Like The Wind 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Like The Wind

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mizzlepaw
Member
Like The Wind DPKsfdL
Bunny
101
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☁️ 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ☁️ Apprentice
Mizzlepaw
BerichtOnderwerp: Like The Wind   Like The Wind Icon_minitimedo 22 jul 2021 - 16:51


Mama was echt wég. Het drong nog niet altijd volledig door. Soms dacht hij dat ze gewoon druk bezig was ergens met deputy zijn, of zo. Maar dan was ze er niet om de patrols te verdelen, of dan keek iemand opeens heel zielig naar hem of naar zijn zusjes, en dan kwam het besef met een klap weer binnen. Ondertussen was hij al wat gerecupereerd van zijn helse loop - die uiteindelijk toch nutteloos gebleken was - en had hij een nieuwe vastberadenheid gekweekt. Hij wou zich nooit, nooit nog zo hulpeloos en klein voelen. Nooit. Hij had mama moeten kunnen redden, hij had sneller moeten zijn. Zo snel als de wind. Zoals de kattin die er ook nog achterna gelopen was, ook al was zelfs zij niet sneller dan een monster - maar toen hij haar zag lopen, had hij haar zelfs niet herkend in haar snelheid. Mizzlepaw liep op de poes af, de blik op zijn snuit minder warm, meer gehard dan voordien. Desondanks bleef hij nog steeds een jongen, amper ouder dan een kitten; eentje met een idee en een motivatie, maar niets meer dan dat. "Shatteredice," begon hij zachtjes, zijn stem nog steeds schijnbaar schel van het gekrijs van die dag. "Stoor ik?"

+ Shatteredice


Like The Wind SomJWq
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Like The Wind Untitl10
Mark
513
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior / Queen
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: Like The Wind   Like The Wind Icon_minitimedo 22 jul 2021 - 18:56

But I need you by my side

Gesloopt was ze thuis gekomen op de dag van Blueflowers ontvoering. Ze was uren verdwenen maar uiteindelijk weer opgedoken. Ze had in haar achtervolging zoveel energie verbrand dat ze zolang langs een thunderpath had gelegen dat ze niet eens meer een tijdbesef had gehad. Haar oogje stond kurkdroog. Geen vocht was meer te vinden in haar lichaam door het zweet die ze had uitgestoten van haar geren. Ze voelde hoe haar lichaam zwak was maar tegelijkertijd ook sterker dan normaal. Sinds de achtervolging en haar terugkeer naar het kamp had ze kort geslapen om daarna weer terug te keren naar het Twoleg Place. Nu de geur van de monster nog vers in haar neusgaten brandde moest ze door, voor straks deze weggespoeld zou worden door de regen. Shatteredice stond dan al klaar om weer veder te zoeken. Om nog veder te gaan dan vorige keer. Ze had al een stuk uitgestippeld.. wist welke kant ze ongeveer op moest gaan. Ze had geen interesse in de zoekpatrols. Ze deed het alleen. Alleen. Want alleen was ze vlugger, behendiger en slimmer. Ze werkte graag met haar clangenoten maar ze wist dat ze haar zouden afremmen en dat was iets wat ze nu niet gebruiken kon. Ze moest juist nú door het uiterste want anders zou ze Blueflower nooit meer terugvinden. De she-cat wou al van start gaan tot ze bijna direct tot halt genomen werd. Haar oortjes spitste zich direct en meteen keek ze om naar het stemmetje die haar naam zachtjes uitgesproken had. Ze wist al wie het was.. Haar hart kneep daardoor samen. Het zoontje van Blueflower die haar zelfs gezien had hoe ze van hem en zijn familie weggetrokken was. Ze slikte zachtjes. Ze vond het zo erg voor hem. Voor iedereen. Gister was ze nog egoïstisch. Toen had ze het alleen voor haarzelf gedaan maar nu ze helder was was haar doel veranderd. Nu deed ze het ook voor Blue's familie. Het katertje vroeg als hij haar stoorde. Ze gaf hem een klein en warm glimlachje toen ze haar lichaam nu geheel naar hem omdraaide. ''Hallo Mizzle,'' Mauwde ze vriendelijk. ''Jij mag me altijd storen.'' Ze ging rustig zitten. Ze leek kalm. Maar dat was voor de buitenwereld. Van binnen gierde haar lichaam. ''Waarmee kan ik je helpen?'' Ze schatte in dat hij een vraag voor haar had.  

MONTY


Like The Wind Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mizzlepaw
Member
Like The Wind DPKsfdL
Bunny
101
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☁️ 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ☁️ Apprentice
Mizzlepaw
BerichtOnderwerp: Re: Like The Wind   Like The Wind Icon_minitimedo 22 jul 2021 - 20:03

Hij haatte het medelijden in haar ogen, of eerder - hij haatte dat ze dat moest voelen, dat daar een reden voor was. Mizzlepaw probeerde te glimlachen, maar hij vertrok enkel lichtjes zijn snuit. Alsof hij niet meer wist hoe je moest lachen. "Wil je mij leren snel rennen?", stelde hij zijn vraag zachtjes aan de ex-Windclanner. Zij was Riverclan nu, natuurlijk, hij had nooit anders geweten; maar ook hij had over haar afkomst gehoord, en hij had gezien hoe datWindclan bloed door haar aderen stroomde. En hoe nuttig dat kon zijn. "Als ik sneller geweest was, hadden we mama misschien nog kunnen redden.." Verklaarde hij. Want tsja, anders had hij nooit per se willen leren rennen zoals de wind. Dan had hij willen leren zwemmen, zoals een vis, zoals een echte Riverclanner. Maar plots deed het er niet meer toe wat een echte Riverclanner zou doen. Het enige dat er toe deed was ervoor zorgen dat zoiets nooit opnieuw kon gebeuren. In de strijd om beter en sterker te worden voor de toekomst, kon hij zijn pijn en zijn schuldgevoel en zijn hulpeloosheid voor even vergeten.


Like The Wind SomJWq
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Like The Wind Untitl10
Mark
513
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior / Queen
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: Like The Wind   Like The Wind Icon_minitimedi 27 jul 2021 - 10:49

But I need you by my side

De glimlach die hij probeerde op zijn lippen te zetten brijzelde al het moment weer af toen hij het had geprobeerd. Haar moederhart schreeuwde er om en het liefst greep ze de kleine jong in haar poten om hem een warme troostende omhelzing te geven. Net zoals ze toen had gedaan bij zijn moeder.. De herinneringen van die avond vlogen als bliksem door haar kop. Elektrisch, vel, een moment opname. Het was er zo plots maar ook zo met een knip van je ogen weer weg. De she-cat trok haar staart om haar lichaampje heen en schudde het gevoel van haar lijf van binnenin weg. De ene schok naar de ander kwam. Mizzlepaw gooide ze vraag direct op haar af en het was er eentje die ze niet echt had kunnen zien aankomen. Hou wou leren rennen? Zoals, zoals haar? Een Windclanner? Haar oortjes schoten overeind en haar glimmende snorhaartjes trokken verrast. Ze wou meteen ja zeggen. Ze had zich enorm trots en blij gevoeld bij deze vraag als het niet was gekomen door deze situatie. Daardoor voelde ze zich niet trots. Ze voelde zich eerder verdrietig. Ze kon hem natuurlijk leren rennen, maar hoe hard ze hem zou trainen.. ze zouden nooit sneller zijn dan de monsters. "Als ik sneller geweest was, hadden we mama misschien nog kunnen redden.." Sprak de tom er nog achteraan. De redingeren die ze erachter gedacht had was dit waar. Ze zuchtte zachtjes. ''Lieverd.'' Begon ze rustig. ''Natuurlijk wil ik je leren rennen maar..'' De maar. Ze haatte het om maar te zeggen. ''Maar zelfs de snelste Windclanner was niet snel genoeg geweest.'' Vertelde ze hem voorzichtig. ''Ik kan je alles leren, je laten voelen hoe de wind je draagt en je veder brengt, maar je moet jezelf niet de schuld geven dat je niet snel genoeg was. Noch denken dat je hiermee de toekomst kan veranderen. Twolegs en hun monsters zijn onnatuurlijk. Zelfs met de kracht van Starclan zullen we ze niet kunnen inhalen.'' Drukte ze hem op het hart. Shattered wou hem geen onrealistische beelden geven, geen valse hoop..

MONTY


Like The Wind Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mizzlepaw
Member
Like The Wind DPKsfdL
Bunny
101
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☁️ 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ☁️ Apprentice
Mizzlepaw
BerichtOnderwerp: Re: Like The Wind   Like The Wind Icon_minitimeza 28 aug 2021 - 0:34


Shatteredice sprak zacht tegen hem, alsof ze bang was dat hij zou breken als ze haaer stem zou verheffen. Of misschien bedacht hij dat alleen maar, zat dat in zijn hoofd - misschien voelde de wereld gewoon gedimd, alsof hij verdoofd was, alsof hij zich in een bubbel bevond die elk moment uit elkaar kon spatten. Ze vertelde hem dat ze hem gerust wou leren lopen, maar dat dat niet zou veranderen en ook niets veranderd had. Dat hij nooit snel genoeg geweest zou zijn, ongeacht was hij gedaan had. Mizzlepaw aarzelde even. Dat was niet wat hij wou horen, natuurlijk - het liefst van al zou hij terug in de tijd kunnen gaan en alles oplossen, maar hij wist ook dat dat niet mogelijk was. En de beste optie daarna zou zijn om ervoor te zorgen dat zoiets niet opnieuw zou kunnen gebeuren. "Ok", antwoordde hij uiteindelijk, zijn stem zachtjes. "Maar ik moet iets doen, ik moet... Beter worden. Ik kan niet simpelweg blijven zoals ik nu ben.", probeerde hij onder woorden te brengen wat er in zijn hart woedde. Als hij zijn emoties niet in productiviteit kon uitdrukken, zou hij eraan onderdoor gaan, dat voelde hij gewoon. Hij voelde het kriebelen in zijn poten, voelde hoe zijn brein overvloeide met ideeën, tactieken, dingen om beter te doen, dingen om te leren. En als katten hem niet zouden helpen, dan moest hij maar een andere manier vinden. Dat was de enige manier waarop hij kon overleven in een wereld waar zijn moeder niet langer meer hier was.


Like The Wind SomJWq
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Like The Wind
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: