∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Orchis
General
∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Orchis20
m
768
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02   ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Icon_minitimedo 22 jul 2021 - 23:54

wretched gods and divine fools
Patrol
Ze had genoeg tijd gehad om te herstellen. Ondanks dat Orchis nog van ver haar wonden kon ruiken vond hij dat ze lang genoeg had mogen rusten. Ze was braaf geweest ja en hij had haar beloond met een paar dagen slaap. Nu echter, nu mocht ze weer aan de slag. Orchis had haar een kans aangeboden. Een deal. Maar ze moest zich eerst bewijzen voor ze haar beloning kreeg. Het was iets wat enkel hij kon geven. Alleen hij. Iets wat hoger en waardevoller was dan wat Cobra had gehad. Hij kon haar namelijk vrijheid geven. Maar vrijheid moest verdiend worden. Dus vandaag mocht Peril met hem mee. De tom had aan de stand van de zon gezien dat het rond laat middag uur was, dat betekende nog genoeg licht om nog even snel langs de plek te gaan waar hij de laatste enorm druk mee bezig was. Orchis was namelijk al weer met tien nieuwe plannen bezig en die plannen hadden haast. Haast. Haast. Haast. Het kon niet snel genoeg gaan voor hem. Vandaar dat hij al weer klaar stond om te vertrekken, maar eerst moest hij Peril eens uit haar nest trekken. Met een snelle tempo en hoog opgetrokken poten kwam hij aangezet. ''Surveillance. Wij twee. Letsgo.'' Er was geen tijd voor een theekransje. Het was nu gaan met die banaan.

+Peril


∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Peril
Member
∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 DPKsfdL
Babs
216
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peril
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02   ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Icon_minitimevr 23 jul 2021 - 0:03

Het waren een paar zeldzame dagen aan respijt geweest, dagen dat ze enkel en alleen maar in haar nest hoefde te liggen en niks te doen. Peril was dit niet gewend, het voelde als een valstrik. Onrust begon onder haar huid te jeuken als vuurmieren die door haar bloedbaan liepen. Er was nooit veiligheid, enkel de vraag wanneer deze afgenomen werd. En nu, met de lange, strekkende veiligheid, voelde het enkel alsof her zwaard harder zou neerslaan. En dat zwaard zou vallen, met de komst van de clanleider van Bloodclan. Elke spier in haar lichaam werd rigide eer deze kater haar weer wat aan zou doen. Desondanks wist ze beter dan om ongehoorzaam te zijn. Peril was braaf, Peril wist dat gehoorzaam zijn leidde tot rust. En deze kater was degene wie haar rust kon bieden, mits ze zijn valstrikken zou kunnen vermijden die als giftige slangen rond haar dansten. Peril was echter niet dom, ze voelde ondertussen redelijk instinctief aan wat deze dans inhield. Ze hief zichzelf, nog wat wankel tot haar poten. Enkele wonden waren nog geïnfecteerd en ze stonken. De infectie zorgde voor koortsige warmte in haar kop, maar desondanks zou Peril nooit een commando negeren. Met een woordloze knik stond ze op en liep ze met de kater mee, niet klagend over haar wonden noch huidige ziekte.


∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 GTvCzAGd_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Orchis20
m
768
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02   ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Icon_minitimeza 24 jul 2021 - 11:49

wretched gods and divine fools
Patrol
Hoewel haar poten wankelde toen ze haar lichaam overeind hielp en de stinkende geur van haar rottende wonden om haar heen hing keek Orchis daar volledig overheen. Zijn ogen stonden leeg terwijl ze afwachtend een paar keer knipperde tot Peril zover was. Hij had de opdracht kort en krachtig opgelegd en stond al klaar om te vertrekken. Zijn poten jeukte om weer over het gebied heen te lopen die met de dag steeds meer en meer uitgepluisd werd. Tot nu toe waren er nog geen tegenslagen geweest en de tom begon daardoor meer en meer de kriebels te krijgen voor de toekomst. Oh hij sliep al slecht als General van de Elite maar nu deed hij al helemaal geen oog meer dicht. Hij proefde de uitbreiding van zijn clan. De macht die deze plek hem zal geven. Zijn rug haar kriebelde alsof er een vlooien tentoonstelling gegeven werd op zijn graat. Orchis draaide zich dan ook meteen om toen hij het knikje van Peril opvingen. Zijn tempo was nooit snel maar nu zat er toch ineens wat vaart achter. Ze hadden nu nog licht maar als ze op hun gemakje gingen lopen dan zou het straks al donker zijn voor ze überhaupt de twoleg place hadden verlaten. Zijn blik gleed zo nu en dan naar de grijze she-cat terwijl hij hobbelde en nadat de grond van aarde naar stegels was veranderd bracht hij zijn magere priegelige lijf dichter naast de hare; Nét niet aanrakend. Een grijnsje trok op zijn lippen en hij kantelde zijn kop een beetje terwijl hij de blik van Peril probeerde te vangen. Hij deed dit terwijl hij liep. ''Wat een eer vind je niet?'' Sprak hij toen, zijn wangen bollig van de grijns die op zijn smoel lag.∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Peril
Member
∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 DPKsfdL
Babs
216
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peril
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02   ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Icon_minitimeza 24 jul 2021 - 12:00

Ze voelde haar spieren trekken bij elke stap, haar blik vermoeid, een koortsige glans in haar ogen. Ze was goed in het negeren van haar pijn, ze durfde niet anders. Maar desondanks wist ze heel erg zeker dat ze aan de limieten van haar lichaam aan het trekken was. Maar zelfs deze gedachten waren al verraderlijk, op het moment dat ze eraan toegaf, dan was ze verloren. Vermorzeld onder de klauwen van degene voor wie ze vreesde. Dus ze stopte ze ver weg. Dit waren gedachten van Sunvoice. Sunvoice was slecht, Sunvoice was gestraft, Peril was goed en Peril was braaf. Sunvoice was dood. Peril was leven. Desondanks stond er spanning op haar spieren terwijl ze met de General liep van Bloodclan. Cobra was voorspelbaarder geweest dan Orchis was. Bij de gedachten aan Cobra ging er alleen al steek van verdriet door haar lichaam heen, die ze eveneens weer wegdrukte. Ze wist niet waarom ze verdriet voelde voor de zwarte kater. Maar hij was veiligheid geweest in een wereld van angst. En zonder hem tuimelde ze enkel door een zwarte leegte. "Inderdaad een eer," reageerde ze op de woorden van de general. "Wat wilt u dat ik doe?" Alles uitzetten en luisteren. Dat was veiligheid. Dat was hetgeen wat haar naar de volgende dag bracht. Als er niks was.. Dan voelde ze zich juist onzeker, want dan waren er mogelijkheden om misstappen te maken.


∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 GTvCzAGd_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Orchis20
m
768
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02   ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Icon_minitimeza 24 jul 2021 - 12:07

wretched gods and divine fools
Patrol
Dat Peril niet reageerde op zijn lichaam die vlakbij de hare kwam vond hij een beetje jammer. De tom hield van actie reactie maar de grijze she-cat wist ondertussen wel beter dan dat. Hij probeerde haar dan ook een beetje te lokken met zijn woorden. Al droeg deze woorden zeker diepe waarheid met zich mee. Orchis vond het zeker dat het een eer was als iemand met hém iets mocht doen. Vooral hiermee, waar hij geschiedenis mee zou schrijven. Zijn soldaatje vroeg wat ze moest doen en Orchis keek even vooruit. ''We hebben een doorgang gevonden bij het hekwerk, ik wil daar nu heen en veder kijken. Ik neem wel aan dat je op de hoogte bent waar de Elite nu mee bezig is?'' Mauwde hij kalmpjes maar bij zijn laatste zin wierp hij een schuin oogje op haar. Hoewel hij haar rust gegund had na de oorlog verwachtte de tom wel dat ze nog steeds meedraaide in de clan. Ook al was het alleen met haar kopje. Dit nieuws was groots. Als ze niet wist wat er gaande was.. wat had hij dan aan haar? Ondertussen drukte hij zijn schouder tegen de hare aan tijdens het lopen. De warmte die haar lichaam afstraalde van de koorts trok hem aan als een magneet.. Viezerd die die was.∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Peril
Member
∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 DPKsfdL
Babs
216
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peril
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02   ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Icon_minitimeza 24 jul 2021 - 12:16

Elke stap was een uitdaging op het moment. Elke stap had focus nodig. Ze voelde zich slecht en beroerd op het moment, alsof ze een blad was in de wind die zo meegeblazen kon worden. Op de één of andere manier was het hierdoor zelfs een opluchting dat haar poot elke keer de grond weer raakte. Ze was niet weggeblazen, nog niet. Met een trek van haar oor gaf ze aan dat ze luisterde terwijl ze voorwaarts keek, focussend op haar ze haar poten neerzette. "De elite is bezig om nieuwe gebieden te verkennen," merkte Peril op na lichte aarzeling. Er zat nog steeds geen 'we' in de elite. Ze droeg geen halsband. Ze had geen tanden om deze mee te decoreren. Ze hing ergens in een soort twilight zone, een geslagen hond die slaafs deed wat haar opgedragen werd. De aanraking van Orchis was echter teveel. De kattin was aanraking niet gewend, alleen op negatieve wijze. De dreiging van aanraking was niet genoeg om haar te doen reageren, maar toen hij zijn schouder tegen de hare aandrukte voelde ze ten eerste pijn door haar wonden heen schieten, en ten tweede schuwde ze instinctief van hem weg. Aanraking bracht immers alleen maar pijn. Meteen lichtte er alarm op in haar ogen voor wat ze gedaan had en schoot haar blik omhoog, de schade in zich opnemend.


∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 GTvCzAGd_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Orchis20
m
768
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02   ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Icon_minitimeza 24 jul 2021 - 12:52

wretched gods and divine fools
Patrol
Peril was slim. Ze koos haar woorden altijd zorgvuldig uit. Iets wat hij goed waardeerde want bij één misstap, één verkeerd woordje in je zin, en dan kon de General al uit zijn vel springen. Nyra was niet zo slim geweest als de grijze she-cat naast hem nu. Zij was namelijk een keertje niet zo oplettend in haar woorden geweest. Ze had het gevoeld ook. Sindsdien was Nyra ineens een stuk beter geworden met haar woordkeuzes. Net zoals iedereen. Het was altijd spelen met Orchis. Altijd op je hoede zijn. Want de tom kon bijna altijd wel iets vinden om je een hoek te verkopen. ''Wat vind jij van belang in een nieuw gebied? Van een eventueel.. nieuwe kamp?'' Hij vroeg dit, toen hij dichterbij haar was gaan komen lopen. Hij was nieuwsgierig in haar denkwijze. Tot nu toe had ze altijd gediend als een hond maar hij had een andere weg voor haar uitgestippeld. Een deal had hij aan haar aangeboden. En dealtjes kwam hij, mits je je goed bewijs, vaak wel na. Peril moest zich dus ook nu aan andere punten bewijzen dan alleen losgeslagen vechten. Zijn schouder drukte daarna tegen de hare maar het moment was maar van korte duur. Peril deinsde meteen weg als een geslagen puppy. Orchis voelde hoe zijn grijns terugkeerde op zijn snuit. ''Nou, nou Peril..'' Reageerde hij op haar reactie. Dit vond hij natuurlijk alleen maar prachtig. ''Dat is toch nergens voor nodig?'' Zijn kopje draaide zich weer zijwaarts en hij nam kort de tijd om even stil te staan. Zijn ogen knipperde onschuldig met zijn vieze grijns nog steeds op zijn bakkes. ''Weetje- waarom geef je me nu niet eerst antwoord op mijn vraag van daarnet, en dan proberen we dit later nog wel een keertje..'' Orchis zette zijn lichaam weer in beweging. De twolegnesten slokte de twee katten al in hun op. ''Je moet immers leren als toekomstig lid van de Elite.. dat je lichamelijk contact mag én kan maken.'' Voegde hij eraan toe nu ze weer veder liepen. Ja, ja.. Mooie woorden waren het, maar achter Orchis woorden lag altijd iets anders verscholen.∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Peril
Member
∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 DPKsfdL
Babs
216
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peril
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02   ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Icon_minitimeza 24 jul 2021 - 12:58

Er kwamen steeds meer vragen. Peril hield er niet van, het liet haar hart in haar keel kloppen, haar adrenaline stijgen. Vragen waren enkel problemen, kansen om misstappen te maken. Peril was al zo lang niet meer gewend om voor zichzelf te denken. Toen Cobra nog aan de macht was, deed ze uiteindelijk enkel wat haar gevraagd werd, de periode alleen was een angstige waas, en nu, opnieuw, deed ze enkel wat van haar gevraagd was. Haar maag kneep zich weer samen met vreemd gemis. Ze miste Cobra, ze miste hem ontzettend. Wanneer ze deed wat hij vroeg was hij goed naar haar en was het leven voorspelbaar geweest. Momenteel was dit niet het geval. Nog voordat ze een antwoord kon formuleren op Orchis, had hij haar aangeraakt. Als door een wesp gestoken was ze teruggedeinsd, haar mond droog. Paniek beet aan haar enkels terwijl ze op de reactie wachtte. Maar voor nu kwam er geen slaag. Een huivering trok over haar rug heen, onzekerheid vulde haar hart. Als retributie nu niet kwam, kwam die straks. "De.. Elite moet groeien en niet verrast worden. Tallpines is prooirijk, maar te dicht aan de grens van de vijanden en te klein," Haar stem was een vlugge mompeling, hakkelend. Ooit was ze een trots warrior geweest, die training woonde nog ergens in haar hoofd, hoe erg ze het ook weg probeerde te stoppen.


∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 GTvCzAGd_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Orchis20
m
768
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02   ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Icon_minitimeza 24 jul 2021 - 13:15

wretched gods and divine fools
Patrol
De vraag die hij gesteld had was er niet eentje die hij zo snel aan iedereen zou vragen. Dit soort dingen liet hij maar over aan mentoren die hun young-one's aanleerde inzicht te krijgen. Maar Peril was anders. Peril lag onder zijn vleugel zogenoemd en het was zijn projectje die hij moest updaten. Hoewel haar angstloze vechttechniek handig was met oorlogen wou hij meer uit haar halen dan dat. Ze moest functioneren als meer. Als een ware Elite member in plaats van een beest dat opgesloten zat in een kooi en er alleen uitkon wanneer hij van plan was een keertje een gevecht te starten met de andere clans. Nee, dat kostte enkel maar te veel met veel te weinig teruggave. Peril moest weer kunnen jagen, kunnen trainen, surveillance's lopen zonder hem te peren. En hem meer leren over de technieken van Shadowclan die ver weg in haar brein gehamerd was. Haar antwoord beviel hem. Het was correct. En daar kreeg je een positieve Orchis van. ''Juist. Is dat daarom ook de reden dat ik een plek heb gezocht dat zelfs veder van de clans afligt? Is dat een voordeel? een nadeel? Meer voordelen, meer nadelen? Wat is jou mening daarover?'' Vroeg hij. Nu legde hij meerdere vraagstukken open voor haar om in te vullen. De eerste vraag was een makkelijke geweest, ze zouden stap voor stap veder gaan. ''Hoewel de Tallpines precies grenst met de Twoleg Place is dat niet een te groot genoegen voordeel om te compenseren met de clangrenzen. Het is het dus niet waard om het te lang te behouden; alhoewel dat vind ík. Waarom heb ik dan toch besloten om alsnog wel de Tallpines te verdedigen?'' Eens zien als Peril zijn strategie een beetje wist.∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Peril
Member
∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 DPKsfdL
Babs
216
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peril
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02   ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Icon_minitimeza 24 jul 2021 - 15:54

Peril had zich vaak gespannen gevoeld, maar desondanks bereikte het op dit moment een nieuw hoogtepunt. Een enigszins civil gesprek houden met Orchis gaf alleen maar meer spanningen. Ze hield er niet van, de aanrakingen die geen pijn brachten, want het liet haar stilletjes barsten. Het gaf hoop op betere momenten die ze niet moest hebben. Pijn was naar, maar het gaf zekerheid als dat altijd was wat je moest verwachten, het stelde haar in staat om alles weg te stoppen. En het terughalen was gevaarlijk. Een dam die gebroken was terug dicht stoppen wilde ook niet. Het water vloeide er nooit geleidelijk uit. "Beide.. denk ik," Haar adem haperde door haar spanning. "Je zit verder af van de clans en weet dus niet wat ze doen.. Maar je zit ook veiliger en hebt meer gebied om katten te onderhouden." Ooit was ze een trotse warrior geweest, eentje met zo'n grote mond dat Tallstar haar uit de weg moest hebben. Dit waren verboden gedachtes die nu juist weer aan de randen van haar bewustzijn kwamen knagen als giftige ratten. "Door Tallpines te verdedigen en te winnen toonde je dominantie en gaf je meer tijd voor de zoektocht, boezemde je angst in.." prevelde ze. Ondertussen had ze weer afstand gecreëerd tussen haar en de kater.


∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 GTvCzAGd_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Orchis20
m
768
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02   ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Icon_minitimeza 24 jul 2021 - 19:24

wretched gods and divine fools
Patrol
Hij luisterde naar de woorden die Peril sprak. Over hoe zij het voor haar zag. Hij knikte langzaam terwijl hij met zijn bollig staartje wiebelde. ''Maar vind jij niet dat de Elite zich wat minder moet focussen op de clans en een betere weg moet vinden om meer macht te krijgen? Dan maakt het eigenlijk toch niet zoveel uit dat we de clans niet altijd meer in het vizier hebben?'' Vroeg hij terug. Het ging al jaar in en jaar uit dat de Elite leiders probeerde ultieme macht te krijgen over de clans en hoewel dat plaatje mooi was om over te fantaseren.. hoe realistisch was het nou eigenlijk? Een clan proberen over te nemen die continue wou terugvechten, om daarna nog drie andere proberen in je greep te krijgen die zich probeerde os te wringen in elk manier mogelijk. Met hoe het tot nu toe altijd gegaan was, was het dus onmogelijk. Als Orchis ooit daar op die rots wou staan dan moest het via een andere weg. Hij zou niet in de pootstappen van die losers voor hem treden. Híj zou het beter doen. Hij zou de beste van allemaal worden. De énige en échte Elite leader, de General. Dat zelfs wanneer hij al jaren dood was, zijn naam nog altijd angst zal brengen en als voorbeeld gebruikt zou worden. Niemand die hem toppen zal. Maar toch. Toch was het belangrijk de clans niet geheel te vergeten. Zijn vraag was een strikvraag. Het klonk logisch zijn redenering maar zijn woorden waren halve leugens geweest. Natuurlijk zou hij de clans nog altijd in de gaten houden maar waarom? Dat liet hij over aan Peril. Over de Tallpines had ze gelijk maar er zat er nog meer redens achter. Redens die je niet snel van hem zou denken omdat de tom overkwam als een kat die enkel dacht aan zichzelf maar hij had ditmaal ook deels gereageerd uit het beste van zijn groep. ''En? Vroeg hij. Ze had zeker gelijk gehad, maar hij had meerdere redens. Hij wou weten als de she-cat dieper kon graven in zijn denkwijze. Het was eigenlijk best een makkelijke, vrij logisch ook, maar die dingen werden snel over het hoofd gezien. Ondertussen begonnen de eerst op elkaar gestampte twolegnesten steeds meer van elkaar af te staan; Ze begonnen dichter bij het einde van de stad te komen.∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Peril
Member
∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 DPKsfdL
Babs
216
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peril
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02   ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Icon_minitimeza 24 jul 2021 - 21:43

Peril haalde haar schouders kort op bij de vragen van Orchis. De Elite had altijd een ziekelijke focus op de clans gehad, aangezien zij zaten te rotten in de tweebeenplaats en zij het hele woud hadden. "Het lijkt me dat deze vragen de afwegingen van de leider zijn," merkte Peril al mompelend op, maar ze besefte zich binnen enkele hartslagen al dat Orchis dit antwoord niet geslaagd zou vinden. Instinctief ratelde ze door. "Als.. als we genoeg hebben voor onszelf, is de focus op de clans niet meer zo nodig.. denk ik. Al zul je nooit je rug naar ze kunnen keren." Vulde ze aan, haar toon haastig. Daarvoor waren ze te gevaarlijk. Daarvoor was er al teveel kwaad bloed gesticht. En.. hoeveel kleintjes waren er al uit de clans gehaald als nieuw bloed? Maar hij liet haar nergens makkelijk mee weg komen. "En.." mompelde ze zwakjes, "En.. als je katten voor je willen vechten.. en je wint.. sta je sterker als leider."


∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 GTvCzAGd_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Orchis20
m
768
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02   ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Icon_minitimezo 25 jul 2021 - 14:17

wretched gods and divine fools
Patrol
Orchis wachtte af op Peril reactie. Hij leek werkelijk geïnteresseerd te zijn in wat ze te vertellen had. Dat was ook wel zo, want Orchis moest deze geschifte she-cat weer omtoveren van een niks wetende hond naar een waardige Elite member. Alles wat Cobra er uit geslagen had moest weer deels terugkomen. Bij haar reactie sprongen zijn ogen daarom ook wijd open. De tom sprong een sprong vooruit en blokkeerde de lichaam van Peril. Hij stond stil en keek haar met een zwaar beledigend blik aan. ''Wil je soms terug gestopt worden in een kooi als een beest?'' Spuugde hij haar kant op. Zijn rug stond licht bol. ''Ik doe je een enorme gunst hier Peril. Ik wil inzien wat je nog meer kan dan alleen als een rat rondleven. Was dat niet wat je wou? Leren om een member te zijn van de Elite? Of wil je alleen nuttig zijn als het loophondje die je was voor Cobra? Want ook dat kan ík voor je regelen, en geloof me als ik zeg dat Cobra nog zachtaardig voor je was.'' Waarschuwde hij haar met slis in zijn bek. Zijn blik was menens. Wat was dit ondankbare houding die ze durfde aan te nemen? De gek die ze was. Hij zou haar meteen weer in de put moeten donderen en haar daar voor altijd laten. Zijn ogen knepen samen toen ze uiteindelijk maar besloot toch maar antwoord te geven op zijn vragen. Orchis hoorde maar de helft. Het interesseerde hem niet meer. Ze was haar kans verloren. Orchis stapte dichter naar haar toe. Zijn kop hoog. Zijn vacht piekerend. Hij liet zijn dominantie zien en hij wou dat de she-cat door haar knieën ging als een nutteloze omega.∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Peril
Member
∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 DPKsfdL
Babs
216
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peril
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02   ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Icon_minitimema 26 jul 2021 - 15:10

Het was inderdaad een fout geweest, een slip-up, een opmerking die er te snel uit uit geglipt was, en ondanks haar herstel, was het teveel geweest. Als een geslagen hond deinsde ze achteruit, haar buik dichter bij de grond gedrukt en haar staart dik. De dreigingen gingen eigenlijk dwars over haar heen met de angstige ruis die door haar kop ging. Ze reageerde op instinct, haar ogen meteen glazig en bang, haar oren plat in haar nek gedrukt. Terwijl hij dichter en dichter stapte zakte ze verder in elkaar, haar buik dicht tegen de grond gedrukt, haar kop laag, haar blik afgewend van de kater.


∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 GTvCzAGd_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Orchis20
m
768
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02   ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Icon_minitimedi 27 jul 2021 - 19:29

wretched gods and divine fools
Patrol
Een laag, ratelend, grom steeg op vanuit zijn keel. Zijn ogen werden groter en zijn oren drukte in zijn nek. En wanneer je goed keek naar zijn hanenkam op zijn ruggengraat kon je zien dat deze lichtjes vibreerde door zijn gegrom. De dominante houding van Orchis was niet eng vanwege de kracht die onder zijn lichaam zat maar vanwege zijn enge houding die elk moment kon knappen als een baloon. Het was in Peril's geluk dat hij goedgezind zou zijn vandaag met haar. Dat hij door haar ondankbare woorden heen keek. Hij wou graag veder, in plaats van een ondankbare kwal als haar wederom een les te leren. Toen de grijze she-cat dan ook door haar poten ging en hun oogcontact verbrak stopte hij. Zijn lichaam die daarnet nog half kwijlend over haar heen had gebungeld kwam terug overeind in een normale positie. Toch waarschuwde hij haar nog éénmalig met woorden. ''Wat ik je ook vraag. Wat ik je ook zeg. Je luistert naar me! Zoals ieder ander lid van de Elite.'' Zijn stem was zacht. Bijna een fluistering. ''De vrijheid verdienen om een normale lid te worden betekend NIET dat je ineens niet meer moet gehoorzamen als een hond.'' Zijn ogen knepen kort samen maar na een paar seconde Peril goed aangekeken te hebben smolt zijn gezicht terug in een nuchtere glimlach. Alsof daarnet nog geen milliseconde geleden niks gebeurd was. ''Al vraag ik je om je gat te likken en het alfabet in de tussentijd om te noemen dan doe je dat, begrepen?'' De tom hield een poot over zijn stekelige kuifje na zijn laatste zin en glimlachte. ''Oh- bijna vergeten. We zijn er.'' Hij draaide zich om en keek een stukje de verte in waar een hek stond.


∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Halsba12


Laatst aangepast door Orchis op do 29 jul 2021 - 14:49; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Peril
Member
∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 DPKsfdL
Babs
216
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peril
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02   ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Icon_minitimeGisteren om 22:08

Haar adem was onrustig terwijl ze haar blik op de grond gericht hield. Ze wist wat ze moest doen om situaties te deëscaleren. Ze liet de woorden van Orchis over zich heen zakken. Als hij haar zou vermoorden, dan was het bijna beter. Ze had meer angst voor wat hij zou doen als ze zou leven. Alleen ergens, ergens zat er nog wilskracht in haar, de wil om te leven, om iets beters te maken. Het kleine vonkje wat haar niet liet sterven. Nog niet althans. Ze knikte stilzwijgend op zijn woorden, totdat de kater zijn gezicht weer naar een glimlach wegsmolt. Stilletjes maakte ze hier een mentale notitie van. Hij werkte net zoals Cobra. Desondanks bonsde haar hart nog fel, aangespoord door adrenaline. "Wat wil je dat ik doe?" vroeg ze enkel.


∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 GTvCzAGd_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Orchis20
m
768
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02   ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Icon_minitimeVandaag om 15:13

wretched gods and divine fools
Patrol
Orchis rekte zijn schouders alsof door zijn aanspanning hij al spierpijn gekregen had en hij de pijn hiermee een beetje verhielp. Peril vroeg ondertussen als het makke schaap die hij van haar verwachtte wat ze moest doen. ''Ik wil dat je door de opening gaat en kijkt als er twolegs of andere gevaren zijn op de openplaats.'' Zijn blik gleed naar de verte waar een grote openruimte zat in het hekwerk. Daaar tussen in stond een gekke paal die in de lucht hing, en een andere paal die half kapot aan een stuk bouwwerk leek te hangen. De vorige keer dat hij hier was had hij en de patrol moeten terugkeren door de twoleg jongeren die daar toen gezeten hadden. Ze waren gevaarlijker dan de andere twolegs. Dat had hij in zijn leven wel enkele keren opgemerkt. De tom ging zitten en keek Peril aan; nou tjop tjop.∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Orchis
General
∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Orchis20
m
768
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02   ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Icon_minitimeVandaag om 15:19


Reconnaissance
Op het eerste blik zit er alles er stilletjes uit wanneer je bij de slagbomen bent Toch weet je het nooit helemaal zeker. Of misschien wel? Ben je zelfverzekerd Peril en geloof je eigen zintuigen? Mocht het toch niet zo zijn..
Er zijn nog altijd twee schuilplaatsen waar je heen kan:

x Enkele struiken die door het hekwerk groeien
x Een oude vuilnisbak die veder op omver getrapt op de grond ligt∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Peril
Member
∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 DPKsfdL
Babs
216
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peril
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02   ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Icon_minitimeVandaag om 15:25

Peril haar hoofd hing nog steeds laag terwijl ze liep en haar staart was nog steeds dik. Ze haatte deze onzekerheid. Er werd van haar verwacht dat ze braaf was, maar daarentegen wilde zij dan ook graag zekerheid. Commando's waren makkelijk, commando's waren veilig. Ze knikte dan ook enkel toen de kater aangaf wat ze moest doen. Een ding aan Peril was dat ze weinig vrees had. Pijn kende ze al, daar blufte ze zich doorheen tot ze niet meer kon. Tot haar lichaam er letterlijk zelf een rem opzette. Haar ogen scanden het gebied nog even en maakten note van de schuilplekken die er te vinden waren. Maar desondanks stapte ze voorwaarts, onder de slagbomen door. Haar ogen scanden het gebied en haar poten waren lichtvoetig. De tred van een warrior. Schuilen kon altijd nog.


∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 GTvCzAGd_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Orchis
General
∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Orchis20
m
768
Actief
You'll be dead!

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: General of the Armies
Orchis
BerichtOnderwerp: Re: ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02   ∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Icon_minitimeVandaag om 15:40


Reconnaissance
Zo stil als een verlaten plek hoort te zijn. Enkel de echo van je stevige pootstappen doorklinken over het terrein heen. Niks is te zien, naast een monster die daar veder op staat. Leeft die nog? Je kan het maar beter uitchecken voor die zo meteen wel ineens beginnen te brommen wanneer net de General met je mee komt.


∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02 Halsba12
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
 
∆ [RECONNAISSANCE] Duo 02
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: