Ceremonie 01-07-'21 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Ceremonie 01-07-'21

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
Clanleader
Ceremonie 01-07-'21 DPKsfdL
Cynthia
3606
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Ceremonie 01-07-'21   Ceremonie 01-07-'21 Icon_minitimedo 1 jul 2021 - 22:42

Zijn blik ging naar de rots en hij zuchtte zachtjes. Hij had een aantal mededelingen te doen vandaag en daarnaast een ceremonie te doen. Zijn jongste kittens zouden eindelijk apprentices worden, ook al zou niemand nog steeds weten dat ze van hem waren en niet van zijn broer. Tegelijkertijd kon hij daar gebruik van maken door een als zijn eigen apprentice te nemen. Wat ook wel moest met het aantal apprentices dat ze momenteel hadden in shadowclan. Hij klom de rots op en nam plaats, terwijl hij zijn blik over het kamp liet gaan. Hoe vaak zou hij hier nog zitten? Hoe vaak zou hij nog een ceremonie doen? Met nog maar twee levens over was dat onvoorspelbaar. "Laat alle katten die oud genoeg zijn om hun eigen prooi te vangen zich verzamelen voor een ceremonie." Riep hij door het kamp heen.

De eerste katten begonnen zich te verzamelen en hij liet zijn blik over de kittens gaan. Er waren er een aantal tenslotte die aan de beurt waren om apprentices te worden. "Allereerst zijn er een aantal kittens die de leeftijd van zes manen hebben bereikt en klaar zijn om apprentices te worden." Begon hij rustig. "Earthkit, Barkingkit, Haughtykit en Marshykit kom maar naar voren." Voor drie van de kittens was hij een oom, maar eigenlijk was hij hun vader. Natuurlijk was hij daardoor trots dat ze apprentices werden, maar wist dat hij het niet te veel kon laten zien. Hij focuste zich dan ook eerst op de kitten die niet van hem was. "Earthkit, van nu af aan zal jij bekend staan als Earthpaw en je mentor zal Salamanderstep zijn." Hij wachtte geduldig tot de mentor en apprentice elkaar begroet hadden voor hij verder gingen. "Haughtykit, van nu af aan zal jij bekend staan als Haughtypaw. Je mentor zal Ravenstrike zijn." Hij probeerde zijn gezicht in de plooi te houden en niks te laten merken. "Marshykit, jij zal vanaf nu bekend staan als Marshypaw. Jouw mentor zal Beechresin zijn." Normaal zou hij proberen om familie niet aan elkaar te geven qua mentoren, maar in dit geval was het niet alsof zijn dochter dacht dat de jonge apprentice haar jongere broertje was. Hij liet zijn blik naar de laatste kitten gaan en glimlachte iets. "Barkingkit, van nu af aan zal jij bekend staan als Barkingpaw. Ikzelf zal jouw mentor zijn." Hij sprong kort van de steen af om de apprentice te begroeten en zijn neus tegen die van de jonge kater aan te drukken. Misschien had hij dit gedaan om toch een deel van het leven van de jonge kater te zijn, maar het voornaamste was dat hij geen geschikte mentor verder kon bedenken.

Hij klom weer terug de rots op. Tenslotte was de ceremonie nog niet afgelopen. Hij had nog wat te doen. "Serpentpaw, kom maar naar voren." Hij wenkte zijn apprentice naar voren toe. "Serpentpaw heeft me van de vloed gered en daardoor haar plek terug verdiend in de clan." Begon hij rustig. "Dit betekent ook dat het tijd voor haar is om een warrior te worden." Hij kon haar moeilijk langer een apprentice houden wist hij. Vooral niet na wat ze had gedaan. "Serpentpaw, beloof je de warrior code te eren, loyaal te zijn en je clan te beschermen ook al kost dit je je leven?" Hij wachtte tot ze ermee ingestemd had. "Dan zal ik je nu je warriornaam geven. Serpentpaw, van nu af aan zal jij bekend staan als Serpentcoil." Hij knikte haar kort toe. Dit was wat ze gewild had niet? En ze had hem van zijn andere twee levens kunnen beroven als ze dat gewild had, maar had dat niet gedaan.

Maar hij had nog wat dingen mede te delen. Tenslotte waren er wat meer vragen naar voren gekomen recentelijk. "Dan heb ik nog wat dingen mede te delen." Begon hij rustig. "Het water staat nog steeds hoog, waardoor de hoeveelheid prooi en kruiden laag is. Als het prooitekort echt een probleem gaat vormen zullen we naar andere plekken gaan kijken om te gaan jagen." Hij wilde de carrionplace het liefst niet gebruiken tenzij het echt nodig was, maar het was altijd een mogelijkheid. Een andere mogelijkheid was om buiten hun eigen territorium te gaan kijken, maar dat gebied van het bos was waarschijnlijk gevaarlijk om te komen. "En verder hebben de meeste wel meegekregen wat er zich heeft voorgedaan met Newtspark. Momenteel wordt er onderzocht wat er precies gebeurd is met de prophecies." Hij wist het zelf ook niet meer, maar dat kon hij moeilijk laten zien voor de clan. Niet weer. Het moment dat Peppermint de prophecy had verteld, die helemaal niet overeen kwam met wat Newtspark hem verteld had, wist hij dat dit uitgezocht moest worden. "Dan is hiermee de ceremonie beëindigd." Hij sprong van de rots af en wachtte daar.

lijstje:
 


If you are strong, you'll find responsibility
Ceremonie 01-07-'21 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lovebird
Member
Ceremonie 01-07-'21 DPKsfdL
dodo
45
Actief
we were like gods at the dawning of the world, and our joy was so bright we could see nothing else but the other

CAT'S PROFILE
Age: ♡ 79 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lovebird
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-07-'21   Ceremonie 01-07-'21 Icon_minitimevr 2 jul 2021 - 0:04


Met een kleine glimlach zat de poes daar. Ze wist dat dit het moment was dat haar kleine kindjes ineens apprentices zouden worden. Apprentice. Het voelde nog als gisteren dat ze de nursery in waggelde en op het punt stond om te ontploffen. Hoewel Tarragonstride al wel zijn vermoedens had dat de kittens niet van hem waren had ze het hem niet verteld, hem niet en ook Acornstar niet dat hij zo zijn vermoedens had. Het waren grote mensen problemen waar ze haar oogappeltjes niet mee op wilde schepen. Oom, vader, wat maakte het uit. Met tranen in haar ogen keek ze toe hoe ze tot apprentice benoemd werden en hun mentoren toegewezen kregen. Het liefste had ze ze nu in haar poten geslagen en niet meer losgelaten totdat ze zich schaamde voor de liefde van hun moeder, maar ze bleef zitten. Dit was hun moment en ze kon nu al niet trotser meer zijn.


lovebird
Ceremonie 01-07-'21 Lovebird4
because l o v e is war
and war is L O V E

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ceremonie 01-07-'21 Db0e02779105cdba79f503b450413881
Sannemander <3
39
Actief
Crowned by an overture bold and beyond.

CAT'S PROFILE
Age: ↠ 7 Moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: ↠ Apprentice
Barkingpaw
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-07-'21   Ceremonie 01-07-'21 Icon_minitimevr 2 jul 2021 - 0:42

Ceremonie 01-07-'21 Dasgfl6-e1910494-df2a-4556-b7d8-c8d4e1fec7e6.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2RjNGNiODAyLTVkNzItNGQwMS1iNzY3LTQ0MzM1NTc5NmQ5MVwvZGFzZ2ZsNi1lMTkxMDQ5NC1kZjJhLTQ1NTYtYjdkOC1jOGQ0ZTFmZWM3ZTYucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
"It's more courageous to overcome"


Hij had zijn kopje nog een laatste paaar keren in de vacht van zijn moeder gedrukt. Hij vond het jammers de nursery te moeten verlaten, zou er aan moeten wennen niet naast haar te liggen, zou d'r missen. Maar vandaag was de dag, vandaag zouden hij en zijn broertjes eindelijk apprentices worden. Zouden ze buiten het kamp mogen komen, zouden ze leren jagen, leren vechten. Barkingkit's ogen glinsteren in het licht dat door de hoge naaldbomen heen filterde. Op dit moment dacht hij dat de zon voor hem en zijn siblings scheen. Zoals ze daar zaten, op de eerste rij van de ceremonie. Een grote glimlach sierde zijn kop terwijl hij beide tom's een energiek duwtje tegen de schouders aangaf. Het was zijn manier van contact opzoeken, hij hield er niet van niemand aan zijn zijde te hebben. Acornstar begon te spreken, Barkingkit liet een blik op zijn ouders vallen, ze zouden toch wel kijken?  Mama keek in iedergeval, hij glimlachtte breed, zag de trots in haar ogen, hij kon niet blijer worden sprong energiek van poot op poot.  Een grijns kroop op zijn gezicht toen eerst Haughtykit naarvoren werd geroepen, een trotse glans op zijn ambere oogjes. Vanaf nu stond hij bekend als Haughtypaw, zijn mentor zou Ravenstrike zijn. Glunderend keek hij toe hoe de twee elkaar ontmoette. Ravenstrike was groot en sterk, zijn broertje was een bofkont zeg! Vervolgens werd Marshykit benoemd, hij hield zijn blik op zijn andere sibling terwijl hij ongeduldig met zijn staart zwiepte. Waarom moest hij nou toch als laatste, hij was nog wel de oudste ook pft! Maar toch glimlachtte hij  toen ook Marshypaw een mentor kreeg, Beechresin nog wel!  Barkingkit, starclan, het was nog steeds Barkingkit, keek trots toe. Schoof ongeduldig met zijn pootje terwijl hij op zijn wang beet. Nog heeel even, dan was hij aan de beurt, had hij zijn moment.

Toen zijn naam sprong de kitten enthousiast van poot op poot, stapte met borst naarvoren en opgeheven kopje naarvoren. Energie schoot door zijn lichaam. Hij was aan de beurt, hij was aan de beurt. Kort snelde zijn blik naar zijn ouders, naar de rest, ze keken toch wel? Acornstar riep zijn aandacht terug tot hem. Vanaf nu was hij Barkingpaw, trots was van mijlen ver af op zijn gezicht te lezen, Barkingpaw. Zijn ogen werden groter toen de leader verder ging. Hij zelf zou hem trainen? Zijn oom, zijn leader? Hij kon zijn oortjes niet geloven, sprong nog maals enthousiast op. Blijdschap greep om zijn hart, hij had het altijd al goed met zijn oom kunnen vinden. Maar toch voelde hij een  druk op zijn schouder. Het was niet zo maar iemand aan wiens verwachtingen hij zou moeten gaan voldoen, maar die van zijn leader en geliefde oom. Toen de grote kater naar beneden kwam speurde de apprentice vreugdig naarvoren, drukte onhandig zijn neusje tegen die van de leader.   "Ik zal je niet teleurstellen" beloofde hij plechtig. Nee, hij zou zijn uiterste best doen. De leader stapte weer naar achtere, grote glinsterende oogjes volgde hem terwijl hij weer op high rock sprong. Zijn verhaal afronde.

Barkingpaw wist dat hij goed zou moeten luisteren, maar zijn kop tolde nog altijd van trots, blijdschap en ongeloof, bewoog nog altijd energiek heen en weer. Hij hoorde iets over Newtspark, die was weggestuurd wist hij, hij vertrouwde dat zijn oom dat vast hele goede redenen voor gehad had. Dat moest wel, hij was slim. Anders was hij geen leader geworden. Toen de ceremonie voorbij was liet hij zijn trotste blik  nog snel op zijn broertjes vallen . Straks zouden ze hun nieuwe nest maken, er een plekje voor uit kiezen. Maar eerst zou hij met zijn  mentor moeten spreken dacht hij. Stapte met opgeheven kopje naarvoren. een glimlach op zijn toeterd. Hij knikte energiek "Wanneer is de eerste training?" vroeg hij de leader nieuwsgierig. Een brede glimlach sierde zijn kop, zijn oogjes groot en vastberaden.  Dit was niet meer het spelletje dat ze vroeger speelde, het blaadje van zijn oom afpakken, dit waren echte trainingen, en hij was er klaar voor.  

Tag:@Acornstar

 BARKINGPAW

.Endure.

⌑⌑⌑
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
Ceremonie 01-07-'21 DPKsfdL
Cynthia
3606
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-07-'21   Ceremonie 01-07-'21 Icon_minitimezo 4 jul 2021 - 2:43

Zijn blik ging kort naar Lovebird, die niet direct naar voren leek te gaan om hun kittens te feliciteren, maar hij kon de trotse blik in haar ogen zien. Een blik die hij zelf niet goed kon laten zien of een waar hij voorzichtig mee moest zijn. Toch voelde het goed dat hij bij een van zijn kittens nu tenminste wat inspraak zou hebben. Al was het maar in zijn training om een warrior te worden. Waarschijnlijk zou hij ook zijn laatste apprentice zijn, want na Barkingpaw zag hij zichzelf niet nog een apprentice opleiden als hij heel eerlijk was. Barkingpaw kwam op hem afgelopen en de glimlach van de apprentice was aanstekelijk. Natuurlijk kwam de vraag wanneer ze zouden gaan beginnen, dat vroeg elke apprentice tenslotte. "Zoek eerst maar een nest uit in de apprentices den, daarna kunnen we wel een stuk van het territorium gaan verkennen." Tenslotte was er nu niet zoveel territorium als normaal om te verkennen met de overstromingen. Misschien konden ze het vandaag nog gedaan krijgen.


If you are strong, you'll find responsibility
Ceremonie 01-07-'21 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marshypaw
Member
Ceremonie 01-07-'21 FntydK9
Yanthe
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Marshypaw
BerichtOnderwerp: Re: Ceremonie 01-07-'21   Ceremonie 01-07-'21 Icon_minitimema 12 jul 2021 - 13:18

Marshykit was vrolijk naast zijn moeder meegelopen, wetende wat er zou gebeuren. Het was zo ver. Zijn rollenspellen zouden echt worden, wat spannend! Even greens hij bij de energieke duw van Barkingkit. Zijn energie was aanstekelijk, maar zorgde er ook voor dat hij met zijn pootjes op de grond kwam te staan. Het was zo ver? Even keek hij achterom naar de nursery. Betekende dat, dat hij niet meer mocht spelen? De jonge kater beet even op zijn lip, bij de twijfelende kriebels die in zijn buik opborrelden. Hij slenterde rustig verder en liet zijn blik nog even op de nursery hangen, waarna hij zich uiteindelijk toch tussen zijn broertjes zette. Hij ademde een paar keer diep in en liet zijn blik even van mama naar papa gaan, waarna hij zijn blik naar Acornstar liet gaan, die gestart was met de ceremonie. "Earthkit, Barkingkit, Haughtykit en Marshykit kom maar naar voren." Daar was het dan. Hij zette onbewust samen met de andere kittens een stap naar voren. Eventjes waande hij zich op een andere planeet, waar alle katten om hem heen verdwenen, behalve de katten die voor hem van belang waren op dit moment. Zijn mede-kittens, mama, papa en Acornstar die de ceremonie aan het leiden was. Earthkit en Haughtykit kwamen als eerste aan bod, waarna ook hij aangesproken werd. "Marshykit, jij zal vanaf nu bekend staan als Marshypaw. Jouw mentor zal Beechresin zijn." Van zodra er een andere naam genoemd werd, een naam die niet op zijn planeetje voorkwam, werd hij terug getrokken naar deze wereld. Marshy knipperde wat verward met zijn oogjes, zoekende naar Beechresin. Gelukkig voor hem, stapte ze naar voren, waarna hij haar voorbeeld volgde en naar haar toe stapte om haar te begroeten. Wat er verder volgde van informatie ging aan hem voorbij. Marshypaw liet zijn blik naar zijn broertjes gaan, die ieders hun mentor hadden gekregen. Vervolgens keek hij naar zijn papa en mama, waar zijn blik bleef rusten. Hij wilde het liefst zijn neus in haar vacht gaan duwen om te vluchten van de onwetendheid. Wat moest er nu gebeuren? Hij trok eventjes met zijn oortje en liet zijn blik vervolgens naar Beechresin gaan. Hij was in het begin altijd wat ingetogen, had even tijd nodig om te acclimatiseren. Al zou het niet lang duren voordat hij terug zijn vrolijke actieve zelve was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Ceremonie 01-07-'21
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: