Cottonflower 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Cottonflower

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Appleseed
Member
Cottonflower 6VpWtAD
Beertje
178
Actief
All is stone
And all is soft inside

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Failure
Appleseed
BerichtOnderwerp: Cottonflower   Cottonflower Icon_minitimeza 24 jul 2021 - 19:00

appleseed
you set my soul alight
Het deken van de nacht en de sterren was over de hemel getrokken. Ze fonkelden aan de hemel. Hij wist dat hij Cottonflower nog ergens kon vinden, met of zonder Hermitshell. Ze kon vast ook niet slapen van de angst en de spanning. Hij toch niet. Appleseed vond haar en trippelde op haar af. Hij zette zich naast haar en legde zijn doffe staart over de hare. "Hoe gaat het princess?", fluisterde hij met een dikke stem.


Cottonflower YlY5zoT
art:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cottonflower Original
Renske
368
Actief
The woods would be very silent if no bird sang, except those who sang best

CAT'S PROFILE
Age: ♢ Thirteen moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Cottonflower
BerichtOnderwerp: Re: Cottonflower   Cottonflower Icon_minitimedo 29 jul 2021 - 1:04

Cottonflower Dbitr8r-a9e704e0-05d9-4c69-9fe7-aaa8db4ede6e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYjcxODAxYzAtODk5NS00MDA3LTk5ZTUtZmYyZTUyNzg1M2I4XC9kYml0cjhyLWE5ZTcwNGUwLTA1ZDktNGM2OS05ZmU3LWFhYThkYjRlZGU2ZS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
she has that whiskey sipping
skinny dipping smile

Cottonflower kon niet slapen. Hoe kon ze? Haar blik was de hele avond op de apprentice den gericht en ze had ervoor gezorgd dat haar broertje en zusjes zouden slapen. Ze had vervolgens Azurekit ook nog een bezocht, hopend dat ze wel kon slapen. Maar zij niet. Zij kon niet slapen. Ze was afgereisd naar het hoogste punt van het territorium in de hoop dat ze haar moeder zou spotten, dat ze gewoon haar eigen weg naar huis terug zou kunnen vinden. Het was optimisme, de enige strohalm waar ze zich nu nog aan vast kon klampen. En tot haar grote verbazing werd ze begroet door haar vader, die haar op was komen zoeken. En toen hij vroeg hoe het met haar ging, was het de eerste keer dat ze brak. Meteen brak ze uit in tranen en begroef ze haar kop in haar vaders schouder. ‘Papa, ik weet niet of ik dit alleen kan,’ snikte ze in zijn vacht. Ze wilde dat haar moeder er weer was. Ze was nog niet klaar voor om op haar eigen benen te staan, niet echt. Hoe sterk ze zich ook voordeed, maar voor haar vader brak ze direct in een duizend stukjes.

Cottonflower Cottonchibi
SHE'S A TORNADO WITH PRETTY EYES AND A HEARTBEAT
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Cottonflower
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: