Riverclan Ceremony [04-07] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Riverclan Ceremony [04-07]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crystalstar
Clanleader
Riverclan Ceremony [04-07] August10
Bo3
1286
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Riverclan Ceremony [04-07]   Riverclan Ceremony [04-07] Icon_minitimezo 4 jul 2021 - 18:19


”Vandaag zullen er twee Riverclan apprentices tot de rang van Warrior verheven worden.” Verkondigde Crystalstar toen ze de clan bij elkaar had geroepen. De vorige ceremonie was nog niet erg lang geleden, maar deze keer waren er sneller weer dingen te bespreken, katten te benoemen. Het speet Riverclan's leader dat haar clan nog steeds vastzat in het tijdelijke kamp, doordat het water nog steeds te hoog stond om terug te keren naar hun eigenlijke thuis.  

”Bristlepaw, kom naar voren.” Mauwde de grijze leader, en ze kwam naar voren om de jonge kat te ontmoeten. ”Jij hebt je bewezen als een waardig apprentice die klaar is om warrior genoemd te worden.” Begon Crystalstar, terwijl ze Bristlepaw in de ogen keek. ”Beloof jij, Bristlepaw, om Riverclan te beschermen, zo nodig met je leven? Beloof je altijd de zwakken te weren van onheil, en nooit je kracht te gebruiken om hen te schaden?” Vroeg ze op een plechtige toon, waarna ze haar kin om het kopje van de apprentice legde. ”Ik roep mijn voorouders op om op deze apprentice neer te kijken, om te erkennen dat zij zich bewezen heeft in haar training, en om mij de kracht te geven haar tot Warrior te verheffen. Vanaf nu zal je Bristlefrost heten.”

Ze gaf de clan even de tijd om de naam te herhalen, voordat ze verder ging met de volgende benoeming. ”Honorpaw, kom naar voren.” Pantherstar's dochter had er lang over gedaan om Warrior te worden. Haar redenen waren niet helemaal volgens Crystalstar's wil geweest, maar ze had het in zich gevonden om ze te accepteren, om Honorpaw de tijd te geven die ze nodig had gehad. ”Honorpaw, na een langere training en alle ontberingen die je daarbij hebt moeten doormaken, na het verlies van faamilie en vrienden, heb je jezelf bewezen als apprentice en ben je klaar om Warrior te worden.” Ze keek ook deze kattin strak aan terwijl ze verder ging: ”Beloof jij de clan te beschermen met alles, inclusief je leven? Beloof je dat je je best zult doen de Warrior code in ere te houden en altijd de bevelen van je leader zult opvolgen?” Na het ja-woord legde Crystalstar haar kin op Honorpaw's kop, en sprak opnieuw haar voorouders aan. ”Vanaf vandaag zal je bekend staan als Honorbound.”  

En dan nu, de vele kittens die apprentices konden worden. Twee hele nestjes waren het, het ene van Blueflower, en het ander van Shatteredice. Beide moeders waren belangrijk voor Crystalstar, en ze had dan ook haar best gedaan om goede mentoren uit te zoeken voor hun kinderen. ”Drizzlekit, Mizzlekit en Kiwikit; kom naar voren.” Gebood ze, beginnend met het nestje van haar deputy. ”Jullie hebben de leeftijd van zes moons bereikt, en zijn klaar om apprentices te worden. Vanaf vandaag tot het einde van jullie training zullen jullie dus bekend staan als Drizzlepaw, Mizzlepaw en Kiwipaw.” En dan nog de mentoren. ”Drizzlepaw zal getraind worden door Blueflower, Mizzlepaw door Hyenafang, en Kiwipaw door Icecream.” Alleen Carrioncough was een kleine gok geweest. Crystalstar wist nog steeds niet helemaal wat ze van hem moest vinden. Maar hij was een loyale Warrior, en er was geen wezenlijke reden om hem geen apprentice te geven.  

Dan nog de kittens van haar goede vriendin, die met veel ontberingen toch nog een nestje op de wereld had weten te zetten in haar nieuwe clan. ”Calcitekit, Chaoskit en Charredkit, kom naar voren.” Altijd had ze het vreemde namen gevonden, maar wellicht pasten ze wel goed bij hun moeder. En die was vrij om de namen van haar kinderen te kiezen. ”Ook jullie hebben een leeftijd van zes moons bereikt, en zijn klaar om aan jullie trainingen te beginnen. Vanaf vandaag, tot aan de dag van jullie Warrior ceremonie, zullen jullie bekend staan als Calcitepaw, Chaospaw en Charredpaw.” Sprak Crystalstar. ”Calcitepaw zal getraind worden door Carrioncough, Charredpaw door Bristlefrost.” Daarna benoemde ze ook de naam van Chaospaw's mentor, waarmee ze het lijstje afrondde.  

Er moest ook nog één apprentice een nieuwe mentor krijgen. Crystalstar vertrouwde Melodypaw toe aan Cottonflower, bedenkend dat het een goede keuze zou zijn voor diens allereerste apprentice. Misschien zou ze daar wat verantwoordelijkheid mee kweken.  

En dan de allerlaatste mededeling, die haar persoonlijk aanging. ”Verder heeft onze voormalige medicine cat, Coyotespirit, aangegeven opgeleid te willen worden tot Warrior. Haar training zal verkort zijn, aangezien zij de basis van een Warrior's training al gehad heeft. Ook zal ze haar naam behouden, hoewel zij wel een volwaardige Warrior's ceremonie zal krijgen wanneer zij haar tweede training heeft afgerond.” Legde Crystalstar uit, terwijl ze kattin aankeek. ”Ikzelf zal haar training op me nemen. Coyotespirit, we zullen je toch nog hard maken.” Concludeerde Crystalstar met een zachte grijns, waarna ze de ceremonie afsloot.  

”May the River provide.”


Lijstje:
 


:∆:
 Laatst aangepast door Crystalstar op zo 4 jul 2021 - 18:50; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverclan Ceremony [04-07] DPKsfdL
Starlady Shiwi
67
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Bristlefrost
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [04-07]   Riverclan Ceremony [04-07] Icon_minitimezo 4 jul 2021 - 18:37


Zij en haar zusje waren wat later normaal, Honorpaw zelf had tijd nodig gehad om te leren dat hun familie langzaamaan verdween en aan stukken werd gescheurd en Bristle was niet aanwezig vanwege een kleine verkoudheid. Hoe dan ook ze waren er, alletwee, bereid om warriors te worden. De zilveren poes had al zolang gewild om haar vader trots te maken, dat hij uit de sterren mee zou kijken hoe zij op de ladder van trots zou klimmen. Vandaag was de dag en ze was er zo hoopvol naar, benieuwd wat haar naam zou worden, en bereid om eindelijk écht voor de clan klaar te kunnen staan. Zonder twijfel had ze dan ook geknikt op Crystalstars woorden nadat ze naar voren was gekomen. “Dat beloof ik!”, riep ze zelfzeker uit, terwijl ze haar naam in ontvangst nam. Bristlefrost…. Het paste wel bij haar. Ze vond het perfect passen en ze glimlachte dan ook terwijl ze naar de blauwe lucht keek. Zijn jullie trots op me?.

Vervolgens kwam haar zusje naar voren. Ze had wat moeilijkheden gehad, maar het was ook haar dag. Ze had het verdiend, dat wist ze wel zeker. En hoewel ze heel wat verschillen hadden wist Bristle haar zus toch te appreciëren. De lavendelen kattin werd benoemd tot Honorbound, een naam die zoveel eer zou opdoen. Toen dat de ceremonie over was ging de jonge warrior naar Honor toe en gaf haar een knikje. Een blij knikje. Hopend dat iedereen van de clan nu trots op hun waren.

Ook had ze er nog een apprentice bij. Charredpaw, een zoontje van Shatteredice. Hiermee kon ze nog extra loyaal zijn aan de clan door het ook een goede warrior erbij te geven. Hierdoor liep ze nadien naar haar gloednieuwe apprentice. Ze tikte op zijn neus met die van haar en hief haarzelf weer terug. "Morgenvroeg beginnen we met je training. Wees op tijd!", gaf de zilveren poes aan. Tijd om de volgende bladzijde van haar leven om te slaan.


+Honorbound, CharredpawRiverclan Ceremony [04-07] YOhKRv9M_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousepaw
Med. cat apprentice
Riverclan Ceremony [04-07] PGFaccl
Sans
182
Actief
“Sleeping doesn’t help this type of tired anymore.”

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mousepaw
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [04-07]   Riverclan Ceremony [04-07] Icon_minitimezo 4 jul 2021 - 18:59

Riverclan Ceremony [04-07] WRUmJPd
i didn't imagine this for myself- i don't want this!
i don't want you

Mousepaw probeerde ceremonies zo veel mogelijk te vermijden. Simpelweg omdat het pijn deed. Om al die katten te zien die het leven toegewezen kregen dat zij wilde hebben. Maar vandaag had ze haarzelf gedwongen om te blijven, er was namelijk iemand in het speciaals die vandaag een nieuw pad zou bewandelen. Kiwikit, haar spion. En hoewel Mousepaw haarzelf had beloofd om niet te veel te hechten aan de kleine kit. Kon ze het toch niet helpen; ze wilde er gewoon zijn voor haar op deze dag. De donker grijze kattin positioneerde haar lichaam ergens aan het einde van de menigte en luisterde naar wat haar moeder te zeggen had. Er was een heleboel informatie die de medicine cat niks boeide. Dus zuchtte ze ongeduldig. Maar dan; uiteindelijk werd er gezegd wat zij wilde hoorde. Kiwikit werd officieel Kiwipaw. En ze kreeg niemand minder dan Icecream als haar mentor. Mousepaw wachtte nog even toen Cyrstalstar volledig klaar was met spreken voordat ze de bruine kattin zou opzoeken. Het laatste stukje van de ceremonie werd besteed aan Coyotespirit de voormalige Medicine cat. De grijze poes wilde geen oordelen maken over anderen; vooral niet over de gene die ze amper kende. Maar toch kon ze het niet helpen om haatdragend over de flame-point te denken. Het was immers dankzij haar; en het feit dat zij besloot af te stappen dat Mousepaw zich nu in deze situatie bevond.

Ze schudde haar kop en duwde haar grote lichaam door de massa heen, die al begon af te brokkelen. Enkel de katten die elkaar iets te zeggen hadden bleven nog over. De poes probeerde er snel bij te zijn, nog voor Icecream. Ze wilde hem, en zijn nieuwe apprentice niet al te veel storen. "Hey kleine," sprak ze nonchalant toen ze eenmaal bij de gehandicapt poes was aangekomen. "Nog gefeliciteerd hè? Met apprentice worden enzo." Ging ze veder terwijl ze de bruine apprentice een snelle glimlach schonk. "Icecream is echt heel lief, je gaat het zeker leuk hebben met hem."  


 
Riverclan Ceremony [04-07] 8VPkNmA

The only familiar face left is that of the moon

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kiwipaw
Member
Riverclan Ceremony [04-07] TDseWN4
Lord Kiwi
119
Actief
Put your worries in a bubble
and blow them away


CAT'S PROFILE
Age: ღ 6 moons ღ
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Kiwipaw
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [04-07]   Riverclan Ceremony [04-07] Icon_minitimezo 4 jul 2021 - 19:30

W
A
P
I
W
I
K
Vandaag was de grote dag. Vandaag zou ze niet meer bekend staan als het kleine bruine bolletje; maar als het iets grotere bolletje! Ze was er zo enthousiast naar om eindelijk wat meer te kunnen doen dan in de nursery te zitten spelen en slapen. Cottonflower, haar grote zus, had nog gezegd dat buiten het kamp alle leuke dingen waren! En sindsdien had Kiwi de dagen lopen aftellen, wachtende op het grote moment. En nu was het zover.

Haar andere siblings kwamen eerst aanbod en toen zij. Terwijl ze vrolijk wiebelde met haar staartje kreeg ze Icecream aangewezen als mentor. Het was een grote, fluffy witte kater. In het begin zou de kit--- apprentice er nog wat aan moeten wennen maar het kwam allemaal wel! Ze wilde een goede apprentice zijn net zoals Cotton was geweest vroeger. Uiteindelijk wachtte de kersverse apprentice op haar mentor, terwijl iemand anders al snel kwam opdagen. Eentje die haar groots deed glimlachen van blijdschap. ‘Hey kleine, nog gefeliciteerd hè? Met apprentice worden enzo’, sprak ze en Kiwi knikte. “Ya! Dankje”, reageerde ze goedgezind terug. ‘Icecream is echt heel lief, je gaat het zeker leuk hebben met hem’. Als dat zo was dan had ze er meer vertrouwen in. Maar met onbekenden omgaan was altijd een uitdaging voor haar geweest. Al zou dat nu wel iets beter gaan nu ze er al goede dingen over had gehoord. Maar hey, nu was ze Kiwi’paw’. En nu had ze meer verantwoordelijkheid in haar kleine pootjes dan vroeger!
EL4A


Riverclan Ceremony [04-07] Ckiwis10
Keep calm...
And eat kiwi fruits!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hyenafang
Member
Riverclan Ceremony [04-07] DPKsfdL
54
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young warrior
Hyenafang
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [04-07]   Riverclan Ceremony [04-07] Icon_minitimezo 4 jul 2021 - 20:09

Er was weer een ceremonie. Iets eerder dan normaal. De kater zat al buiten zijn den, dus hoefde hij geen moeite te doen. Als eerst begon de ceremonie met het maken van apprentices tot warriors. Bristlefrost en Honorbound. Hij kende de twee niet zo goed. De bengal had zijn interesse in jonge katten pas gekregen toen hij tien moons was. Daarna was het tijd om kittens tot apprentices te maken. Dit was meer iets voor hem. Eerst Drizzlekit, Mizzlekit en Kiwitkit naar apprentices. Het mooiste was: hij mocht een apprentice opleiden! Eentje net uit de nursery. Mizzlepaw. Jong en nog veel te leren. Vanbinnen was hij helemaal happy. Daarna kwamen Calcitekit, Chaoskit en Charredkit aan de beurt. Wat Hyenafang verbaasde was da Calcitepaws mentor Carrioncough was. Waarom die kat? Ja, het was een loyale en goede krijger, maar was hij ook goed voor kinderen? Die kater is niet echt sociaal en irriteert de rest het liefst. Nou, hem in ieder geval. Om die reden keek de jonge kater met licht dichtgeknepen ogen naar Carrioncough. Oke, hij geeft hem één kans. Verder kreeg Melodypaw een nieuwe mentor en wilde Coyotespirit toch nog warrior worden met als mentor Crystalstar. Na de ceremonie ging hij gelijk zijn apprentice begroetten. "Mizzlepaw. Klinkt goed hè? Morgen zal ik je wekken voor een tour door het territorium." zei Hyenafang vriendelijk. Het klopt dat je streng moet zijn, maar hij wilde niet nu al druk leggen op Mizzelpaw.


- Carrioncough, Mizzlepaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverclan Ceremony [04-07] VcoUtBO3_o
Lianne
325
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ● 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Blueflower
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [04-07]   Riverclan Ceremony [04-07] Icon_minitimema 5 jul 2021 - 13:27


Hoewel Blueflower haar kop overliep van de zorgen slaagde ze erin om voor vandaag even haar grootste angsten en twijfels opzij te zetten. Het was immers niet iedere dag dat haar zoon en dochters apprentice werden. Ze was trotser dan een pauw geweest op Cottonflower, haar mooie meid. Ze had al haar zusjes en broer in veiligheid weten te brengen ondanks de grote last die ze daarmee op haar dochters schouders had gezet. Dankzij haar en de inspanningen van iedere warrior in de clan stonden ze nu hier. Het voelde als een overwinning en een nederlaag tegelijk. Ja, ze leefde nog en stonden nu in de ruïne van hun tijdelijke kamp. Een schaduw van hun vorige. Maar ze leefde nog en ze hadden het gered. Blueflower nam plaats bij de grote rots en keek vol trots toe hoe Bristlepaw en Honorpaw hun warrior naam ontvingen. Tenslotte was het de beurt aan Kiwikit, Mizzlekit en Drizzlekit. Azurekit was er helaas nog niet bij. Haar kleine meisje zou nog een poosje langer moeten wachten voor het haar beurt zou zijn. Maar Blueflower twijfelde niet dat als het eenmaal zover was ze het fantastisch zou doen.

Tenslotte was het dan echt de beurt aan Mizzlekit, Drizzlekit en Kiwikit. Haar helderblauwe ogen vulde zich bijna met tranen toen ze hen naar voren zag komen. Haar kinderen. Haar wereld. Haar ogen schoten ook even naar haar oudste dochter, Cottonflower. Ze kon haar oudste dochter zo herkennen tussen de menigte als een schrijnend baken van licht. Blueflowers blik gleed weer naar haar jongsten. Mizzlekit kreeg Hyenafang, Kikiwkit kreeg Icecream en zij kreeg Drizzlekit. Stiekem was ze opgelucht dat ze tenminste nog iets langer van één van haar kits kon genieten. Ze had Cottonflower niet kunnen trainen. Hyenafang en Icecream waren eervolle en sterke warriors. Ze had er geen enige twijfel in dat ze Mizzle en Kiwi goed zouden opvoeden.

Na hen waren Shatteredice’s kittens aan de beurt. Ook drie kits die sterke warriors kregen. Blueflower prees Starclan dat zoveel het hadden overleefd. Ze keek naar de hemel en schoot een bedankje omhoog terwijl ze voor even haar ogen sloot. De ceremonie eindigde met Coyotespirit die door Crystalstar zelf begeleid zou worden op haar laatste training. Blueflower kwam overeind en zocht meteen haar kits eruit. “Kiwikit, Mizzlekit, Drizzlekit.” miauwde ze zacht om hun aandacht te krijgen. Ze gaf elk van hen een uitvoerig kopje terwijl ze harder snorde dan ooit. “Ik ben zo trots op jullie!” Ze sloeg haar staart om haar eigen apprentice, Drizzlekit, heen en gaf haar dochter wat moederlijke likken over haar kop, zacht snorrend. Toen haar ogen die van Cottonflower kruiste, wenkte ze haar met het puntje van haar staart.

@Kiwikit @Mizzlekit @Drizzlekit @Cottonflower


from love i do come
B L U E F L O W E R
from love i do go
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
Riverclan Ceremony [04-07] BVaqYmVp_o
Julia
837
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [04-07]   Riverclan Ceremony [04-07] Icon_minitimema 5 jul 2021 - 14:34

Zijn vacht leek wat doffer dan normaal. Zeker omdat de zon de afgelopen tijd zo aan kracht won. Dan hoorde zijn crèmekleurige vacht te glimmen in het zonlicht, maar dat deed het niet. Het verried dat hij het de laatste dagen niet goed had onderhouden. Dat kwam omdat hij elk vrij uurtje besteedde om haar te zoeken. Het deed hem te hard terugdenken aan Skadi, het maakte hem zo bang. Het maakte hem zo machteloos. Hij had er moeten zijn, hij had het niet moeten laten gebeuren. Ze had hier moeten zitten, tijdens deze ceremonie. Om haar volle naam te ontvangen. Daar was ze klaar voor geweest, maar het had niet zo mogen zijn. Risingpaw was vermist, maar het kon er bij hem echt niet in dat ze vrijwillig was weggegaan. Toen klonk zijn naam ineens. Hij was gekomen omdat het zijn plicht was, hij had niet verwacht zijn naam te horen. Wat verward keek hij op. Ze hadden haar opgegeven, waarom…? Het mocht niet zoals Crabkit zijn, hij wilde het niet. Hij keek naar de blije Kiwipaw. Hij wilde zich omdraaien en weglopen, maar toen dacht hij aan Dreamdust. Niet nog een keer. Niet ook dat nog een keer. Dat had hij wel in eigen poten. Dus rechtte hij zijn schouders, klemde zijn kaken op elkaar en kwam overeind. Zijn zusje stond eerst nog bij haar, dus vertraagde hij zijn pas eventjes. Daarna stapte hij naar haar toe en drukte zijn neus tegen die van zijn nieuwe apprentice. “Gefeliciteerd Kiwipaw.” Zijn stem klonk nog steeds vriendelijk, maar ook die leek wat futlozer dan normaal. “Kies eerst een plekje uit voor je nest, als je klaar bent mag je mij opzoeken. Ik zal daar zijn.” Hij wees naar een hoekje van het kamp. Even keek hij naar Mousepaw, glimlachte naar haar, en liep toen naar het hoekje toe die hij Kiwipaw had aangewezen. Daar ging hij zitten, terwijl zijn schouders weer een fractie zakten. Zijn sterke momentje was op.

Tag: @Mousepaw & @Kiwikit


Riverclan Ceremony [04-07] Bw1MNzOF_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mizzlepaw
Member
Riverclan Ceremony [04-07] DPKsfdL
Bunny
101
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☁️ 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ☁️ Apprentice
Mizzlepaw
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [04-07]   Riverclan Ceremony [04-07] Icon_minitimema 5 jul 2021 - 18:48

Het was tijd voor zijn ceremonie. Mizzlekit moest toegeven dat hij licht nerveus was, want op dit moment zou zijn leven voor goed veranderen en nooit meer hetzelfde zijn. Maar hij was ook heel blij dat het éindelijk tijd was. Hij had elk kleinste hoekje van het camp en de nursery ontdekt en was klaar voor iets groters. Hij wachtte geduldig af toen zijn naam genoemd werd, samen met de namen van twee van zijn zusjes - Azurekit zou iets langer moeten wachten, waarschijnlijk. Wel jammer maar niet geheel onverwacht. Hij keek met grote tweekleurige oogjes op toen zijn naam Mizzlepaw werd en hij Hyenafang als mentor kreeg. De kater kwam al snel op hem af en vertelde dat hij hem morgen zou wekken voor een tour. Mizzlepaw knikte. "Ok!", antwoordde hij. Naast hem zag hij hoe Mousepaw op Kiwipaw afliep en haar begroette, maar hem volledig leek te negeren. Dat deed hem wel een beetje pijn. Waren ze dan geen vrienden geworden met hun gemeenschappelijke veer? Of was die band verpest toen hij de veer weggespoeld had laten worden? Hij plooide zijn oortjes in zijn nekje en keek snel een andere richting uit. Hij wist niet waarom ze Kiwipaw dan wel zo leuk leek te vinden, wat hij verkeerd gedaan had. Hij had gedacht dat ze vrienden waren. Toen kwam mama hen feliciteren, al gebruikte ze nog hun oude namen. Zij had Drizzlepaw als apprentice gekregen. Ook daar was hij wel een béétje jaloers op - zijn zusje zou zo veel tijd mogen doorbrengen met haar! En de rest zou haar waarschijnlijk niet meer zo veel zien, want ze was natuurlijk superdruk als deputy. Waar hij ook wel heel trots op was, daar niet van. In ieder geval voelde hij zich een beetje verloren. Iedereen had familie of vrienden en hij had enkel een kater die hij nog niet echt kende als mentor. Misschien dat Hyenafang wel een supercoole mentor was hoor, daar niet van - maar het was niet hetzelfde. Maar Mizzlepaw was niet het type om moeilijk te doen en slikte dus die licht zure gevoelens zo goed als het kon door en glimlachte naar zijn zusjes. "Woeh, Kiwipaw en Drizzlepaw!", juichte hij hen toe. Nu konden ze het héle Riverclangebied onveilig maken!
Tags: Hyenafang, (Mousepaw), Kiwipaw, Drizzlepaw, Blueflower


Riverclan Ceremony [04-07] SomJWq
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Azurepaw
Member
Riverclan Ceremony [04-07] DPKsfdL
Babs
46
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Azurepaw
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [04-07]   Riverclan Ceremony [04-07] Icon_minitimedi 6 jul 2021 - 11:46

I'm watching as the flames get higher

Het was hun dag, maar niet de hare. Dat hadden ze afgelopen maan al aan haar duidelijk proberen te maken. Haar siblings zouden vandaag apprentice worden en zij zou alleen achter moeten blijven. Vanuit de ingang van de medicine cat den keek Azurekit toe naar hoe ze daar stonden, hun mentoren kregen. Ja, ze was blij voor hen, zo trots op hen, maar ze had daar moeten staan. En deze emoties verduisterden elke blijdschap die ze voor haar siblings moest voelen. Dat Drizzlepaw getrained zou worden door Blueflower was nog extra zout in de wond. Met haar zwakke lijfje kon ze daar niet staan, nog niet. Ze zeiden dat haar tijd zou komen, maar misschien zeiden ze dat alleen om haar rustig te houden, misschien zou het nooit meer komen. Ze voelde zich naar en verdrietig terwijl ze naar het tafereel keek. Ze werd niet genoemd, er werd niks over haar gezegd, niemand keek naar haar, zocht haar. Iedereen was alleen maar trots en blij terwijl ze toekeek. Dikke tranen begonnen over haar wangen te lopen terwijl ze daar stond, wat haar betrof mocht iedereen immers zien dat ze verdrietig was.

I always liked to play with fire


Riverclan Ceremony [04-07] 88dNQvd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverclan Ceremony [04-07] Original
Renske
368
Actief
The woods would be very silent if no bird sang, except those who sang best

CAT'S PROFILE
Age: ♢ Thirteen moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Cottonflower
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [04-07]   Riverclan Ceremony [04-07] Icon_minitimedi 6 jul 2021 - 17:13

Riverclan Ceremony [04-07] Dbitr8r-a9e704e0-05d9-4c69-9fe7-aaa8db4ede6e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYjcxODAxYzAtODk5NS00MDA3LTk5ZTUtZmYyZTUyNzg1M2I4XC9kYml0cjhyLWE5ZTcwNGUwLTA1ZDktNGM2OS05ZmU3LWFhYThkYjRlZGU2ZS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
she has that whiskey sipping
skinny dipping smile

Cottonflower stond tussen de menigte toen de dag was aangebroken dat haar jongere broer en zusjes apprentice zouden worden. Iedereen, behalve Azurekit dan, die ze al had moeten troosten. Het voelde naar, en ergens vond ze het ontzettend wreed voor haar leider, én haar moeder notabene, om Azurekit na haar broer en zusjes pas apprentice te laten worden. Boeiend dat ze wat kleiner was, ze kon vast wel een beetje meekomen met de rest. En het nu een beetje langzamer trainen viel misschien minder hard als ietsje later warrior worden. Maar wie was Cottonflower? Een jong meisje in een wereld van ijzeren vuisten. Maar vandaag was een leuke dag, daar moesten ze het op houden. Al zou Azurekit de lol er waarschijnlijk niet van inzien.

De point zat in het midden van de juichende menigte die hun nieuwe warriors inlijfden in hun nieuwe leven. Honorbound, Bristefrost. Cottonflower juichte beleefd mee, wetende dat het zo hoorde. Maar ze juichte niet zo hard als toen haar siblings apprentices werden. Ze glom van trots en vreugde. Drizzlepaw werd zelfs getraind door haar moeder zelf, en de andere mentoren konden ermee door. Ze wilde eigenlijk direct al naar haar familie toegaan, maar het kwam er niet van, want de volgende kittens waren al aan de beurt. Opnieuw klonken hun nieuwe namen, maar het was nog niet voorbij. Cottonflower werd opeens zelf naar voren geroepen. De verbazing was duidelijk van haar gezicht te lezen toen ze Melodypaw als apprentice kreeg. Zij? Ze had niet gedacht na haar laatste gesprek met Crystalstar dat ze haar deze "eer" zou geven, en toen kwam al snel de misselijke gedachte in haar hoofd dat dit opzet was. Om haar bezig te houden met iets waar ze totaal geen zin in had. Ze was eindelijk verlost van haar trainingen, en ze gooide haar direct weer terug in die molen. Dit was haar straf voor haar paar bijdehante opmerkingen. Maar Cottonflower wist een glimlachje op haar gezicht te persen toen ze Melodypaw aankeek. Ze was al wat ouder, dus ze zouden vast niet lang met elkaar opgescheept zitten. En wie wist konden ze wel vrienden worden. Cottonflower beloofde haar apprentice dat ze snel zouden afspreken, nadat ze haar moeder vanuit haar ooghoeken naar haar zag wenken.

Cottonflower bewoog door de menigte die begon op te breken en liep naar haar familie, waar twee bekende gezichten nog misten. Waar was haar vader? En waar was Azurekit? Cottonflower concludeerde al snel dat ze hopelijk bij elkaar waren, maar door alle gezichten kon ze nog niet snel de twee spotten en haar moeder had haar bij zich gewild. Dus kwam ze dichterbij en begroette ze haar moeder met een neusje tegen hun aan, waarna ze naar haar jongere siblings keek. ‘Gefeliciteerd, ukjes!’ snorde ze vrolijk, eenieder trots aankijkend. ‘We moeten een keer met zijn allen het territorium ontdekken. Ik weet geheimen die jullie mentoren nooit zouden laten zien.’ Even was ze vergeten dat haar moeder ook één van die mentoren was, maar ze had zo lang uitgekeken op dit moment. Ze lachte breed en gelukkig. Eindelijk was haar moeder verlost uit de nursery, haar kleine broertje en zusjes konden op avontuur en alles zou beter worden vanaf nu.

Tag: Melodypaw (kort), nu: Blueflower, Kiwipaw, Drizzlepaw, Mizzlepaw

Riverclan Ceremony [04-07] Cottonchibi
SHE'S A TORNADO WITH PRETTY EYES AND A HEARTBEAT
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverclan Ceremony [04-07] Tumblr_nptz13eD3r1qapoo2o1_500
Beertje
213
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 42 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [04-07]   Riverclan Ceremony [04-07] Icon_minitimedo 15 jul 2021 - 1:47

Blueflower had hem een paar dagen geleden apart genomen om mentor te worden. Alweer, weeral! Hij blonk dan ook van trots toen hij een jonkie aangewezen kreeg. Hij stapte naar voren, het was een van Shatteredices kittens. Met een warme blik raakte hij het neusje aan van de jongeman. Lief kind! Toen de ceremonie afgelopen was knikte hij naar hem. "Morgenvroeg gaan we een territorium tour doen!" Hierna verwijderde hij zich een beetje van de meute. Het was hem even te druk, vooral sinds Drizzlek-paw, Mizzle en Kiwi zo populair waren. Er daagde hem iets. Had Blueflower niet nog een kind? Een ziek kind, Azurekit, die was helemaal niet genoemd. Hij draaide zijn kop het camp rond tot zijn ogen registreerden dat ze bij de medicine cats den zat. Hij wiebelde met zijn oren, twijfelend, maar besloot om een gokje te wagen. Hij stapte op haar af en ging naast haar zitten. Hij sloeg zijn dunne staart om haar heen. "Grootse leiders van het verleden zijn allemaal later apprentice geworden en weet je hoe dat komt?" Hij draaide zijn kopje naar haar en keek haar bijna trots aan. Ze deed hem een beetje denken aan zichzelf, hij was altijd al een ziek kind geweest en noemde niet voor niets Carrioncough.
carrioncough


Riverclan Ceremony [04-07] AyfmupJ
:☾:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Azurepaw
Member
Riverclan Ceremony [04-07] DPKsfdL
Babs
46
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Azurepaw
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [04-07]   Riverclan Ceremony [04-07] Icon_minitimedo 15 jul 2021 - 10:30

I'm watching as the flames get higher

Ze voelde zich onzichtbaar. Ze zag hoe Cottonflower, haar grote zus, meteen naar hun siblings liep, hoorde hoe ze hen allerlei dingen beloofde. Het stak. Zag ze niet dat Azurekit miste? Zag niemand dat? De tranen begonnen dus alleen maar harder te lopen en haar kleine klauwtjes begroeven zich in de grond. Ze was immers nog maar een kind en kinderen waren egocentrisch. Ze kon het niet meer opbrengen om oprecht blij te zijn, ze voelde zich alleen maar in de steek gelaten. Maar toen kwam er een schaduw haar kant op, een kater met intense blauwe ogen. Voor een moment schuwde ze weg, haar oren wat plat in haar nek gelegd. Kwam hij haar op haar kop geven dat ze huilde? Maar nee, hij kwam naast haar zitten, sloeg zijn staart om haar lichaam heen en bood haar waar ze zo naar hunkerde, troost en aandacht. Ze zei niks op zijn woorden, maar ze registreerden wel ergens diep in haar hart. In plaats daarvan liet de jonge poes zich tegen Carrioncough aanzakken terwijl snikken nog steeds door haar fragiele lijfje trokken.

I always liked to play with fire


Riverclan Ceremony [04-07] 88dNQvd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverclan Ceremony [04-07] Tumblr_nptz13eD3r1qapoo2o1_500
Beertje
213
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 42 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [04-07]   Riverclan Ceremony [04-07] Icon_minitimedo 15 jul 2021 - 16:57

Hij sloeg zijn witte poot om het kleintje heen en gaf haar een lik over haar kop. Niet elke kat en niet elke kitten waren zo familiair met elkaar, maar hoewel hij niet populair was bij warriors, wist iedereen dat hij erg zacht was met kittens. "Hmm ik zal je het morgen verklappen," grinnikte hij met een knipoog.
carrioncough


Riverclan Ceremony [04-07] AyfmupJ
:☾:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverclan Ceremony [04-07] VcoUtBO3_o
Lianne
325
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ● 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Blueflower
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [04-07]   Riverclan Ceremony [04-07] Icon_minitimeza 17 jul 2021 - 11:28


Blueflower keek de hele situatie trots aan. Het was prachtig om te zien hoe Cottonflower de grote zus rol op zich had genomen en die vol trots vervulde. Weinig keus had Blueflower haar daar ook niet in gelaten, wist ze. Nog steeds voelde ze een schuldgevoel als ze er aan terugdacht hoe ze de jonge she-cat had opgezadeld met de veiligheid van drie van haar vier kittens. Maar ze had geen keus gehad, of ze waren sowieso allemaal verdronken. Dat hield ze zichzelf voor. " ‘We moeten een keer met zijn allen het territorium ontdekken. Ik weet geheimen die jullie mentoren nooit zouden laten zien.’" Blueflower snorde geamuseerd toen ze dat hoorde. "Oh, dus jij bent toch niet zo onschuldig als je oude moeder denkt," ze keek Cottonflower quasi bedenkelijk. "Ik heb nog wat dingen te doen vanavond, zou ik je morgen wanneer de zon begint onder te gaan kunnen spreken bij 'ons plekje?'" vervolgde ze op een gedemptere toon. Hun plekje was natuurlijk in het oude kamp geweest die nog steeds half weggespoeld was, maar ze wilde per se alleen zijn voor dit. Even één moment tussen haar oudste dochter. Ze wilde haar nog zoveel zeggen.. haar excuses aanbieden voor van alles en nog wat. En gewoon even práten. Praten, zoals de gewone stervelingen ook doen die niet elke dag een clan hebben te leiden.

@Cottonflower


from love i do come
B L U E F L O W E R
from love i do go
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverclan Ceremony [04-07] Original
Renske
368
Actief
The woods would be very silent if no bird sang, except those who sang best

CAT'S PROFILE
Age: ♢ Thirteen moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Cottonflower
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [04-07]   Riverclan Ceremony [04-07] Icon_minitimevr 23 jul 2021 - 22:17

Riverclan Ceremony [04-07] Dbitr8r-a9e704e0-05d9-4c69-9fe7-aaa8db4ede6e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYjcxODAxYzAtODk5NS00MDA3LTk5ZTUtZmYyZTUyNzg1M2I4XC9kYml0cjhyLWE5ZTcwNGUwLTA1ZDktNGM2OS05ZmU3LWFhYThkYjRlZGU2ZS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
she has that whiskey sipping
skinny dipping smile

Cottonflower keek met een stoutmoedige grijns naar haar moeder toen ze sprak dat ze toch niet zo onschuldig was. Ze giechelede zachtjes achter haar voorpoot, waarna ze haar met ondeugende ogen aankeek. ‘Had je ooit minder verwacht?’ miauwde ze uitdagend. Het was natuurlijk allemaal goedmoedig, maar het was ook waar. Ze was niet onschuldig. Dat was een leven voor bange katten, voor onzekere katten, en ze was geen van beide. Ze genoot ervan om tegen grenzen aan te duwen, om een opmerking te maken die anderen sprakeloos zou houden. En toen Blueflower vervolgens opeens rechtstreeks naar haar sprak, om af te spreken bij hun plekje. Ze knikte en glimlachte warm. ‘Natuurlijk, mama.’ Ze drukte eventjes haar kop tegen die van haar aan. ‘Ik denk dat ik maar even met mijn "apprentice" moet praten,’ verzuchtte ze toen. Oh boy, daar had ze echt geen zin in. Waarom moest ze iemand trainen? Kon ze het Hermitshell niet laten doen? Ze keek nog een keer naar haar moeder en wendde zich toen af van de poes.

[Cotton topic uit]

Riverclan Ceremony [04-07] Cottonchibi
SHE'S A TORNADO WITH PRETTY EYES AND A HEARTBEAT
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riverclan Ceremony [04-07] Honor2
Butter
465
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Honorbound
BerichtOnderwerp: Re: Riverclan Ceremony [04-07]   Riverclan Ceremony [04-07] Icon_minitimeza 21 aug 2021 - 14:50

Honor
has been the reward for what she gave. To honor with hymns and panegyrics those who are still alive is not safe
De parelgrijze kattin voegde zich zoals gebruikelijk toe aan de groep verzamelde katten. Een beetje afwezig aangezien de jonge kattin zelf ook wist dat ze momenteel niet de gelukkigste kattin ooit was. 'Vandaag zullen er twee Riverclan apprentices tot de rang van Warrior verheven worden.' Nieuwsgierig keek de jonge kattin de Leader aan. Zij zou zelf ook ooit tot Warrior benoemd worden en het zou niet haar vader zijn die dit kon doen. Het stak nog steeds, ze waren zoveel katten verloren; en waarvoor? Toch had haar mentor Clouddancer haar een beetje de goede kant op geholpen; zelfs al was ze alles behalve vriendelijk naar hem geweest in het begin. 

'Bristlepaw, kom naar voren.' Mauwde de grijze leader, terwijl ze haar zus de kans gaf om haar te ontmoeten.  'Jij hebt je bewezen als een waardig apprentice die klaar is om warrior genoemd te worden.' Begon Crystalstar, terwijl ze Bristlepaw in de ogen keek. 'Beloof jij, Bristlepaw, om Riverclan te beschermen, zo nodig met je leven? Beloof je altijd de zwakken te weren van onheil, en nooit je kracht te gebruiken om hen te schaden?' Vroeg ze op een plechtige toon, waarna ze haar kin om het kopje van de apprentice legde. Bristlepaw leek zelfverzekerd te zijn. 'Dat beloof ik!' Riep ze dan ook uit. 'Ik roep mijn voorouders op om op deze apprentice neer te kijken, om te erkennen dat zij zich bewezen heeft in haar training, en om mij de kracht te geven haar tot Warrior te verheffen. Vanaf nu zal je Bristlefrost heten.' Met lichte trots keek Honorpaw dan ook naar haar zus terwijl ze haar kop boog. Voor haar was het vast nog geen tijd. Ze had haar best gedaan om zoveel mogelijk te leren. 'Bristlefrost!' Klonk haar stem zo krachtig mogelijk voordat Crystalstar weer verder ging. 'Honorpaw, kom naar voren. Verward keek de parelgrijze kattin haar Leader aan voordat ze als in een droom op stond om de ander te ontmoeten. Haar ogen glommen, ergens door trots maar ook door emotie. Haar papa en haar twee zussen zouden haar hopelijk enkel vanuit Starclan kunnen zien. 'Honorpaw, na een langere training en alle ontberingen die je daarbij hebt moeten doormaken, na het verlies van faamilie en vrienden, heb je jezelf bewezen als apprentice en ben je klaar om Warrior te worden.' Honorpaw glimlachte even waterig terwijl ze met grote ogen haar Leader aan staarde. Crystalstar keek ook deze kattin strak aan terwijl ze verder ging: 'Beloof jij de clan te beschermen met alles, inclusief je leven? Beloof je dat je je best zult doen de Warrior code in ere te houden en altijd de bevelen van je leader zult opvolgen?' Vroeg de oudere kattin waardoor Honorpaw haar keel schraapte. 'D-dat beloof ik! Na het ja-woord legde Crystalstar haar kin op Honorpaw's kop, en sprak opnieuw haar voorouders aan. 'Vanaf vandaag zal je bekend staan als Honorbound.' Honorbound glimlachte dankbaar terwijl ze een traan over haar wang voelde druppen voordat ze weer naar achteren stapte en de rest van de ceremonie als in een waas aan haar voorbij ging. Ze zou haar best doen een goede Warrior te zijn. 

 


Riverclan Ceremony [04-07] Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Riverclan Ceremony [04-07]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: