The one step [OPEN] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 The one step [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Littlenose
Member
The one step [OPEN] DPKsfdL
Steen
362
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Littlenose
BerichtOnderwerp: The one step [OPEN]   The one step [OPEN] Icon_minitimedo 24 jun 2021 - 16:38

De tabby kater rende vrolijk. Geen zorgen nu, zijn taken gedaan. Hij kon jagen. Best wel goed. De apprentice trainde vaak in zijn vrije tijd om goed te worden. Vechten ging wat minder, maar hij had tijd zat. Er waren weinig dingen waar hij zich zorgen om hoefde te maken. Littlepaw volgde gewoon zijn poten terwijl hij nadacht. Er waren veel dingen gebeurt, maar hij was toch rustig. Zijn oortjes wiebelde wanneer hij een geluidje hoorde. Hij snoof de lucht in en rook de geur van konijn. Behoedzaam sloop hij naar voren. Aan de overkant zag hij de grens van WindClan, maar net ervoor zat een konijn. Hij moest hem vangen! De jonge kater schoot uit zijn plek en sprong naar de konijn, maar de konijn had hem door. Zijn prooi sprong opzij en rende de grens over. Zonder na te denken rende Littlepaw er achteraan. Langzaam kwam hij dichterbij. Hij sprong vooruit en kwam er boven op. Hij doodde hem snel. De kater keek om zich heen. Hij zag zijn territorium, maar hij was er niet. Hij stond op WindClan territorium.
Terug naar boven Ga naar beneden
Hazelgrouse
Member
The one step [OPEN] Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
307
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior[Moor runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: The one step [OPEN]   The one step [OPEN] Icon_minitimevr 25 jun 2021 - 21:15

Ze was een serieuze verschijning. Haar houding straalde vastberadenheid uit en haar hazelnootkleurige ogen stonden ernstig. Zo verplaatste ze zich steeds vaker door het territorium. Tenminste op momenten dat ze haar masker op had. Dat was bijna altijd overdag, sinds de opstapeling van gebeurtenissen de afgelopen tijd. Haar kop kon het simpelweg niet meer aan. Ze had steeds alles geabsorbeerd, maar alles wat binnen kwam moest je ook een plekje geven. Dat ging niet meer, ze zat te vol. Dus was dit een vorm van zelfbescherming van haar lichaam. Haar taken uitvoeren en niet te veel bezig zijn met andere katten. Ze stopte met lopen toen een onbekende geur haar zintuigen prikkelde. Ze knipperde met haar ogen, ShadowClan. Wantrouwig stapte ze erop af en liep daarbij een apprentice tegen het lijf. “Wat doe jij hier?” Miauwde ze verrast. Toen gleed haar blik naar het dode konijn. Ze oordeelde niet, maar keek de ShadowClan apprentice weer aan. De blik in haar hazelnootkleurige ogen werd vragend.


The one step [OPEN] ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Littlenose
Member
The one step [OPEN] DPKsfdL
Steen
362
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Littlenose
BerichtOnderwerp: Re: The one step [OPEN]   The one step [OPEN] Icon_minitimema 28 jun 2021 - 17:12

En ja hoor, net op het moment dat je de grens oversteekt komt er iemand aan. Zoals je verwacht vroeg deze poes aan hem wat hij hier deed, maar het klonk niet agressief. Het was verrast. De blik van de ander werd vragend. De jonge kater deed zijn mond open, maar sloot hem snel. Als hij zijn mond zou gebruiken weet je wel hoe het gaat. De tabby apprentice was dus van plan om niets te zeggen. Hij pakte de konijn. Gelukkig stond zijn naam niet voor zijn grote. Hij wierp een blik op de ander. De ShadowClan kater was benieuwd wat de ander ging doen. Hij had ten slotte maar één ding fout gedaan: de grens overgestoken. De konijn zat eerst in hun territorium, dus hij vond het tellen als eentje van ShadowClan. Littlepaw was duidelijk van plan om de prooi mee te nemen. Toch zat er wat angst in de ogen. Niet veel, maar je wist nooit hoe een ander reageert. Dat had hij al wel een paar keer gemerkt...
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: The one step [OPEN]   The one step [OPEN] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
The one step [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: