∆ [RECONNAISSANCE] Duo 01 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 01

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Orchis
General
∆ [RECONNAISSANCE] Duo 01 Orchis20
m
754
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 01   ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 01 Icon_minitimedo 22 jul 2021 - 23:44

wretched gods and divine fools
Patrol
Een paar dagen geleden was hij met de eerste patrol erop uitgetrokken. Bij zijn meest recentste ceremonie had hij namelijk zijn clan ingelegd over de plek die hij op het oog had ná het gevecht. Nu dit gevecht al achter de rug lag was het tijd om zijn focus weg te houden bij de Tallpines en zich volledig te concentreren op het nieuwe. Op het gene wat de Elite groter zou maken. Veder zou brengen. En vooral sterker zou maken. De tom was een man met weinig geduld, dat wist iedereen al wel, en het was daarom ook geen verassing dat er continue patrols rondliepen die deze nieuwe plek doorzochten. Maar ook dat ging hem te langzaam. Orchis deed niet vaak mee met intensieve dingen maar nu kon hij zijn poten niet stil houden. Hij zag de toekomst zo voor zijn blauwe ogen.. hij kon er niet meer opwachten. Hij proefde de uitbreiding van zijn heerschappij in zijn over slijmerige bek. Als er íets was wat Orchis op dreef bracht.. dan was het macht. De tom stond bij de eerste zonnestralen dan al voor iemand nest. Of nouja 'nest'. De nieuwelingen sliepen op de grond waar het koud en hard was, zodat ze meteen konden proeven in wat voorn harde wereld ze zouden komen. Het poesje waar hij neer op keek was iemand die hij relatief interessant vond, dat was wel te merken aan zijn grote uitpuilende ogen toen hij haar zo aanstaarde van bovenaf. Even nam hij de nieuweling in zich op. Nog meer dan bij hun kennismaking. Hij zag potentie in de ander. Zag andere kwaliteiten in haar dan de rest. Ze was een beetje zoals hem en dat zal hij gebruiken. Ondertussen was hij daar nog steeda aan staan zonder woorden. Ze zou vanzelf wakker worden. Al mocht ze nu wel gaan opschieten, want Orchis poten kriebelde nog erger zijn vlooien.

+Fawn


∆ [RECONNAISSANCE] Duo 01 Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Fawn
Member
∆ [RECONNAISSANCE] Duo 01 3IuF
pluimvee
41
Actief
"When they catch you, they will kill you,
but first they must catch you"

CAT'S PROFILE
Age: ✦ 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawn
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 01   ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 01 Icon_minitimevr 23 jul 2021 - 17:06

∆ [RECONNAISSANCE] Duo 01 Fawn

Ze vroeg zich af hoe lang hij daar nog zou staan, als ze haar ogen dicht hield. Zijn rasperige ademhaling en verassend lichte stappen hadden haar gewekt. Immers sliep ze licht hier, buiten en overgelaten aan mogelijke vijanden. De sterren hadden haar pad hierheen verlicht, maar ze wist dat ze haar plek moest verdienen. Zich moest bewijzen aan hen die luisterden. Zo had hij immers zelf gezegd. De tengere poes kwam overeind. Haar nieuwe leider was niet imposant groot, maar haar jeugdigheid en kleine postuur zorgde er alsnog voordat ze naar hem op moest kijken. Haar vreemd lege ogen keken hem een tijd aan. Hij bevestigde haar dat ze op het juiste pad zat. Immers zag hij er niet uit als een roofdier, als een van de gevreesde katten uit haar verhalen. Onder zijn vacht zag ze geen spieren rollen, ze zag zijn klauwen geen vlees scheuren. Maar ieder hier bekeek hem met angst en ontzag. Zoals ze haar ook zouden zien, ooit. "General Orchis," sprak ze met een kleine buiging zoals ze geleerd had, zonder oogcontact te verbreken. Ze twijfelde niet dat hij een nieuwe uitdaging voor haar had.


F A W N
what doesn't kill me
better r u n
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
∆ [RECONNAISSANCE] Duo 01 Orchis20
m
754
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 01   ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 01 Icon_minitimeGisteren om 17:06

wretched gods and divine fools
Patrol
Zijn lichaam stond overeind en zakte pas in een zithouding toen twee groene oogjes zich opende. De she-cat was gewekt en keek hem aan. Op zijn gelaat was weinig te zien naast zijn twee blauwe ogen die in de hare pruilde. Ze boog, zoals hij haar geleerd had, en de tom liet zijn lichaam nu geheel zakken op de houtenvloer. Het harde materiaal drukte tegen zijn zichtbare ribbenkast en toch voelde hij geen ongemak. Hij had lang als de nietsnut die hij was geweest op de keiharde grond moeten slapen. Hij kende geen luxe, was er niet mee opgegroeid zoals vele andere. Nog één van redens waarom hij anders was dan zijn voorgangers. De tom rapste zijn keel en keek naar de voorpootjes van Fawn. Zijn eigen voorpoten waren uitgestrekt naast de hare. Hij lag dichtbij de she-cat. Zijn stinkende adem blies vochtig uit zijn half geopende bek toen hij naar zijn eerste woorden zocht. ''Zo..'' Begon hij. ''Hoe graag wil jij je bewijzen?'' Vroeg hij toen. Zijn kopje kantelde zich lichtjes afvragend. Aan zijn houding leek het ernaar uit alsof het helemaal niet zo van belangrijk was. Hij knipperde even met zijn ogen. ''Ik heb wellicht iets voor je om te doen.'' Zijn lippen krulde zich onschuldig.∆ [RECONNAISSANCE] Duo 01 Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
 
∆ [RECONNAISSANCE] Duo 01
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: