Cake 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Cake

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Bellkit
Member
Cake Ezgif-6-6bec368d428a
Jazzy
9
Actief
For today, that's just enough.

CAT'S PROFILE
Age: 1 Moon
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bellkit
BerichtOnderwerp: Cake   Cake Icon_minitimeza 19 jun 2021 - 2:35

Bell
Het was een lange, slapeloze nacht geweest. Te bang om zijn moeder wakker te maken, te bewust van de gevolgen die daar vanaf kwamen. De jongen was vrij slim voor zijn leeftijd, had een emotioneel en sociaal inzicht die ver boven zijn leeftijdsgenoten kwam. En dus speelde hij niet veel. HIj wa rustig, schuw, bang, wetende wat alles kon doen. Het was instincten die hem hopeloos levende probeerde te houden. HIj slikte even en keek kort naar een mosballetje, voordat hij zijn kop weg draaide van het object. Nee... Hij had echt geen zin, daarbij voelde zijn ogen aan alsof ze uit zijn hoofd zouden vallen. Hij was zo moe... Maar slapen overdag...? Nu? Zonder mama? Dat kon hij gewoon niet.

- Buzzard


Get a load of this train-wreck
His hair's a mess and he doesn't know who he is yet
But little do we know, the stars
Welcome him with open arms
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cake DPKsfdL
Naomi
62
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Buzzardpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Cake   Cake Icon_minitimezo 27 jun 2021 - 19:51

De apprentice had heerlijk geslapen. Toch was ze een klein beetje moe, want ze had het laat gemaakt. Ze zat rustig terwijl ze haar vacht likte. Ook dacht de poes aan wat ze kon doen. Ze had in ieder geval geen zin om een stuk territorium te bekijken en te checken. Jagen? Nee, dat deed ze vaak genoeg. Geen zin. De nesten van de elders schoonmaken? Geen enkele apprentice vind dat leuk. Buzzardpaw gaf snel een laatste lik over haar vacht waarna ze opstond. Ze liep rustig naar de plek waar de kittens samen met hun moeders sliepen. Misschien kon ze daar wel wat doen. Meteen viel haar een kitten op. De tabby ging stilstaan en bekeek de kitten goed en begon te denken wie het kon zijn. Alle namen onthouden was onmogelijk. Bbbb, iets met de b. Bell, Bellkit! Ze ging nu rustig op de kitten af. Buzzardpaw ging in de buurt van de kitten zitten, maar wel met wat afstand. Nu ze de kitten van dichtbij kon bekijken, leek deze erg moe. "Hoi, Bellkit. Heb je slecht geslapen?" vroeg ze met een zachte, vriendelijke toon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Cake
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: