The greatest warrior, here to safe te day! [open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The greatest warrior, here to safe te day! [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Marshypaw
Member
The greatest warrior, here to safe te day! [open] FntydK9
Yanthe
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Marshypaw
BerichtOnderwerp: The greatest warrior, here to safe te day! [open]   The greatest warrior, here to safe te day! [open] Icon_minitimeza 26 jun 2021 - 20:58

Hij was een grootse warrior van Shadowclan, met een enorme verantwoorlijkheid! Marshykit zat volledig in zijn spel, een spel waarin zijn fantasiewereld tot leven kwam en waarin hij de hoofdrol speelde. Kittens stonden meestel wel bekend om zulke rollenspellen, maar Marshykit kon er echt van genieten. Het trok hem weg van de werkelijkheid en hij kon telkens zijn eigen draai geven aan het verhaal. Altijd was er wel een probleem dat hij moest oplossen. Gisteren was er niet genoeg prooi, maar vandaag was er weer iets anders! Zoals gewoonlijk waren de 'problemen' gebaseerd op dingen die hij in het gewone leven meemaakte. Met de overstromingen van de laatste tijd, kwam ook dit onderwerp aan bod. De kitten rende van de ene naar de andere kant van het kamp, druk in de weer om de 'kittens' in veiligheid te brengen. Voor een andere kat, zag het het misschien heel gek uit dat hij zo over en weer aan het lopen was, maar voor Marshy was het zo helder als glas. Hij moest de kittens van de diepe kuilen van het kamp, naar de rotsen brengen. Zo liep het katertje minstens 10 keer over en weer om alle kittens in veiligheid te brengen.

Open
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The greatest warrior, here to safe te day! [open] Db0e02779105cdba79f503b450413881
Sannemander <3
41
Actief
Crowned by an overture bold and beyond.

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 9 Moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: ↠ Apprentice
Barkingpaw
BerichtOnderwerp: Re: The greatest warrior, here to safe te day! [open]   The greatest warrior, here to safe te day! [open] Icon_minitimezo 27 jun 2021 - 19:20


Marshykit was druk in de weer. Barkingkit keek toe terwijl zijn broertje speelde, zijn oortjes naar voren geprikt. Het zag er leuk uit, en als het speelse monster dat hij was, sprong hij al snel vluchtig naar voren. "Marshy!" een enthousiaste glimlach sierde zijn kop. Jij was gehecht aan zijn familie, spendeerde graag zijn tijd aan hun zijdes. "Wat ben je aan het doen? Kan ik meedoen?"
 BARKINGPAW

Because failure isn't an option.
If success is just a matter of more effort.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marshypaw
Member
The greatest warrior, here to safe te day! [open] FntydK9
Yanthe
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Marshypaw
BerichtOnderwerp: Re: The greatest warrior, here to safe te day! [open]   The greatest warrior, here to safe te day! [open] Icon_minitimema 12 jul 2021 - 12:42

Hij had net een 'kitten' afgezet op de rotsen toen zijn broertje ten tonele verscheen. Barkingkit! Het was een perfecte timing. "Wat ben je aan het doen? Kan ik meedoen?" Met een korte huppel versnelde hij zijn pas tot aan de andere kitten en zwiepte met een staart als teken dat hij moest volgen. "We moeten de kittens in veiligheid brengen. Straks komt het water tot in hun nest!" deelde hij, behoorlijk serieus mee. Meer uitleg moest er niet zijn. Hij stapte zelf al verder naar de geïmproviseerde nursery die aangegeven werd door enkele hoopjes gras. Die hoopjes gras had Marshykit daarstraks verzameled zodat hij ze kon laten dienen als nest. Waar het gras vandaan kwam, was bijzaak. De huidige apprentices konden heus wel slapen met een nest dat wat kleiner was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The greatest warrior, here to safe te day! [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: