[Event] Hunters summertide 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Event] Hunters summertide

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[Event] Hunters summertide  13465573_1No3qMFiC2lhCt4
Jamie
332
Actief
“Dear universe, give me something to burn for”


CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Fireteller
BerichtOnderwerp: [Event] Hunters summertide    [Event] Hunters summertide  Icon_minitimezo 27 jun 2021 - 20:17

Een klein figuur, bevroren in de tijd, sprong met soepele sprongen omhoog tot aan de punt van zijn rotspunt, een die hem de mogelijkheid gaf de complete cave te overzien. Hij was hier enkel wanneer hij de complete Tribe wilde aanspreken, en dat was precies wat hij nu wilde doen. Fireteller, jong dat hij was, had in zichzelf de mogelijkheid gevonden om zijn emoties compleet af te dekken en op te kroppen. De zware vermoeidheid en de stress die ervaarde liet hij privé voor iedereen, al kon een enkeling wel in zijn ziel kijken. Zijn beste vriendjes hadden simpelweg dit talent. Voor de rest van de clan zou hij groot zijn, en niet meer emotioneel, zoals van hem werd verwacht. Hij moest wel, er was geen andere keuze in zijn hoofd. Het was het een of het ander. En om een Healer te zijn moest hij een harde streep zetten onder zijn vorige identiteit als Spark. Echter faalde hij hier vaak in, gelukkig enkel tegenover zichzelf en de hemel boven hem. Maar goed, vandaag was er juist iets wat ervoor moest zorgen dat het moraal iets omhoog ging. Al had het ook meerdere praktische zaken erdoor geen geweven. “Laat alle katten van de Tribe of Rushing Water samenkomen” Zijn stem begon zich nu eindelijk iets te vormen naar deze manier van spreken, al was het nog altijd duidelijks kinds. Het zou nog iets kunnen worden als hij zo door ging, en vooral als hij nog wat ouder zou worden.

Fireteller wachtte rustig af tot iedereen zichzelf had verzameld in de ruimte voor hem, om hierna met zijn oortjes naar voren opzij te kijken naar de plek waar zijn To-Be zich moest bevinden. Hij had dit samen besproken met hem, maar ook met zijn chief en met zijn voorouders. Al waren de laatste altijd verschrikkelijk stil, had hij een teken gevonden in de natuur rond hun heen. Een karkas met in diens maagholte een glimmend object. Dit had hij opgevat als een ja, zelfs al had dit net zo goed geluk kunnen zijn. "Met de dagen die langer worden en met prooi die ons gebied vult hebben wij besloten dat de Storytellers Solstice dit jaar door zal gaan!" Bij wij keek hij naar zijn collega's en familie, een kleine glimlach die half de waarheid sprak op zijn snuit. Zelf had hij nog nooit eerder een Storytellers Solstice meegemaakt. Hij was nog te jong en de jaren waarin hij was opgegroeid hadden niet de gelegenheid gegeven om dit te vieren. Maar de Tribe had een enorme waarde aan verhalen, en van kitten af aan had hij de mooiste avonturen gehoord dit uit dit evenement waren voortgekomen. Dus na alles nog goed te hebben uitgevraagd, had hij besloten het dit jaar te vieren. Ze hadden het immers nodig, zowel praktisch als mentaal. Even een pauze van alle negativiteit en zware emoties, even... iets goeds.

"Jullie kennen allemaal het verhaal van Lion that Shook the Earth" Kort liet hij een stilte vallen, zodat iedereen het verhaal even weer terug kon opbrengen en misschien al kon raden wat de activiteiten van deze Solstice zouden gaan worden. "Lion kwam van een land hier heel ver vandaan. Een plek waar de zon altijd hoog stond, en waar de hemel nog stiller was dan hier. Alle katten daar waren groot en sterk. Lion was dat niet, hij was juist heel klein en zwak. Maar toch was hij aangewezen als degene die naar onze tribe moest reizen om hier kennis op te doen, en hopelijk om een band tussen de twee groepen te scheppen. Toen hij hier kwam zei de Healer dat hij alleen wilde helpen als Lion kon aantonen dat hij de waarheid sprak" Fireteller vond het leuk om te vertellen. Hij hielt veel van verhaaltjes, dat was immers de cultuur die hij kende. Wie had er immers niet als kitten gedroomd dat er een verhaaltje over hem vertelt zou worden, wanneer hij groot en oud was? Stiekem hoopte hij daar nog steeds op. "Hij gaf hem de opdracht om de grootste en sterkste prooidieren van ons gebied te doden en terug te brengen naar de grot, en dat als dat hem lukte, hij hem alles zou vertellen wat hij wilde weten. Sommige katten vonden deze uitdaging te groot en onmogelijk te halen. Maar ze zagen Lion het iedere dag opnieuw en opnieuw proberen. Daarom besloten ze hem te helpen" Dat was het werkelijke moraal achter het verhaal, dat hun als soort sterk zijn door hun individuele talenten, maar enkel als je deze wilt inzetten om elkaar te helpen. Wanneer je één iemand helpt, profiteert de hele groep van deze vrijgevigheid. "De Prey Hunters leerde hem hoe hij de dieren moest vinden, en hoe je ze snel en stil kon doden. De Cave Guards leerde hem hoe je dapper moest zijn wanneer de dieren terugvochten en sterk genoeg om ze te verslaan. Doordat de twee groepen samen werkte om Lion te helpen, leerde ze ook elkaars taken en werk meer te respecteren" Je kon veel leren van het verleden, zelfs al kon je afvragen of deze verhaaltjes echt zijn gebeurd of compleet verzonnen door katten met een sterke fantasie... Fireteller was echter jong genoeg om overtuigt te zijn van hun waarheid. "Dankzij hun hulp kon Lion alle uitdagingen overkomen, en kreeg hij de kennis waarvoor hij was gestuurd. En hij had niet alleen een band tussen de twee groepen geschept, maar zelfs de band binnen onze Tribe versterkt. Toen hij thuis kwam en iedereen zag hoe goed hij nu was, en toen hij vertelde over alle avonturen, werd hij uitgekozen als de to-be van zijn leider"

Het was de verkorte versie van het complete verhaal, een die veel meer inging op iedere van de twaalf jachten, en de training zelf natuurlijk. En hij meende zelfs te zeggen dat er nog verhalen waren over Lion zijn thuis, en hoe hij daar zijn Healer hielp en uiteindelijk zelfs hoe hij het deed als Healer. Hij was echt héél stoer, en alles wat hijzelf niet was. Behalve het klein en zwak dan. Maar goed, misschien kon hij ook wel net zo stoer worden over de tijd heen. In ieder geval vond hij dit het perfecte verhaaltje, en hieruit hadden ze ook de opdracht verzonnen. "Wij gaan net zoals Lion ook een grote jacht houden, voor alle Prey Hunters, Cave Guards en zelfs To Be's. Iedereen die durft mag meedoen. Geef jezelf op als een tweetal, een groepje of zelfs alleen als je super dapper bent. En dan geven we jullie een heel spannend dier om op te jagen. Jullie mogen elkaar natuurlijk helpen. Zelfs voor de kitten en to-be's die liever niet meedoen hebben we ook een jacht bedacht, maar deze vind plaats binnen de cave. En wanneer de dagen het langst zijn, zullen we alle gevangen dieren en de dingen die jullie tijdens de jacht hebben meegemaakt met elkaar delen" Fireteller zou ook zelf goed in de gaten houden welke kwaliteiten iedereen vertoonde. Het was belangrijk dat hij de beste in zijn achterhoofd zou houden voor later... Enkel op de beste zou hij kunnen vertrouwen voor een taak zo belangrijk als degene die hij wilde vergeven. "Zoals het hoort tijdens de Storytellers Solstice zullen we ook veel verhalen met elkaar delen, iedereen die wilt mag ook op de hoge rots klimmen om er eentje te vertellen. Dat hoef je niet eens te vragen" nodigde de jonge Healer iedereen uit om deel te nemen. Maar met het belangrijkste praatje gehad, was het tijd om te kijken wie mee wilde doen.

"Als je mee wilt doen met de grote jacht, kom nu naar voren om je uitdaging in ontvangst te nemen!"

+ Voor meer informatie over de lore achter dit event, en dit event zelf, klik hier.


Just because you are soft doesn't mean you are not a force. Honey and wildfire are both gold.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pearl •
Member
[Event] Hunters summertide  Giphy
Ema
24
Actief
A true pearl shines both
on the outside
as the inside

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Cave Guard
Pearl •
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Hunters summertide    [Event] Hunters summertide  Icon_minitimema 5 jul 2021 - 13:15


Ze had rustig op de wacht gestaan, tuurde door de ingang van de cave naar de mooie omgeving waar ze in woonden. Ze vond het altijd zo leuk de grot te mogen bewaken, altijd alle wonderen van buiten te mogen zien. Het was ook zo mooi als je in deze bergen leefde, en de zilveren poes had nergens anders willen leven dan hier. Even keek ze om toen ze merkte dat de Healer op zijn rots sprong en alle tribe katten samenriep. Nieuwsgierig kwam ze een kijkje nemen, benieuwd wat hij nu te vertellen had. Zelf kwam de cave guard wat dichter bij, haar oren naar het geluid toe gericht. En er werd aangekondigd dat de Storytellers Solstice weer door zou gaan. Het speciale evenement dat hun altijd met blijdschap had gevuld. Verhalen waren altijd al wat belangrijks geweest voor hun tribe en dat zou ook maar eens opnieuw aangetoond worden. Dat was uiteraard een heel goed ding.

Voor dit evenement gingen ze een grote jacht houden. Eentje waar iedereen aan mee kon doen, en niemand werd uitgesloten. En om eerlijk te zijn, ze was een cave guard, ze was groot, ze was meestal wel een durver. Dus ze wilde dit wel aan gaan. Voorzichtig kwam de kattin naar voren en verschenen er twinkelingen in haar ogen terwijl ze omhoog keek naar de healer. “Ik wil meedoen!”, deelde ze mee. “Al zou ik graag hebben dat er iemand met me meekomt… En anders wil ik het wel eens alleen proberen”. Het was niet echt iets wat ze altijd deed, zo alleen dingen durven doen. Maar het kon wel, en ze wilde wel eens proberen. Niemand was gedurfder dan haar tenslotte of niet soms?[Event] Hunters summertide  Pearl_11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Hunters summertide  DPKsfdL
Babs
991

CAT'S PROFILE
Age: ✴ 70 Moons ✴
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blossom •
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Hunters summertide    [Event] Hunters summertide  Icon_minitimewo 21 jul 2021 - 18:08

Het werd steeds, pijnlijker, duidelijk. Elke keer dat ze liep, elke keer dat ze haar gebroken poot probeerde te gebruiken, elke keer dat het gewricht met pijnlijke druk boog en er steken door haar lichaam heen gingen wanneer ze de poot probeerde te gebruiken. Ze zou nooit meer haar poot normaal kunnen gebruiken, Wren had hem voorgoed, definitief, vernield. Ze was gewend aan het verliezen van dingen. Haar oog, haar clan, haar moeder. Maar deze keer kon ze er toch minder vrede mee vinden. Deze keer voelde ze zich er misselijk over, wilde ze schreeuwen in de oneerlijkheid van dit al. Was het omdat ze eindelijk geluk gevonden had? Haar muren laten zakken? Bewust of onbewust, ze was ze weer aan het optrekken, wantrouwen had weer plek gemaakt voor wantrouwen, optimisme door een vreemde inertie van depressie. Desondanks liep ze in de richting van Fireteller, haar gebroken poot hoog. Ze wilde hem graag laten weten dat ze er voor hem was. "Ik zou graag deel willen nemen Fireteller," murmelde ze naar de jonge kater.


[Event] Hunters summertide  NyNW0ogE_o
I'm not yours, and you're not mine, but we can sit and pass the time. No fighting wars, no ringing chimes, we're just feeling fine.

Prachtig Art door Flo <3

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Event] Hunters summertide
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: The Cave of Rushing Water-
Ga naar: