[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Routnose
Catministrator
[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars BXcdW76
Kip
3333
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars   [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars Icon_minitimeza 24 jul 2021 - 18:37


[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Het voelde vreemd hier met twee anderen te lopen. Normaal gezien waren het alleen zij en haar medicine cat appretice die in het duister deze weg aflegden. Nu trippelden er echter een derde set pootjes mee, die de calico poes toe behoorden. Even keek ze naast zich, zag daar de gezichten van twee katten die meer dan in staat waren te doen waarvoor ze gekozen waren. Voor Storkpaw zou het de eerste keer zijn, wist ze. Ze wist nog hoe nerveus zij was geweest haar eerste keer, en hoe plots die gehele nervositeit was verdwenen toen ze erachter kwam dat haar vriendin Rousepaw toevallig ook medicine cat apprentice was geworden. Nu, deze laatste keer, voelde ze nog altijd iets van die nervositeit, samen met een zekere terneergeslagenheid. Al was dat ruim overspoeld met blijdschap. Ze twijfelde niet over de keuze van Falconstrike, Storkpaw zou gekozen worden door de sterren, wist ze met volle zekerheid. Ze was meer nerveus over wat de sterren over haar zouden zeggen. Of ze überhaupt nog met haar wilden spreken. Ze slikte, voelde dat afschuwelijke gevoel van schuld weer opborrelen in haar borstkas. Ze wilde dat ze het recht kon zetten, de tijd terug kon draaien en wél weten wat ze meost doen. Al wist ze stiekem, diep van binnen, dan ze het zelfs met de kennis die ze nu had, niet had geweten wat juist was.
Met een vermoeide en bezorgde zucht hield ze haar pas ietwat in. Ze voelde zich ietwat schuldig omdat ze af en toe even een adempauze in moest lassen. In een poging tot galgenhumor vertelde ze dat ze ook een dagje ouder werd, maar zo oud was ze nog niet. De gevlekte poes schoof het maar op het feit dat ze de laatste tijd weinig beweging kreeg, ze was veel in het kamp nodig. Toch probeerde ze stevig door te lopen, geholpen door de kriebels in haar poten. Ze wilde zo graag haar vriendinnetjes weer zien. Peppermint en Newtspark, Rousebell... Ze had ze al in geen eeuwigheden meer gezien. Ze wilde niets liever dat haar neus in hun nekken drukken en kwetteren over wat er in de tussentijd allemaal was gebeurd, zich weer even normaal voelen. De medicine cat slikte. Zou dat anders worden na vanavond? Haar ogen gleden af naar de halve maan die aan de hemel stond. Er hingen enige wolken flarden, maar de sterren daarachter glinsterden helder. Ze kon niets anders dan bidden dat ze haar nog in zich op zouden nemen. Dat al haar excuses en pogingen om dingen juist te maken genoeg waren.

"We zijn er bijna," haar ogen fonkelden en even deed ze haar mond open om Storkpaw bij te praten. Haar de uitleg te geven die ze Falconstrike, toen Falconpaw, ook had gegeven. En die zij op haar beurt ooit had gekregen van Lizardpath. Op tijd slikte ze die woorden echter in. Het was niet meer haar apprentice. Dat waren ze beiden niet. Haar blik verzachtte en werd ietwat melancholisch terwijl ze voorzichtig naar haar ex-leerling kreeg. Ze wist niet of ze wilde weten wat hij nu van haar dacht - maar ze wist wel wat ze van hem vond. Hij zou beter worden dan zij ooit was geweest, dat was hij stiekem altijd al geweest. En ze twijfelde er niet aan dat hij hetzelfde over zou brengen naar Storkpaw.

Met een versnelde ademhaling en wat moeizame sprongen beklom ze het rotsige landschap onder haar poten. Vastberaden om niet nog een laatste pauze in te lassen voordat ze op het welbekende plateau was. Voordat ze haar vrienden weer zou zien. En dat duurde niet lang meer. Met haar gevlekte pootjes bereikte ze de door maanlicht verlichtte open plek. Haar blik gleed af naar de hemel terwijl een aangename wind haar snuit straalde. Even was ze bang geweest dat de wolken de maan zouden bedekken, dat de sterren weigerden over hen te waken. Maar alles was weggetrokken en de halve maan scheen samen met de sterren helder aan de hemel. Ze waren er.

Korte info dump! Geef nog even aan met welke Starclan kat jouw medicine cat (apprentice) gaat dromen, dit is belangrijk!! Je kan het aangeven in je post hier of aan mij persoonlijk via discord. Als je dit gedaan hebt en gepost hebt in dit topic, mag je alvast je starclan topic aanmaken! <3 Hou er alleen wel rekening mee dat het leuk is als dit topic niet meteen stil valt. Probeer een beetje rekening te houden met de postvolgorde, maar als iemand lang op zich laat wachten mag het topic door lopen wat mij betreft. Have fun planten poepies!


It is both a blessing and a curse
[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars B0ec7c10
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars   [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars Icon_minitimeza 24 jul 2021 - 18:46


De route naar de maansteen was eenzaam zonder Newtspark. Peppermint voelde de knoop in haar maag zich extra aantrekken terwijl ze stap na stap zette. Ondanks dat ze de medicine cats ondertussen wel kende, voelde het verkeerd om hier zonder Newtspark te staan. Ze wist dat Newt veilig was in Thunderclan, maar zou ze ondertussen ook naar Half Moon Gatherings mogen? Wat was haar status überhaupt in Thunderclan? Vluchteling? Medicine Cat? Gevangene? Warrior? Sidderend zuchtte Peppermint kort, terwijl gras over ging in gesteente. Ze was er bijna.

Het plateau was bekend, ze wist waar ze moest wezen. Desondanks ontvouwde de knoop in haar maag zich niet terwijl ze omhoog sprong met lenige sprongen. Toen haar poten het gesteente raakte, herkende ze Routnose en Falconstrike, waarna ze een voorzichtige glimlach aan hen schonk. Er zat ook een kat bij die ze niet herkende en voor een moment flitste er nieuwsgierigheid in haar ogen, waarna ze haar kop toch beleefd boog. "Goedenavond," miauwde ze met een zachte stem. Hopelijk zou Newtspark snel verschijnen. Pep voelde verdriet borrelen in haar maag bij de gedachte dat ze het nieuws van Shadowclan moest breken en dat ze Newt misschien helemaal niet zou zien. Liet haar alsje.. alsjeblieft veilig zijn.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconstrike
Catministrator
[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars SCwUkVM
Bo~
1157
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Seventeen moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars   [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars Icon_minitimezo 25 jul 2021 - 22:34

Sinds het gesprek die hij met de poes had gehad, was er wel iets veranderd in zijn houding naar haar toe. Hij was net iets meer terughoudend. Hij was net iets afstandelijker. Of naja, vergeleken met hoe ze eerst waren veel afstandelijker dan dat ze eerst waren. Soms kon hij het nog steeds niet geloven. En na vanavond… Na vanavond zou ze niet meer als medicine cat terugkeren. Het voelde nog niet oke. Hij had het nog niet helemaal kunnen bevatten op de een of andere manier ofzo. Het was gewoon nog niet goed in zijn kopje. ”We zijn er bijna,” klonk er van de poes af, waarop Falcon zichzelf iets meer rechtte en zijn kopje naar zijn apprentice draaide. ”Goed, Storkpaw. Dit wordt je eerste halfmoon gathering. We gaan zo eerst met alle andere medicine cats en hun apprentices ontmoeten. Als we klaar zijn, mag je ook even socializen met ze als je wilt, goed?” Sprak hij met een rustige stem en een zachte glimlach op zijn snoet. Hij moest niet zijn gevoelens die hij had voor Routnose gaan afreageren op zijn apprentice. Die had er immers niks mee te maken. ”Het is namelijk belangrijk om goede banden te hebben met onze collega’s. Dus wees niet bang om iemand aan te spreken daarna, oke?” sprak hij op een rustige toon. Zijn poten tintelden hoe dichterbij ze kwamen. Het was helemaal niet lang geleden sinds hij hier was geweest. En toch voelde het iedere keer weer zo speciaal. En stiekem… hoopte hij dat hij weer een bekende rode vacht zou gaan zien. Het voelde voor hem de laatste tijd alsof al zijn steunpilaren aan het wegvallen waren. En hoewel hij wist dat Gorsepaw boven hem, hem altijd zou steunen, was het niet dat hij hem altijd kon spreken. Daarom… Daarom had hij ijdele hoop dat hij met hem kon dromen vannacht. Gewoon om even alles weer te vergeten en los te kunnen laten. Om voor een keer al zijn gedachten los te laten en om hulp te vragen, zelfs als hij hem niet altijd kon helpen. Aangekomen op de plek was Pepper de eerste die na hen arriveerden. Zijn oren gingen iets omhoog terwijl hij vriendelijk naar de poes glimlachte. Oh, hij had haar al zo lang niet gesproken.. ”Goedenavond,” klonk er zachtjes van de poes af, waarop Falcon zachtjes naar haar glimlachte en even naar haar knikte. ”Goedenavond Pepper.” Toch keek hij even iets achter haar. Hoorde Newt er ook niet bij te zijn? ”Hoe gaat het met je wond?” vroeg hij, knikkend naar haar hoofd, verwijzend naar de oorlog tussen RiverClan en ShadowClan.


그대는 나의 이야기였다
[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars Unknown

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimpnose
Medicine cat
[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars NuAcDzE
Camilla/Debbie
852
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Shrimpnose
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars   [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars Icon_minitimema 26 jul 2021 - 16:47


Ze had haar Apprentice verteld over de Half Moon Gatherings, natuurlijk, en ze was blij dat er nu weer eentje was. Ze had haar verteld dat het belangrijk was om goede banden te onderhouden met hun collega's, ook al waren ze uit andere Clans. Samen vormde ze een hechte groep. Het was nog niet lang dat Mousepaw haar Apprentice geworden was, gelijk nadat ze haar volledige naam had mogen ontvangen. Shrimpnose keek uit naar haar gesprek met Smokebreath. Zenuwen waren zeker wel aanwezig, maar het waren gezonde zenuwen. Ze had in ieder geval nog geen koude douche gehad, dus dat nam ze aan voor een goed teken. Met een glimlachje keek ze om naar Mousepaw. 'We zijn er bijna hoor,' miauwde ze. Niet veel later kwamen ze aan bij de Highstones, waar al de meeste van haar collega's waren. Het viel haar op dat Peppermint alleen was gekomen, zonder Newtspark, en dat de WindClanners met z'n drieën waren. Ze wachtte even rustig af, sloot zich stilletjes aan bij de menigte. 'Goedenavond allemaal,' snorde ze met een knikje. Ze had niemand nog kunnen vertellen over haar naamsverandering en nieuwe Apprentice. 'Dit is Mousepaw,' stelde ze de grijze poes trots voor aan de rest.


if you see someone without a smile, give them one of yours
[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars 9G03Rqv
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousepaw
Med. cat apprentice
[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars PGFaccl
Sans
182
Actief
“Sleeping doesn’t help this type of tired anymore.”

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mousepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars   [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars Icon_minitimema 26 jul 2021 - 17:49

[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars WRUmJPd
i didn't imagine this for myself- i don't want this!
i don't want you

Ze had helemaal geen zin in vandaag, maar dan ook echt totaal niet. Het was gewoon zo'n gedoe; je moest eerst en pokke eind lopen, en daarna was het te bedoeling dat je een beetje ging lanterfanten met de andere dokters. "Het is belangrijk dat je een goede band hebt met je collega's." was er tegen d'r gezegd. Nou de grijze kattin geloofde er helemaal niks van; het was ieder voor zich hoor in deze tuk wereld. Dus sjokte de poes maar wat achter haar mentor aan, zonder een woord tegen de oudere poes te zeggen. Ze keek ook heel erg tegen het feit op dat ze voor de eerste keer met de sterren zou praten vandaag. Ze wist niet zo goed wat ze moest verwachten. Zouden ze haar wel accepteren? Het was heel dubbel; ze had nooit dit pas voor haar zelf gewild. Maar terug de clan in komen met "Ja, Starclan wilde me toch niet hebben" beangstigde haar ook wel. Mousepaw schrok wakker uit haar gedachtes toen ze merkte dat Shrimpnose gestopt was met lopen. Ze waren er. Shadowclan was er ook al zo te zien. En woah; er waren gewoon drie windclanners. Ja maar, dat is niet de bedoeling. Ze luisterde al bijna niet meer naar wat de cream gekleurde kattin allemaal zei. Mousepaw had in haar hoofd al een totaal ander plan getrokken. "Waarom zijn jullie met zijn drieën huh? Gaat het zo slecht in Windclan dat er een extra stel poten nodig is?"


 
[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars 8VPkNmA

The only familiar face left is that of the moon

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Storkpaw
Med. cat apprentice
[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars DPKsfdL
Aimée
278
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars   [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars Icon_minitimema 26 jul 2021 - 18:45

Storkpaw  It's all good girl
De bevlekte poes samen met de twee Medicine Cats van haar clan mee, onderweg naar de Highstones want de halve maan was er weer. Dat hield in dat ze een vergadering hadden tussen de Medicine Cats van alle clans en hun Apprentices kwamen ook mee en wel, zij was er nu eentje. Het was een keuze gemaakt door Starclan en in haar ogen was het of een manier om haar dwars te zitten of een waardeloze poging tot verzoening met alles wat ze gedaan hadden. Alleen waarom zouden ze dat bij haar doen? Het einde van de toch kwam in zicht en Storkpaw keek naar de rotsen voor haar. Zwak belicht door het licht van de halve maan, die boven hun scheen, de katten uitnodigend. Storkpaw was nog nooit bij de High Stones geweest, maar ze had altijd gedacht dat ze dat als gewone Apprentice zou doen. Voordat haar training klaar was. Nu moest ze alles wat ze geleerd had achter zich laten en zich opeens bezig houden met kruiden en clangenoten die zich niet goed voelden. Routnose merkte op dat ze er bijna waren en Falconstrike begon een verhaal te vertellen tegen haar. Ze knikte, al had ze er niet heel veel zin in. Ze bleef liever in haar eigen clan, zonder al te veel contact met de katten van de andere clans. In het begin had ze het wel leuk gevonden, maar er was teveel kans op gedoe. Ze waren de eerste, maar dat was niet heel verrassend. Tenslotte zat Windclan het vlakstbij deze plek. Nog steeds zwijgend ging de Calico naast de andere twee zitten, kijkend naar haar poten. Wachtend. Moest ze iets zeggen of stil zijn voordat ze toestemming had te praten? Falconstrike had haar vertelt dat ze gezellig kon gaan doen met de anderen, maar dat was pas nadat ze elkaar ontmoet waren. Bovendien, daar voelde ze nog steeds niks voor. Er kwam een kat erbij, een jonge Flamepoint met de geur van Shadowclan. Storkpaw wist dat er een andere Medicine Cat van die clan bij hun geweest was, maar die was er niet bij. Newtpaw was de naam die ze had opgevangen. Ze keek kort naar de Shadowclanner die er wel was, een die hun begroette met een zachte stem. Storkpaw wou bijna haar naam vragen, maar bedacht zich. Ze moest vast nog even wachten tot iedereen er was. Okay, ze wou niet vriendjes worden met de anderen maar namen kennen gaf ze toe was wel handig. Er klonk een nieuwe stem en ze keek weer op, Riverclan ditmaal. Ze waren met hun tweeën, de volwassene poes stelde haar Apprentice voor. Mousepaw. Storkpaw wou een hoitje zeggen, maar de grijze tabby was haar voor en niet echt met een begroeting. De tengere poes oren ging wat plat toen ze hoorde wat de andere apprentice te zeggen had. Waarom zei ze dat? Ja, ze had gelijk. Windclan was hier met drie katten aangekomen en misschien klopte dat inderdaad niet. Routnose was immers ook nog medicine cat en dat betekende dus dat zij, de nieuwe apprentice, te veel was. Ze staarde de andere aan, niet wetend wat ze moest zeggen. ''Ik was gekozen door Starclan''vertelde ze onzeker, hopend dat dit een goede verklaring was en het werkte als een uitleg. Het klonk alleen opschepperig en dat voelde totaal niet zo. Enkel een vervelende gebeurtenis wat haar leven op de kop gezet had, zonder dat dat nodig was.
Elfje


[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars Sigj10

[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars Vlekke10 [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars Starcl11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Newtspark
Medicine cat
[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars 2653f12ec9a0009e9123339cf4f642e32eabd98e
dodo
544
Actief
and even Dionysus would marvel at her insanity

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine cat
Newtspark
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars   [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars Icon_minitimema 26 jul 2021 - 21:37


Het voelde vreemd om hier te lopen zonder Peppermint naast haar. Er was zo verschrikkelijk veel veranderd in een korte tijd dat het soms nog voelde alsof ze net gekozen was door de sterren. ”We gaan de andere medicine cats en hun apprentices ontmoeten straks. Gedraag je, luister naar me en dan zijn we zo klaar.” Bromde ze. Nee. De liefde die ze zag bij sommige apprentices en hun mentor voelde ze nog steeds niet bij de grijze poes wanneer ze naar haar keek. Nog iets waardoor ze misschien anders was dan de rest. De twee katten waren er bijna en Newtspark ademde een keer diep in en uit. De frisse lucht vulde haar longen en kalmeerde haar hartslag. ”Oh en als ze je opeten is dat je eigen probleem.” Voegde ze er als laatste nog aan toe. Even knipoogde ze dan ook naar Remnantpaw om duidelijk te maken dat het een grapje was, voordat ze alles misschien liet lopen en zichzelf voor schut zetten.

”Goedenavond. Mijn excuses dat we later zijn,” begon ze formeel terwijl ze de katten bekeek die daar stonden te wachten. Peppermint, Routnose, het voelde alsof iemand haar hart fijnkneep. Daarna keek ze naar Shrimpnose en ze proefde het bloed van Rookchirp bijna weer op haar tong. Na de oorlog tussen riverclan en shadowclan had ze de riverclan medicine cat, toen nog apprentice, niet meer gezien. Newtspark likte meteen haar lippen alsof dat het weg zou halen, alsof het bloed nog op haar gezicht plakte. Sinds ze zich bij het ‘team’ van thunderclan had gevoegd was de warmte, het vuur, die in haar ogen zat bijna verdwenen. ”We hebben het nogal druk.” Ging ze daarna verder. Oorlog leek haar te volgen als een schaduw in de zon. Met een ietwat nieuwsgierige blik keek ze naar de nieuwe gezichten. Nieuwe gezichten in elke clan behalve Shadowclan. Een clan die nog steeds maar één iemand had. Een clan waarvan ze had verwacht dat starclan zo een nieuwe apprentice aan zou wijzen.
 forgive me father for i have sinned in all the most intricate,
    exquisite and aesthetically pleasing ways
      i was capable ofTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Remnantpaw
Med. cat apprentice
[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars DPKsfdL
Butter
437
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat Apprentice
Remnantpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars   [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars Icon_minitimema 26 jul 2021 - 22:26

We all carry small membranes of memories within us as does nature. All life force around us are fragments of memories engraved in chips of iron, copper and silver, like we are remnants of the past
Remnantpaw had sinds ze benoemd was nog niet bij een Half Moon Gathering aanwezig kunnen zijn. Dit voornamelijk door alle drukte van het vuur tijdens de Gathering en de overstromingen daarna, om nog maar te zwijgen over het feit dat ze oorlog voerden met Bloodclan en de gewonden die hierdoor gevallen waren nog altijd in haar den lagen. Eveningglow was niet meer dan een scharminkel, dan een stuk botten en vel en het zien van een kat op het randje van de dood leek nooit te wennen. Remnantpaw was zo druk bezig geweest met hier en daar wat planten sorteren en de rotte er uit halen dat ze niet door had gehad dat ze in de richting van de Highstones moesten trekken. 

Het was dat Newtspark haar op dat moment had gehaald, had verteld dat ze nog ergens moesten zijn, alleen natuurlijk niet met zoveel woorden. Er leek geen band te zijn tussen haar en haar mentor, niks om op te bouwen, er was nog geen fundering aangelegd en het enige dat duidelijk werd was dat de kleine kattin nog jong was, zeer jong en haar schouders breekbaar. Niet dat ze Newtspark oud kon noemen, ook de flamepoint was niet zo ervaren als haar eerste mentor was geweest. Daarnaast was Newtspark de brandende zon die soms bijna zeer deed en Rousebell het zachte, tedere licht van de maan. Zo verschillend dat Remnantpaw nog steeds moest leren om te gaan met de Shadowclanner. 

Het was een aardig eind lopen, immers lagen de Highstones niet in de buurt van het kamp. Remnantpaw hield haar passen zo groot mogelijk om haar mentor bij te benen. Ook al leek ze met het moment nerveuzer te worden. Ze was nu niet bepaald de meest populaire kattin in Thunderclan en leek altijd het verkeerde te zeggen. Wijsheid kwam inderdaad met de Moons. 'We gaan de andere medicine cats en hun apprentices ontmoeten straks. Gedraag je, luister naar me en dan zijn we zo klaar.' Remnantpaw knipperde enkel met haar ogen, als ze voorheen al nerveus was geweest dan stond ze nu te trillen op haar poten. 

Haar mentor leek rustiger te worden, waarschijnlijk miste ze de andere Shadowclan Medicine Cat welke ze al die tijd niet gezien had. Remnantpaw daarin tegen had wel een paar katten ontmoet vanuit Riverclan, Mousepaw die net zoals haar net begonnen was en Shrimppaw, die nu Shrimpnose heette. 'Oh en als ze je opeten is dat je eigen probleem.' Voegde haar mentor er met een knipoog aan toe waardoor Remnantpaw diep in ademde.'Zolang ik maar niet alleen ben,' Immers leek alleen zijn bij haar altijd de grootste problemen te veroorzaken. 

'Goedenavond. Mijn excuses dat we later zijn,' begon Newtspark formeel terwijl Remnantpaw schuin achter haar mentor bleef staan. Dit was een zo moment die ze anders gedeeld had met Rousebell, alleen de Thunderclanner zou hier nooit meer komen. Wist Starclan dat de ander haar rang noodgedwongen had neergelegd? Haar amberkleurige ogen gleden naar de andere katten, de Windclanners kende ze niet, het waren er drie. Terwijl Shadowclan alleen was gekomen en ook die flamepoint kok ze zich niet herinneren. 'We hebben het nogal druk.' Legde haar mentor enkel uit waardoor Remnantpaw haar kopje neeg en ongemakkelijk met haar staart zwiepte. 'Goede avond,' Klonk er uiteindelijk zachtjes van haar terwijl ze haar ogen af wende en twijfelend om zich heen keek. Ze zou wellicht de anderen moeten vertellen over het afstappen van Rousebell. Ze wist echter niet of er vragen zouden komen. Haar oortjes gleden naar haar nek terwijl ze zocht naar de vriendelijke blik van Shrimpnose en de ietwat bekende blik van Mousepaw. De laatste zou vast ook begrijpen hoe ze zich voelde. 
[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars New_pr11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars BXcdW76
Kip
3333
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars   [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars Icon_minitimedo 29 jul 2021 - 19:28


[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Ze durfde een waterige glimlach naar haar oude apprentice te sturen, maar kreeg daar geen antwoord op. Het was een schop recht in haar ziel, en snel wendde ze haar blik af. Hij had er het recht toe, natuurlijk. Hij zou alle tijd mogen nemen, in de hoop dat hij het ooit kon plaatsen en haar kon vergeven. Maar ze wilde niets liever dan doen alsof er niets gebeurd was, dat alles weer was zoals ze ooit waren geweest. Wat als dat nooit meer zou kunnen? Het kneep haar keel dicht, wanhopig wensend dat er iets was wat ze kon doen om het recht te zetten. Maar was het wel recht te zetten? Haar ogen gingen wederom af naar de sterren. Zouden ze haar op eenzelfde manier ontvangen? Het maakte haar hart zwaar. Ze had altijd gedacht dat ze af zou treden wanneer Falconstrike groot en sterk was en haar niet meer nodig had. Dat ze dan rustig en tevreden haar plek tussen de warriors in kon nemen. Zonder al dit schuldgevoel, deze schaamte. Routnose zuchtte en zette zichzelf op het plateau. Een van de eerste katten die aan kwam lopen was Pepperpaw, nee sorry, Peppermint. Peppermint en- Een frons verduisterde haar vrolijke uitdrukking toen ze de ander miste. Angst greep haar naar het hart. Waar was Newtspark? Waar was haar tweede meisje? Pepperpmint's blik stond bezorgd en wat troebel, niet zo helder als hij eerder altijd was geweest. Beangstigende gedachtes zweefden rond in haar hoofd samen met eindeloos veel zorgen. Het verzuurde haar humeur nog verder. Maar toen ze naar de kleine, inmiddels grote, Peppermint krulden haar mondhoeken toch omhoog in een trotse glimlach. "Hi Pep," ze wilde haar omhelzen. Dat ene plukje weer plat likken en zeggen hoe blij ze was haar te zien, hoe trots ze op haar was. Maar dat moest wachten op hun maandelijkse ontmoetingen. En bovenalles wilde ze haar vragen waar Newtspark was...

De volgende die aan kwam was Shrimpnose, met haar kersverse apprentice. Routnose haar blik verzachtte wat, nu ze meer en meer zag hoe alle kleine apprentices die ze ooit had gezien inmiddels al groot waren geworden. Hoe ze nu hier stonden met hun eigen apprentice, dezelfde sterren in hun ogen als die ze ooit bij hun mentoren had gezien. Het bracht ergens ook een steek met zich mee, omdat ze wist dat het grootste deel van haar oude medicine cat vrienden met wie ze was opgegroeid inmiddels tussen de sterren dansten. Gelukkig was Rousebell er nog. Ze wist niet wat ze zonder haar moest. Haar aandacht werd weer getrokken door de nieuwe medicine cat apprentice, die geïntroduceerd werd als Mousepaw. De vijandigheid in diens stem deed haar ietwat haar oortjes terug draaien. "Oh, ehm, Mousepaw? Het is niet volledig ongebruikelijk dat er meerdere medicine cats zijn. Starclan heeft inderdaad Falconp-, Falconstrike laten weten dat hij klaar is om Storkpaw als apprentice te nemen," ze glimlachte de gevlekte poes geruststellend toe. "Maar ik zal er zo nog wel even iets meer over zeggen. Geen zorgen hoor, we plannen geen windclan overname," deed ze een poging tot humor met een glimlach, maar haar stem klonk wat hol. Ze wilde wachten totdat iedereen er was voordat ze zou vertellen dat deze half moon gathering haar laatste zou zijn. De rest liet gelukkig niet lang op zich wachten. Het waren echter twee vreemde gezichten die ze zag. Opluchting viel als een golf over haar heen toen ze het gezicht van Newtspark zag, afgezien van enkele oude littekens ongedeerd. "Newt!" liet ze ontsnappen. Het was daarna pas dat de verwarring inzonk. Er leek iets niet goed in Newt haar ogen, en ze kende de nerveuze, grijze leerling niet aan haar zijde. Beleefd begroette ze haar met een aanmoedigende glimlach en een knikje, maar een naar gevoel nestelde zich in haar borstkas. "Waar is Rousebell..?" haar stem was zachtjes, bezorgd. Waar was ze? Waar was haar vriendin? Oh starclan, ze zou toch niet haar laatste half moon gathering door moeten brengen zonder Rousebell aan haar zijde?


It is both a blessing and a curse
[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars B0ec7c10
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Peppermint
Medicine cat
[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2792
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars   [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars Icon_minitimedo 29 jul 2021 - 19:46

Peppermint knikte stilletjes naar Falconstrike toen deze vroeg naar haar wonden. Er was een lichtje uitgedoofd in haar ogen, die vrolijke glinstering. Het voelde alsof de helft van haar toch al fragiele hartje meegegaan was met Newtspark naar Thunderclan. Ze ging door haar taken heen, maar daar hield het wel op. "Het gaat elke dag beter." Vertelde ze Falconstrike, eerlijk. Maar desondanks bereikte haar glimlach haar ogen niet, idem terwijl ze naar Routnose glimlachte. "Hallo Routnose, wie hebben jullie bij je?" Haar blik stond enigszins nieuwsgierig, maar ook bezorgd. Hoezo drie? Al snel verscheen Shrimpnose ook met een apprentice. Ze boog haar kop naar zowel Shrimpnose als Mousepaw in begroeting, maar spraakzaam bleek ze niet vandaag. In plaats daarvan bleef ze bezorgde blikken werpen in de richting van de struiken. Waar was Newt? Zou ze meekomen? Haar hart maakte een kleine sprong toen ze de bekende, veels te bekende, flame point pels zag. Ze strekte haar nek onbewust iets, alsof ze de afstand zo kon overbruggen. Haar poot had al een stap gezet voor ze er erg in had en daarna besloot ze de volgende paar stappen ook maar te zetten. Stilletjes drukte ze haar kop tegen die van Newt aan in begroeting. Het kon haar niks schelen dat Acornstar haar verbannen had. Het bleef Newt. Newt die ze zo ontzettend gemist had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousepaw
Med. cat apprentice
[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars PGFaccl
Sans
182
Actief
“Sleeping doesn’t help this type of tired anymore.”

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mousepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars   [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars Icon_minitimevr 30 jul 2021 - 16:14

[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars WRUmJPd
i didn't imagine this for myself- i don't want this!
i don't want you

''Ik was gekozen door Starclan'' Had de jongste; uit het Windclan trio gesproken. Duidelijk als antwoord op haar eedere opmerking. Mousepaw schonk haar een iets wat verwilderde blik. Meende die gelapte wijf dat nou serieus? Was ze op haar hoofd gevallen onderweg ofzo? De grijze kattin snoof afkeurend en duwde haar heus wat hooghartig de lucht in. "Jij bent volgens mij niet de slimste thuis of wel?" Klonk haar stem vol bespotting. "We zijn allemaal gekozen door Starclan dombo." Siste ze er nog snel achteraan. Vervolgens hoorde ze de oma van het groepje ook spreken. Ze probeerde de boel een beetje uitleggen, al geloofde Mousepaw er helemaal niks van. De wit-bruine kattin, vast om de sfeer wat omhoog te krenken. Gooide er een lege grap achteraan. Iets wat bij de grijze kattin helemaal verkeerd aankwam. De poes zette een nep lachje op en trok een sarcastisch gezicht. "Woah, super grappig zeg. Je hebt vast en zeker je lolbroek meegenomen?" Was het nodig om de andere partij zo op te jutten? Nee zeker niet; maar ze kon het niet laten. Dit was een soort uitlaat klep voor haar. Het maakte haar minder nerveus voor de sterren.

Maar daarna leek het onderwerp even achter in de kast geschoven te zijn. Er verschenen meerdere zielen op het totneel, die ook mee wilde doen aan het theekransje. Thunderclan dit keer; de oudere poes kende Mousepaw niet. Maar als ze op de reacties van de andere kon afgaan was haar naam "Newt" De geheel grijs gekleurde kattin herkende de Riverclanner dan wel meteen; Remnantpaw was haar naam. Ze hadden elkaar wel eens eerder ontmoet. De medicine cat apprentice schonk haar collega een klein glimlachje.


 
[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars 8VPkNmA

The only familiar face left is that of the moon

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimpnose
Medicine cat
[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars NuAcDzE
Camilla/Debbie
852
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Shrimpnose
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars   [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars Icon_minitimevr 30 jul 2021 - 20:46


Zodra ze haar Apprentice had voorgesteld, trok ze haar mond open. Shrimp keek haar geschrokken aan, om de anderen vervolgens een verontschuldigende blik te geven. Dit was niet de bedoeling. Ze had Mouse toch gezegd dat dit haar collega's waren? Dat ze een goede band met elkaar moesten behouden? Ze snapte niet waar deze agressie zo plots vandaan kwam, maar Shrimp was er totaal niet van gediend. Routnose was haar echter voor om de grijze Apprentice te corrigeren, maar helaas maakte dat Mouse alleen nog maar bozer. Shrimpnose draaide haar oren naar achter en keek haar Apprentice streng aan. 'Mousepaw, doe is heel snel normaal. Dit zijn wel je mede Medicine Cats waar je het tegen hebt. Daarbij is Routnose al langer Medicine Cat dan onze leeftijd allebei samen, dus toon wat respect.' Of dat helemaal accuraat was wist ze natuurlijk niet, maar Routnose had vele malen veel ervaring. Dat Mousepaw zo durfde te spreken kon ze niet geloven. Een zucht verliet haar lippen en de crèmekleurige poes keek de kring weer rond, haar verontschuldigende blik nog altijd aanwezig. Kort boog ze haar kopje als een sorry. Verder bleef ze stil, nieuwsgierig naar de status van Rousebell, en waarom Newt in ThunderClan was.


if you see someone without a smile, give them one of yours
[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars 9G03Rqv
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconstrike
Catministrator
[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars SCwUkVM
Bo~
1157
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Seventeen moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars   [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars Icon_minitimezo 1 aug 2021 - 21:35

De flamepoint poes knikte even op zijn woorden. ”Het gaat elke dag beter.” klonk er van de poes af, waarop Falcon opgelucht ademhaalde. Gelukkig. Toen Pepper aan Rout vroeg wie ze bij zich hadden moest hij zich een beetje inhouden om niet een opmerking te maken. Storkpaw was zijn apprentice, dat was niet iets wat Pepper aan haar moest vragen. Maar goed, de flamepoint had ook geen idee dat het zijn apprentice was. Vervolgens kwam Shrimp aan, met een jongere poes naast zich. Het liet Falcon even warm naar de poes glimlachen toen ze haar apprentice voorstelde als Mousepaw, die meteen een ‘aardige’ opmerking maakte tegenover hen. Al was Rout hem weer voor in uitleggen. Toen Newt met een thunderclan apprentice aan kwam draaide hij even iets verward met zijn oren terwijl er een fronsje op zijn gelaat verscheen. Het waren niet zijn zaken, moest hij zich even herinneren. Al was hij ook wel geïnteresseerd waar Rousebell gebleven was. Toch stond hij even op, waarna hij Shrimp even kort met zijn staart aanraakte. ”Hoe gaat ie?” vroeg hij met een zacht glimlachje aan de poes. Gelukkig waren de meeste katten die hier waren vrienden van hem. Of naja, in ieder geval twee. En hij was opgelucht om ze te zien hier. Hij liet het gedoe van Mousepaw maar even erbuiten, Shrimp had haar apprentice al een standje gegeven en Routnose had de jongere poes ook al een standje gegeven dus.. hij liet zich er wel even buiten. Het bericht zou overkomen bij de jongere poes als het goed was. En anders zou hij het nog wel even goed vertellen.


그대는 나의 이야기였다
[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars Unknown

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Newtspark
Medicine cat
[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars 2653f12ec9a0009e9123339cf4f642e32eabd98e
dodo
544
Actief
and even Dionysus would marvel at her insanity

CAT'S PROFILE
Age: ➤ 15 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine cat
Newtspark
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars   [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars Icon_minitimedi 10 aug 2021 - 18:09


Het liefste had ze ze allemaal op een afstandje gehouden. Ver weg van haar gebroken hart en opborrelende emoties die ze weggestopt had. Ze wilde niet denken aan de tranen die ze in eenzaamheid had gelaten en aan de woorden van liefde die Twistedheart verteld had.

”Newt!” Met een glimlach die haar stormachtige blauwe ogen niet helemaal leek te bereiken begroette ze de windclanner. ”Routnose” knikte ze naar haar toen de volgende vraag al snel kwam. ”Rousebell is er niet vandaag.” Vertelde ze de windclan medicine cat als antwoord op haar vraag, al gaf ze geen echte uitleg waarom de poes er niet was. ”Ik heb de trainingen van Remnantpaw dan ook op mij genomen.” Grote delen informatie hield ze weg. Niemand hoefde te weten dat ze verbannen was uit haar clan en dat dit de enige optie was om nog in een clan te blijven. Even keek ze naar de grijze poes terwijl Peppermint haar kant op kwam. Het was haar mentor geweest en Newtspark zou geen woorden meer vuil maken aan Rousebell. Aan katten die ze niet kende en niet de moeite namen om haar te leren kennen.

Pepper drukte haar op tegen die van Newtspark. De jongere flame point kneep haar ogen dicht toen de geur van thuis en veiligheid die in haar pels gemengd zaten haar neus binnenkwamen. ”Hey,” sprak ze zacht en haar stem kraakte. Ze wilde geen mentor meer zijn. Ze wilde geen apprentice onder haar hoede en ze wilde niet zorgen voor een clan waar ze nog steeds niemand leek te kennen. Het enige wat de wit met rode poes wilde was naar huis. Heimwee sloeg haar in het gezicht als een tsunami in een haven. Als bliksem die een boom als doelpunt hadden.

Even bleven ze zo staan. Wang aan wang. Newtspark bedolven onder gevoelens van gemis. De muur die naar beneden gevallen was op het moment dat ze haar vriendin zag bouwde ze steen voor steen weer op met een rap tempo. Ze waren hier voor andere dingen en ze wilde geen zwakte tonen. Zwakte die opgevat zou worden als philia liefde voor haar vriendin. Liefde die tegen haar gebruikt zou worden als ze niet zou opletten.

 forgive me father for i have sinned in all the most intricate,
    exquisite and aesthetically pleasing ways
      i was capable ofTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Remnantpaw
Med. cat apprentice
[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars DPKsfdL
Butter
437
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat Apprentice
Remnantpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars   [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars Icon_minitimedi 10 aug 2021 - 20:02

We all carry small membranes of memories within us as does nature. All life force around us are fragments of memories engraved in chips of iron, copper and silver, like we are remnants of the past
De namen van de andere katten, zeker van de jongere generatie had ze nog niet meegekregen. Dit wellicht ook omdat Newtspark en zijzelf te druk waren geweest in hun den. Er waren zoveel katten gewond geraakt waardoor ze hun poten meer dan vol hadden, ze miste de emotionele ondersteuning van een oudere meer ervaren kat. Het was niet dat ze Newtspark weg wenste, maar de twee hadden geen band. 

'Newt!' Klonk een voor haar onbekende stem van de oudste kattin die aanwezig was en naar Windclan rook. Remnantpaw bekeek haar gespannen, bijna verlegen. Dit was de kattin die meer wist dan hen allemaal bij elkaar en dat betekende dat de jonge Apprentice zich bijna onzichtbaar leek te willen maken. Een geheel andere houding dan Mousepaw had gehad toen ze de anderen had ontmoet, ze was bang. Heel bang, wellicht ook omdat ze al contact met Starclan had gehad en niet wist wat de norm was. 'Routnose.' Knikte haar mentor de oudere kattin toe voordat deze de vraag stelde die de jonge grijze Apprentice al had verwacht. 'Waar is Rousebell..?' De Medicine Cat Apprentice liet haar oren zakken, haar tweede mentor had ze niet zo extreem lang gehad maar wel lang genoeg om ergens gehecht aan haar te raken. 'Rousebell is er niet vandaag.' Vertelde de flamepoint aan de Windclanner waardoor Remnantpaw nerveus met haar poot over de grond schraapte en haar staart zwiepte. 'Ik heb de trainingen van Remnantpaw dan ook op mij genomen.' Verklaarde de flamepoint enkel, voordat diens blauwe blik op de kleine grijze kattin viel. Het was duidelijk dat haar derde Mentor het aan haar zou overlaten om de rest te vertellen. 

Ondertussen kwam een andere flamepoint met de geur van Shadowclan op haar mentor af gestapt en drukte haar kop tegen die van de ander aan. Remnantpaw had nog nooit liefde gezien in de houding van Newtspark, had niet verwacht dat deze emoties begreep, immers leek de flamepoint ervan overtuigd dat deze beter niet gevoeld konden worden. Ze hadden een taak en hun emoties mochten hen er niet van weerhouden deze uit te voeren. Tenminste dat was waar het vaak op leek. Ongelovig keek de jonge kattin naar de twee katten, verward en toen schuldig. Zij was de reden dat de twee katten elkaar niet elke dag konden omhelzen. Ze slikte moeizaam voordat ze de twee flamepoints de rug toe keerde en het glimlachje van Mousepaw beantwoordde met een kleine van zichzelf. Even twijfelde ze voordat ze besloot dat ze de steun van de grijze kattin kon gebruiken.

Remnantpaw stoof naar Mousepaw toe voordat ze haar kop tegen die van de ander aan drukte, een warme beweging voor de onzekere kattin, het was duidelijk dat ze de grotere kattin gebruikte om tegen aan te leunen en even op adem te komen, de spanning uit haar lichaam te schudden. Ze schudde haar kop kort voordat ze haar blik op Routnose richtte. Zij was de kattin die de vraag had gesteld. 'Rousebell was naar de Twolegplace om planten te zoeken, doordat er zoveel gewonden waren. Alleen..., en ze is toen gewond geraakt aan beide ogen. Tegen de tijd dat ze terug kwam was ze blind en niet meer in staat om mijn trainingen te voorzien. Gelukkig kwam Newtspark om mijn trainingen over te nemen.' Mauwde ze een beetje verstikt, niet alleen omdat het aan haar eigen ervaringen met Koifish deed denken maar ook omdat ze inzag dat Newtspark haar Clan miste. 

[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars New_pr11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Storkpaw
Med. cat apprentice
[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars DPKsfdL
Aimée
278
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Med Cat App
Storkpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars   [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars Icon_minitimedi 10 aug 2021 - 20:41

Storkpaw  It's all good girl
Het kon zo zijn dat ze al niet met de beste stemming naar deze plek was gegaan, maar de gebeurtenissen hier hielpen ook niet mee. Ten eerste moest die Mousepaw door blijven gaan en zorgde ze ervoor dat Storkpaw zich nog minder op haar gemak voelde. De gevlekte poes boog haar kopje en keek maar weer naar haar poten. Ze had heel erg de drang om ze te gebruiken en hard weg te rennen van alles. Routnose legde het uit aan Mousepaw, al luisterde Storkpaw maar half naar haar woorden. Ze wist het wel, voor haar was het niet belangrijk. Ze was hier, ongeacht wat die Riverclanner er van vond. Of zij zelf. Thunderclan kwam erbij, als laatste van de vier clans. De jonge Windclanner keek even op naar ze, weer een Flamepoint en met haar een jonge grijze Apprentice. In haar ooghoek zag ze de zonet nog onvriendelijke Mousepaw glimlachen naar de bijgekomen Apprentice. Oh. Naast haar vroeg Routnose naar Rousebell, een naam die ze wel eens gehoord had. Was zij niet de Medicine Cat van Thunderclan? Blijkbaar niet meer, luisterend naar wat Newtspark, zoals ze genoemd werd, te vertellen had. Storkpaw lette niet zo op wat de volwassenen deden, haar aandacht werd meer getrokken door Remnantpaw die blij de Apprentice van Riverclan begroette voordat ze een meer uitgebreidde antwoord gaf op wat er met Rousebell gebeurt was. Kijkend naar de twee andere leerlingen hier gezellig bij elkaar, blijkbaar elkaar al kennend kon Storkpaw niet helpen om zich even jaloers te voelen. Ze was er nog maar net en nu al voelde ze zich buitengesloten. Windclan was met de teveel aanwezig en zij was die teveel, de andere twee aanwezigen Apprentices deden al als vrienden en met de opmerkingen van de grijze tabby paste de calico er al niet meer bij. Hoe langer ze was, hoe minder ze hier wou zijn.
Elfje


[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars Sigj10

[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars Vlekke10 [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars Starcl11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Catministrator
[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars BXcdW76
Kip
3333
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀40 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars   [Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars Icon_minitimedi 17 aug 2021 - 23:08


[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars D9qgc1k-83b9005e-2a8d-4efb-b704-863d970e9e81

Wat geraakt en bovenalles verward keek ze naar de kleine medicine cat apprentice van Riverclan. Waarom viel ze zo tegen haar uit? Had ze iets verkeerds gedaan of gezegd? Haar blik ging wat vragend naar Shrimpnose, die haar eigen apprentice ook terecht stelde. Routnose kon het niet laten om toch geamuseerd met haar snorharen te trillen bij de woorden van de créme kleurige poes. Wel, misschien had Mousepaw dan toch ergens gelijk met haar 'oma' opmerking. Ze kon het beide zeker niet kwalijk nemen, immers had Shrimpnose waarschijnlijk nog gelijk ook. Even klemde ze haar kaken op elkaar, ze voelde zich voor het eerst ietwat buiten de boot. Gelukkig zou Rousebell nog komen, ze zou met niemand liever aan haar zijde dit nog af willen sluiten. Daarbij, dan zou ze niet meer het enige oudje zijn, bedacht ze zich met een gniffel.

Haar blik ging af naar Pepperpaw, die op hen af was gekomen. Stiekem liet ze toch even haar staart over de rode van haar meisje glijden, terwijl ze haar een warme blik gaf. Er was iets anders aan haar, iets treurigs. Ze wist niet wat er was gebeurd, maar ze zag het terug in de ogen van haar beide meisjes. Het was alsof hun lichtjes dimmer waren geworden. Routnose kon niets anders dan hopen dat de sterren deze vanavond weer aan zouden wakkeren, en dat hopelijk zij dat anders kon doen. "Dit is Storkpaw, de, uhm, Falconstrike ontfermd zich over haar trainingen," legde ze uit met een waterige glimlach. Ze wilde meer vragen, verder met haar praten en weten hoe het met haar ging. Maar toen kwam Newtspark ten tonele, en ging het gesprek een andere richting op. Ze kwam overeind, zag het emotioneel contact aan tussen de twee meisjes. Wat was er gebeurd? Wie had hen zo pijn gedaan? En bovenalles, waar was Rousebell? Haar antwoord kwam niet van de poes die ze had getraind, maar in plaats daarvan uit de mond van haar timide apprentice. Routnose haar mintgroene ogen vonden het kleine figuur dat Remnantpaw noemde, en met ieder woord dat ze sprak leek er meer warmte uit haar lichaam te worden getrokken. Zachtjes trilden haar poten terwijl ze daar maar stond, in stilte. Ze was er niet, en ze zou ook nooit meer komen. Ze had geen afscheid kunnen nemen, dat was haar allemaal ontnomen. Oh starclan, zou ze haar nu nooit meer kunnen zien? Routnose voelde een onzichtbare poot haar keel dichtknijpen en ze dwong zichzelf om te antwoorden. "Oh... Oké," klonk er verstikt. "Is ze oké? I-ik bedoel, bevindt ze zich niet in een... Kritische toestand?" ze wilde haar niet zien straks wanneer ze tussen de sterren was. Ze wilde niet nog een vriendin aan hen verliezen. Liever zag ze haar haar hele leven niet meer, dan dat ze vrede zou moeten nemen met het feit dat ze op zo een afgrijselijke wijze was gestorven. "Dan... Dan zijn we compleet, schijnt het," ze zuchtte, haar optimisme was weggeëbd terwijl ze daar stond, maar ze forceerde zich om de aandacht op zichzelf te houden. Al keek ze de katten om haar heen niet aan. "Als we dan... Compleet zijn, wil ik graag iets zeggen. Vanavond is de laatste keer dat ik mee zal gaan naar de Half moon gatherings. Ik heb al vele moons medicine cat mogen zijn... Genoeg moons. Na vanavond zal ik mijn rang afleggen en nemen Falconstrike en Storkpaw het stokje van mij over als de medicine cats van Windclan," ze knikte als om haar woorden kracht bij te zetten. "Ik weet dat ik veel van jullie niet zo ken als ik... Nuja, zoals ik mijn vorige collega's kende. Maar ik wens iedereen het beste en zal natuurlijk altijd, uhm, bereid staan als luisterend oor of voor advies," dat laatste voelde niet helemaal meer terecht, maar ze wist dat zij over de tijd misschien meer kennis had opgedaan over verschillende remedies, zowel hier als in de bergen. Routnose zuchtte en kroop iets meer naar de thunderclanners toe, haar woorden nu wat zachter. "M-mag ik jullie om een gust vragen? Zouden jullie dit ook aan Rousebell willen zeggen, en haar willen vertellen dat ik van haar hou en haar mis. E-en dat, uh, dat ik haar veel sterkte en het beste wens,"


[hoi ik heb de vrijheid genomen om alvast een starclan topic te maken, jullie zijn ofc vrij hetzelfde te doen <3]


It is both a blessing and a curse
[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars B0ec7c10
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Half moon gathering 07-2021] A wish amongst stars
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Highstones-
Ga naar: