Make no mistake 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Make no mistake

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tidepaw
Member
Make no mistake BBTakD
Bunny
301
Actief
"Love recognizes no barriers"

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Tidepaw
BerichtOnderwerp: Make no mistake   Make no mistake Icon_minitimema 21 jun 2021 - 12:26

Was Tidepaw snel jaloers? Misschien wel. Maar iedereen verliet haar en ze zou dit niet zomaar toelaten. Nee, ze zou vechten. Dimpaw leek steeds meer en meer tijd te besteden met één kat in het bijzonder en dat zou ze niet zomaar dulden. Ze voelde zich vervangen en eenzaam en ze haatte dat. Nu spotte ze de kater in kwestie alleen en dus greep ze haar kans. De grote kattin liep op Ravenstrike af met haar kaken op elkaar geklemd en haar oortjes in haar nek. "J-je moet m-minder t-tijd met D-Dimpaw b-besteden!", mauwde ze met gefronste wenkbrauwen, meteen met de deur in huis vallend. Dimpaw was haar zus, en niets anders. Hmpf.

+ Ravenstrike eerst


Make no mistake C58Akc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenstrike
Catministrator
Make no mistake SnKxPwp
Kiek
235
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Ravenstrike
BerichtOnderwerp: Re: Make no mistake   Make no mistake Icon_minitimema 21 jun 2021 - 12:35

Hij zat gewoon rustig een stuk prooi te eten toen zijn diner ruig verstoord werd. Hij had haar wel gezien in zijn ooghoek. En hij wist ook wel waarom ze nu zo op hem af kwam stompen. Tidepaw's vijandige gedrag over Dimpaw was hem niet helemaal ontschoten. Ze was er hoor. Hij draaide zijn kop om haar strak aan te kijken terwijl ze haar zegje kwam doen bij hem. Haar oren waren in haar nek en haar kaken leken strak te staan van het klemmen. Wowie. "J-je moet m-minder t-tijd met D-Dimpaw b-besteden!" mauwde ze met een boze blik op haar gezicht naar hem toe. Ravenheart haalde zijn schouders op en zette een klauw in zijn muis. "Gaat niet gebeuren denk ik," mauwde hij nonchalant terug. "En het ziet er ook niet naar uit dat Dimpaw mijn aanwezigheid heel erg vind of zo. Dus." klaar. En nu weer terug naar de apprentice den Tidepaw. Er stond een brede grijns op zijn smoel bij de laatste woorden.
Amore accanto a te, baby accanto a te.
Io morirò da re

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tidepaw
Member
Make no mistake BBTakD
Bunny
301
Actief
"Love recognizes no barriers"

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Tidepaw
BerichtOnderwerp: Re: Make no mistake   Make no mistake Icon_minitimedo 24 jun 2021 - 17:09

Ravenstrike leek niet onder de indruk. Tidepaw klemde haar kaken geïrriteerd op elkaar en maakte zich iets groter, maar ze was natuurlijk niet groter dan de warrior en moest dus blijven opkijken naar hem. Haar staart zwaaide heen en weer en haar klauwen boorde ze in de aarde onder haar pootjes. Tidepaw was niet van natura agressief - maar ze voelde zich bedreigd, en ze was niet van het type om snel op te geven. "Z-ze is a-alles wat ik h-heb, d-dat ga je m-me niet af-afnemen!", antwoordde ze boos. Ze wou die grijns van zijn snuit vegen. Dimpaw was haar zus en hij had het recht niet om haar te stelen. Dat hij zijn eigen Dimpaw zocht.


Make no mistake C58Akc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Make no mistake
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: