Keurslager 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Keurslager

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Orchis
General
Keurslager  Orchis20
m
753
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Keurslager    Keurslager  Icon_minitimewo 14 jul 2021 - 13:32


Keurslager  Dd5cjs10

Zijn lichaam zat in een zitpositie voor een stenen huis met een grote voorruit. Daar binnen in zag hij verschillende dingen hangen. Dingen die hem laten watertanden. Hij rook de geur van verschillende soorten vlees maar niet het soort vlees die je kon vinden in het bos. Dit was mensenvlees. Vlees die Twolegs maakte en bereidde voor hunzelf. Altijd had hij gedacht dat deze wezens geen prooien aten maar toen hij Young-One was geweest had hij het voor het eerst gezien. Ze bakte het vlees op vuur in hun tuinen of in hun huizen en eens in de zoveel tijd wanneer er markt was zag hij die recht lopende dingen in een rij staan om een stuk geplukte kip te halen. Ondanks dat hij deze kennis had en wist dat ze net als hun prooien aten had hij er nog nooit eentje zien jagen. Hij vroeg zich dan ook af waar deze hangende stukken vlees dan zo vandaan kwamen. Mensen haalde het hier op, dat had hij in de middaguur gezien, maar het werd gewoon weer zo aangevuld. Hij had nooit gezien dat hierbinnen een dier geslacht werd. Konden ze het soms toveren? Het klonk onrealistisch net als het idee dat egels konden vliegen maar wat was dan wel het waarheid? Orchis schudde zijn gedachtes weg. Het maakte eigenlijk ook helemaal niet uit, want één ding wist hij wel en dat was dat hij z'n sappig stuk vlees wou hebben.

+ Vidhi 1st


Keurslager  Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vidhi
Member
Keurslager  Giphy
Starlord Shiwi
47
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Vidhi
BerichtOnderwerp: Re: Keurslager    Keurslager  Icon_minitimema 19 jul 2021 - 14:16


Het deed soms wel eens deugd om terug te gaan naar de Twoleg Place. De tallpines waren wel leuk enzo, het gaf haar meer inzicht op het leven in de natuur… Zoals in de gewone clans, maar de twoleg place had ze haar hele leven al gekend. De typische huizen met hun mooie ruiten, de monsters die hier ronddwaalden met al hun kabaal. Het was vreemd hoe je zulke dingen gewoon kon missen. Maar ja, dat was het leven gewoon. En in het leven kon je soms rare dingen meemaken of tegenkomen. Zoals dat ze nu in de verte hun leider naar wat zag staren. Uit nieuwsgierigheid naderde ze het gebouw al snel. “Hallo General”, begroette de poes de ander rustig en toen ze uiteindelijk door het doorzichtige materiaal keek van de ruit, zag ze waar de kater precies naar had lopen staren. Grote stukken twoleg vlees. Het zag er heel erg lekker uit… Maar ze deed haar best om niet met haar bek vol water te lopen. De enigste vraag dat haar even deed afleiden was wel waar dat twolegs in hemelsnaam al dat vlees vandaan haalden. Want ze had nog nooit zo'n wezen op vlees zien jagen.


Keurslager  Vidhi_10
Keurslager  2gxnp75Keurslager  Tallpi11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Keurslager
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: