I want a life 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I want a life

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tauro
Member
I want a life DPKsfdL
Steen
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tauro
BerichtOnderwerp: I want a life   I want a life Icon_minitimema 28 jun 2021 - 16:06

De jonge kater kroop onder zijn vuilnisbak vandaan. Hij was blij met zijn warme bedje, maar dit was niet wat hij wilde. Toen zijn moeder overleed, had ze tegen hem gesproken. Eerst wilde hij het niet. hij was vrij en kon het alleen, maar nu voelde hij zich eenzaam. De tabby had er lang over nagedacht, maar had in de nacht de knoop doorgehakt. Hij zou doen wat zijn moeder een goede oplossing vond. Voorzichtig liep hij de hoek om van het steegje. Hij liep over een stukje pad waar monsters reden en ging een ander steegje in. Daar rook hij echter BloodClan. Tauro volgde de geur en zag een grijze kater. "U bent toch van BloodClan?" vroeg hij nieuwsgierig. Tauro was niet bang. Hij wilde er eentje vinden. De jonge kater zag er zelfverzekerd uit. Hij had respect voor hun.

- Orchis
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
I want a life Orchis20
m
884
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: I want a life   I want a life Icon_minitimewo 8 sep 2021 - 14:26


I want a life Dd5cjs10

Orchis zat wat te snuffelen aan een rand van een steegje. Er hing een verse geur die hem niet helemaal aanstond. Het enige wat zijn lippen liet krullen was dat hij kon ruiken dat het van een poes was. Helaas was ze geen onderdeel van de Elite en dat schoot verkeerd in zijn keelgat. Hoewel zijn adrenaline hoog zat de laatste tijd en hij behoefte had dit te uitte, onderdrukte dit meteen door het feit dat ze geprobeerd had hier zijn territory te barkeren als haar eigen. Iedereen wist, al jaren, dat dit gebied van hen was. Zover de verhalen teruggingen in de tijd over zijn groep speelde deze altijd af in het Twoleg Place. Hij gokte dat deze vrouw nieuw in omgeving was of een stel ballen ondanks haar geslacht. Orchis trok zijn poot op en liet zijn eigen geurtje achter. Zijn lucht was overheersend en maskeerde direct die van de ander. Hij was al een poosje op pad en dit was niet de eerste plasje die hij gepleegd had om zijn territory aan te geven. Ze waren een tijdje bij de Tallpines geweest en hierdoor waren de grenzen iets minder gemarkeerd dan normaal, maar niet verwaarloosd. Orchis zou geen plek vergeten. Alles was en bleef van hem. De tom liep door, het steegje om, tot hij tot halt gehouden werd door een rode verschijning. Orchis trok met zijn oor en keek de kat aan. Zijn eigen houding was wat ingezakt met slappe schouders. Hij had veel gelopen en zijn lichaam was moe. Zijn blik gleed over het kind heen dat naar hem toe getrappeld kwam. Zijn wenkbrauw rees op toen het katertje begon te spreken. Hij was recht voor raap. Hij stelde direct zijn vraag. Orchis rapste zijn keel en ging rustig zitten. ''Dat klopt.'' Zei hij, meer niet.


I want a life Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tauro
Member
I want a life DPKsfdL
Steen
48
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tauro
BerichtOnderwerp: Re: I want a life   I want a life Icon_minitimevr 10 sep 2021 - 22:33

Hij bekeek de kater wat beter. De ander was niet enorm groot, een beetje een... eh rare vorm, maar op één of andere manier voelde het gewoon BloodClan. Ze waren daar gewoon anders en uiterlijk zegt niets. Misschien is deze kater wel geniaal. In ieder geval keek hij niet vreemd bij het zien van hem. De onbekende BloodClanner ging zitten. 'Dat klopt' Niet meer. Maar ja, dit was natuurlijk een antwoord. De rode tabby keek even tevreden. Een stap dichterbij. "Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Tauro." mauwde de jonge kater beleefd. "Ik zou graag met de general van BloodClan willen spreken." Hij wilde dit! Hij vond een BloodClanner en nu moest hij doorzetten. De kater was geen eekhoorn dat rondliep opzoek naar noten. Nee, hij was een tijger opzoek naar prooi en een beetje bloed. Hij wilde niet als een kitten behandeld worden zoals Moonwing deed.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I want a life   I want a life Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I want a life
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: