[OPEN] Those days 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [OPEN] Those days

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Marshypaw
Member
[OPEN] Those days FntydK9
Yanthe
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Marshypaw
BerichtOnderwerp: [OPEN] Those days   [OPEN] Those days Icon_minitimevr 13 aug 2021 - 11:30

Hij was net teruggekomen van de jacht, had voor de eerste keer een echte prooi weten te vangen. En dat helemaal alleen! Trotsheid droop van het jonge katertje af, dat moest hij aan iedereen laten zien. Snel zette hij zijn poten in beweging om zijn broertjes te zoeken. Ze waren echter nergens te bespeuren. Volgens een andere apprentice was Haughtypaw al eventjes het kamp uit en was Barkingpaw net vertrokken voor een jachttraining. Als zijn broertjes er niet waren, dan moest hij mama maar gaan zoeken of papa. Marshypaw trippelde vrolijk verder, maar ook zij waren niet meteen te vinden. Uhm. Even trok de jonge kater met zijn oortjes. Hij wilde zijn kleine prooi zo graag met zijn familie delen. Oh, misschien was Acornstar, zijn oom, wel in zijn den! Snel draaide hij zich om en liet hij zijn muisje vallen voor de den van de leader. "Acornstar?" miauwde de jonge apprentice. Zijn oortjes stonden naar voren bij de verwachting om zijn oom zo de den uit te zien stappen, maar het bleef stil. Marshypaw draaide zich nu behoorlijk onrustig om en liet zijn blik over de open plek gaan. Waar was iedereen? Hij zette zich neer voor de den van Acornstar en bleef zitten waar hij zat, wachtende. Wachtende op zijn 2 broers, mama, papa of Acornstar zodat hij zijn eerste echte prooi met hen kon delen.

Dit topic loopt samen met DIT topic!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[OPEN] Those days DPKsfdL
Naomi
172
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Littlepaw''
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Those days   [OPEN] Those days Icon_minitimevr 13 aug 2021 - 11:39

Hij had al een jacht gedaan. Nu was het tijd voor rust. Hij verdiende het, omdat hij ontzettend zijn best deed. Ondanks alles wat er de laatste tijd was gebeurt ging hij door met trainen en jagen. Alsof er niets aan de hand was. De apprentice pakte een spitsmuisje van de prooistapel, een kleintje. De jonge kater vond dat wel genoeg. Zijn blik gleed naar Marshypaw die voor de den van Acornstar zat. Littlepaw liep rustig naar Marshypaw toe met zijn muisje in zijn bek. Waarschijnlijk wachtte hij op familie enzo, maar op dit moment zag hij niemand. Hij ging naast de jongere kater zitten en legde zijn muis neer. "Vind je het goed als ik even bij je kom zitten?" Dan was hij ten minste ook niet alleen.


[OPEN] Those days Little-banner
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marshypaw
Member
[OPEN] Those days FntydK9
Yanthe
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Marshypaw
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Those days   [OPEN] Those days Icon_minitimevr 13 aug 2021 - 11:59

Zijn bogen bleven van links naar rechts gaan, zoekende naar eender wie van zijn familie. Ze waren waarschijnlijk op patrouille of misschien wel zelf op jacht. Als dat het geval was, konden ze straks gezellig samen eten. Dat was wel een goed idee! Hij keek er al naar uit om ze zo terug te zien! Uiteraard wist hij niets af van de dramascène die zich nu afspeelde buiten de kampmuren. Marshypaw was zo in gedachten verzonken, de gedachten om straks zijn prooi aan mama te laten zien, dat hij niet meteen doorhad dat Littlepaw naast hem was komen zitten. De jonge apprentice liet zijn kopje opzij gaan toen hij de ander zag. "Vind je het goed als ik even bij je kom zitten?" Zijn oortjes waren naar voren gericht. "Tuurlijk!" mauwde de jongeling en schoof snel zijn eigen gevangen muisje dichter naar zich toe om het 'te beschermen'. Hij zou niet mee eten met de ander, maar zou zijn prooi bewaren om aan iedereen te laten zien. Oh, hij kon het ook al aan Littlepaw laten zien! "Hé Littlepaw," begon de kater en ging nu rechtstaan en nam zijn prooi vast. "Ik he ijn eerste rooi gehangen!" mauwde hij trots met het muisje tussen zijn tanden. Al snel kwam hij tot het besef dat praten en iets vasthouden niet bepaald duidelijk was. Oeps. Hij liet het muisje terug vallen. "Ik heb mijn eerste prooi gevangen!" herhaalde hij, even trots, zijn eerste uitspraak en wees met zijn ene poot naar zijn kleine prooi.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[OPEN] Those days DPKsfdL
Naomi
172
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Littlepaw''
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Those days   [OPEN] Those days Icon_minitimevr 13 aug 2021 - 15:07

'Tuurlijk!' mauwde de ander. Mooi, want anders kon hij weer opstaan en alleen gaan zitten. De tabby nam een klein hapje van zijn muis. Gewoon langzaam eten, want dan kon je er langer mee doen. Het was al een kleine prooi. 'Hé Littlepaw' De kater keek naar de jongere apprentice. Marshypaw ging rechtstaan en nam zijn prooi vast. 'Ik he ijn eerste rooi gehangen!' Een vriendelijke glimlach kwam op zijn gezicht. Praten met een muis in je bekje gaat een beetje lastig. Maar als je trots bent denk je er niet eens aan. Oh, wat waren fanatieke katten toch leuk! De jonge kater liet zijn muis vallen. 'Ik heb mijn eerste prooi gevangen!' herhaalde hij trots en wees met zijn poot naar de prooi. Littlepaw snorde geamuseerd. "Goed gedaan Marshypaw! Je leert snel!" Hij was ook zo enthousiast geweest over zijn eerste prooi. Het is gewoon zo cool en een stap dichterbij het warrior zijn.


[OPEN] Those days Little-banner
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marshypaw
Member
[OPEN] Those days FntydK9
Yanthe
21
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Marshypaw
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Those days   [OPEN] Those days Icon_minitimeza 4 sep 2021 - 14:20

Hij had zijn prooi voor zijn poten laten vallen en liet zijn blik nu even naar beneden gaan, naar zijn muis. Bij het horen van Littlepaw's opmerking, keek hij echter heel trots terug op. Zijn brede glimlach liep van zijn ene oor naar de andere. "Bedankt!" piepte de jonge kater bijna en keek vervolgens even voorbij de andere apprentice. "Heb jij toevallig Haughtypaw en Barkingpaw gezien?" vroeg hij vervolgens. Samen met zijn broers was hij afgelopen ceremonie benoemd tot apprentice. Zijn broers waren de katten met wie hij alles wilde delen, ook zijn eerste gevangen prooi. Hij was uiteraard blij dat hij het al aan Littlepaw had kunnen laten zien, maar zijn broers moesten ook van alles op de hoogte worden gesteld. Ooh! En mama ook natuurlijk. "Of Lovebird?" voegde hij er uiteindelijk nog snel aan toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[OPEN] Those days DPKsfdL
Naomi
172
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Littlepaw''
BerichtOnderwerp: Re: [OPEN] Those days   [OPEN] Those days Icon_minitimedi 7 sep 2021 - 20:11

De ander was echt trots op zijn prooi en de apprentice werd er helemaal vrolijk van. Zijn eerste prooi was ook een muis geweest. Ze waren toch het makkelijkst. Marshypaw vroeg of hij Haughtypaw, Barkingpaw of Loverbird had gezien. De tabby hield zijn kop schuin terwijl hij dacht. Ze waren volgens hem niet in het kamp. "Hmm, ik heb ze het kamp uit zien gaan vandaag. Heb eerlijk gezegd geen idee of ze al terug zijn. Nee, hij had geen idee. Geen idee waarom zijn familie naar buiten was en niet terug was voor zijn mede apprentice. Het leek hem niet dat ze gezellig een familie jachtpartij deden zonder de jongere kater.


[OPEN] Those days Little-banner
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[OPEN] Those days
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: