[Vigil] Legends Never Die 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Vigil] Legends Never Die

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[Vigil] Legends Never Die J4HLYIo
»Quinty«
241
Actief
"I often feel like a failure and a success withing the same hour"

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Firespirit
BerichtOnderwerp: [Vigil] Legends Never Die    [Vigil] Legends Never Die Icon_minitimewo 14 jul 2021 - 0:18

Hij had samen met Carrioncough het lichaam meegenomen, terwijl hij ondertussen ook nog Thistlepaw een beetje bij zich probeerde te houden. Waarom moest zijn apprentice hem nou weer vinden op dit moment. Dit was zo ongeveer het slechtste wat kon gebeuren. Ondertussen kon hij zelf nog maar met moeite op zijn poten blijven staan, niet alleen het gewicht van het lichaam op zijn rug, maar ook het gewicht van zijn emoties die zwaar wogen op zijn geweten. Firespirit was stil op weg naar het kamp, hij kon geen woorden vinden om te spreken, helemaal niets. Toen hij tijdelijke kamp in het zicht kwam, slaakte de kater een zucht en wandelde verder. Hij voelde zijn vacht prikken toen ze het kamp binnen kwamen en hij met de hulp van de andere kater het lichaam in het midden legde. Hij gaf Thistlepaw een kopje, hopend dat ze eventjes rustig kon blijven, voordat hij in het midden ging zitten en voor een tel omhoog keek, naar de regenboog die nog in de lucht stond. "Katten van Riverclan." Begon hij. Firespirit had nooit verwacht dat hij hier zou staan, zeker niet met een mededeling als deze. "Toen ik in de buurt van de waterval was, hoorde ik een plons." Hij stopte, zijn zeegroene ogen gleden van de katten naar het lichaam en hij huiverde. "Eenmaal daar, kwam ik het lichaam van Smokegaze tegen. Hij was van de waterval gesprongen en had het niet overleefd. Ik- Ik heb hem eruit gehaald en samen met Carrioncough hierheen gebruikt. Smokegaze was al langere tijd ziek en ondanks dat hij periodes had waarbij het beter leek te gaan, ging het blijkbaar zo slecht met hem dat hij dit als enige uitweg zag." Hij zuchtte zachtjes. Was dit te grof om te zeggen? Hij wist het niet zeker, maar hij wilde niemand hiermee pijn doen. Hij wist niet zeker wat hij verder nog moest zeggen erover. "May Starclan light his path," mompelde hij daarom nog zachtjes, voordat hij wegstapte bij het lichaam en na nog een blik te werpen op de menigte katten, zich omdraaide. Hij wilde het net meer zien, dit alles.

[Open voor de hele clan. Firespirit, Carrioncough & Thistlepaw brengen het lichaam van Smokegaze binnen.]


[Vigil] Legends Never Die IRHE0xw
"Oh, why are we so sad? Are we feeling hurt by their evil lies. And all those empty words?
We are thirsty for payback? What would we like to do with the town? Would we like to make it dance?
With the Animal? Would we? WOULD WE? Tell us what we would like to do. Burn it, burn it all"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Vigil] Legends Never Die DPKsfdL
Babs
61
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 whole moons!!!
Gender: She-cat ♀
Rank:
Thistlepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Vigil] Legends Never Die    [Vigil] Legends Never Die Icon_minitimewo 14 jul 2021 - 16:37

The stars are alive, child
Na die luide gil die haar bek verlaten had, had Thistlepaw niet meer gesproken. Er waren geen tranen over haar wangen gegleden, maar haar gezicht was alsnog verwrongen door verdriet. Haar blauwe ogen stonden leeg en tegelijkertijd leek het juist te stormen in haar kop. Tegenstrijdigheden die ze elke keer zag terwijl ze naar haar vader keek, warm maar nu ijskoud, veilig en nu kletsnat en verdronken. Ze was verstikt, leek te lopen als in een waas.

Ze reageerde nauwelijks toen Firespirit haar een kopje gaf, iets wat normaliter een snauw of op z'n minst weerstand zou brengen. Ze stond als verstomd bij het lichaam, te staren naar hoe hij daar levenloos lag. In tegenstelling tot haar mentor ging ze niet weg, ze bleef alleen maar kijken. Als ze een ander soort meisje was, was ze misschien wel aan het huilen nu, maar ze beet enkel op haar lip, haren overeind en haar oren plat in haar nek gepind.


[Vigil] Legends Never Die 5YPc6qVf_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crystalstar
Clanleader
[Vigil] Legends Never Die August10
Bo3
1286
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 60 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: [Vigil] Legends Never Die    [Vigil] Legends Never Die Icon_minitimewo 14 jul 2021 - 20:05


Sinds zijn ziekte was haar mate nooit meer zo lang in zijn eentje weggeweest. Crystalstar was zich ongerust gaan voelen en had al overwogen een patrouille achter Smokegaze aan te sturen. Hij was zichzelf niet. Hij was verward, en zwak, en had periodes waarin hij nauwelijks scheen te beseffen wie en waar hij was. Die zaken waren ook precies de reden geweest dat zij steeds meer moeite had gehad om hem als haar partner te blijven beschouwen. Hij was de vader van haar dochters, en ze hielt van hem, maar ze kon het gemis van zijn gezonde staat steeds minder goed trotseren. Desondanks had Crystalstar er nooit iets over gezegd tegen de kater. De pijn die hij doormaakte met zijn ziekte was al meer dan genoeg voor één kat om te dragen. Ze was in zijn ogen dus altijd de kattin gebleven die hij had leren kennen. Hij was daarmee één van de weinigen die met geen greintje angst of terughoudendheid naar haar had gekeken, hij kende haar harde kant simpelweg niet.

De grijze kattin had net op het punt gestaan katten bij elkaar te roepen om naar Smokegaze te gaan zoeken toen hij terugkwam in het kamp. Het slappe lichaam werd gedragen door twee katers en haar dochter. Carrioncough, Firespirit en Thistlepaw deelden het gewicht. Haar lieve, sterke reus, gereduceerd tot een ingevallen lijk door ziekte en nu door de dood. Er was geen ontkennen aan: Smokegaze was dood. Met langzame passen liep Crystalstar op het lichaam van haar mate toe, toen het was neergelegd. Als in een trans keek ze naar het gezicht van de tweede geliefde die ze kwijtgeraakt was. De woorden van Firespirit waren bijna triviaal. Ze had het al geweten toen ze het lichaam had gezien. En ergens dacht Crystalstar zelfs dat ze het al geweten had toen Smokegaze zolang weggebleven was. Hij had het zelf gedaan, om een einde aan de pijn te maken. Voor de laatste keer had hij de macht teruggenomen van de verschrikkelijke aandoening die hem geteisterd had.

Met een diep-sombere uitdrukking op haar grijze gelaat keek Crystalstar neer op Smokegaze. "Mijn liefde, mijn rots, mijn Smokegaze.. Je hebt te lang en te zwaar moeten vechten. Rust zacht, ga naar Starclan, pijnloos en vrij van zorgen. Ooit zal ik me bij je voegen. Ooit zullen wij ons allemaal bij je voegen." Ze knielde voor het doorweekte lichaam en drukte haar neus in de donkere vacht. Het liefst had ze nog een keer zijn geur geroken, maar het water had zijn werk gedaan, ze rook niets dan haar en modder. Haar Smokegaze was weg.


:∆:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Seamist
Member
[Vigil] Legends Never Die DPKsfdL
Babs
390

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Seamist
BerichtOnderwerp: Re: [Vigil] Legends Never Die    [Vigil] Legends Never Die Icon_minitimewo 14 jul 2021 - 22:03

Tick, tock, ring me, leave me
Ze keek met afschuw toe hoe een lichaam het kamp in werd gedragen, haar oren plat in haar nek pinnend. De grijze vacht herkende ze al snel, hoe doorweekt hij ook mocht wezen. Het was enkel en alleen te herkennen als Smokegaze, de geliefde van Crystalstar. Een steek van verdriet ging door haar hart heen, maar tegelijkertijd voelde ze zich ook nerveuzer worden. In ieder geval had Crystalstar hiervoor nog Smokegaze gehad. Ze wist weinig van de relatie tussen de grijze clanleider en haar mate, maar die ene nacht... Wat zou er gebeuren als Crystalstar geen enkele rots meer had om op te leunen? Zou ze dan meer op haar komen leunen?

Ergens vervloekte ze zichzelf dat ze het idee wel prettig vond, dat het wel veilig voelde, ergens in de diepste, duisterste plekken van haar hart.

Ze schudde haar kop stilletjes tegen zichzelf. Dit was nu niet iets om over na te denken. Hetgeen waaraan ze moest denken was hoe deze dappere Warrior veels te vroeg zich bij Starclan had gevoegd. Ze boog haar kop in verdriet. "May Starclan light your path Smokegaze.." murmelde ze zachtjes.

Couldn’t you please oh please be gone out of my life
But you won’t oh won’t be gone although I tryTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousepaw
Med. cat apprentice
[Vigil] Legends Never Die PGFaccl
Sans
182
Actief
“Sleeping doesn’t help this type of tired anymore.”

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mousepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Vigil] Legends Never Die    [Vigil] Legends Never Die Icon_minitimewo 14 jul 2021 - 22:45

[Vigil] Legends Never Die WRUmJPd
i didn't imagine this for myself- i don't want this!
i don't want you

Alles deed pijn, werkelijk. Ze had het gevoel dat ze uit elkaar gescheurd werd. Er ging zoveel door haar heen, verdriet, woede- En oh zo veel vragen. Al snel herkende ze de bekende vachten van haar familie. Die rond zijn lichaam stonden. Maar zij zelf bleef uit de buurt. Ze bevond zich in de opening van haar Den en had geen spier kunnen bewegen. Niet dat ze dichterbij durfde te komen. Want de dood; het maakte haar bang. Het was de grootste angst die ze had. Omdat er geen ontkomen aan was. Het maakte niet uit hoe sterk of prachtig je was. Magere hein zal je vroeg of laat op komen halen. Het was een feit dat maar weer eens goed werd duidelijk gemaakt. Want haar vader was ooit zo machtig geweest. En kijk nu- zijn lichaam was gebroken door ziekte. Die zij niet wist te genezen. Mousepaw had haar hoofd naar de grond geslagen terwijl de tranen hun weg naar beneden wisten te vinden. Ze had het gevoel dat alles fout ging, alles brak. Ze wilde dat het stopte; maar wist niet hoe dat moest. Of dat het überhaupt wel mogelijk was. En dat frustreerde haar tot geen einde. Ze wilde gewoon terug naar de onschuldige dagen van haar jeugd. Alles was veel beter toen.


 
[Vigil] Legends Never Die 8VPkNmA

The only familiar face left is that of the moon

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Vigil] Legends Never Die Tumblr_nptz13eD3r1qapoo2o1_500
Beertje
213
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 42 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: Re: [Vigil] Legends Never Die    [Vigil] Legends Never Die Icon_minitimedo 15 jul 2021 - 1:36

Pas toen ze het lichaam op de grond neer legde viel het kwartje. Thistlepaw was zijn dochter. Zijn hart wrong zich samen. Het besef dat iemand naar Starclan was gegaan kwam altijd later. Hij luisterde naar de woorden van Crystalstar en Seamist. Carrioncough stapte rond het lichaam heen naar Crystalstar toe, maar bleef op een respectabele afstand. Hij boog zich naar de grote warrior die daar zo vredig leek te slapen. Carrioncough drukte zijn neus tegen de schouder en sloot zijn ogen. "May the sun warm your back and the fish leap into your paws," fluisterde hij. De slanke kater zette een stapje achteruit en ging op de grond liggen. De tipjes van zijn tenen raakten Smokegaze net niet. Hij krulde zijn dunne witte staart om zijn lichaam. Hij zou hier liggen omdat Smokegaze dit verdiende, nabijheid van zijn clan op zijn laatste reis, en om Crystalstar te steunen door de nacht. Ze bewandelde dit pad niet alleen.
carrioncough


[Vigil] Legends Never Die AyfmupJ
:☾:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tearpaw
Member
[Vigil] Legends Never Die 6cd91c10
Eline
161
Actief
"Please step inside my soul, I’d love to watch you gasp"

CAT'S PROFILE
Age: ☁ 11 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Tearpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Vigil] Legends Never Die    [Vigil] Legends Never Die Icon_minitimevr 16 jul 2021 - 23:01

Bij het horen van Firespirit's stem spitsten ze nieuwsgierig haar oren. Nieuws over de andere clans? Of de vloed misschien? Na de apprentice den uit te zijn gelopen viel er een zware stilte over haar heen. Toen ze zijn slappe lichaam zag wist ze het meteen. Firespirit's verdere woorden bevestigden haar onwennige realisatie. Het was haar vader. En hij was dood. Na enkele momenten verstijfd te hebben gestaan stapte ze op hem af. Hij was nooit de vader geweest die ze had gewenst, noch waar ze genoegen mee had genomen. Al heel haar bewuste leven was hij ziek, waarschijnlijk een huls van wie hij ooit geweest was. Maar die grote warrior kende ze niet. Ze kende niet de kater waar haar moeder verliefd op was geworden. Iets aan dat feit stak haar meer dan het vreselijke beeld voor haar. Natuurlijk voelde ze verdriet, want hoe kon ze niet van hem houden? Met waterige ogen ging ze naast Thistlepaw zitten, haar vacht zachtjes tegen de hare strijkend. Bij het aanzien van het diepe verdriet in haar moeder begon ze zachtjes te huilen. Mama toch..

Tag: @Thistlepaw


[Vigil] Legends Never Die Wolkje10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Vigil] Legends Never Die VcoUtBO3_o
Lianne
325
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: ● 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Blueflower
BerichtOnderwerp: Re: [Vigil] Legends Never Die    [Vigil] Legends Never Die Icon_minitimeza 17 jul 2021 - 11:34


Het nieuws trof Blueflower als een dolksteek. Met een dikke keel kwam ze nader. Smokegaze, een sterke warrior die onoverwinnelijk leek ondanks zijn ziekte lag gereduceerd tot een nat, zielig hoopje op de grond. Blueflower hield haar gezicht in de plooi al stond die treurig. Weer een lid kwijt, houd het nooit op? Dacht ze. Welke waanzin dreef hem om zijn eigen leven te nemen net nu iedereen hem zo hard nodig had. Had Crystalstar nog niet genoeg smart moeten verduren? Blueflower begreep zijn keuze niet. Voor haar was het een eenvoudige geweest als zij daarvoor had gestaan. Maar dit ging niet om haar. Ze schaarde zich bij Crystalstar en drukte even een bemoedigende neus heel zacht tegen haar nek ten teken van steun. De zachte deputy wendde zich toen tot Smokegaze en gaf hem zijn laatste afscheid. "Moge je vrede vinden tussen de sterren en Starclan je verlichting bieden." fluisterde ze, waarna ze achteruit stapte om de andere de ruimte te geven.

@Crystalstar


from love i do come
B L U E F L O W E R
from love i do go
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Vigil] Legends Never Die
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: