The road to hell... 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The road to hell...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
The road to hell... Giphy-downsized-large
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Coppertusk
BerichtOnderwerp: The road to hell...   The road to hell... Icon_minitimevr 18 jun 2021 - 22:14


The road to hell... Dciy1bz-ebec0a1e-a5af-419f-866e-005571186009    ... is paved by good intentions    The road to hell... Dciy1p8-7e38ade1-e768-4354-a79c-84fd86e5c5b0
The road to hell... Ztut955


Zijn ademhaling ging gejaagd terwijl zijn grote, bruine poten hem door het gebied heen brachten. Hij was hier vaak genoeg geweest, al die slapeloze nachten waar hij mopperend wakker was geworden om hem eten te brengen. Dit ranzige gebied dat rook naar die ratten van Bloodclan en andere nare Twolegs was hem al bijna eigen geworden. Waarschijnlijk was het deels daarom dat Stagstar hem hierheen had gestuurd, met deze afschuwelijke taak. Het idee aan wat hij moest doen maakte hem ondanks Newleaf en het rennen koud van binnen.

Hoe lang was het immers geleden dat hij nog Eveningglow in zijn toekomst had bedacht? Dat was voordat hij Stagstar zo had gekend als hij nu deed, maar er was iets in de gele ogen van de deputy… En Stagstar had haar weggezet, zonder hem in te lichten. Had haar en haar kittens gegeven aan de gedrochten die zichzelf Bloodclan noemden. En waarom? Waarom had hij niets met hem overlegd? Was dit niet iets wat ze samen deden?

Verdomme, hij moest het laten gaan. Immers was hij van slechts één ding zeker – Stagstar wist wat het beste was. Zijn plannen gingen hem dikwijls boven het hoofd, maar de kater had zijn vertrouwen gewonnen. Ze zouden naast elkaar oud worden, zouden iedere keer de zon zien opkomen en zakken en weten dat alles was gedaan in het belang van Thunderclan, en Thunderclan alleen. Coppertusk drukte zijn hart en de twijfel weg en focuste zich alleen op de taak die hem was opgelegd. Hij moest wel. Ja, hij moest wel.

De robuuste kater kwam tot stilstand en liet zijn ogen de omgeving scannen. Een grauw verliet zijn smoel nu hij bloodclan rook hier, dit gebied waar eerder alleen hij en Stagstar bekend waren geweest. En Thornstar, maar die kende alleen zijn gevangenis. Systematisch begon hij te zoeken, ging de plekken af die hij had leren kennen in de laatste maanden. Het frustreerde hem terwijl hij probeerde te achterhalen wat de juiste verstopplekken waren. Stagstar had van hen het inzicht, het verstand. Hij zou het vast weten, zou het logisch kunnen beredeneren. Maar hij zou het doen, hij zou het achterhalen. En na wat een eeuwigheid leek, rook hij haar vaag gemaskeerde geur. En toen hij het spoor volgde, wist hij waarom. Natuurlijk, natuurlijk was het hier.

Als hij een twoleg was, zou hij hebben geweten dat het een van de enorme buizen was die ofwel voor de riolering ofwel voor de waterafvoer van het zwembad werd gebruikt. Coppertusk zag echter een enorme tunnel, afgebakend met stalen pijpen. Het was niet gek om te zien waarom Eveningglow er niet uit was gekomen, gezien de sluiting enkel vanaf buiten kon worden geopend. In het vage licht zag hij enkel de stekelige haren van een onverzorgde vacht, van iemand die al tijden hier lag zonder iets te kunnen doen. Zijn adem stokte, terwijl hij daar stond. Hij wist wat hem te wachten stond. Hij wist wat hij moet doen. Maar die geel ogen, oh, die gele ogen.

“Eveningglow?”
 
The road to hell... Dceo2qr-44995109-1d50-430e-b0b2-a317d41bdaf8


Om verwarring tegen de gaan: Eveningglow is door Orchis in iets zoals dit vastgezet. De bewakers die er normaal zijn, zijn in het gevecht. Dit speelt zich ook af tijdens de oorlog. Topic is verder gesloten!
Pic:
 


The road to hell... Yeee
when in doubt, close the blinds
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The road to hell... KqAMne4h_o
Julia
848
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: The road to hell...   The road to hell... Icon_minitimeza 19 jun 2021 - 8:19

Ze had genoeg tijd om na te denken, meer dan genoeg. Ze had genoeg tijd om wrok te koesteren, om de haat in haar lijf te voedden. Ze moest toch iets voeden, want veel eten kreeg ze niet. Net genoeg om haar in leven in te houden. Haar lijf was verzwakt, maar haar geest zeer zeker niet. Het vuur in haar felgele ogen brandde. Ze stonden nog feller dan dat ze normaal deden, ze bruisten van haar vechtlust. Eveningglow was een vechter, ze ging niet zielig in een hoekje zitten vol van zelfmedelijden. Nee, elke bewaker die te dicht bij haar in de buurt kwam moest dat ontgelden. Daardoor zat ze zelf inmiddels ook onder de striemen en waren sommige wonden gaan ontsteken, door de barre omstandigheden waarin ze was opgesloten. Ze was koortsig, maar opgeven zou ze nooit. Niemand ging haar geest breken, dat liet ze niet gebeuren, nooit. Daar was hij dan. Daar stond hij. Eén van de loopjongens van Stagtine. Van die vieze hond. Zijn woorden waren door haar kop blijven spelen. Hij had dit niet alleen gedaan, hij had dit gedaan met de katten die het hards om hem hadden geroepen. Ze wist dat Coppertusk daar één van was geweest. Ze was niet dom, ze was een slimme meid. Die link had ze dus gelegd, terwijl ze daar in haar gevangenis aan het ijsberen was. Keer op keer weer. Nu lag ze in het uiterste hoekje van de buis. De bewakers waren weg, ze wist dat er iets gaande was. Ze had op hem gewacht. De blik in haar felgele ogen staarden hem strak aan. Twee woest flonkerende vuurtjes in het halfduister.

Zo bleef ze een tijdje liggen, maar toen kwam ze moeizaam overeind. Haar nagels krasten over het beton terwijl ze wat dichter naar hem toestapte. “Coppertusk.” Miauwde ze helder terug. Het bewees haar sterke geest. Dat ze ondanks alles nog zo helder was, zo alert. Intens aanwezig eigenlijk. Ook afwachtend en bedachtzaam. Niet dolgelukkig om hem te zien. Zoals het eigenlijk had gemoeten, om een Clangenoot voor haar gevangenis te zien staan. Ze bleef hem recht aanstaren, alsof ze wilde zeggen dat ze het wist. Dat ze alles wist. Het vuur in haar felgele ogen daagde hem uit. Ze had genoeg gezien de afgelopen tijd, ze had genoeg moeten doorstaan. Kom maar op. Ze ging ze klein maken, één voor één. Stuk voor stuk. Totdat ze bij Stagtine uit zou komen. Ze zou ze persoonlijk naar de hel sturen, allemaal.


The road to hell... 9WhTs9WP_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The road to hell... Giphy-downsized-large
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Coppertusk
BerichtOnderwerp: Re: The road to hell...   The road to hell... Icon_minitimezo 20 jun 2021 - 12:06


The road to hell... Dciy1bz-ebec0a1e-a5af-419f-866e-005571186009    c  o  p  p  e  r  t  u  s  k    The road to hell... Dciy1p8-7e38ade1-e768-4354-a79c-84fd86e5c5b0
The road to hell... Ztut955

Haar gele ogen brachten iets ouds in hem naar boven. Als teer vastgeplakt aan zijn borstkas. Ze zag er verschrikkelijk uit, leek nog erger dan de bloedclan ratten die in het gevecht rondliepen. Haar vacht was piekerig, de geur van rot en verderf hingen om haar heen. Het enige wat hem nog duidelijk maakte dat dit daadwerkelijk hun voormalige deputy was, waren haar gele ogen. Ondanks dat haar kassen waren ingevallen van het weinige eten, bleven die fel zoals hij ze kende. Eventjes trok hij zijn oren wat naar achteren en slikte, zijn blik afgewend. De enorme kater moest een diepe teug adem halen toen hij haar zijn naam hoorde zeggen. Iets van verwarring borrelde in hem op. Ze leek niet blij, opgelucht. Eerder vijandig. Had Stagstar iets over hun samenwerking gezegd? Wist ze waarom hij hier was, wat hem was opgedragen?

En bovenalles, waarom had hij niets tegen hem gezegd?

Waarom had hij haar weggenomen? Had zij niet meegewerkt tot nu toe? Was dit niet de moeder van Stagstars kinderen? Was het daadwerkelijk nodig haar dit aan te doen? De enorme kater zette zijn vacht iets overeind, probeerde enkel te denken aan de toekomst en niet aan het heden. "Eveningglow," hij wist niet wat hij anders nog kon zeggen, afgezien van haar naam. Misschien wist ze al waarom hij hier was, hij hoopte dat ze hem niet zou forceren het nogmaals te zeggen. In stilte begon hij de barrière te onderzoeken, zocht onhandig naar een manier om het open te krijgen. Het duurde even, maar uiteindelijk zag hij een sleuf die hem hielp. Met een grote kracht sloeg hij tegen het uitstekende metalen gedeelte aan. Een klik volgde en met een onaangenaam gekraak en piep sloeg het gek open. Hun deputy was vrij. En eventjes, heel eventjes overwoog hij haar te laten gaan. Het was een afspraak geweest dat Thornstar niet dood moest, daar had hij zelf op gestaan. Hij vond zichzelf nog altijd geen slechte kat, wilde ooit nog een plekje tussen de sterren. Maar Stagstar was zijn ster, ondanks hoe fel de ogen van Eveningglow konden schijnen. En zelfs de warriorcode stelde dat het toegestaan was een leven te nemen als het echt niet anders kon, en zijn ster had hem dit opgedragen. "Het is voor het grotere goed, Eveningglow, je moet het begrijpen. Het is voor Thunderclan," Voor Stagstar, omdat Stagstar het hem zei. En Stagstar had het altijd juist. Met een grauw en opengesperde klauwen sprong hij haar kant op, zijn afgetrainde lijf leek enorm tegen haar uitgemergelde figuur. Hij probeerde het gevoel in zijn borst te verbijten. Het gevoel dat dit zo, zo verkeerd was.

The road to hell... Dceo2qr-44995109-1d50-430e-b0b2-a317d41bdaf8


The road to hell... Yeee
when in doubt, close the blinds
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The road to hell... KqAMne4h_o
Julia
848
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: The road to hell...   The road to hell... Icon_minitimezo 20 jun 2021 - 20:37

Hij noemde nogmaals haar naam, maar dit keer reageerde ze niet terug. Ze nam hem enkel in haar op. Keek toe hoe hij haar gevangenis open maakte. Toen miauwde hij ineens dat het voor ThunderClan was. De blik in haar felgele ogen stond vol afschuw. “Nee Coppertusk, het is voor Stagtine en voor hem alleen. Hij moet van mij af want ik weet het, ik weet alles.” Siste ze terug terwijl ze zich klaarmaakte. Ze was verzwakt en Coppertusk was een sterke grote kater. Toch ging ze niet denken dat ze geen schijn van kans had in deze toestand. Ze zou hem haar woede laten voelen, haar haat. Niks was voor ThunderClan. Stagtine deed alles voor zichzelf, hij was een egoïstische zak. Coppertusk was gewoon blind genoeg om dat niet meer te zien. Hij was enkel zijn loopjongen, diegene die zijn troep moest opruimen. Daar walgde ze van. Hoe kon je zo ver zinken? Een siddering gleed over haar lippen toen ze door haar poten zakte, omdat hij boven op haar sprong. Ze probeerde haar nagels in zijn schouder te slaan en zich ondertussen onder hem vandaan te wurmen. “Hoe heb je zo blind kunnen worden?” Grauwde ze, moeizaam hijgend door zijn gewicht. Ze moest hier levend uitkomen. Ze moest ThunderClan vertellen waar het op stond. Ze moest ze verlossen van die verraders. Het moest.


The road to hell... 9WhTs9WP_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The road to hell... DPKsfdL
Eline
152
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Spottedrain
BerichtOnderwerp: Re: The road to hell...   The road to hell... Icon_minitimezo 20 jun 2021 - 23:01


Al die tijd had ze hem gevolgd, dieper en dieper de Twoleg Place in. Vol walging - gemengd met een vleugje angst - nam ze de omgeving in zich op. Het laatste was ze wilde was verdwalen. Als ze iets helderder was geweest, dan was ze allang teruggegaan. Coppertusk was verbannen. Het was niet ongewoon om rond de grenzen van ThunderClan te hangen, al helemaal niet als je vervolgens weer verdween. Maar iets in haar wilde weten wat hij zou gaan doen. Zo'n smerige verrader als hij had plannen. Dat móést wel. En als ze het verkeerd had, dan.. dan zou haar clan haar voor altijd verafschuwen. Spottedrain, de warrior die haar clan achterliet in een belangrijk gevecht. Ze hoopte zowel voor niets als een openbaring.

Het einde van het geurspoor was bereikt. Vanuit de begroeiing tuurde ze naar hoe de kater iets van een.. tunnel? probeerde te openen. Ze kon niet raden wie erin vastzat, maar dat deze kat er al lang zat was haar duidelijk. Een lucht haast zo erg als dat van een lijk stroomde haar neusgaten binnen en ze moest haar best doen geen verafschuwd geluid te maken. Ze dacht bijna dat er daadwerkelijk een dood iemand lag, tot de kater plots héle duidelijke, onheilspellende woorden sprak. Het was Eveningglow. Het was verdomme hun Deputy die vastzat. Coppertusk zou haar vermoorden. Een zwakke, maar bekende stem klonk terug. Spotted's hart zonk. Dit kon niet. Stagtine had hen gered in een moeilijke tijd. Hij had zoveel voor hen gedaan en zelfs zijn plek opgegeven toen Thornstar terugkwam. Maar toch was het zo. Verdomme, hoe had ze zo stom kunnen zijn? Natuurlijk handelde Coppertusk niet alleen.

Met grote ogen keek ze toe naar hoe de robuuste kater bovenop de magere, verzwakte poes landde. Even stond ze verstijfd. Zij was er ook niet best aan toe, met een enorme wond op haar linkerschouder, een verzwikte rechterpoot en een scheur in haar rechteroor, die die kant van haar gezicht inmiddels had doordrenkt met bloed. Ze had het amper gemerkt. Toch schoot ze naar voren. Als ze vandaag zou sterven, dan zou StarClan haar verwelkomen. En iets aan die gedachte klonk zo slecht nog niet. Ze wierp zich op Copper's flank met minstens zoveel furie als tijdens het gevecht tegen de BloodClanner en sloeg haar nagels in zijn grote lijf. Met haar gewicht probeerde ze hem van haar Deputy af te trekken.


The road to hell... 2ze9t7r
The road to hell... Spotte10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The road to hell... Giphy-downsized-large
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Coppertusk
BerichtOnderwerp: Re: The road to hell...   The road to hell... Icon_minitimema 21 jun 2021 - 23:15


The road to hell... Dciy1bz-ebec0a1e-a5af-419f-866e-005571186009    c  o  p  p  e  r  t  u  s  k    The road to hell... Dciy1p8-7e38ade1-e768-4354-a79c-84fd86e5c5b0
The road to hell... Ztut955

Zijn ogen verduisterden wat, vooral omdat hij ondanks alles nog de schoonheid in haar kon zien. Ze liet zichzelf niet breken, weigerde te buigen onder zijn blik. Zou zij niet sterk genoeg zijn voor Thunderclan? Ze droeg het licht van de donder in haar gele ogen, wist wat ze wilde. En haar woorden brachten enkel nog meer twijfels die staken als naden in zijn pels. Wild gromde hij en schudde zijn kop, waarbij zijn haren dreigend overeind kwamen. "Het is Stagstar," grauwde hij haar toe. Nee, zij was als vergif voor hem. Een afleiding die hem weghield van het juiste pad dat Starclan hem had gewezen. "Ik zie beter dan al jullie dwazen dat dit het juiste pad is!" en met die woorden sloeg hij toe. Ze was verzwakt, maar weigerde duidelijk om op te geven. Coppertusk voelde haar scherpe nagels ondanks zijn dikke vacht zijn schouder ophalen. Een kreun van pijn ontsnapte hem, maar hij liet zich niet uit het spel slaan. Hij gooide zijn kracht in de strijd en probeerde haar hoofd tegen de stenen te slaan, waarbij hij zijn andere poot naar haar schouder verplaatste om haar neer te pinnen, maar iets in hem straalde twijfel uit. En dat zou hem duur komen te staan. Uit het niets raakte een belager hem. Het was genoeg om de grote kater van de poes af te brengen terwijl wederom scherpe nagels zijn huid open hielden. Met een harde klap kwam hij op de grond terecht, waardoor zijn hoofd suisde. Woest keek hij op, maar in plaats van een Bloodclanner zag hij een clangenoot. Vuur vulde zijn ogen. "Jij vuile-" Hij duwde zichzelf overeind en beukte met zijn zware lichaam op haar in, waarbij hij zijn tanden diep in haar schouder probeerde te laten zinken. Eindelijk werd hij overvallen door vrouwen, maar het was niet helemaal zoals hij had gehoopt dat het zou zijn
The road to hell... Dceo2qr-44995109-1d50-430e-b0b2-a317d41bdaf8


The road to hell... Yeee
when in doubt, close the blinds
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The road to hell... KqAMne4h_o
Julia
848
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: The road to hell...   The road to hell... Icon_minitimedi 22 jun 2021 - 12:25

Een bittere en humorloze lach verliet haar bek toen Coppertusk zei dat het Stagstar was. “Hij is zeker wel gegaan niet? Ik heb hem nog gezegd dat dat geen zin had. Dat StarClan hem echt geen levens ging geven na wat hij heeft gedaan.” Ze kon echt niet geloven dat het Stagstar was, nee hij loog. Stagtine loog alles bij elkaar. Coppertusk was gewoon dom genoeg om het te geloven. Hij was zelf een dwaas. Zij niet. Blijkbaar kon ze dat hem alleen niet meer aan het verstand krijgen. Hij was al te ver in de Stagtine cirkel getrokken. Toen dook Coppertusk boven op haar. Ze wist nog haar nagels in zijn schouder te boren, maar toen sloeg hij haar kop op de stenen. Het werd zwart voor haar ogen… bloed sijpelde uit de nieuwe wond aan de zijkant van haar kop op het beton. Ze kwam niet meer overeind, haar felgele ogen draaiden weg.


The road to hell... 9WhTs9WP_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The road to hell... DPKsfdL
Eline
152
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Spottedrain
BerichtOnderwerp: Re: The road to hell...   The road to hell... Icon_minitimedi 22 jun 2021 - 14:15

Stagstar, was de kater echt zo achterlijk om dat te geloven? Hij had Thornstar met eigen ogen gezien, had de bittere verbanning van zijn woorden mogen ervaren. Enkel dwazen geloofden niet in wat ze zagen, hoe bizar dit ook kon zijn. Hard beukte de kater tegen haar aan. Ze spat geen felle woorden terug. Elk vleugje adem was kostbaar. Hij was namelijk groter, ouder en grenzelozer. Bovendien had ze net nog gevochten. Een gepijnigde, woeste krijs verliet haar bek toen hij zijn tanden in haar linkerschouder liet zinken, daar waar ze al gewond was. Met grote ogen keek ze naar de poes die ze zo wanhopig probeerde te redden. Haar kop lag nu op de harde vloer, waar langzaam bloed uit sijpelde. Een angstig gevoel greep haar vast. Zelfs in goede conditie zou ze hem niet kunnen verslaan, niet zonder Eveninglow's hulp. Haar enige hoop was het slim spelen. Met een gezicht vertrokken van pijn haalde ze met haar rechterpoot uit naar zijn ogen. Hij verdiende het om blind te worden.


The road to hell... 2ze9t7r
The road to hell... Spotte10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The road to hell... Giphy-downsized-large
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Coppertusk
BerichtOnderwerp: Re: The road to hell...   The road to hell... Icon_minitimema 28 jun 2021 - 21:44


The road to hell... Dciy1bz-ebec0a1e-a5af-419f-866e-005571186009    c  o  p  p  e  r  t  u  s  k    The road to hell... Dciy1p8-7e38ade1-e768-4354-a79c-84fd86e5c5b0
The road to hell... Ztut955

Ergens had hij moeten verwachten dat het zo makkelijk zou zijn. Hij was een grote kater met meer dan genoeg kracht in zijn robuuste lijf. En zij, zij zat al weken opgesloten in deze smerige tunnel. Ze rook naar ontstoken wonden en kraaienvoer. En toch, toch had hij dit niet voorzien. Zijn stevige duw was genoeg om haar tegen de stenen te slaan.

En ze bleef liggen.

Coppertusk was te druk bezig geweest met zijn tweede belager van zich af te gooien om het in eerste instantie te zien. Maar de ijzeren geur van bloed werd telkens prominenter, en prominenter. Spottedrain krijste en de bruine kater hief zich op zijn achter poten, om haar met al zijn kracht in haar nek te slaan en zo hopelijk het bewustzijn af te nemen. Ze was al gewond, en een stuk jonger. Hij zou haar aan kunnen. Maar toen zag hij haar. Hun deputy, met haar hoofd in een poeltje van donkerrood. Een ijskoud gevoel trok zich door zijn lichaam toen ze niet meer overeind kwam, en hij liet zich zonder aan te vallen terug zaken op zijn poten. Hij had het gedaan. Hij had haar vermoord. Stagstar zou trots zijn, de sterren zouden trots op hem zijn. Maar het voelde niet als een eervolle daad. Waarom moest het ook haar zijn? Waarom zij, met haar prachtige gele ogen?

En dat was de zwakte die hem onderuit haalde. Hij kon zijn ogen niet van haar aftrekken, en Spottedrain had dit door. Ze haalde met haar vlijmscherpe nagels uit naar zijn gelaat, en hij voelde hoe ze diepe groeven trokken over zijn rechter en deels linker oog. Een ijzige krijs van pijn verliet zijn bek, nu hij plots blind was aan één van zijn ogen en de ander verblind werd door het bloed dat hierin liep. Als een wild beest sloeg hij om zich heen, niet meer in staat zijn tegenstander te zien.
The road to hell... Dceo2qr-44995109-1d50-430e-b0b2-a317d41bdaf8


The road to hell... Yeee
when in doubt, close the blinds
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The road to hell... DPKsfdL
Eline
152
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Spottedrain
BerichtOnderwerp: Re: The road to hell...   The road to hell... Icon_minitimema 28 jun 2021 - 22:28

Het was gelukt. De kater was afgeleid geweest door de schade die hij zelf had aangericht, alsof hij ook maar een greintje spijt voelde. Hij had haar vermoord. Hij had Eveningglow de meest eerloze dood die er bestond gegeven. En hij verdiende het. Zijn rechteroog was compleet verblind, zo zag het eruit. Het aanblik ervan deed haar kokhalzen. Ze had al veel katten in haar leven verwond, maar nooit zo gruwelijk. Even - heel even - voelde ze zich haast slecht voor hem. Ze werd weer in de realiteit getrokken door zijn ijzige krijs, waarna hij om zich heen begon te slaan, zoekend naar haar, zoekend naar wraak. Als ze nu wegging, dan zou ze overleven. Maar nee, zo makkelijk zou hij hier niet mee wegkomen. Niet nu haar eigen wraak voor het oprapen lag. En ergens heel diep had ze hoop voor haar deputy. Geschrokken sprong ze naar achter, zowel angstig als walgend van wat ze hem had aangedaan. "Ga weg, of ik vermoord je." Sprak ze bibberiger dan de bedoeling. Hiermee gaf ze echter wel weg waar ze stond.


The road to hell... 2ze9t7r
The road to hell... Spotte10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The road to hell... KqAMne4h_o
Julia
848
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 33 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Deputy
Eveningglow
BerichtOnderwerp: Re: The road to hell...   The road to hell... Icon_minitimedi 29 jun 2021 - 10:07

Eerst begonnen er weer geluiden tot haar door te dringen. Vaag op de achtergrond. Was dit StarClan? Ze kon niet geloven dat StarClan zo donker zou zijn. Ineens dacht ze aan die keer dat Dark Forest haar naar haar toe had geroepen. Zou ze daar nu zijn, zouden ze haar weer te pakken hebben gekregen. Ze had haar kittens in de steek gelaten. De vorige keer was die kat ook begonnen over haar kittens. Ze had gefaald met haar eerste nestje en nu deed ze dat weer. Misschien wilde StarClan haar wel helemaal niet meer hebben. Was ze eigenlijk wel een haar beter dan Stagtine? Ze kreeg haar ogen niet open. De geluiden begonnen steeds wat harder tot haar door te dringen. Het klonk als een gevecht. Toen begon het haar langzaam weer te dagen. Coppertusk, hij viel haar aan. Ze moest wakker worden. Waarom hoorde ze een gevecht, ze was toch alleen met hem geweest. Was ze midden in een gevecht van Dark Forest katten beland. Een zachte kreun verliet haar bek. Ook de pijn aan haar kop begon ze weer te voelen.

Toen kreeg ze eindelijk haar ogen open. Niet dat het daar beter van werd. De hele wereld duikelde over elkaar heen. De geur van haar bloed maakte haar misselijk. Nee, ze was niet dood. Zelf in Dark Forest had het anders gevoeld dan dit, dit was de realiteit. Ze moest overgeven terwijl ze verwoed met haar ogen begon te knipperen. Alles was zo wazig. Ze zag wel twee schimmen tegen over elkaar staan. Toen de kokhalsneigingen eindelijk over waren dwong ze zichzelf op haar poten. Dronken van de klap tegen haar kop en het bloedverlies, wankelde ze vooruit. Ze liet haar nagels uit haar hulzen glijden en met het laatste beetje kracht die ze nog in haar had dook ze op de bruin/zwarte kater die ze langzaam weer wat wist te ontwarren, van de rest van de omgeving. Aangezien hij het meest dichtbij stond. Ze probeerde haar nagels in hem te slaan. Hij was de boosdoener van dit alles. Nee oké, dat was Stagtine. Maar hij deed ook mee. Aangezien ze zelf ook niet meer wist wat voor en achter was, had ze niet door hoe hij verwilder om zich heen aan het slaan was. Ze had Spottedrain nog niet kunnen ontrafelen, omdat de wereld maar bleef tollen. Als ze dan hier dood zou gaan, dan wilde ze in ieder geval hem laten voelen wat voor eikel hij was.


The road to hell... 9WhTs9WP_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The road to hell... Giphy-downsized-large
64
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 45 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Coppertusk
BerichtOnderwerp: Re: The road to hell...   The road to hell... Icon_minitimewo 7 jul 2021 - 9:38


The road to hell... Dciy1bz-ebec0a1e-a5af-419f-866e-005571186009    c  o  p  p  e  r  t  u  s  k    The road to hell... Dciy1p8-7e38ade1-e768-4354-a79c-84fd86e5c5b0
The road to hell... Ztut955

Getergde geluiden kwamen uit zijn ben terwijl hij wanhopig over zijn kop heen wreef. Kronkelend lag hij op de grond terwijk hij zijn nu onzichtbare belagers van zich af probeerde te houden. Maar het maakte niet uit. Hoe machtig zijn klauwen ook waren, hoe gespierd hij ook was, het enige dat hij nog rook en zag was zijn eigen bloed. "Nee!" gilde hij schor terwijl hij nu nog meer nagels in zijn vel voelde. Hij wist niet of Eveningglow nog leefde, wist niet of hij blij moest zijn dat ze dood was. Maar hij moest zijn taak voldoen, nu was er niets anders meer dat hij kon. Terug ging niet meer. "Het is voor Thunderclan! Voor Starclan!" zijn woorden waren luid, maar voor het eerst in zijn leven wanhopig. Wild rolde hij nog heen en weer en sloeg in het niets, diep in zijn hart nog de hoop dat het goed zou komen. Hij was geen slechte kat. Hij deed het voor de katten waar hij van hield. Voor Thunderclan. Toch?

"Mijn siblings... Stag... Stagst-"

Zijn bewustzijn verliet hem en zijn hoofd viel met een stille bonk op de stenen grond.
The road to hell... Dceo2qr-44995109-1d50-430e-b0b2-a317d41bdaf8


The road to hell... Yeee
when in doubt, close the blinds
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The road to hell...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: