So Incredible 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 So Incredible

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mizzlepaw
Member
So Incredible DPKsfdL
Bunny
101
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☁️ 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ☁️ Apprentice
Mizzlepaw
BerichtOnderwerp: So Incredible   So Incredible Icon_minitimema 5 jul 2021 - 20:07

Mizzlepaw was zichzelf aan het wassen en liet ondertussen zijn gedachten de vrije loop gaan. Hij was best moe van een zware trainingsdag. Hij dacht aan alle dingen die hij leerde, de tactieken en de technieken.. En zijn hoofd gleed toen naar wat een medicine cat zou leren, want dat moest vast heel anders zijn. En van daar was de sprong naar Mousepaw natuurlijk niet heel groot. Hij dacht best vaak aan de kattin; op de één of andere manier leken zijn gedachten altijd naar haar te glijden wanneer hij niet oplette. Mizzlepaw snapte niet heel goed waarom, begreep dat allemaal nog niet echt. Maar hij vond haar interessant en hij kon haar niet goed doorgronden. Ze was een beetje.. Als een puzzel die hij heel graag wou oplossen.

+ Mousepaw eerst


So Incredible SomJWq
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousepaw
Med. cat apprentice
So Incredible PGFaccl
Sans
182
Actief
“Sleeping doesn’t help this type of tired anymore.”

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mousepaw
BerichtOnderwerp: Re: So Incredible   So Incredible Icon_minitimema 5 jul 2021 - 20:25

So Incredible WRUmJPd
i didn't imagine this for myself- i don't want this!
i don't want you

Ja verdomme, ze moest kruiden gaan halen. Shrimpnose's order. Het was vast om haar te straffen. Mousepaw voelde het gewoon. Er waren vast wel wat losers die over haar geklaagd hadden. En dit was één van de vele methodes die haar mentor gebruikte om haar in toom te houden. Om haar de les van "bescheidenheid" te leren of zoiets doms. Nou; jokes on you Shrimp. Want deze apprentice was van plan om lekker helemaal niks te doen. Ze zal wel iemand anders er voor laten opdraaien. De grijze poes had eerst naar Kiwikit gevraagd, maar die was er niet. Vast en zeker op pad met Icecream. Ze had het heel leuk gevonden voor haar pion toen ze eindelijk een nieuwe levensfase inging. Maar nu vond ze het helemaal niks. Nu dat Kiwi haar klusjes niet meer kon doen. De poes rolde met haar gele ogen en liep uiteindelijk op kat af die er ook wel mee door kon gaan; Mizzlepaw. Mousepaw vond hem maar een rare snuiter, alleen maar zeiken over die stomme veer enzo. Maar het was beter dan niks. "Kom," bromde ze wat hoog hartig terwijl ze de jonge kater een zachte por tegen zijn schouder gaf. "Je moet me helpen met wat planten zoeken."


 
So Incredible 8VPkNmA

The only familiar face left is that of the moon

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mizzlepaw
Member
So Incredible DPKsfdL
Bunny
101
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☁️ 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ☁️ Apprentice
Mizzlepaw
BerichtOnderwerp: Re: So Incredible   So Incredible Icon_minitimewo 14 jul 2021 - 17:36

Mizzlepaw werd uit zijn gedachten geschud toen de kattin die in zijn gedachten ronddwaalde plots in het echt op hem af liep. Meteen ging hij iets rechter zitten, maakte hij zich ietsje groter. Alsof hij haar wou imponeren, of op zijn minst wou laten zien dat hij geen kleine kitten meer was. De medicine cat apprentice bromde dat hij moest meekomen om planten te helpen zoeken. Mizzlepaw glimlachte opgetogen - zijn tweekleurige oogjes blonken. Ja, dat leek hem ontzettend leuk! De hooghartige toon die duidelijk liet kennen dat ze het hem eigenlijk tegen haar zin vroeg negeerde hij maar. Hij was veel te blij dat hij deze tijd met haar mocht doorbrengen. "Natuurlijk Mousepaw!", mauwde hij, meteen recht gaan staand om achter haar aan te lopen. Alles wat je wil! Hij wou haar gewoon een keer blij maken, voor de verandering. Hij was ervan overtuigd dat ze een hele mooie glimlach had, als ze hem ooit zou tonen.


So Incredible SomJWq
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
So Incredible
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: