∆ [RECONNAISSANCE] 01 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 ∆ [RECONNAISSANCE] 01

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Orchis
General
∆ [RECONNAISSANCE] 01 Orchis20
m
754
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: ∆ [RECONNAISSANCE] 01   ∆ [RECONNAISSANCE] 01 Icon_minitimewo 14 jul 2021 - 13:11

wretched gods and divine fools
Patrol
Na zijn ceremonie was hij meteen klaar om te vertrekken. De tom klauterde van zijn verhoging af en had gewacht tot de eerste katten die vrijwillig meewouden gaan aan kwamen druppelen. Een rij was gevormd en Orchis liet zijn blik langs de Members glijden. Uit het rijtje had hij twee katten uitgevist die hij wel mee wou nemen op zijn leidende surveillance. Zmeura en Saguine. Zmeura was ook de gene geweest die de Tribers had meegenomen. Haar aan zijn zijde voor deze ontdekking was een goeie keus. Ze wist hoe Saguine was en ze had zichzelf bewezen door al onbekende gebieden te reizen. Hij wees haar dan ook aan om hem te volgen. Saguine leek zich ook graag te willen bewijzen en Orchis gaf hem ook die kans. Zo kon hij hem ook beter in de gaten houden en inzien als zijn bodyguards skills waar waren of niet. Hij had de verhalen over de roofvogels gehoord maar Orchis geloofde niet alles blindelings. Eerst zien dan pas geloven. De General stapte hen voorbij en met zijn kleine staartje 'wenkte' hij hen mee naar buiten. Een goedgehumeurde straling lag op zijn gezicht. Iets wat niet al te vaak voorkwam maar een goeie dosis van adrenaline hielp daar altijd wel een beetje bij. In ieder geval verspilde de tom geen verdere tijd aan woorden en begeleidde de surveillances de richting op naar de plek waar hij overgesproken had. Ze moesten een stukje lopen maar uit eindelijk zou al het werk het waard zijn.

+ Zmeura & Saguine


∆ [RECONNAISSANCE] 01 Halsba12


Laatst aangepast door Orchis op za 24 jul 2021 - 11:15; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zmeura
Member
∆ [RECONNAISSANCE] 01 Giphy
Ema
63
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 22 moons ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Zmeura
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] 01   ∆ [RECONNAISSANCE] 01 Icon_minitimewo 14 jul 2021 - 13:39


De ceremonie was net voorbij en ze had tegen haar nieuwe young-one gemeld dat ze morgenvroeg hun eerste training zouden gaan beginnen. Nelthilta, ze had nog niet helemaal een oordeel op het jonge poesje. Het was wel haar nieuwe young-one, dus zou ze haar best doen haar te schapen tot de ideale member. Zoals zij was. Al was er eerst wat anders aan de gang, namelijk dat ze werd verkozen voor een patrol. De ander die meeging was één van de bergkatten die ze mee had genomen; Sanguine. Zelf had ze haar oog nog op de meegenomen tribers gehouden, omdat ze zeker wilde zijn dat ze niet opeens hun gedachten zouden veranderen en weer helemaal terug naar de bergen zouden ontsnappen. Maar niets zoals dat leek te gebeuren, ze waren allemaal vrij loyaal naar de Elite toe, wat een goed teken was. Een teken dat het haar goed was gelukt desondanks sommige omstandigheden. Haar poten waren door de langdurige reis wat sterker geworden, ze had dan ook geen aarzeling getoond toen de general wenkte dat ze met hem mee moesten. De zwarte kattin volgde op een vast tempo mee en ze zouden mogelijks wel een lang stukje moeten lopen, maar dat was de kattin al goed gewend.


∆ [RECONNAISSANCE] 01 Zmeura10
∆ [RECONNAISSANCE] 01 2gxnp75∆ [RECONNAISSANCE] 01 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
∆ [RECONNAISSANCE] 01 DPKsfdL
Quinty
31
Actief
"Blood for the Blood god!"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ???
Sanguine •
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] 01   ∆ [RECONNAISSANCE] 01 Icon_minitimewo 14 jul 2021 - 14:44

Hij moest toegeven dat deze ondergrond vreemd aanvoelde voor zijn poten, die gewend waren om over stenen te lopen. Natuurlijk hadden ze ook andere gebieden in de bergen gehad, maar Sanguine was niet iemand die veel aan de wandel was. Hij had zijn taak als cave-guard altijd zeer serieus genomen, tenzij er een mogelijkheid was geweest om te kunnen sparren met andere. Nu richtte zijn lichtblauwe ogen zich op de kater voor hem, die op zijn eigen vreemde huppel gang voor hen uit liep. Hij had zich direct opgegeven om mee te gaan naar deze nieuwe plek, gewoon om te laten zien dat hij betrouwbaar was en dat hij zich wilde inzetten voor deze clan. Aan de andere kant wandelde de zwarte kattin die hem en de andere tribers had meegenomen vanuit de bergen. Zmeura was haar naam en nadat ze hier waren aangekomen had hij haar niet meer gezien. De kater zweeg terwijl hij de twee katten volgde, wachtend op enig opdracht die ze uiteindelijk zouden krijgen van Orchis.“blood for the blood god,
skulls for the skull throne”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
∆ [RECONNAISSANCE] 01 Orchis20
m
754
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] 01   ∆ [RECONNAISSANCE] 01 Icon_minitimewo 14 jul 2021 - 15:23

wretched gods and divine fools
Patrol
Hij was er al vaker geweest dus er werd geen tijd in beslag genomen om ook nog eens de weg te vinden. Ondanks dat echter was het nogal een stukje lopen. Het stuk land dat hij gevonden had bevond zich namelijk aan het einde van de Twoleg Place. Alhoewel het misschien dan zo aan het einde van de stad lag, lag het er nog goed tegenaan en dat werkte voor de Elite in de voordeel. Zo konden ze namelijk nog altijd hun pootstappen door de stad afdrukken zoals ze dat al generaties hadden gedaan. Want hoewel Orchis toekomst zag in een nieuwe plek betekende dat niet dat hij ineens hun vorige leefgebied geheel zou opgeven. Nee, nee, nee absoluut niet: Dit- dít werd een uitbreiding. Ze zouden groter worden. Net zoals hij beloofd had. De tom was geen grote prater zoals de meeste al wisten  dus in al die tijd was hij zwijgzaam veder gehuppeld tot de geursporen van de Elite uiteindelijk begonnen te vervagen. Het einde van de grens kwam inzicht en de stenen huizen van mensen werden steeds minder. Natuur begon de overhand weer te nemen en door wat struiken heen gestapt te zijn stond er ineens plots een gigantisch hoog ijzeren hek voor hun neus. Orchis hield halt en keek. Het hekwerk was makkelijk door heen te kijken, maar was hoog. De tom liet zijn kop naar links en daarna naar rechts draaien; het hek trok zowel links als rechts tot bijna zover het oog kon reiken door. ''Saguine. Zoek een doorgang aan de rechterkant.'' Sprak hij zijn eerste woorden. ''Zmeura jij pakt links.'' En hijzelf? Hij ging rustig zitten.


∆ [RECONNAISSANCE] 01 Halsba12


Laatst aangepast door Orchis op wo 14 jul 2021 - 15:34; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
∆ [RECONNAISSANCE] 01 Orchis20
m
754
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] 01   ∆ [RECONNAISSANCE] 01 Icon_minitimewo 14 jul 2021 - 15:29


Reconnaissance
Jullie eerste opdracht is gegeven. Orchis heeft jullie geleid naar het einde van de Twoleg Place waar huizen beginnen te vervagen en natuur zich weer terug weet te keren. Door een paar struiken werd een hekwerk verscholen. Op het eerste blik ziet het er goed dicht uit. Aan jullie nu de taak om een doorgang te vinden.

Saguine: Inspecteer de rechterkant
Zmeura: Inspecteer de linkerkant∆ [RECONNAISSANCE] 01 Halsba12


Laatst aangepast door Orchis op vr 23 jul 2021 - 0:02; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zmeura
Member
∆ [RECONNAISSANCE] 01 Giphy
Ema
63
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 22 moons ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Zmeura
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] 01   ∆ [RECONNAISSANCE] 01 Icon_minitimedo 15 jul 2021 - 13:02


De wind woei zachtjes door haar rommelige lange vacht terwijl ze de General volgde. Ze liepen langs allerlei twoleg gebouwen… Allemaal zo groot en van steen, in allerlei kleuren die varieerden van rood naar zwart of wit naar grijs. En tussen de muren zat soms een glimmend oppervlak met een mooie lange gordijn vlak achter. Haar rode ogen inspecteerden elk klein detail dat op die huizen afspeelde terwijl ze verder wandelde. Na een tijdje naderden ze het einde van de twoleg place waar de geur van Bloodclan amper nog rondhing. Er was een zeer grote ijzeren hek recht voor hun neus, eentje waar ze met gemak doorheen konden kijken. Alleen doorheen komen was een ander verhaal. Daarbij trad hun eerste opdracht aan: de General zei dat Sanguine de rechterkant moest inspecteren en zijzelf de linkerkant. De zwarte kattin gaf een knik en keek alvast naar de richting waar ze naartoe moest. Oef, het hek leek oneindig lang. Maar ze had afstanden gelopen die veel langer waren dan dit hek, dus het zou wel lukken. Alvast trippelde de poes verder en haar ogen zochten elke kleine plekje op de hek af, waarbij sommige draadjes en al waren bedekt met roest, terwijl anderen mooi glommen alsof ze net nieuw waren. In ieder geval moest ze wel verder zoeken dan wat roest en stapte zo voort.


∆ [RECONNAISSANCE] 01 Zmeura10
∆ [RECONNAISSANCE] 01 2gxnp75∆ [RECONNAISSANCE] 01 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
∆ [RECONNAISSANCE] 01 DPKsfdL
Quinty
31
Actief
"Blood for the Blood god!"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ???
Sanguine •
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] 01   ∆ [RECONNAISSANCE] 01 Icon_minitimevr 16 jul 2021 - 20:49

Zijn naam werd genoemd en zijn gevlekte oortjes spitste zich. Hij draaide zich rustig om naar de kater die hij hopelijk binnenkort zijn leader zou noemen. Leader, healer, whatever de naam van de leider van de clans hier was. Hij snoof eventjes en luisterde naar de uitleg die hem gegeven was. Ze moesten dus dit hek inspecteren, zoekend naar een doorgang ofzo. Dit was de eerste keer dat Sanguine een hek zoals deze zag, immers stonden ze niet in de bergen. De hele wetenschap dat er tweebenen zo dicht in de buurt waren, was vreemd voor hem. Hij knikte rustig toen ze er op uit gestuurd werden en Zmeura wandelde rustig in de richting waar ze heen moest. Hij wachtte voor een paar seconden, voordat hij haar de rug toe draaide en in de richting van de rechterkant van het hek liep. Zijn helder blauwe ogen gleden over het ijzeren gevaarte heen, maar deed vooral een poging om zich te richtte op plekken waar het hek was opgerold. Dat was de grootste kans dat het hek stuk was en een plek waar ze doorheen zouden kunnen klimmen.“blood for the blood god,
skulls for the skull throne”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
∆ [RECONNAISSANCE] 01 Orchis20
m
754
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] 01   ∆ [RECONNAISSANCE] 01 Icon_minitimeza 17 jul 2021 - 18:33


Reconnaissance

Saguine: Je bent opzoek naar waar het hek eventueel opkrult. Helaas is dat niet iets wat direct opvalt. Deze dingen zijn er wel:

x Een klein glinstering die heel vlug in je ooghoek flits. Waar kwam dat vandaan?
x Een oude geur van ratten.
x Geluid van twolegs in het verte maar wel van het hekwerk vandaan.


Zmeura: Je volgt zoals opgegeven de linkerkant waar alleen eerst wat roestplekken je opvalt. Deze dingen zijn er ook:

x Inspecteer de roest
x Een enkel geluid van iets klappend klinkt ver weg
x Een oude geur van een konijn


∆ [RECONNAISSANCE] 01 Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zmeura
Member
∆ [RECONNAISSANCE] 01 Giphy
Ema
63
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 22 moons ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Zmeura
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] 01   ∆ [RECONNAISSANCE] 01 Icon_minitimema 19 jul 2021 - 13:51


Terwijl ze verder stapte zag ze niets meer dan draadjes vol van roest. Er was geen opening, geen enkel stukje hek dat anders gevormd was dan dit, gewoon… Draadjes vol van roest. Veel verder zou de kattin hier niet mee komen en ze zocht dus verder. Een geur kwam in haar neus terecht, het enigste probleem was dat het oud was en van een prooi... Dus dat was dan weer volkomen nutteloos wanneer je zocht naar een doorgang voor het hek. Er was wel iets anders dat haar aandacht trok: Het geluid van iets dat klapte. Het was ver weg, maar het had wel haar interesse. Even zwiepte ze met haar staart terwijl ze stil stond om te luisteren hoe ver weg het geluid precies was. Vervolgens begon de poes er naartoe te stappen, erg alert zijnde. Want ze wist niet precies wat het geluid was – wie wist was het iets gevaarlijks dat niets te maken had met het hek. Daarom had ze haar oren recht naar het geluid toe gericht terwijl ze aandachtig de omgeving bekeek toen ze dichterbij kwam.


∆ [RECONNAISSANCE] 01 Zmeura10
∆ [RECONNAISSANCE] 01 2gxnp75∆ [RECONNAISSANCE] 01 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
∆ [RECONNAISSANCE] 01 DPKsfdL
Quinty
31
Actief
"Blood for the Blood god!"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ???
Sanguine •
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] 01   ∆ [RECONNAISSANCE] 01 Icon_minitimedo 22 jul 2021 - 17:38

Sanguine stopte eventjes toen hij iets zag vanuit zijn ooghoek, maar het was klein en snel en het kon hem niet boeien voor nu. Hij was niet gebouwd voor snelle dingen, eerder voor krachtmetingen. Hij snoof eventjes en draaide zich om, om verder te lopen. Een oude geur trok zijn aandacht, het rook naar ratten. Irritante beesten die hij zelfs in de bergen had leren kennen. Hij was meerdere keren gebeten door die vervloekte beesten. Iets wat hij niet wilde herhalen. De kater gromde zachtjes, maar de geur was te oud om zich er nu druk om te maken. Hij liep verder, nog steeds zoekend naar een plek om onder of door het hek heen te komen. Zijn oortjes twitchte toen hij stemmen in de verte hoorde, dit moesten de tweebenen zijn. Sanguine wachtte en keek om zich heen, maar het zag er niet naar uit dat ze dichterbij zouden komen. Gelukkig. Hij zuchtte zachtjes, het zag er niet naar uit dat er nog iets interessants te zien was hier. Misschien moest hij toch maar es kijken wat dat snelle ding was dat langs hem schoot. Hij bedacht zich eventjes welke richting 't op was gegaan en liep in die richting, nog steeds 't hek volgend.

[Ik kan t/m maandag niet posten :C just a head's up]“blood for the blood god,
skulls for the skull throne”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
∆ [RECONNAISSANCE] 01 Orchis20
m
754
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] 01   ∆ [RECONNAISSANCE] 01 Icon_minitimevr 23 jul 2021 - 0:15


Reconnaissance

Saguine: Je hebt gekozen en op het pad richting deze glinstering ligt er halverwege een oude verrotte boom op de grond. Ga je erover heen? Er langs heen? Of iets anders creatief? De boomstam reikt echter niet tot bovenaan het hek en het ziet ernaar uit als je op de stam gaat staan deze onder je poten zal verpulveren..

Je kunt natuurlijk ook de geur van rat volgen die hier net wat sterker ruikt.


Zmeura: Het is eventjes wandelen maar dan kom je ook eindelijk ergens. De bron van het geluid komt in je gezichtsveld: Het lijkt op een deur dat van het zelfde materiaal gemaakt als het hek. Hoe daar komt is een andere vraag. Alles erom heen is namelijk zo enorm dicht begroeid.. Enkel bij de deur zelf lijkt het net wat meer open te zijn. Tja. Is het het waard om erdoor heen te klauteren en wat plukken vacht te missen?

x Ja
x Nee, ik keer lekker terug


∆ [RECONNAISSANCE] 01 Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zmeura
Member
∆ [RECONNAISSANCE] 01 Giphy
Ema
63
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✘ 22 moons ✘
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Zmeura
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] 01   ∆ [RECONNAISSANCE] 01 Icon_minitimeVandaag om 12:14


Met elke pas die ze nam kwam ze dichterbij het vreemde klappende geluid. Heel zeker van wat het kon zijn was ze niet, maar ze was toch bereid om het in de detail uit te gaan zoeken. Het kon van alles zijn en toen haar rode ogen het wat opvingen leek het wat op een deurtje, gemaakt van hetzelfde materiaal als het hek. Het zat wel helemaal onder de planten begroeid en het zag er niet heel erg prettig uit om door te klauteren. De kattin kon altijd terugkeren om te alarmeren dat ze mogelijks wel een doorgang gevonden had, alhoewel het erg stom kon zijn als het toch geen doorgang bleek te zijn. Even stond ze stil om alles te inspecteren voordat ze een diepe zucht nam en de eerste stappen waagde om zich erdoor te klauteren. Alles liep te trekken aan haar dikke rommelige vacht en het was zeker geen prettig gevoel, maar haar vacht was niet het belangrijkste op het moment. Nee, nu was het de opdracht die ze had gekregen en ze zou gewoon doorgaan - het woord 'opgeven' stond dan ook niet in haar woordenboek. En als ze geluk had dan kon ze eerder iets vinden dan die bergkat.


∆ [RECONNAISSANCE] 01 Zmeura10
∆ [RECONNAISSANCE] 01 2gxnp75∆ [RECONNAISSANCE] 01 10pvxmw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
∆ [RECONNAISSANCE] 01
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: