We're running out of time 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 We're running out of time

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Seamist
Member
We're running out of time DPKsfdL
Babs
432

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Seamist
BerichtOnderwerp: We're running out of time   We're running out of time Icon_minitimewo 23 jun 2021 - 20:29

A darker dream with no ending
Ze voelde nauwelijks dat ze door natte plassen water aan het lopen was terwijl ze doorstapte. Haar hoofd was één grote wolk aan verwarring. Ze kon er niks meer van maken, wat er die nacht was gebeurd, ze kon niks met wat erop gevolgd was. Hoe graag ze ook uit haar situatie ahd gewild, ze kon het niet haar kinderen aandoen. Ze zouden het niet snappen... Het was alleen maar van groot belang nu nog dat Arctic er nooit achter zou komen. Ze was de verstandige kat geweest, ze had er een punt achter gezet, ze had voorkomen dat het verder ging. Ze had voor Arcticwolf gekozen ondanks dat hij haar niks dan ongelukkig maakte. Starclan.. Liet dat genoeg zijn.

Ze staarde in de leegte terwijl ze doelloos doorliep. Ze had geen idee dat ze bekeken werd, dat haar gedachtenstroom onderbroken zou worden.

[Arctic]
All I know is, I'm lost
And I'm counting the cost


Terug naar boven Ga naar beneden
Arcticwolf
Member
We're running out of time MassiveUnitedDegus-max-1mb
James
234
Actief
“If you run from me, I will pursue”

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Arcticwolf
BerichtOnderwerp: Re: We're running out of time   We're running out of time Icon_minitimewo 23 jun 2021 - 22:33

Onloyale partners die hun nest niet bereikten in de nacht werden gevolgd. Het was een simpel feit die voorspelbaar had moeten kunnen zijn. Vooral nu de kattin de dracht droeg van zijn jongen had hij besloten dat het in de gaten houden van een situatie ook geen schande was. Hij had een ruimte afstand gelaten, en was ook vertrokken met het idee dat het goed zat. Ze was immers bij de leader. Maar toen ze niet was teruggekeerd in de nacht hadden zijn poten al snel een weg naar deze locatie gevonden. En daar had hij iets gezien wat hij moeilijk kon identificeren, en iets wat hem hierna in verlegenheid bracht, en nu achter had gelaten met een vreemd gevoel van verraad, eenzaamheid en woede. Arcticwolf deed niet slecht met de intentie om slecht te doen. Hij ondernam de acties die hij noodschadelijk achtte om hun alle veilig te houden. En nu was hét persoon dat de wet moest voorstellen… Van Seamist had hij een stunt als deze nog kunnen verwachten. En toch. Nee. Hij stond hier niet voor. Hij zou dit niet moeten pikken. En dat deed hij ook niet. Want zodra Seamist in zicht kwam, benaderde hij haar simpel. Stille passen, en eenmaal naast haar volgde nog stillere woorden. Hij was compleet onleesbaar, op dezelfde manier hoe hij verschrikkelijke daden had verricht maar ook over het weer kon praten. “Niks ontgaat mij Seamist” Zijn toon simpel terwijl hij zijn bek naar haar oor hielt, en hierna langs haar af liep, de weg op waar zij net gekozen was. “Ik weet alles.” En met die woorden vervolgde hij zijn passen, hiermee de keuze aan Seamist latende of ze mee ging of niet. Hij wilde haar geen verlossing gunnen van haar stress, zenuwen en schuld. Hij wilde dat ze er levend door verslonden zou worden. Dat ze zou smeken om een reactie van woede te krijgen, enkel zodat ze de reactie gehad had en door kon met haar leven. En Arcticwolf zou haar deze verlossing niet geven. Ze mocht hierin verdrinken.


“I would like to be the air that inhabits you for a moment only. I would like to be that unnoticed and that necessary.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Seamist
Member
We're running out of time DPKsfdL
Babs
432

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Seamist
BerichtOnderwerp: Re: We're running out of time   We're running out of time Icon_minitimewo 23 jun 2021 - 22:44

A darker dream with no ending
Haar hart pompte de eerste stoot adrenaline door haar lichaam heen bij het zien van de ijskoude ogen. Haar lichaam begon zich meteen klaar te maken voor één ding. Gevaar. Wanneer iemand slecht voor je was, leerde je vanzelf de kleinste signalen op te vangen, om jezelf uit de problemen te houden. Aan de ogen van Arcticwolf zag ze echter deze keer dat het mis was, goed mis. Hoeveel wist hij? Haar adem kwam in kleine haperingen uit haar geopende mond terwijl hij dichterbij kwam. Haar hele lichaam stond op hoogspanning terwijl ze hem zag naderen. Dichter en dichter. Het liefste wilde ze omkeren en wegrennen. Maar ze stond als aan de grond genageld, bevroren door zijn ogen van ijs.

De stem die in haar oren fluisterde liet een rilling over haar rug trekken, haar hart bijna stilstaan. Seamist had kort het gevoel alsof ze in vrije val was, vallend en duikelend door de lucht. Angst omklemde haar hart met deze paar simpele woorden. Hoe? Waarom? Ze kon wel huilen. Het enige wat ze gewild had was liefde voelen, voor één enkele nacht. Maar hij had het geweten, natuurlijk had hij het geweten. Ze bleef voor zich uit staren, haar ogen wijd terwijl hij langs haar heen liep. Haar adem was in haar keel gestokt terwijl ze daar stond en ze voelde achter haar ogen tranen prikken, puur door de angst en spanning die ze door haar lichaam voelde trekken. Hij liep voor haar uit en ze wist het onuitgesproken commando. Volg. En volgen deed ze, lager bij de grond dan gebruikelijk, haar staart wat dikker en haar rugvacht wat opstaand. Haar grote oren had ze diep in haar nek gedrukt terwijl ze met bonzend hart achter hem aan liep. Een enkele traan wist te ontsnappen uit haar ogen, een baan volgend naar beneden, een stille voorloper van meer tranen die vast zouden volgen.
All I know is, I'm lost
And I'm counting the cost


Terug naar boven Ga naar beneden
Arcticwolf
Member
We're running out of time MassiveUnitedDegus-max-1mb
James
234
Actief
“If you run from me, I will pursue”

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Arcticwolf
BerichtOnderwerp: Re: We're running out of time   We're running out of time Icon_minitimedo 24 jun 2021 - 0:12


Hij voelde, rook en hoorde haar angst. Vreemd, was het niet? Hij had haar nog nooit wat aangedaan. Hij had haar nooit in gevaar gebracht en zeer gedaan. Ja natuurlijk had hij wat heftige maatregelen genomen, maar goed… zij had hem tot dat punt gedwongen door het breken van alle regels die hun heilig waren. Ze had kittens van een vreemde kater gekregen, en zelfs na hun overeenkomst om dit gezamenlijk op te lossen. Hierdoor niet alleen haarzelf maar ook haar jongen en hém in gevaar gebracht. En zelfs nu, zo veel moons later, leek ze niet te begrijpen dat regels een ding waren voor een rede. Hoeveel moeite was het om een actie níet uit te voeren? Om gewoon het rechte pad van een warrior te lopen? Waarom moest ze nu uit haar weg gaan om alles te verpesten, om alles moeilijk te maken?

Waarom kon ze niet gewoon doen wat ze behoorde te doen… Net zoals hij deed. Naast elkaar slapen, niet eens met romantische interesses, samen hun nest opvoeden en aan hun warrior taken voldoen. Het kon allemaal zo makkelijk zijn. Het enige wat je moest doen was níet met ieder die het aanbood of opdwong het nest te delen, niet je kinderen in gevaar te brengen en niet zo kleinzielig doen wanner er consequenties aan je acties worden verbonden. En nu was ze bang van hém? Nee. Het was allemaal niet eerlijk. Het was zo oneerlijk. Hij kon zichzelf er boos over maken, maar dat liet hij niet zien. De zilvere kat liep met zijn sterke passen op een kalme manier naar voren, wetende dat de ander zou volgen. En hij bleef in absolute stilte. Niks wat hij kon zeggen zou erger zijn dan wat zij nu denkt. En wie weet, vaak dwong stilt een antwoord af. En Seamist was al niet goed in verzwijgen. Hij zou het voorkiezen als zij begon. Deels omdat hij ook nieuw was in deze situatie. Wat hij de afgelopen nacht gezien had… nee, dat was iets wat hem nooit ontgroeid.


“I would like to be the air that inhabits you for a moment only. I would like to be that unnoticed and that necessary.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Seamist
Member
We're running out of time DPKsfdL
Babs
432

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Seamist
BerichtOnderwerp: Re: We're running out of time   We're running out of time Icon_minitimedo 24 jun 2021 - 0:18

A darker dream with no ending
Pure, ijskoude angst kolkte door haar aderen terwijl ze achter de zwijgende kater aanliep. Haar hart draaide overuren, maar niet zoals dat het had gedaan in de den bij Crystalstar. Het sloeg nu in haar heel als een vogel tussen de klauwen van een jager. Haar hart sloeg nu uit angst en blinde paniek.

De ijskoude stilte sneed wellicht nog dieper dan als hij woest was geworden. Het liet haar spanning oplopen en oplopen tot op het punt dat het ondraaglijk werd. Ze liep hier met zijn kittens in haar buik, terwijl hij haar oudere dochter al mentorde. Het was als een kleverig spinnenweb waar ze als maar meer in verstrikte. Ze liet zichzelf ook verder opsluiten in het web door deze spin, ze had vandaag zelfs voor hem gekozen. Ze had Crystalstar afgewezen, zodat ze voor eeuwig in zijn web kon hangen. Had ze dat nou maar niet gedaan. Haar ademhaling kwam gejaagd over haar lippen toen ze op het punt kwam dat ze de stilte echt niet meer aankon. "Ik wilde haar alleen over onze kittens vertellen, Arctic, heus..." Haar stem beefde, aangetast door haar pure stress.

All I know is, I'm lost
And I'm counting the cost


Terug naar boven Ga naar beneden
Arcticwolf
Member
We're running out of time MassiveUnitedDegus-max-1mb
James
234
Actief
“If you run from me, I will pursue”

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Arcticwolf
BerichtOnderwerp: Re: We're running out of time   We're running out of time Icon_minitimewo 7 jul 2021 - 23:48

Het was een vreemde realisatie, maar echt boos kon hij zelfzelf niet noemen. Natuurlijk wel op de situatie, en op de leader. Maar op Seamist? Nee, verassend niet. Want ze was al een verrader, een los in het delen van affectie. En in alle eerlijkheid, ze had de ruggengraat niet om tegen een leaders wensen in te gaan. Hij was er zeker van dat ze geen liefde voelde naar de grijze kattin, al sloot hij niet uit dat de nacht haar ook warmte had gegeven. Een idee dat hem maar vreemd lag. Het voelde fout, maar goed Het was niet alsof ze nog langer het nest deelde op deze wijzen. Geen van beiden deed dat voor het plezier. Hij zuchtte, waarna hij ophield met lopen en haar kalm aankeek. “Houd je van haar, Seamist?” Vroeg hij haar toen, alsof dit een even nuchtere vraag was als vragen wat het weer deed. Hij wilde enkel de waarheid weten, zodat hij kon reageren zoals nodig. Zelfs al wist hij niet bepaald hoe of wat dit zou zijn. De witte kater wist dat ze niet kon liegen, hij zou de waarheid weten. Maar zijn onleesbaarheid was niet gevuld met woede of verwijt, het had een bepaalde nuchterheid in zich. Zelfs al wilde hij heel graag uiten hoe... onbeschoft dat beeld was geweest.


“I would like to be the air that inhabits you for a moment only. I would like to be that unnoticed and that necessary.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Seamist
Member
We're running out of time DPKsfdL
Babs
432

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Seamist
BerichtOnderwerp: Re: We're running out of time   We're running out of time Icon_minitimedo 8 jul 2021 - 12:40

A darker dream with no ending
Spanning sidderde door haar lijf heen, zette haar onder hoogspanning terwijl ze naar haar voormalig beste vriend keek. Die ijsblauwe ogen die je veroordeelden, zijn gespierde lichaam die boven haar uittorende. Ooit had ze hem knap gevonden, maar nu voelde ze enkel nog maar angst terwijl ze naar zijn gelaat keek. De stilte die hij haar gaf was een straf op zichzelf, de absentie van woorden gaf ruimte om dingen zelf in te vullen. Er viel veel in te vullen. Haar botten leken wel van rubber terwijl ze achter Arcticwolf aanliep, bevend onder haar gewicht.

Haar hart bonsde in haar keel terwijl ze naar Arctic keek, haar mond droog toen hij eindelijk zijn eerste woorden sprak. Zijn stem was rustig, maar Seamist zag zoveel gevaar. "Nee.." fluisterde ze zachtjes. De waarheid, de enige waarheid. Ze voelde geen affectie voor Crystalstar op deze manier, maar de tedere aanrakingen, het feit dat iemand haar liefhad die nacht, haar warmte en veiligheid had geboden. Dat was hetgeen waar ze laatste manen zo naar gehunkerd had. Iedereen wilde liefde hebben, en zij had het al zo lang niet meer gevoeld.

All I know is, I'm lost
And I'm counting the cost


Terug naar boven Ga naar beneden
Arcticwolf
Member
We're running out of time MassiveUnitedDegus-max-1mb
James
234
Actief
“If you run from me, I will pursue”

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Arcticwolf
BerichtOnderwerp: Re: We're running out of time   We're running out of time Icon_minitimewo 14 jul 2021 - 1:11

Hij verbaasde zichzelf om het feit dat wat hij van binnen voelde voornamelijk een diepe leegte was, en niet veel meer dan dat. Hij was niet boos op deze poes tegenover hem, een die weinig zeg had gehad in de situatie naar zijn gok. Al irriteerde hij zich wel om haar huidige houding. Hij had muizen gezien met meer ruggengraat binnen een situatie. Maar goed, dan verbaasde het ook niet dat hun blijkbaar losbandige leader deze actie had kunnen uitvoeren. Wat wilde ze doen? Nee zeggen. Maar dan nog, had ze tegen hem willen liegen erover? Wat was haar plan geweest? Dit was niet hoe het hoorde te gaan tussen mates. Hij draaide zijn oren naar achteren en richtte zijn kalme maar onleesbare blik op de kattin terwijl hij haar voor het blok zette. Ze beantwoorde nee. Ze had geen liefde gevoeld jegens Crystalstar, maar dit bracht geen opluchting. Enkel meer verwarring. Hij opende zijn bek en sloot hem kort weer, niet goed wetende wat de juiste woorden waren. “Dan is mijn afgunst enkel op haar gericht” besloot hij uiteindelijk, waarna hij zijn blik afwendde, verder het gebied in. “Als ik je moet beschermen tegenover haar doe ik dit.” Hij schudde zijn kop, niet wetende hoe hypocriet hij ook mocht zijn. “Ik had moeten ingrijpen toen ik het zag, het spijt me”


“I would like to be the air that inhabits you for a moment only. I would like to be that unnoticed and that necessary.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Seamist
Member
We're running out of time DPKsfdL
Babs
432

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Seamist
BerichtOnderwerp: Re: We're running out of time   We're running out of time Icon_minitimewo 14 jul 2021 - 21:57

A darker dream with no ending
De spanning maakte haar helemaal gek. Ze had geen idee tot hoever Arctic kon gaan. Wie weet lag ze straks ijskoud in een greppel. Nee.. dat zou Arctic niet doen, niet om haar daarentegen, ze wist dat zij ondertussen vast wel vervangbaar was in zijn ogen. Net zoals dat hij enkel met plezier had toegekeken hoe Settleddust verscheurd werd. Maar de kittens in haar buik.. Deze zouden haar nog beschermen. Maar er kwam maar niks, geen woede, enkel vragen. En dat maakte haar alleen maar gestresster. "Je hoeft me niet te beschermen," murmelde ze enkel, schuddend met haar kop. Ze hield niet van Crystalstar, maar ze hield ook niet van hem.

All I know is, I'm lost
And I'm counting the cost


Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: We're running out of time   We're running out of time Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
We're running out of time
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: