En luisteren deed Arcticwolf als de beste. Er was nog geen enkele bevel geweest dat de jonge kater niet had opgevolgd. Dat zette hem apart van de andere twee die ze voor haar vertrouwelingen had gerekruteerd. Whitewalker en Hermitshell waren allebei sterk en vaardig, maar waren een stuk minder gedisciplineerd. Aan Arcticwolf had ze een soldaat die liever stierf dan zijn plicht verzuimde. Tegelijkertijd maakte dat haar het minst op haar gemak in zijn nabijheid. Crystalstar was geen enorm empathische kat, maar ze was meestal omringd door voelende, gepassioneerde clanleden. Het was vreemd om iemand mee te maken die zo weinig toonde. Nu ze Seamist wat beter had leren kennen en haar deels had vergeven voelde Crystalstar zich ook minder goed om de match die ze tussen haar en Arcticwolf had aangemoedigd. Maar het was een belofte geweest, en zij brak haar beloftes niet. Echter liet ze hem nog niet weten dat ze al wist over de zwangerschap van zijn mate, ze wilde Seamist niet in gevaar brengen. Oh nee, zij mocht niet in gevaar komen.. "Dat is goed, ik heb mogelijk binnenkort weer iets voor jullie te doen." Hij zou wel weten wie 'jullie' waren. Crystalstar had over de onrust in het woud gehoord. Er veranderde enorm veel, en veranderingen waren gevaarlijk voor de constanten. Wanneer dat gevaar zich dus zou tonen, zou ze katten nodig hebben die in relatieve stilte een kiem konden smoren.


Laatst aangepast door Crystalstar op wo 23 jun 2021 - 21:30; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Arcticwolf
Member
When Angels deserve to die MassiveUnitedDegus-max-1mb
James
234
Actief
“If you run from me, I will pursue”

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Arcticwolf
BerichtOnderwerp: Re: When Angels deserve to die   When Angels deserve to die Icon_minitimedi 22 jun 2021 - 0:21

Arcticwolf was altijd al stil geweest. Als kind was hij een verlegen mannetje, een die graag onder zijn moeder school en met de zachtste woordjes had gesproken. Te verlegen om te spreken, en te bang voor afwijzing om vriendjes te maken. En die stilte was hem nooit verlaten. Nog altijd dacht hij zo veel na over de perfecte woorden, als hij sprak kon je ervan uitgaan dat hier nooit een verkeerd woord tussen zal zitten. En dat werkte goed, vooral over praktische zaken. Maar wanneer het over meer emotionele kwesties kwam, werkte deze techniek niet meer. Want voor emoties waren er geen perfecte woorden te vinden. En hij wilde ze echt wel gespreken, want hij voelde ze ook zo diep, maar de woorden kwamen maar niet voor hem. En zelfs al vond hij de woorden wel, wat het moment al lang verschoten. Dus hierdoor kon hij niet spreken over zijn troebele emoties over zijn partner. Over de steek van ongeluk die had ervaren bij hun nachten samen. Over de angsten die hij voelde richting de toekomst van zijn kinderen of het verdriet wat hij nog altijd voelde over de dood van zijn moeder. Hij voelde veel, maar dit kon hij niet verwoorden, dus bleef hij stil. En zijn vader had hem geleerd dat je nooit iets gratis moet vergeven, vooral niet je emoties. Dus toonde hij niks. Maar het was ook deze geslotenheid die hem verkeerde ideeën gaf, en zowel hemzelf als Seamist had ingesloten in een leven waar ze beiden geen geluk in vonden. Hij sprak ook enkel met Warhound erover, maar zijn pa moedigde dit gedrag enkel aan. Hij wist niet dat hij hem niet moest geloven, dat deze man hem ooit onwaarheden zou vertellen. Maar hoewel dit allemaal in hem rondspookte, gaf hij simpel antwoord als altijd, enkel een knik. “U weet dat ik altijd klaarsta, ongeacht de taak” Beloofde hij simpel, de ander moest weten dat dit de waarheid was. Zijn blik trok echter kort weg over het wateroppervlak. En hoewel hij wederom de woorden niet vuil maakte om hardop te spreken, had hij wel een vraag toelaten in zijn grijs blauwe ogen. Een die vroeg of zijn leader meer context had om al te geven. Iets om op allert te zijn.


“I would like to be the air that inhabits you for a moment only. I would like to be that unnoticed and that necessary.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystalstar
Moderator
When Angels deserve to die E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1536
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: When Angels deserve to die   When Angels deserve to die Icon_minitimewo 23 jun 2021 - 20:57

Ze had Arcticwolf zien opgroeien, hoewel hij haar nooit op was gevallen totdat hij plotseling zo bruikbaar werd. Toen was het een klein offer geweest om hem Seamist te geven voor zijn eeuwige loyaliteit. En toen had het perfect geleken om in te spelen op zijn verlangens door hem achter Settleddust aan te sturen. Nu dacht Crystalstar wel anders over die zaken. Ze had de aanslag op de deputy nooit moeten goedkeuren, en had voorzichtiger moeten zijn met het leven van een kattin die uiteindelijk geen overtuigde verrader had gebleken. Maar als ze hem dat vertelde zou ze het gevaar lopen zijn diensten kwijt te raken, en die waren zo enorm waardevol. Hij was een van de weinigen die zou handelen zonder ook maar een tel te twijfelen over wat er eigenlijk van hem gevraagd werd. Daarnaast wist hij meer over haar dan de gemiddelde kat. Hij was bij haar geheime gesprekken geweest, en had haar hardop plannen horen smeden. Het maakte het allemaal te riskant om hem los te laten. Ook nu bewees hij zichzelf weer, door te stellen dat hij altijd klaar stond, ongeacht wat er gevraagd werd. Gaan van je mate houden, behandel haar met respect. Ze moest bijna lachen van de achterlijkheid van die gedachte. En wie was zij om dat te eisen? Zij had Seamist in zijn poten geworpen. "Dat weet ik, maar misschien heb ik vandaag een onorthodoxe taak voor je." Gaf ze toe. Ze had namelijk geen concreet plan, maar wilde haar machtspositie in deze verhouding wel ietwat vergroten. "Ik wil dat je me eens verteld wat er in je omgaat. Je stiltes zijn handig, en maken je perfect voor je werk, maar ik zou graag meer weten over mijn dichtste vertrouwelingen." Dat zou hem vast en zeker buiten zijn comfort brengen, maar ze zette door. "Begin eens met je mate, hoe staat het tussen jullie, nu je haar voor jezelf hebt."
Terug naar boven Ga naar beneden
Arcticwolf
Member
When Angels deserve to die MassiveUnitedDegus-max-1mb
James
234
Actief
“If you run from me, I will pursue”

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Arcticwolf
BerichtOnderwerp: Re: When Angels deserve to die   When Angels deserve to die Icon_minitimewo 23 jun 2021 - 22:12

Als volwassen kater was er gelukkig minder een behoefte om constant te spreken. Als kitten en apprentice was hij erop uitgekauwd. Constant was hij gedwongen om uit zijn verlegenheid te komen en te leren hoe je ook leiding gaf. Dit was een eigenschap die hem ook goed af ging, hij was iemand die zowel kon leiden als volgen indien nodig. Het was enkel zo dat hij zich comfortabel voelde in de rol van een normale werkkat. Gewoon iemand die zijn taken vervulde, dag in dag uit. Al deze ophef en deze vreemde situatie was nooit iets waar hij om had gevraagd. Zijn wensen en dromen waren zo simpel geweest. Enkel zichzelf vooruit werken als een warrior, en zich bewijzen tegenover zijn hogere dat hij goed was in wat hij deed. Deze validatie had hij gevonden bij Crystalstar haar elite club, al was hij zelfs daar een vreemde eend in de bijt. Echter leek zijn leader daarin nu verandering te maken. Hij had helemaal geen behoefte om zichzelf hier kwetsbaar op te stellen, daar was geen reden voor. Alles was goed zoals het nu was. Hij was een stille kater, hij was prive. En dat leek wel te moeten in deze clan ook. Want hij zeker nog meer te vertellen als het ging om dingen die nu persoonlijk speelde… maar nee, de grijze kattin vroeg van hem om te vertellen wat er in hem omging, beginnende bij zijn mate. Zijn oren draaide naar achteren, al bleef zijn blik en houding nog altijd onleesbaar. Dit was iets wat hij vol bleek te kunnen houden terwijl hij zocht naar de perfecte woorden. Soms zijn mond openend om te beginnen, om dan toch ertegen te beslissen. Hij wilde vertellen over hetgeen wat hij gezien had. Hij wilde vertellen over hun liefdeloze nachten en over hoe hoe hij haar. Die nacht uit het nest was gevolgd. Hoe hij mee was gelopen en had gezien hoe hun twee… de liefde hadden bedreven. Ook toen had hij niet de woorden gevonden nog de volle realisatie over de situatie, deze was pas later gekomen. En nu bevonden ze zichzelf hier. Het was een flinke tijd stil, een stilte die oncomfortabel was, voor de wit met zilvere kater dan. Maar toen hij eenmaal sprak, waren zijn woorden even fijnloos gekozen als altijd. “Het is niet alsof ik haar nu voor mezelf heb, ongeacht de situatie” Zijn toon gecontroleerd en kalm, duidelijk wetende over wat hij die nacht had mogen vinden. Het was vreemd, want hoewel hij zwaar tegen de acties was die hebben plaatsgevonden, was hij niet minder respectvol. Hij bleef professioneel in zijn taak tegenover Crystalstar, en zijn beleefdheid hielt niet op. Ergens maakte hem dat ook gevaarlijker. Hij verloor de controle over zichzelf niet. Hij was altijd gecalculeerd, en uitgedacht. Dat was zijn kracht. “Het was idealistisch van me om ervan uit te gaan dat binnen Riverclan loyaliteit in hoog vaandel stond, zo blijkt” Hij ging niet buigen of erom heen lopen. Nee, hij zou zijn tanden niet ontklemmen van deze situatie. “En als ik nu openlijk moet spreken over wat er in mij omgaat, vraag ik me af waar uw intenties liggen om van mij oprechtheid te vragen en dit direct op mijn partner en uw affaire te richten. Dit gesprek gaat om haar, niet om mij; Uw interesse ligt niet in mij” Hij keek naar beneden terwijl hij sprak, mompelend, maar helder in zijn woorden. Hoewel hij aan haar wensen voldeed om te spreken, deed hij dit nog altijd op zijn manier. Dat was wat er veilig was.


“I would like to be the air that inhabits you for a moment only. I would like to be that unnoticed and that necessary.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystalstar
Moderator
When Angels deserve to die E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1536
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: When Angels deserve to die   When Angels deserve to die Icon_minitimewo 23 jun 2021 - 22:34

Zijn eerste zin zette haar meteen op scherp. Nee, dat kon hij niet weten. Desondanks trok ze een lichtelijk verbaasde blik en liet ze hem uitpraten. Tegenover Arcticwolf voelde ze niets van de verlegenheid die ze bij zijn mate had gevoeld. Hier was ze een en al Crystalstar, de hardste kattin in het woud, en iemand die geen respectloosheid duldde. Daarnaast was ze ook iemand die niet graag loog, en ook nu zou ze niet om de situatie heen draaien. Als Arcticwolf niet zeker wist wat hij gezien had, zou hij haar er nooit mee geconfronteerd hebben. Dat was het mooie aan hem, hij loog niet. En dus knikte de leader hem toe. "Juist ja. Je bent een oplettende kater, Arcticwolf. Je ziet meer dan de meesten, en misschien meer dan goed voor ons is." Ze keek hem strak in zijn blauwe ogen aan, en liet geen greintje paniek of schaamte zien. Zijn spel kon zij ook spelen. "Maar daar maak je toch een fout, want mijn interesse ligt wel in jou. Denk je soms dat ik ooit mijn zinnen zou zetten op kattin die gelukkig was met haar partner?" Ze zou hem niet belachelijk maken, of lage steken toebrengen. Ze zou gewoon zeggen zoals het was, en dan zou ze met hem afrekenen zoals ze dacht dat het beste was. Voor dit gesprek was ze al bang geweest dat Arcticwolf nog gevaarlijker kon worden voor Seamist of haar kittens, en dat er dan iets moest gebeuren. "Ik heb een fout gemaakt toen ik je haar toezei, dat geef ik toe." Vervolgde Crystalstar. "Dat was een gruwelijkere straf dan haar direct verbannen, al geloofd ze dat zelf misschien niet." Het was al niet meer mogelijk om hem terug te krijgen naar haar zijde, niet als hij wist wat ze gedaan had. "Behandel haar met liefde, en ik zal dit alles vergeten. En ik raad jou aan hetzelfde te doen" Dat deed wel pijn, want eigenlijk wilde ze Seamist voor zichzelf hebben. Maar ze moest dit niet verder escaleren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Arcticwolf
Member
When Angels deserve to die MassiveUnitedDegus-max-1mb
James
234
Actief
“If you run from me, I will pursue”

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Arcticwolf
BerichtOnderwerp: Re: When Angels deserve to die   When Angels deserve to die Icon_minitimewo 23 jun 2021 - 23:00

Het was een manier van communiceren waar hij bekend mee was, en waarbinnen hij zichzelf niet kwetsbaar op hoefde te stellen. Het was ook vreemd, om hem zo te zien. Want ondanks dat hij dit duidelijke onrecht aansprak was hij nog niet van toon veranderd. Hij respecteerde haar nog altijd als zijn leader. Hij zou nog steeds alles voor haar doen, ongeacht wat. Dat veranderde niet. Simpelweg omdat Crystalstar de leader was, en daarom dit respect en deze behandeling verdiende. Hij was een loyaal kater in natuur, op iedere zin van het woord. Hij was deels naar dit feit vernoemd, en dit uitte hij nu weer wederom. Arcticwolf gaf een stille knik bij haar eerste woorden. Hij was oplettend, hij was oneindig in zijn attentie als hij eenmaal zijn focus op iets of iemand had gelegd. Maar hij was niet in de fout om de wandaad gezien te hebben. Zijn ontdekking was niet de zonde, maar de actie zelve. Koude ogen ontmoette koude ogen, en simpele woorden werden evengoed met een bepaalde nuchterheid behandeld. “Nee Crystalstar, dat denk ik niet, vandaar mijn woorden” Zei hij, en hij liet zijn toon spreken. Ze zou dat niet doen, en daarom waren zijn woorden nog altijd relevant. Hij wist dat Seamist ongelukkig was, en hij wist dat deze kattin dit ook wist. En hij zou niet over de feiten heenlopen. Het was hoe het was, en hij wilde het veranderen. Dit wilde hij echt. Maar het was hem tot nu toe nog niet gelukt. Kittens zou het veranderen, en de tijd zou het veranderen. Maar een affaire met je clanleader, nee dat niet. De glad grijze kattin vervolgde en hij luisterde in zijn familiaire stilte. Dit waren woorden die hem zeer deden, zelfs al toonde hij dit niet openlijk. Zijn acties waren altijd oprecht geweest. Altijd vanuit de beste interesse voor zijn vriendin. Hij gelóófde dat hij het juiste deed, met heel zijn hart. Niemand was wreed enkel en alleen om het wreed zijn. Hij opende zijn mond om te spreken, tot een fractie van zichtbare emotie hem de mond snoerde. Zijn blik had deze seconde weer nodig voordat het kon verharden, en hij keek weg opzij, klemde zijn kiezen om zijn emoties binnen te houden. Het duurde zo kort dat het gemist kon worden. Maar het kon te merken zijn dat hij weer in zijn gedrag viel om liever stil te blijven dan een poging te doen complexe emoties onder woorden te brengen. “Ik ben bereid dit te vergeten en in het verleden te laten. Alle acties die ik tot nu toe heb genomen zijn uit loyaliteit voor haar. Om ons hier een goed leven te gunnen, en daarbinnen liefde te kunnen vinden” Dit gaf in een inkijk op het ware probleem van alles: zijn zeer afgesloten opvoeding. Hij geloofde dat liefde kwam na jaren samen zijn, dat het iets was zoals mos, ineens was het er. Het moest wel. "Ik zal altijd goed voor haar zijn" En dit, dit was werkelijk zijn waarheid.


“I would like to be the air that inhabits you for a moment only. I would like to be that unnoticed and that necessary.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystalstar
Moderator
When Angels deserve to die E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1536
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: When Angels deserve to die   When Angels deserve to die Icon_minitimewo 23 jun 2021 - 23:21

Daar had ze hem echt geraakt. Ze zag het in de kleine beweging in zijn altijd zo stille gezicht, ze had hem geprikt. Niet meer dan dat, want hij bleef een muur. Nu moesten ze maar eens zien wie de sterkere muur was. Maar Crystalstar had het idee dat er een gebrek aan inzicht speelde bij Arcticwolf. Hij loog niet, en toch sprak hij niet de waarheid. Dat was wat haar sterker maakte, de mogelijkheid om te reflecteren. Misschien was hij wel harder, maar als hij eenmaal brak, dan zou hij tot niets afbrokkelen. Zij daarentegen was flexibel genoeg om stoten te absorberen. Maar ze moest de manier vinden, het zwakke punt waarop ze Arcticwolf kon pakken. Ze wilde hem openbreken, zodat ze eindelijk kon zien wie Seamist's duivel daadwerkelijk was. "Maar je bent nooit goed voor haar geweest, wat je ook geprobeerd hebt." Mauwde ze eenvoudig. "Je hebt haar pijn gedaan, Arcticwolf. Zoveel pijn dat ze liever naar haar leader kwam, die haar had kunnen verbannen, dan dat ze bij jou was. Kan je niet inzien dat dat niet alleen iets over haar zegt?" Ze glimlachte niet. Spot zou haar punt alleen maar ontkrachten. De enige emotie die ze toonde was vastberadenheid, hoewel er ook een storm kokende woede in haar kolkte. Misschien een hypocriete woede, want waarom was zij beter dan hij? Maar een woede waarmee ze het fort dat hij om zich heen had gebouwd zou neerhalen. "Wat ga je met haar doen als je hier weg bent? Een goed gesprek misschien? Alles even uitpraten? Of ga je haar vernederen, haar negeren, haar laten zien wie er de baas is? " Haar stem werd zachter, venijniger. "Dat zal je niet helpen. Want Arcticwolf, het gaat altijd baas boven baas. Totdat je bij mij aankomt, daar kom je er opeens achter: er is hier maar één baas."
Terug naar boven Ga naar beneden
Arcticwolf
Member
When Angels deserve to die MassiveUnitedDegus-max-1mb
James
234
Actief
“If you run from me, I will pursue”

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Arcticwolf
BerichtOnderwerp: Re: When Angels deserve to die   When Angels deserve to die Icon_minitimewo 23 jun 2021 - 23:59

Hij snapte niet waarom ze dit gesprek moesten voeren. Waarom ze ineens tegen hem was. Hij voelde zich zo, in ieder geval, alsof ze tegen hem was. Dat was wel het laatste wat hij wilde, hij had niks verkeerd gedaan. Nee, al zijn acties waren altijd vanuit de juiste redenen gekomen. De kater kon gewoon niet inzien waarom dit nu ineens lost moest barsten terwijl híj niet vreemd was gegaan met een gepartnerde poes. Had ze zelf ook niet een mate? Of was dat verwaterd over de jaren? Maakte dat überhaupt uit? Behoorde je niet loyaal te zijn tot één kat ongeacht wat? Crystalstar vervolgde en dit riep meer sterke emoties binnen hem op, woede en verraad dansten om elkaar heen en hij probeerde ze maar de mond te snoeren en stil te houden. Wederom duurde het lang voor hij tot woorden kwam. En hoewel hij zich nog altijd groot kon houden, was er een verschil te merken. Zijn stem die normaal niks meer dan een fluister of een mompeling was, was ineens op een normaal volume. Dit betekende enkel dat hij te veel nadacht om nog stil te staan bij zijn normale sociale angsten en nervositeit. “Het was nooit mijn intentie haar pijn te doen, ze was mijn beste vriendin, ik wil haar gewoon voor zichzelf beschermen. Ze maakt fout na fout en dat wordt ooit haar einde, dat wil ik voorkomen” Formuleerde hij naar zijn eigen waarheid. Hij geloofde dit, en hij geloofde dat zijn acties hier verantwoord op waren. Meer woorden kwamen hem in de mond die hij niet durfde te spreken. Nee, die hij moest spreken, maar nu nog niet. Want de ander nam het woord weer en hij hielt stil zodat ze haar zeg kon doen. Langzaam bewogen zijn geronde oren naar achteren, en bleven hier star staan. Waar het hem duidelijker werdt dat dit een aanval was, geraakte hij ook meer in controle over zijn eigen emoties. “Ik heb nooit gesproken over een verlagen om autoritair over iemand te staan. Mijn plek is altijd onder u geweest, en dat zal het ook altijd zijn. Maar ik waardeer de manier waarop er nu tegen mij gesproken wordt niet” Hij sprak het oh zo duidelijk, terwijl hij door ging in zijn koude, maar niet kille manier van spreken. Het was heel nuchter, heel gegrond, maar een vlaag van emoties leek toch deze woorden geleid te hebben in een zekere zin. “Als u zo’n slechte mening over mij droeg; waarom heeft u dit niet eerder aangekaart? Ik werk dírect voor u, de mogelijkheid was er om mij te vertellen dat ik dingen anders moest aanpakken. In plaats daarvan wordt het opgebracht wanneer ik u informeer over de weet van een affaire met mijn partner” Ergens voelde hij zich ook in zijn recht, en verontwaardigd dat hij hier als kwade werd afgestreept tegenover een kattin die duidelijk haar emoties boven haar ratio had gelaten. Dit deed hem zeer, werd dat ook niet begrepen? Nee, hij was hier de kwade voor hun. Natuurlijk zouden ze zijn verhaal niet eens aanhoren, nee. Want Crystalstar had een favoriet gekozen. “Op dit moment spreekt u evenveel over uwzelf, als ik zo brutaal mag zijn. Dat u vreemdgaat met een kattin die een partner heeft, die dráchtig is van hem. Dat u nu mij probeert te raken in plaats van een goed gesprek aan te gaan en mij te hélpen het beter te doen. En dat deze beschuldiging, ik neem niet weg dat ik inderdaad in de fout kan zitten, plaats moeten vinden nadat de waarheid openligt. Wat zegt dit over u?” Hij zette een pas naar achteren, hij was oncomfortabel en overprikkelt, hij wilde deze interactie afkappen, maar hij kon niet loslaten. Dat was zijn probleem, hij kon niet los laten. “Mijn voorgaande woorden waren niet gelogen, mijn loyaliteit is niet gewijzigd ondanks dat ik hier-“ Hij wilde zeggen dat dit hem pijn deed, dat hij niet meer wilde verliezen. Dat hij bang was. Dat spreken hem nooit vooruit had geholpen en dit het laatste was wat hij wilde. Hij wilde stilzwijgen, en tijd de pijn laten verminderen. En zo veel te moeten praten vermoeide hem ontzettend, dit was aan hem te zien ook, iets wat niet achter zijn muren verborgen bleef. Waarom zou hij hier zijn hart openen als zijn leider al wist voor wie ze stemde?


“I would like to be the air that inhabits you for a moment only. I would like to be that unnoticed and that necessary.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystalstar
Moderator
When Angels deserve to die E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1536
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: When Angels deserve to die   When Angels deserve to die Icon_minitimedo 24 jun 2021 - 0:27

Als een havik had ze toegeslagen bij het eerste moment van zwakte. En dat moment had ze verder opengescheurd. Want terwijl Arcticwolf nog zo zijn best deed om zijn koelte te bewaren, begon hij steeds harder te praten, alsof hij zeker wilde maken dat zij hem hoorde. En Crystalstar hoorde hem en ze begreep hem, en ze haatte hem. Die realisatie kwam als een schok voor haar. Hoe lang had ze hem gehaat? Pas sinds dit gesprek? Sinds Seamist had verteld wat hij haar aandeed? Of al eerder? Was er een tijd geweest waarop ze niet stiekem de manier had gehaat waarop hij zo geniepig luisterde en nooit wat zei. Of het feit dat hij moordde met dezelfde lege blik als waarmee hij haar een nieuwtje vertelde. Het maakte het allemaal in ieder geval een stuk makkelijker. Want nu ze begreep dat ze hem kon haten, hoefde ze hem ook niet meer te sparen. Hij had zijn eigen realiteit, en daarom kon hij niet overtuigd worden van wat er echt aan de hand was. Hij geloofde echt dat hij Seamist het beste gaf wat ze kon krijgen, dat hij haar redder in de nood was geweest. Crystalstar liet hem dan ook helemaal uitpraten, liet hem zichzelf in alle mogelijke hoeken vouwen om zichzelf goed te praten, voordat ze weer iets zei. Ze kon best op al zijn uitlatingen reageren en proberen ze te weerleggen, maar dat zou tijdverspilling zijn. Hij zou haar niet begrijpen, of niet kunnen inzien hoe het zat. "Je bent slecht, Arcticwolf. Je bent kwaadaardig, hatelijk en moordzuchtig. Je gebruikt je eeuwige loyaliteit om ervoor te zorgen dat ik mijn blik afkeer. Je trekt mijn bevelen niet in twijfel omdat ik je precies laat doen wat je echt wilt, slecht zijn." Ze was dichter naar hem toe gestapt, en rook zijn angstgeur toen ze haar gezicht vlak bij het zijne had gebracht. Ze zou hem kunnen vermoorden, en het lichaam begraven zodat niemand het ooit zou weten. Maar dat was niet wat hij of Seamist verdienden. "Laat Seamist met rust. Ze is zwanger, je hebt je taak volbracht. Geef haar haar leven terug. Ik zal haar niet aanraken zolang jullie mates zijn, maar ik zal het horen als je haar pijn doet. En dat zal ik niet vergeven." Misschien was hij nog niet helemaal gebroken, maar dit moest toch heel wat schade aanrichten. En het mooie was dat ieder woord gemeend was, en dat ze wist dat ze met de stem sprak die Seamist kwijt was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Arcticwolf
Member
When Angels deserve to die MassiveUnitedDegus-max-1mb
James
234
Actief
“If you run from me, I will pursue”

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Arcticwolf
BerichtOnderwerp: Re: When Angels deserve to die   When Angels deserve to die Icon_minitimewo 7 jul 2021 - 23:40

Arcticwolf luisterde aandachtig naar waar hij voor werd uitgemaakt, en zijn spanning verliet zijn lichaam langzaam terwijl het plek maakte voor iets bijna geamuseerd. Want het was ook vreemd en vergezocht, niet? Zijn gedrag was altijd goed en oké geweest, hij had zijn daden uitgevoerd omdat deze kattin er toestemming voor gegeven had. En nu was het ineens slecht. En waarom was haar hart ineens zo veranderd? Om de simpele reden dat ze nu zelf gevoelens droeg richting zijn mate. Hij schudde zijn kop en zetten zelf ook een stap dichterbij, om haar direct aan te kijken met zijn koud blauwe ogen. Hij sprak nu weer kalm, maar toonde voor eens zijn werkelijke emoties. De gevlekte kater vreesde zijn leider niet, en zijn respect was ook niet verdwenen. Maar hij was eerlijk, en hij toonde ook dat hij haar woorden niet serieus kon nemen dankzij de situatie waarin ze getoond waren. Als hij slecht was, was Crystalstar de duivel. “Ik trek uw bevelen niet in twijfel omdat het volgens de warrior code verboden word. Ieder ander leader had ik hetzelfde behandeld. Als u die nacht mijn verzoek had geweigerd, had ik deze niet uitgevoerd, en was ik even loyaal gebleven. Het is de code, Crystalstar, geen keuze” Zijn houding was dominant, niet zo zeer over de andere kattin maar meer in het algemeen. Het was een houding die aantoonde dat hij hier in zijn gelijk stond. “Het ding is, u wilt dat ik slecht ben” Vervolgde hij, zijn toon kalm en duidelijk terwijl hij zijn oor naar voren draaide, en openlijk bleef spreken. “U wilt dat ik te straffen ben, dat het eervol voor u is om Seamist als uw mate te nemen. Daarom dat u weigert om mij te helpen verbeteren, maar me liever uitmaakt voor iets zo vuil als een vossenhart. Daarom dat u dit pas zegt nadat ik deel dat ik weet van jullie verhouding” Nee, de machtsverhouding in deze situatie was simpel. Deze poes wilde iets en hij stond in de weg, dus was het makkelijker om hem als slecht te beschouwen en zo de held te zijn die de arme poes redde voor een mishandelaar. Hij had haar nog nooit met een slecht poot aangeraakt, en dat zou hij niet doen ook. Nee. Misschien moest hij iedereen maar gewoon hun zin geven. “Ik zal er met Seamist over spreken, over de mogelijkheid uit elkaar te gaan, als er een manier bestaat waardoor ik onze jongen wel zou mogen opvoeden zoals behoort” Hij wilde niks lievers dan deel uitmaken van de levens van deze jongen, met of zonder zijn verrader van een partner. “Maar zolang we open met elkaar spreken, vertel me eerlijk, wat is het dat je van me verlangt. Zonder verwijt en zonder haat, wat wil je dat ik doe? Wanneer is het goed?” Hij haatte het, om openlijk te spreken, maar als dit was wat Crystalstar wilde zou ze er in stikken ook. Dan zal hij niets meer zeggen dan de waarheid, en dan zou hij van haar hetzelfde verwachten.


“I would like to be the air that inhabits you for a moment only. I would like to be that unnoticed and that necessary.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Crystalstar
Moderator
When Angels deserve to die E81821599b4a262322df0bc2a3a71937
Bo3
1536
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 70 moons || 5 lives
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: When Angels deserve to die   When Angels deserve to die Icon_minitimezo 18 jul 2021 - 22:34

Ergens besefte Crystalstar wel dat ze zich had laten gaan. Ze was te emotioneel geworden en had Arcticwolf daarmee ruimte gegeven. Daarmee had ze hier helemaal geen moreel podium: zij was immers degene die hem had aangezet tot de meeste van zijn daden omdat ze hadden moeten gebeuren. Maar misschien moest ze dat ook gewoon accepteren. Misschien moest ze accepteren dat zij als leader de duivelse beslissingen moest maken. En dat zij, omdat ze dat van zichzelf wist, nog steeds iets moreler was dan de kater die hier voor haar stond. Hij zou altijd doen wat voor verschrikkelijks zij vroeg, zonder te overwegen waaróm zij erom vroeg. Crystalstar deed het tenminste nog voor haar clan. Als ze dat niet kon geloven, zou ze nooit met zichzelf kunnen leven. Ondanks haar misstap wist ze de kater nog steeds recht in zijn ogen aan te kijken. Als twee kemphanen stonden ze tegenover elkaar, alsof ze allebei klaar waren om de anders ogen uit te krabben. Het was waar, ze wilde zichzelf verantwoorden, had zijn slechtheid nodig om haar goedheid te bewijzen. En toch was er nog iéts, iets oprechts waarbij ze wist dat zíj boven Arcticwolf stond. Hij had Seamist getergd, opzettelijk en zonder haar bevelen. Dat was zijn vuile daad waar zij geen enkele invloed op gehad. Dat had niets te maken met Riverclan. Maar ze zou het niet opnoemen, die reden zou van haar blijven, zodat ze mentaal altijd aan de goede kant kon staan. In plaats daarvan bleef Crystalstar stil, en luisterde ze naar de kater die eens haar dichtste vertrouweling was geweest. Ze knikte rustig, alsof hij goede punten maakte maar ze erboven stond, dat haar positie en haar macht haar immuun maakten voor zijn kritiek. Pas bij Arcticwolf's allerlaatste vraag opende ze haar bek weer. "Ik wil dat Seamist zich geliefd voelt." Ze zij het op een koude toon, maar het was het enige dat ze van hem wilde. "Ik zal haar niet meer achterna gaan. Ik ben niet juist voor haar." Dat was misschien een kleine leugen. "Maar er moet iemand zijn die goed voor haar is. En als jij dat niet kan zijn, en dat schijnt niet te kunnen, dan moet het iemand anders zijn." Had de dood van haar ongeboren kitten dit veroorzaakt? Was ze daardoor Seamist gaan zien als meer dan een factor in het oneindige spel dat zij speelde in het woud?
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: When Angels deserve to die   When Angels deserve to die Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
When Angels deserve to die
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: