Meaky Bleaky Tail 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Meaky Bleaky Tail

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Skadi
Captain
Meaky Bleaky Tail Skadi-10
Elfje
559
Actief
Trust Is For Fools. Fear Is The Only Reliable Way.

CAT'S PROFILE
Age: 14001 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Captain
Skadi
BerichtOnderwerp: Meaky Bleaky Tail   Meaky Bleaky Tail Icon_minitimewo 7 jul 2021 - 19:36


Even een wandeling door oud en vertrouwd gebied, weg van die gore stank van de boskatjes. Als captain had ze nu genoeg taken te doen, maar ze was geen gevange ervan. Skadi zorgde dat ze tijd had om haar eigen plan te trekken, al was het maar een paar minuutjes lopen voor wat rust en stilte. Niet dat ze niet tegen alle commotie kon, nee, ze leefde juist op chaos. Echter was het wel gewoon even fijn om van al het idiote gezeik af te zijn en misschien kon ze als een pluspuntje ook nog een kittypat verrot trappen. Dat zou een leuke afleiding zijn. De moddervette wezens waren moediger geworden nadat de Elite tijdelijk kamp ergens anders had opgezet, maar ze zouden snel genoeg inzien dat ze verkeerd zaten. De Elite zal namelijk een kamp vinden in de stad, daar was ze zeker van, en dan zouden ze hun reputatie beter opbouwen als tevoren. Ze waren nu immers al een heel eind onderweg daarmee.
+bleakyboi


Meaky Bleaky Tail Skadis17

Meaky Bleaky Tail COxUkZtMeaky Bleaky Tail E8v3o2Meaky Bleaky Tail Skadi_12Meaky Bleaky Tail Member10Meaky Bleaky Tail Toothy10
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bleaktail
Member
Meaky Bleaky Tail 0rS1Iyi
Dorian
516
Actief
Setje made by kip

Edit made by Bunny

CAT'S PROFILE
Age: 24 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bleaktail
BerichtOnderwerp: Re: Meaky Bleaky Tail   Meaky Bleaky Tail Icon_minitimeza 10 jul 2021 - 15:18


Hij zou zich binnen de Tallpines meer thuis moeten voelen. Was dat niet immers vergelijkbaar met de Pinewoods waar hij vandaan kwam? Maar in feite kon hij haast niet wachten tot ze de bossen eindelijk zouden kunnen verlaten. Bleak wilde niets liever dan zijn verleden en alles wat hij er over wist in een of ander diep gat smijten en er vervolgens nooit meer naar omkijken. Maar er was maar weinig dat daadwerkelijk binnen zijn sfeer van invloed lag en als de Elite hem iets oplegde dan zou hij daar toch echt naar moeten luisteren. Gelukkig was een ommetje door de straten van de Twolegs niet ongekend. Al snel maakte de droge bosgrond plaats voor bekende harde straattegels. Wellicht dat hij ergens een vette duif zou kunnen wegkapen. Pluspunten als het voor de de neus van een kittypet zou zijn. Opgewekt over dit plan begon hij de buurten af te speuren op zoek naar zijn duif.  Bleaktail liep de hoek om, een straat in die er nogal bekend om stond veel kittypets te huisvesten. Echter was de kattin die halverwege de straat stond bepaald geen kittypet. Skadi, hun Captain, iemand die hij nooit goed kon inschatten. Dat maakte haar onvoorspelbaar, iemand om naar te luisteren en iemand om bij uit de buurt te blijven. Alleen nu stond hij er al en het was duidelijk dat beide elkaar al hadden gespot. Omkeren zou geen optie zijn. En dus liep hij kalmpjes op haar af. “Nu durven ze wel hé?” Merkte hij op en gaf een knikje richting een van de huizen. Een redelijk bekend huis. Daar woonde een Twoleg met wel heel veel kittypets. Belachelijk veel. En op de heenweg had hij er zeker al wel een paar gespot in de nabijgelegen straten. Het was nog maar de vraag voor hoe lang die katten vrijuit konden blijven ronddwalen.  


Now shut your dirty mouth - If I could burn this town
Meaky Bleaky Tail Bleakos
I wouldn't hesitate - To smile while you suffocate
Meaky Bleaky Tail COxUkZt  Meaky Bleaky Tail 23mrb6w

Extra::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Skadi
Captain
Meaky Bleaky Tail Skadi-10
Elfje
559
Actief
Trust Is For Fools. Fear Is The Only Reliable Way.

CAT'S PROFILE
Age: 14001 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Captain
Skadi
BerichtOnderwerp: Re: Meaky Bleaky Tail   Meaky Bleaky Tail Icon_minitimedo 15 jul 2021 - 18:59

Ugh, hier had ze dus echt geen zin in, maar een deel van Captain zijn was sociale connecties omhooghouden. Maar het was duidelijk dat ze elkaar beiden hadden opgemerkt en voor hem zou het disrespectvol zijn als hij zijn Captain negeerde, hoeveel ouder hij dan ook mocht zijn als haar. De grijze kater kwam haar kant op en merkte op dat de Kittypets nu wel durfden. Skadi knikte. Een neutrale wijze die niets van haar gedachten erover bekend maakte. Maar het was niet moeilijk om te raden hoe ze over die dikke mormels voelden, want de meeste leden van de Elite hadden een haat naar ze toe. Ze overbevolkten hun straten en lieten overal hun stank achter. “Ze zullen snel genoeg wel merken dat het nog steeds hun buurt niet is. We gaan niet voor altijd bij Tallpines blijven.” Nee, nu was het een strategische keuze, maar snel genoeg zouden ze met Thunderclan afhandelen en dan zouden ze niet met z’n allen op een schuitje op dat kleine stuk land blijven zitten. Het was een mooie uitbreiding voor hun territorium, maar niet het enigste punt.


Meaky Bleaky Tail Skadis17

Meaky Bleaky Tail COxUkZtMeaky Bleaky Tail E8v3o2Meaky Bleaky Tail Skadi_12Meaky Bleaky Tail Member10Meaky Bleaky Tail Toothy10
:.:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Meaky Bleaky Tail
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: