Storm of Sands 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Storm of Sands

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Greypaw"
Member
Storm of Sands Giphy
Ema
91
Actief
The heart is a strange beast
and not ruled by logic

CAT'S PROFILE
Age: 8 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Greypaw
BerichtOnderwerp: Storm of Sands   Storm of Sands Icon_minitimewo 11 aug 2021 - 16:32


Na al die dingen die hij had meegemaakt had hij geprobeerd zijn tranen in te houden. Een goede apprentice te zijn voor al diegenen die hij kwijt was geraakt. Eén voor een werden ze weggepakt uit zijn leven en alhoewel hij echt niet snapte waarom, probeerde hij sterk te blijven. Een harnas te bouwen rond zijn hart om niet gevoelig over te komen, want het hielp toch niet. Nooit niet.

Rustig ontwaakte hij weer. Knipperde wat met zijn ogen en ontving het ochtendlicht van de zon. Het was even wennen maar daarna kon hij een grootse geeuw uitlaten en zich uitrekken. Na dat gedaan te hebben slenterde hij naar buiten. Op een gemiddeld tempo al leek hij geen zin te hebben om buiten te komen. Trainen met zijn nieuwe mentor ging nog wel maar nu keek die niet uit naar iets specifieks. Bang om alles en iedereen rond hem heen te verliezen als hij teveel aan ze zou hechten. Toen de grijze kater buiten de den was ging hij in het zonlicht zitten. Wikkelde zijn staart rond hem heen en keek naar de lucht. Half blauw, half geel. Met weinig wolken die het alles versierden. Net zo leeg als hij op het moment.


+Brittleshell


Storm of Sands Daz3cxv-d1e9ee11-a8b3-4f47-8745-378dd99ccf77.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzAwZWQwNzU3LTliNTYtNDQ3Mi1iOWE1LWY4NTE3MTcyZjkzMlwvZGF6M2N4di1kMWU5ZWUxMS1hOGIzLTRmNDctODc0NS0zNzhkZDk5Y2NmNzcuZ2lmIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0
Vicious. and truly wicked
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Storm of Sands
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: