Across the sea 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Across the sea

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vidhi
Member
Across the sea Giphy
Starlord Shiwi
47
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Vidhi
BerichtOnderwerp: Across the sea   Across the sea Icon_minitimema 12 jul 2021 - 21:50


Soms leken dagen zo snel voorbij te gaan. Al sinds ze een member was voelde alles aan als een spelletje. Gewoon de regels volgen, loyaal blijven, en doen wat er van je gevraagd werd. Toen ze een zeer jonge kit was was ze ontvoerd geweest en naar de Elite gebracht. En ze had zich nooit een betere thuis dan dit kunnen voorstellen. Hier was ze opgegroeid en in deze harde wereld zou ze blijven leven. Dikwijls wanneer ze even pauzeerde en wandelingen maakte, zoals nu, vroeg ze zich wel af hoe die clankatten leefden. Misschien had ze daar tussen kunnen horen, maar het lot had anders gekozen. Dat was ook de betekenis van haar naam. Het lot, haar lot. Als zij niet in de Elite had gezeten dan was ze nu een totaal andere kat geweest, maar goed. Het was niet dat het er iets aan toedeed. Wat er vandaag aan toedeed was het feit dat ze nu in de buurt van de Riverclan grens was, en dat het er erg stonk naar vis. Tja, dat was de clan van het water nu eenmaal. Een clan die stonk naar vis. Het was vreemd hoe de vier clans samenleefden: ze waren allevier erg verschillend. En toch hadden ze iets gemeen, het waren allemaal katten en ze leefden (meestal) samen in harmonie. Maar het was o zo bekend dat Bloodclan er niet tussen hoorde omdat ze bang van hen waren. Toch waren ze gewoon maar katten, net zoals zij. Vechten voor hun overleving en proberend er tussen te horen. De rode poes zag het niet anders...+Hyenafang


Across the sea Vidhi_10
Across the sea 2gxnp75Across the sea Tallpi11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hyenafang
Member
Across the sea DPKsfdL
40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young warrior
Hyenafang
BerichtOnderwerp: Re: Across the sea   Across the sea Icon_minitimema 12 jul 2021 - 22:06

Er waren best weinig plekken waar de jonge kater kwam. Hun territorium was voor bijna de helft overstroomt en ook andere plaatsten waren ondergelopen. Hoe het bij de andere Clans was, wist de bengal niet. Vandaag volgde hij zijn poten, die hem richting de boundaries brachten. Hyenafang was hier nog niet vaak geweest. Hooguit drie keer... in zeven manen tijd! Dit was dan ook niet echt een belangrijke plek en nodige, maar toch. Hij was een kater dat graag wilde ontdekken, maar hij had nooit de tijd genomen om dit te onderzoeken. Misschien moest hij dat maar gaan doen. Hyenafang rook nog een geur. Een vieze geur die niet van prooi of woudkatten was. Voorzichtig keek hij wie er was. Er stond een rode tabby poes met blauwe ogen. Ze had een halsband... Een BloodClan halsband met een paar tanden. Hyenafang rilde van het idee dat die tanden van levenden waren geweest. Zouden er ook BloodClanners zijn met tanden van woudkatten? De bengal schudde zijn hoofd. Weg met al die enge gedachtes. Het enige wat hij nu ging doen was de poes in de gaten houden. Zijn blik was gericht op de poes, terwijl hij onder een struik zat. Er was hier alleen niets om zijn geur te dekken. Helaas. Hij moest de gok maar nemen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vidhi
Member
Across the sea Giphy
Starlord Shiwi
47
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Vidhi
BerichtOnderwerp: Re: Across the sea   Across the sea Icon_minitimema 12 jul 2021 - 22:52


Alleen leek de visgeur nog sterker te worden. Toen ze het opving liet ze even een verwarde blik uit terwijl ze rondkeek en vond vreemd genoeg, een vacht tussen de struiken. Het was een lichtgekleurde vacht en waarschijnlijk een riverclanner te ruiken aan de geur. “Ik heb je gevonden!”, sprak ze goedgezind terwijl ze met haar voorpoot de struik uit elkaar duwde om de kater te onthullen. Ergens hoopte de poes dat de kater niet vijandig was, anders zouden ze hier een groot gevecht kunnen beginnen. En dat wilde ze liever niet wanneer het niet moest. Natuurlijk, ze was opgegroeid in een clan van bloed en geweld, maar ze wilde haar kracht toch liever houden voor als het écht nodig was. Dat was een goede tactiek inmiddels. “Wees maar niet bang, ik doe niets.. Als jij mij niets aandoet”, glimlachte ze onschuldig naar de ander toe en stapte wat naar achteren van de struik om de riverclanner wat ruimte te geven. Voor het geval als die wou wegrennen of opstaan ofzo. Van haar mocht die doen wat die wou. Maar vandaag was zij de vijand in zijn ogen niet. Voorlopig niet.


Across the sea Vidhi_10
Across the sea 2gxnp75Across the sea Tallpi11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hyenafang
Member
Across the sea DPKsfdL
40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young warrior
Hyenafang
BerichtOnderwerp: Re: Across the sea   Across the sea Icon_minitimedi 13 jul 2021 - 20:08

De poes leek zijn geur te ruiken, zoals hij al verwachtte. De poes liet even een verwarde blik uit terwijl ze rondkeek. Kon de poes niet gelijk ruiken waar hij zat? Dat was een ding dat hun als een van de eerst dingen werd geleerd. Al snel keek de rode poes zijn kant op. Het was in ieder geval wel snel. BloodClan kon toch nog iets goed. Het was niet dat de bengal een hekel aan ze had. Sommige waren helemaal niet wreed en moordlustig. Het was alleen meestal hun leider en sommige andere gestoorden. Er waren ook exemplaren die uit angst lekker meededen. Te laten zien dat ze sterk zijn en dat hun niet zomaar ergens last van zouden krijgen. 'Ik heb je gevonden!' sprak de poes terwijl ze met haar poot de struik onthulde waar hij inzat. Het had geen nut om te blijven zitten. De jonge kater stond op. 'Wees maar niet bang, ik doe niets.. Als jij mij niets aandoet.' glimlachte de poes hem onschuldig toe en stapte wat naar achter. De lichtgekleurde kater zette een paar stappen naar voren. "Ik val niet zomaar iemand aan. En waarom zou ik? Je staat toch niet op ons territorium." sprak Hyenafang kalm. Hij hield de poes wel in de gaten, maar verder deed hij niets. De bengal was rechtvaardig, welke Clan dan ook.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vidhi
Member
Across the sea Giphy
Starlord Shiwi
47
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Vidhi
BerichtOnderwerp: Re: Across the sea   Across the sea Icon_minitimewo 14 jul 2021 - 13:18


Uiteindelijk stond de riverclanner op uit de struik en zette een paar stappen vooruit. Hij zag er niet erg vijandig uit, maar ze had wel al geleerd dat sommige katten niet waren wat ze leken. Ze kon dan ook niet echt een vooroordeel hebben van de kater, maar zijn woorden zeiden gelukkig wat anders. ‘Ik val niet zomaar iemand aan. En waarom zou ik? Je staat toch niet op ons territorium.’, sprak de jonge warrior kalmpjes. Zeker had ze bemerkt hoe ze in de gaten werd gehouden en natuurlijk begreep ze wel waarom. Zij was dan ook diegene met een halsband met wat tanden erin gekerfd, die kwam van een nogal gewelddadige clan. “Er zijn veel katten die erg vijandig naar mij toe zijn en meteen aanvallen, maar dat kan ik hen ook niet kwalijk nemen…”, mauwde de rode poes rustig. Eerlijk was eerlijk. Iedereen deed wat ze dachten wat juist was. Maar zij was niet de echte vijand in hun verhaal, zij was gewoon iemand die aan de zijlijn wachtte. En klaarstond voor de Elite wanneer nodig, maar nu was er niets specifieks aan de gang. “Well… Ik ben Vidhi, en jij bent…?


Across the sea Vidhi_10
Across the sea 2gxnp75Across the sea Tallpi11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hyenafang
Member
Across the sea DPKsfdL
40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young warrior
Hyenafang
BerichtOnderwerp: Re: Across the sea   Across the sea Icon_minitimewo 14 jul 2021 - 13:42

'Er zijn veel katten die erg vijandig naar mij toe zijn en meteen aanvallen, maar dat kan ik hen ook niet kwalijk nemen...' mauwde de poes rustig. Hyenafang knikte. Dat is ook best logisch. Ze kwam van BloodClan en zoals Blood al zei waren sommige bloeddorstig. Hun halsbanden hielpen ook niet echt. De jonge kater was niet van het aanvallen. De poes deed niets verkeerds en wie zei dat deze poes gestoord en bloeddorstig was? Niemand. Van wat hij weet niemand. "Zeker, maar soms zijn wij ook wel aanstellers. Niet iedereen is wreed en gestoord. Niet beledigend bedoelt hoor." mauwde de bengal terug. Hij ging zitten en gaf een lik over zijn borstkast. Zijn oortjes nog wel naar de rode poes gericht, alert op bewegingen. De kater probeerde relaxt te doen, geen spanning. Het beste wat je in zo'n geval kon doen. 'Well... Ik ben Vidhi, en jij bent...?' De kater gaf gelijk antwoord: "Hyenafang." De poes zei haar naam, dus het was netjes om het terug te doen. "Hoe is het leven in BloodClan...? Jullie zijn volgens mij niet allemaal zo.. ehm.. vreemd."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vidhi
Member
Across the sea Giphy
Starlord Shiwi
47
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Vidhi
BerichtOnderwerp: Re: Across the sea   Across the sea Icon_minitimema 19 jul 2021 - 14:03


De ander knikte op haar stelling en ze was best wel tevreden met het feit dat deze kater niet heel erg vijandig was. Op zich maakte dat hem best wel een zwak doelwit, maar gelukkig had hij niet zo’n bloeddorstige kat recht voor zich staan op het moment. ‘Zeker, maar soms zijn wij ook wel aanstellers. Niet iedereen is wreed en gestoord. Niet beledigend bedoelt hoor.’, sprak de bengal voordat die ging zitten om over zijn borstkas te likken. Ach, ze kende zeker wat katten in haar clan die nogal gestoord waren. Altijd uit op bloed en geweld… Altijd in de mood om anderen hun geluk te ontnemen. Soms vroeg ze zich af hoe ze daar tussen kon leven, maar ja… Dat was een mysterie voor later. ‘Hyenafang’, stelde de riverclanner zich toen voor. “Gave naam”, gaf ze dan ook als een compliment. Haar naam betekende simpelweg… Het lot. Ze zou het cooler hebben gevonden om vernoemd te worden naar iets zoals een tand van een roofdier. Het lot kon wel alles zijn, het was hetgene wat bepaalde hoe het leven ging. Ze kon er niet echt over oordelen eerlijk gezegd. ‘Hoe is het leven in BloodClan…? Jullie zijn volgens mij niet allemaal zo... ehm.. vreemd’ Dat waren ze inderdaad niet allemaal. Maar met die nieuwe regels van de Elite mocht je technisch gezien niet eens vrienden maken buiten Bloodclan. Daarom deden de meeste leden van haar clan ook zo vijandig tegenwoordig, vergeleken met vroeger. “Het leven daar is hard, maar het gaat wel”, mauwde ze tegen de ander. “En… Er zijn in elke clan en overal wel rotte appels, toch?”. Het was waarheid. Niemand was nu eenmaal perfect. Een groep ook niet. “Hoe is het leven in Riverclan, trouwens?”. Gewoon pure nieuwsgierigheid hoor.


Across the sea Vidhi_10
Across the sea 2gxnp75Across the sea Tallpi11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hyenafang
Member
Across the sea DPKsfdL
40
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young warrior
Hyenafang
BerichtOnderwerp: Re: Across the sea   Across the sea Icon_minitimedi 27 jul 2021 - 11:20

De kater was verbaasd. Verbaasd over het feit dat Vidhi, een BloodClanner, hem een compliment gaf. Niet eens een uitdagende. De bengal gaf dan ook een respecterend knikje. Deze leek in ieder geval niet zo'n bloeddorstige poes. Of ze helemaal haarzelf was en niet deed alsof, tja dat was een tweede. Om die rede bleef hij dan ook wel alert. Niet dat hij een aanval verwachtte, maar beter alert dan prooi worden. 'Het leven is daar hard, maar het gaat wel' mauwde de poes naar hem. Hem leek het daar ook wel hard. Gemeen, druk en de meesten hadden muizenhersens. 'En... Er zijn in elke Clan en overal wel rotte appels toch?' Hyenafang knikte. "Zeker. Sommige nog erger dan in BloodClan." Niet dat hij er eentje ontmoet had, maar er waren ongetwijfeld ergere katten. Ver weg. Een plek waar je misschien je hele leven voor moet reizen. 'Hoe is het leven in RiverClan, trouwens.' De jonge kater keek even over zijn schouder. "Fijn. Je bent altijd wel veilig en het is er rustig en gezellig." Dit was het bij de meesten wel. Het lag aan de situatie. Misschien was deze Vidhi niet zo gestoord, maar ze konden altijd dingen doorvertellen. "Well, heb jij ooit de fourtrees gezien?" vroeg hij nieuwsgierig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Across the sea
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Boundaries-
Ga naar: