Riverclan Ceremony [18-06] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Riverclan Ceremony [18-06]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crystalstar
Clanleader
Riverclan Ceremony [18-06] August10
Bo3
1286
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Riverclan Ceremony [18-06]    Riverclan Ceremony [18-06] Icon_minitimevr 18 jun 2021 - 22:06

Er was maar weinig verhoging te vinden in het tijdelijke kamp, dus Crystalstar gaf haar toespraak vanuit het midden van de openplek, om toch centraal te staan. Ze liet alle katten die hun eigen vis konden vangen zich om haar heen verzamelen. Het was best een vreemde ervaring, want ze kon niet iedereen tegelijk zien, ze was het middelpunt van een grote kring katten.

”Katten van Riverclan, Starclan heeft ons gezegend met drie apprentices die klaar zijn om hun eed af te leggen en hun Warriornaam aan te nemen.” Sprak ze op heldere toon, in sterk contrast met de ingetogenheid die ze de laatste ceremonie als gevolg van haar verliezen had getoond. Desondanks was Crystalstar nog niet helemaal de oude, nog steeds waren haar wangen ietwat ingevallen. Maar aan haar toespraak was niets te merken van het trauma.

”Heatherpaw, kom naar voren.” Begon ze, en ze wachtte totdat de apprentice vlak voor haar stond. Ze dacht terug aan haar eigen warriorsceremonie, zoveel moons geleden. Er was toen absolute terror door haar heengegaan toen ze naar voren was gekomen, met alle ogen van Riverclan op haar gericht. Vanuit de plek van de Leader leken alle apprentices echter zeker van zichzelf, en Crystalstar dacht niet dat zij de uitzondering was geweest. Maar als Heatherpaw zich ook zo angstig voelde, zou zíj er geen blijk van geven. ”Heatherpaw, je hebt je bewezen in je trainingen. Je bent gevorderd in de belangrijkste kunsten van onze clan, en je bent klaar om tot Warrior benoemd te worden.” Sprak Crystalstar, met haar ogen diep in die van Heatherpaw geboord. ”Beloof jij, dat je je clan en je Leaders met alles zal beschermen, zo mogelijk met je leven? En zweer je je clan te dienen volgens de warrior code?” Het antwoord kwam en ze legde haar kin op Heatherpaw's kopje, terwijl ze haar zeegroene ogen naar de heldere hemel richtte en vervolgde: ”Starclan, kijk neer op deze apprentice en geef mij de kracht om haar te benoemen tot warrior. Vanaf vandaag zal je bekend staan als Heatherhawk. Moge je pad verlicht worden door de sterren, en moge je gevechten voor altijd in overwinning resulteren.” Het benoemen van nieuwe Warriors was altijd bijzonder, en ze kon er altijd een unieke draai aan geven.

”Rampaw, kom naar voren.” Toen de witte kater voor haar stond keek Crystalstar ook hem indringend aan, en ze begon te spreken. ”Rampaw, jij bent klaar om Riverclan te gaan dienen als warrior, vanaf nu tot het einde van je vermogen.” Mauwde ze. ”Zweer je je leaders te gehoorzamen en altijd in het welzijn van je clan te handelen?” Toen hij dat had gezworen legde ze ook bij hem haar kin op zijn kop en sprak opnieuw de woorden, ze riep haar voorouders aan en keek naar de hemel. ”Vanaf nu zal je bekend staan als Ramhorn, ga voort en dien je clan trouw.”

”Cottonpaw, kom naar voren.” Nooit had Crystalstar moeite met Warriornamen verzinnen, ze leken altijd gewoon tot haar te komen. Maar bij Cottonpaw was het allemaal veel moeilijker gegaan. Ze had wel vijftig namen overwogen voordat ze eindelijk was uitgekomen bij twee laatste opties, waarvan ze er nu terplekke één zou kiezen. Hopelijk zou Hermitshell's vriendinnetje er blij mee zijn. ”Cottonpaw, jij hebt Riverclan laten zien dat je er klaar voor bent om je bij de Warriors te voegen. Vanaf vandaag zal je je clan trouw dienen, totdat je lichaam of je geest het begeeft.” Verkondigde Crystalstar, zeegroene ogen op de apprentice gericht. ”Cottonpaw, zweer jij dat je Riverclan zult dienen en je aan de Warior code zal houden? Dat je clan boven familie, en loyaliteit boven liefde zal plaatsen?” Toen dat gezworen was legde ze haar kin op Cottonpaw's kopje en vroeg Starclan opnieuw om de kracht om de apprentice tot Warrior te benoemen. En nog steeds had ze geen keuze voor de naam gemaakt, maar nu moest het komen. ”Dan benoem ik jou tot Cottonflower, en leg ik mijn vertrouwen en dat van onze clan in jouw poten.”

Dat waren dan de nieuwe warriors. Maar er moest nog meer gedaan worden. ”Dan zijn er nog een aantal apprentices die een nieuwe mentor nodig hebben.” Ze groef de lijst op uit haar geheugen en noemde hen toen op: ”Greypaw, Honorpaw, Sootpaw, Mountainpaw, Pipitpaw en Agatepaw; kom naar voren.” En toen mocht ze de nieuwe mentoren aanwijzen, gelukkig was dat niet al te lastig, voor het grootste deel. ”Greypaw zal door Shatteredice getraind worden, Honorpaw door Clouddancer, Sootpaw door Shiverwisp, Mountainpaw door Heatherhawk..” Maar dat was het simpele deel. ”En Pipitpaw en Agatepaw zullen samen getraind worden door Hermitshell. Zijn jeugd en energie, gekoppeld met zijn verregaande talenten zullen genoeg zijn voor twee apprentices.” Dat was een moeilijke beslissing geweest. Crystalstar had het Sowieso uitgesteld om Hermitshell een apprentice te geven totdat ze zeker wist dat hij geschikt was. Qua vermogen was hij meer dan geschikt, daar had zij wel voor gezorgd. Crystalstar was alleen bang geweest dat haar voormalige apprentice niet klaar was om jongere en minder ervaren katten iets aan te leren. En twee apprentices.. Maar de twee die ze hem had gegeven waren close, en jong genoeg om door hem gevormd te worden, dus hij moest het aankunnen.

”Dan heb ik nog één laatste mededeling voor jullie.” Dit zou een aantal katten behoorlijk bang maken, dat wist ze, maar ze had besloten dat de katten die hier nú stonden niks te vrezen hadden. ”Ik benadruk nogmaals het strikte verbod op intieme relaties met leden van andere clans, of katten buiten de clan. En vooral op het voortbrengen van kittens in deze relaties. Ik weet wat er onder mijn neus gebeurt, en ben niet langer van plan dit te slikken. Starclan heeft ons al genoeg waarschuwingen gegeven, wij zullen haar niet langer tarten.” Ze keek over de groep katten heen. Van een aantal wist ze van hun gemixte bloed, en een aantal anderen hadden verdachte verhalen rondom hun ouders, maar zij liepen geen risico. ”Halfbloed kittens die geboren worden in Riverclan, zijn van Riverclan, zij zullen niet gekrenkt noch minder behandeld worden om de daden van hun ouders. Degene die deze kittens voortbrengen kunnen echter geen genade meer verwachten, zeker niet als de zaak geheim wordt gehouden. Kom naar mij toe als je deze misstap hebt begaan, en ik zal rechtvaardig zijn. Houd het achter, en ik zal er nog steeds achter komen, en dan zal verbanning zeker zijn.” Het was bijna een bedreiging geweest, en Crystalstar wilde haar clan niet bedreigen, maar ze kon ook niet opnieuw een situatie zoals die met Seamist hebben, ze moest hard zijn.

”May the River Provide”

Lijstje:
 


:∆:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverclan Ceremony [18-06] Hermit10
Eline
727
Actief
B*tch don't kill my vibe

CAT'S PROFILE
Age: ⋆ 15 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young warrior
Hermitshell
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [18-06]    Riverclan Ceremony [18-06] Icon_minitimevr 18 jun 2021 - 22:26


Zelfs ceremonies begonnen te voelen als onderdeel van de sleur waar hij in leefde. Waar deze ooit nog zo spannend en speciaal waren, zat hij tegenwoordig te doen alsof hij oplette. Natuurlijk juichte hij bij Cottonpaw- nu Flower's benoeming twee keer zo hard als de rest. Wat was hij trots op haar. En nog belangrijker: er was iets wat ze nu wél mochten doen. Een jongensachtige grijns speelde op zijn lippen. Zo zat hij tot hij plots zijn naam hoorde vallen. Hij had wel verwacht binnenkort een apprentice te krijgen, maar nog niet zo snel. Laat staan.. twee. Agatepaw was amper vier moons jonger dan hij. Pipitpaw kon hij nog wel aan, zowel qua leeftijd als karakter, maar alsnog.. wow. Ondanks zijn vele twijfels rechtte hij zijn rug en straalde hij alle trots uit die hij voelde. Crystalstar zag duidelijk iets speciaals in hem, de potentie waar ze zo lang blind voor was geweest. Met een brede glimlach deed hij het gebruik dat mentoren altijd met hun pas aangewezen leerlingen deden: elkaars neus aantikken. Vervolgens voegde hij zich weer in de menigte. Ongeduldig luisterde hij de laatste mededeling af, waar hij het meer dan mee eens was. Dat soort verraderlijk tuig moest worden aangepakt. Toen zijn voormalige mentor eindelijk klaar was, schoot hij op zijn nieuwe apprentices af, maar niet té snel. Hij moest cool blijven. "Jullie staan vast te springen om met zo'n epische warrior als mij te trainen." Grapte hij om het ijs wat te breken. "Laten we morgen rond zonsopgang bij de ingang verzamelen. Dan kunnen we meteen beginnen." Vervolgde hij, nu met de meest mentor-achtige toon die hij kon vinden.

Tags: @Cottonflower (genoemd), @Pipitpaw & @Agatepaw (aangesproken)


Riverclan Ceremony [18-06] Hermit24
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Seamist
Member
Riverclan Ceremony [18-06] DPKsfdL
Babs
390

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Seamist
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [18-06]    Riverclan Ceremony [18-06] Icon_minitimevr 18 jun 2021 - 23:26

A darker dream with no ending
Ze had zich bij de rest van de clan gevoegd, een beetje aan de rand. Haar staart krulde ze netjes om haar poten heen. Alles om Seamist heen schreeuwde eigenlijk netjes. Geen plukje vacht out of place. Zo netjes als ze er van buiten uitzag, hoe in de war ze zich van binnen voelde. Alsof als alles van buiten op de plek zat, ze zich daar genoeg aan vast kon klampen om zich van binnen ook rustig te voelen. Helaas was niks minder waar en voelde ze zich verloren.

Dit betekende echter niet dat ze niet blij kon zijn voor de katten die nu in de ceremonie aan bod kwam. Eerst kwamen de nieuwe warriors naar voren. Heatherpaw werd Heatherhawk, Rampaw werd Ramhorn en Cottonpaw kreeg de naam Cottonflower. "Heatherhawk! Ramhorn! Cottonflower!" juichte ze mee voor haar clangenoten. Ze had deze katten zien opgroeien en ondertussen waren ze alweer jonge warriors. De tijd vloog. Ook wat apprentices werden gekoppeld aan nieuwe mentoren. Dan zou hun training vanaf nu ook wel voortvarend verlopen. Dan zouden ze binnenkort weer nieuwe warriors bijkomen.

Haar glimlach verviel echter bij de laatste mededeling en haar bloed liep ijskoud door haar aderen. Ze wist dondersgoed waarom deze mededeling er was. Ze wist dondersgoed wat het betekende. Ondanks het warme zonnetje voelde ze de dreiging weer hangen en beet ze op de binnenkant van haar lip. Met een kurkdroge mond keek ze omhoog, haar staart nog wat dichter rond zich wikkelend.
All I know is, I'm lost
And I'm counting the cost


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverclan Ceremony [18-06] Original
Renske
368
Actief
The woods would be very silent if no bird sang, except those who sang best

CAT'S PROFILE
Age: ♢ Thirteen moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Cottonflower
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [18-06]    Riverclan Ceremony [18-06] Icon_minitimevr 18 jun 2021 - 23:27

Riverclan Ceremony [18-06] Dbitr8r-a9e704e0-05d9-4c69-9fe7-aaa8db4ede6e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYjcxODAxYzAtODk5NS00MDA3LTk5ZTUtZmYyZTUyNzg1M2I4XC9kYml0cjhyLWE5ZTcwNGUwLTA1ZDktNGM2OS05ZmU3LWFhYThkYjRlZGU2ZS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
she has that whiskey sipping
skinny dipping smile

Vandaag was de dag. Ze voelde het gewoon. Toen ze bij elkaar werden geroepen en drie apprentices warriors werden, het moest ook haar beurt zijn. De hints van haar moeder, haar gedrag de laatste tijd. Ze had echt wel haar best gedaan! Gevochten, een beetje een heldinnetje geweest. En toen de twee voor haar aan de beurt waren geweest, was ze bijna zenuwachtig dat zij het misschien toch niet zou zijn. Maar het was haar wel. Met de grootste grijns die ze kon meesteren liep ze naar voren. Ze hield er stiekem wel van dat alle ogen, voor één moment, eventjes op haar waren. Ze wierp een blik naar haar moeder, waarna ze bij Crystalstar ging staan, glimmend van trots. Ze hoorde de woorden wel, maar ze zwoor al wat de leidster zei voordat ze er erg in had. Clan boven loyaliteit, liefde en familie? Uhum, ja zal wel. Ze wilde gewoon haar naam. ‘Ik zweer het,’ miauwde ze zoet, maar daadkrachtig. Ze boog haar kop en sloot haar ogen toen Crystalstar haar kop op de hare lag en trilde van anticipatie. En toen kwam het woord eruit. Cottonflower. Een diepe zucht rolde over haar lippen, blies de lucht uit die ze zonder zich had te realiseren vast had gehouden. Ze keek haar leidster nog even aan, die zelfde grote lach op haar gezicht. Ze trok even kort haar wenkbrauwen omhoog, waarna ze zich weer tussen de menigte wurmde, de terwijl haar nieuwe naam door de lucht klonk. Ze zocht haar moeder als eerst. Ze was immers naar haar vernoemd, dat dacht ze dan. Cottonflower keek nog een keer achterom en haar blik kruiste die van Hermitshell. Ze stak haar tong naar hem uit. Maar hij keerde zich naar zijn nieuwe apprentices, show-off, en zij zocht verder naar haar moeder. De mededelingen over half-clanners kreeg ze dus ook maar half mee. Alsof zij zich daar druk over hoefde te maken. Ze had haar pleziertje al gevonden in de clan.
 

Riverclan Ceremony [18-06] Cottonchibi
SHE'S A TORNADO WITH PRETTY EYES AND A HEARTBEAT
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverclan Ceremony [18-06] Honor2
Butter
465
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Honorbound
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [18-06]    Riverclan Ceremony [18-06] Icon_minitimema 21 jun 2021 - 12:31

Honor
has been the reward for what she gave. To honor with hymns and panegyrics those who are still alive is not safe
De grijze dochter van Pantherstar zou nog even Apprentice blijven, ook al was ze nu 12 Moons oud en waren leeftijdsgenoten vaak op deze leeftijd al klaar om Warrior te worden. Het was niet dat ze bang was om te falen, het was enkel pijnlijk dat elke dag haar benoeming dichterbij kwam met de wetenschap dat niet iedereen dit moment zou zien, zou meemaken. Zeker niet nadat Rookchirp de belofte had moeten verbreken. Daarnaast wist ze ook niet welke Mentor ze deze keer zou krijgen, ze had er al aardig wat gehad. Ze was gestart met Lucentnight, had toen Appleseed gekregen maar toen ook deze afwezig begon te raken was besloten dat ze voor de laatste deel van haar training toch weer een Mentor moest krijgen. Ze had echter nooit verwacht dat haar mentor Clouddancer zou zijn. De Senior Warrior die ze had proberen te ontwijken, haar blauwe ogen gleden naar die van hem terwijl ze op hem af trippelde en diep in ademde voordat ze haar neusje tegen die van hem drukte. Kort, acceptatie, maar ergens ook wel bezorgd sloeg ze met haar staart heen en weer. Ze wist niet of hij er nog over zou beginnen, over was begonnen. Crystalstar zei echter niks over het vechtten onderling, enkel over halfclan kittens en relaties buiten de Clan. Ze had deze al lang verbroken, Ravenkit en Crabkit waren verder gegaan, haar twee eerste vrienden naast Shrimpnose. Ze sloot haar ogen, ze wilde zo graag Warrior zijn, zo graag zich in iets nieuws stortten. Wellicht dat de volgende Ceremonie haar tijd was, aangezien ze het meeste wel geleerd had. Ze beet op haar lip voordat ze de kater vragend aan keek. Wat was het plan?

- @Clouddancer


Riverclan Ceremony [18-06] Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverclan Ceremony [18-06] 1515243662_giphy_831

80
Actief


CAT'S PROFILE
Age: 56 ☾
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Clouddancer
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [18-06]    Riverclan Ceremony [18-06] Icon_minitimema 21 jun 2021 - 13:52


Riverclan Ceremony [18-06] Dcsbj910
My soul is in the sky, my heart is in the cloudsHet was raar om Cyrstalstar niet op haar verhoging te zien maar in het midden van hun tijdelijke kamp. De kater liet zich ergens willekeurig in de menigte zakken en wachtte totdat Cyrstalstar het woord nam. Eerst kwamen de apprentices aan de beurt die warrior werden. Trots keek hij naar de apprentices die bijna warrior waren, het ging goed met Riverclan. Eerst riep ze Heatherpaw naar voren die ze de naam Heatherhawk gaf, daarna volgde Rampaw die Ramhorn werd en Cottonpaw die Cottonflower werd. Daarna riep hij de nieuwe warriors de nieuwe namen toe. "Heatherhaw, Ramhorn, Cottonflower!" daarna zweeg hij weer en keek verwachtingsvol naar Crystalstar die nu aan de apprentices begon di een nieuwe mentor nodig hadden. Greypaw, Honorpaw, Sootpaw, Mountainpaw, Pipitpaw en Agatepaw. Dat waren er een hoop. De kater krabde zich eens achter zijn oren bij het horen van zoveel namen. Waren er zoveel mentoren die hun taken verzaakt hadden? Blijkbaar.
Toen viel ineens zijn naam. "Honorpaw door Clouddancer" Zijn oren draaide geïnteresseerd naar voren en hij zocht zijn nu kersverse apprentice met zijn stalen blik. Ze had hem eerder aangevallen en dat was toch wel een puntje waar ze eerst aan gingen werken. Voordat hij Honorpaw ging begroeten had Cyrstalstar nog een mededeling. Het ging over hoe het pure Riverclan bloed gemengd werd met dat van andere clans, zelfs katten die buiten de clans stonden. Een rilling vol gruwel liep over zijn rug. Hoe konden andere katten hier ook maar aan toegeven? Blijkbaar had Crystalstar hier ook schoon genoeg van en hij zou bijna een dansje gedaan hebben ware het niet dat er sommige katten wat benauwd keken. Katten die halfclan waren of katten die iets verborgen, het geheim houden en het niet vertellen zou eindigen voor eenieder in een verbanning. De kater liet even zijn tong langs zijn lippen gaan. Oh, eindelijk zou hun clan weer puur worden zonder al dat vieze bloed erin. De oranje kater stond op en liep naar Honorpaw toe en raakte kort haar neusje aan. "Het komt goed, we gaan je klaarstomen om dat tuig een lesje te leren als we de kans weer hebben. Bij dageraad beginnen we" miauwde hij en gaf haar een knikje en wachtte even. Als ze nog vragen had kon ze die nu stellen.

@Honorpaw
"When we feel stuck, look at the sky. The clouds remind us that everything changes."

Posten komen van ma t/m vrij tussen 08:30 tot 17:00 uur.
Belangrijke post? Stuur me een bericht!
Riverclan Ceremony [18-06] Cloud_10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverclan Ceremony [18-06] Honor2
Butter
465
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Honorbound
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [18-06]    Riverclan Ceremony [18-06] Icon_minitimema 21 jun 2021 - 17:19

Honor
has been the reward for what she gave. To honor with hymns and panegyrics those who are still alive is not safe
De parelgrijze kattin keek haar nieuwe mentor aan. Het had even geduurd voordat ze hem recht aan kon kijken maar ze had ook door dat hij niet boos was, niet meer. Het was duidelijk dat ze hem niet als vijand zag maar niet wist een houding aan te nemen. Langzaam spitste ze haar oortjes toen de oudere kater sprak. 'Het komt goed, we gaan je klaarstomen om dat tuig een lesje te leren als we de kans weer hebben. Bij dageraad beginnen we.' Honorpaw glimlachte wrang, ze kon sterker worden en hij was geen kater die haar zwak zou laten blijven. Zelfs al zouden ze wellicht niet al te lang samen trainen, omdat ze al veel had geleerd, dan nog kon hij haar iets bijbrengen dat belangrijk was. 'Top,' Mauwde ze enkel zacht, weinig gevoel was te zien behalve misschien iets van hoop en opluchting.
- @Clouddancer


Riverclan Ceremony [18-06] Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverclan Ceremony [18-06] 1515243662_giphy_831

80
Actief


CAT'S PROFILE
Age: 56 ☾
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Clouddancer
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [18-06]    Riverclan Ceremony [18-06] Icon_minitimedi 22 jun 2021 - 9:46


Riverclan Ceremony [18-06] Dcsbj910
My soul is in the sky, my heart is in the cloudsKortaf knikte de oranje kater, er waren geen vragen meer dus zouden ze dadelijk de orde van de dag hervatten. In zijn kop vormden zich al enkele plannen voor een training in de vroege ochtend, sommige waar een rogue nog van zou schrikken maar het was niet iets waar hij voor terugdeinsde. Nee, verre van. Zonder verder nog een woord te reppen verliet hij hun make shift kamp en liep hij de velden in, eens even kijken waar hij het beste de training kon laten plaatsvinden.

- Topic uit"When we feel stuck, look at the sky. The clouds remind us that everything changes."

Posten komen van ma t/m vrij tussen 08:30 tot 17:00 uur.
Belangrijke post? Stuur me een bericht!
Riverclan Ceremony [18-06] Cloud_10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lilypool
Member
Riverclan Ceremony [18-06] DPKsfdL
Cynthia
256
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen (Young warrior)
Lilypool
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [18-06]    Riverclan Ceremony [18-06] Icon_minitimedi 22 jun 2021 - 22:16

Er was een nieuwe ceremonie en ze wist dat ze geen apprentice zou krijgen deze keer. Dat was tenslotte ook niet handig met het feit dat er kittens onderweg waren. Ze luisterde naar de ceremonie en riep de namen mee met de rest van de clan. Alleen de laatste woorden waren degene die haar aandacht trokken. En ze deed haar best om te voorkomen dat haar haren overeind gingen staan bij de woorden van haar leader. Haar hart begon wel sneller te kloppen en ze voelde paniek omhoog komen, maar deed haar best om het niet te laten zien naar de katten om haar heen. Wat moest ze nu? Moest ze eerlijk zijn? Iemand vinden die zich voor wilde doen als de vader? Of het gewoon verzwijgen? Ze wist dat ze hierover een beslissing moest nemen al was het voor de kittens die ze bij zich droeg.


Riverclan Ceremony [18-06] S3HBvx
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverclan Ceremony [18-06] Untitl10
Mark
513
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior / Queen
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [18-06]    Riverclan Ceremony [18-06] Icon_minitimevr 25 jun 2021 - 13:32

But I need you by my side

Een ceremonie werd bijgeroepen. Normaal zat de gesproette flame-point vooraan om toe te luisteren maar vandaag had ze haar lichaam afgezonderd van de rest. Haar oogje tuurde over de heuvels van de Highlands. Het deed haar denken aan Windclan, al waren de openvlaktes hier groener dan daar. Ze kon niet ontkennen dat ze de situatie van nu gebruikte om even weer te genieten om onder de open hemel te slapen en de wind altijd door haar vacht te voelen. Ze kon de rust in haar kopje wel gebruiken die de omgeving haar gaf. Er was veel gebeurd de laatste moon, ze had hierdoor nog niet alles op een rijtje staan. Ze had ook nog geen contact gehad met Crystalstar sinds de nacht dat de grijze leader haar kitten verloren had. Ze wist niet hoe ze haar moest benaderen en daarbij had ze niet het idee gekregen dat haar vriendin behoefte had gehad aan haar aanwezigheid. Zoals ze die zelfde avond ook al had gedacht; Crystalstar had Riverclan die haar hielp en zij was niet nodig. Ze snapte het. Ze was ook geen échte Riverclanner en was ook maar kort in deze familie. Haar gedachtes stroomde af terwijl de ceremonie voortging. Apprentices hadden nieuwe mentoren nodig waaronder Greypaw. De apprentice van Lynxfang.. Ze mistte haar vriend enorm. Haar oogje sloeg neer op de grond en keek pas weer op toen haar naam genoemd werd. Verrast dat ze was. Greypaw werd nu aan haar overhandigd. Haar oortjes spitste omhoog en ze voelde dat haar verdriet plaats maakte voor trots en blijdschap. ''Ik zal je trots maken Lynxfang,'' Sprak ze zacht, haar stem meevoerend in de wind. Het was een eer dat ze een apprentice mocht trainen, en een eer dat het Lynxfang's oude leerling was. Haar oogje zocht de grijs gestreepte tom. Ze hadden al voor de ceremonie enkele keren contact gehad. De laatste keer nog geen paar dagen geleden. De ceremonie werd afgesloten en Shatteredice stapte meteen op Greypaw af. Haar snoet droeg een warme glimlach en ze drukte voorzichtig haar neusje tegen de zijne aan, net zoals ze dat altijd had gedaan bij haar andere apprentices in Windclan. ''Ik zal al mijn kennis overbrengen aan jou, alles wat ik geleerd heb van Windclan en wat ik geleerd heb van hier.'' Mauwde ze zacht. ''Ook Lynxfang heeft me ook veel geholpen. Ik zou je alles leren wat hij mij ooit verteld heeft.''  Ze legde haar staart op zijn schouder als een gebaar van steun en vriendschap. Ze wist hoe gehecht Greypaw was geweest aan zijn mentor en ze hoopte dat ze hem de wijsheiden van Lynx nog aan hem kon doorgeven.

@Greypaw
MONTY


Riverclan Ceremony [18-06] Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Greypaw"
Member
Riverclan Ceremony [18-06] Giphy
Ema
91
Actief
The heart is a strange beast
and not ruled by logic

CAT'S PROFILE
Age: 8 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Greypaw
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [18-06]    Riverclan Ceremony [18-06] Icon_minitimeza 26 jun 2021 - 19:09


Vandaag verzamelden alle katten zich opnieuw weer voor een ceremonie. Normaal was hij altijd geamuseerd en nieuwsgierig geweest om te zien wat er allemaal zou gebeuren, maar vandaag had hij echt geen zin, omdat hij wist dat hij hoogstwaarschijnlijk een nieuwe mentor zou krijgen. Het zou nog tijden duren voordat hij echt over het rouwen van zijn vroegere mentor was en hij hoopte maar dat de nieuwe zijn onzichtbare tranen kon wegvegen zonder al te veel moeite. De kater wist dat hij zijn best wel zou moeten doen, daar had hij geen twijfel in. Hij moest een goede warrior worden van Riverclan om iedereen te beschermen, om de clan te helpen, om ze niet allemaal kwijt te raken.

Aandachtig luisterde hij hoe aantallen warrior werden en dan nu de apprentices aan nieuwe mentoren werden overhandigd. Zijn naam kwam meteen aan bod en hij werd gelinkt met een naam die hem wel heel bekend voorkwam. Na de ceremonie zocht zijn groengele blik de bekende vacht van Shatteredice voordat ze naar elkaar toe kwamen en ze haar neusje tegen die van hem. Hij voelde hoe zijn lippen zachtjes een glimlachje vormden bij haar woorden. Enkele dagen geleden hadden ze nog een wandeling gemaakt en ze hadden altijd al een soort van band gehad, dus vertrouwde hij haar. “Dankjewel”, mauwde hij dankbaar en gaf een knikje. Misschien was Lynxfang dan toch niet helemaal weg… Al was het niet fysiek, zijn woorden konden nog wel doorgegeven worden. En hij was blij dat Shatteredice de moeite wou nemen om zijn wijsheden aan de apprentice door te geven.


+Shatteredice


Riverclan Ceremony [18-06] Daz3cxv-d1e9ee11-a8b3-4f47-8745-378dd99ccf77.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzAwZWQwNzU3LTliNTYtNDQ3Mi1iOWE1LWY4NTE3MTcyZjkzMlwvZGF6M2N4di1kMWU5ZWUxMS1hOGIzLTRmNDctODc0NS0zNzhkZDk5Y2NmNzcuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Vicious. and truly wicked
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Riverclan Ceremony [18-06]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: