♛ Faith 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 ♛ Faith

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wren •
Member
♛ Faith Iw2Epzf
Renske
457
Actief
She has little innocent demons in her eyes, and they recklessly play with matches.

-- I've never seen sparks so pretty. ✴️

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wren •
BerichtOnderwerp: ♛ Faith    ♛ Faith Icon_minitimevr 13 aug 2021 - 20:44


♛ Faith Db6wm4i-534dfe7b-10aa-4a2a-98b5-6944bbd58a11.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvNmE1YzIzZDItYjhkZS00OGQ4LWFkYjAtM2RhYWYyOTlhOTBkXC9kYjZ3bTRpLTUzNGRmZTdiLTEwYWEtNGEyYS05OGI1LTY5NDRiYmQ1OGExMS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
she is kind of a legend
total infamy

Niemand wees haar af. Niemand. Ze had Blazestar praktisch weggestuurd, haar kleine gelaat groot gemaakt en gevraagd of hij wilde vertrekken. Niet bedankt voor zijn aanwezigheid, de moeite om haar te komen zien. Ze was er helemaal klaar mee in katten die haar niet geloofden. En als ze haar niet wilden geloven, dat moest ze zich maar stortten op hun geloof. Ze schudde haar kop. Domme, domme katten. Wat Day kon, kon zij ook. Zij had gesproken met de doden. Zij had de lynx gezien, zijn tekenen opgevolgd. Haar moeder had haar geleerd geduldig te zijn, en dan zou ze beloond worden. Dus als Blazestar nog langer dom wilde spelen, dan moest ze maar inspelen op zijn geloof. En ze wist alles van Starclan nu, hun medicine cats, Hazelgrouse had haar alles verteld. En per toeval kende ze hun medicine cat. Falconstrike, al kende zij hem nog als Falconpaw. Ze waren vrienden geweest... in een ander leven. Nu zou ze hem moeten gebruiken. Ze voelde zich er eerlijk gezegd niet rouwig over. Sorry, maar dit was voor het grotere goed. Ze had spieren nodig, en als Blazestar die niet wilde geven, dan moest het maar zo. Ze zou hem dwingen. Medicine cats waren praktisch heiligen. Als hij niet naar haar wilde luisteren, dan maar zijn allerheiligste.

De val was simpel gezet. De rotsformatie was gemaakt met wat zwerfkeien en kiezels. Makkelijk te vinden in hun heide. Zo goed als ze kon herinneringen recreëerde ze het silhouet van haar huis, met scherpe pieken en glooiende heuvels die naar beneden gleden. Ze had het gezien toen ze voor het laatst over haar schouder had gekeken en de tunnels in was gedoken naar nieuwe landen. Een steek van heimwee ging door haar heen, maar ze drukte het snel weg. Ze moest hier niet te lang blijven, ze moest verdwijnen. Voordat ze de grens was overgegaan, had ze oude bladeren gerold om haar geur te verdoezelen, maar op zo'n open vlakte voelde ze zich naakt, een blootgelegde zenuw, ze moest zo snel mogelijk weer vertrekken. Ze verplaatste nog wat van haar stenen. Het moest er natuurlijk uitzien, niet alsof het gemaakt was, maar alsof het opeens zichtbaar was tussen de andere stenen. Hazelgrouse kon er ieder moment zijn. En toen ze beneden aan de heuvel zachte stemmen hoorde, haalde ze diep adem. Dit was dan de tijd. Haar bergen. Haar bloed. Ze zette haar pootkussen op de scherpe rots die de hoogste piek van haar thuis moest voorstellen en ze haalde zich er in een snelle haal aan open. Bloed. Bloed in haar bergen, en het droop in langzame riviertjes naar beneden, droop in het heideland van Windclan. Duidelijker kon ze het niet vertellen toch? En anders had ze Hazelgrouse nog, die zoete woordjes kon spreken, haar heilige de goeie richting in kon duwen. En voordat ze haar zagen, verdween ze weer tussen het hoge gras.


[Gesloten]
 
WREN
she has been through hell
so believe me when I say
fear her when she looks into a fire
and smilesTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
♛ Faith Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
292
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young warrior[Moor Runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: ♛ Faith    ♛ Faith Icon_minitimema 16 aug 2021 - 14:32

Ze had haar broer gevraagd om met haar te praten. Ze ontweek hem, sinds hij weer terug was en zijn volle naam had. Falconstrike, ze kon er niet aan wennen. Haar broer die het altijd druk had. Die wel belangrijkere dingen had dan haar bezig te houden, dan haar te beschermen. Nee, ze kon alleen nog maar haarzelf beschermen. De enige die haar in leven kon houden, was zijzelf. Dus daar was ze aan gaan werken. Sterker worden, slinkser. Daar kon Wren haar het beste mee helpen. Haar vriendin, ze adoreerde haar. Ze wilde zelfs voor haar wel met Falconstrike op pad. Als ze haar daarbij kon helpen, want helpen zou ze haar. Ze deed alles voor haar beste vriendin. Diegene die haar wel zag staan. Die wel tijd voor haar had. Ze zei weinig onderweg, liet hem praten, als hij dat wilde tenminste. Anders was het lekker rustig. Handelde ze gewoon haar taak af, haar opdracht. De geur van bloed prikkelde haar zintuigen en ze stond direct stil. Haar snorharen trilden en haar oren stonden gespitst. Terwijl de blik in haar hazelnootkleurige ogen over het gebied gleed.


♛ Faith ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconstrike
Catministrator
♛ Faith SCwUkVM
Bo~
1157
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Seventeen moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: ♛ Faith    ♛ Faith Icon_minitimeza 21 aug 2021 - 21:25

Toen Hazelgrouse aan hem had gevraagd of ze konden praten had hij meteen ingestemd. Natuurlijk wilde hij met haar praten, altijd. Als er iets mis was wat ze met hem wilde bespreken, dan stond hij daar altijd over. Vooral hoe hij haar zag… in het kamp toen hij terugkwam. Hij was een beetje bang voor wat er ging gebeuren met Hazel. Als ze nog verder het pad af ging zoals hij in haar ogen zag… Dan had hij heel veel angst voor wat er ging gebeuren. Alles wat hij deed was om dat te voorkomen, ook daarvoor al. Maar tot nu toe leek het niet geholpen te hebben. Hij vertelde rustig wat dingetjes over wat hij had meegemaakt zonder in details te treden. Gewoon om het niet zo stil te houden. Vooral die stilte tussen hem en Hazel deed hem pijn. Toen hij bloed rook schoten zijn oren overeind en een verwarde blik terwijl hij naar Hazel keek, die meteen stopte met lopen. ”Bloed.” sprak hij verbaasd uit terwijl hij zijn bekje iets opende om de geur beter op te kunnen vangen. ”Laten we even kijken, oké?” sprak hij eventjes zachtjes. Het was geen bloed van prooien, die hadden een net iets andere geur. Anders dan normaal. Het zat hem gewoon niet helemaal goed. Hij liep richting de geur, dichter en dichterbij, tot hij het bloed zag. Hij rook nog even verward rond. Er was geen andere geur of iets aanwezig hier. De verwarring was duidelijk te zien op zijn gezicht. Wat was dit en waarom was dit hier?


그대는 나의 이야기였다
♛ Faith Unknown

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
♛ Faith Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
292
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young warrior[Moor Runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: ♛ Faith    ♛ Faith Icon_minitimezo 22 aug 2021 - 19:56

Hij praatte wel, maar ze luisterde niet echt. Ze was te veel gefocust op wat ze moest doen. Wat ze voor Wren moest doen, hun plannetje. Of tenminste Wren haar plan, zij was enkel de boodschapper. Het lokaas. Falconstrike sprak hardop wat ze allebei roken. Bloed. Even keek ze opzij naar haar broer. “Oké” Miauwde ze toen voorzichtig. Ze trok zenuwachtig met haar snorharen. Dit was haar normale reactie geweest op al het onbekende, heel logisch dus. Al was het dit keer gemaakt, gespeeld. Toch zat er wel een kern van waarheid in. Het was spannend wat ze moest doen, wat ze had beloofd aan haar vriendin. Ze liep wat schuin achter Falconstrike en keek langs hem heen naar het tafereel voor hun. “Het… het lijken wel de bergen.” Stammelde ze. Haar hazelnootkleurige ogen stonden verward. Terwijl ze van de stenen naar haar broer keek en weer terug.


♛ Faith ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falconstrike
Catministrator
♛ Faith SCwUkVM
Bo~
1157
Actief
We survive by pulling together, not apart.

CAT'S PROFILE
Age: Seventeen moons ღ
Gender: Tomcat ♂
Rank: Medicine Cat
Falconstrike
BerichtOnderwerp: Re: ♛ Faith    ♛ Faith Icon_minitimewo 1 sep 2021 - 23:28

Hazel keek opzij naar hem toen hij sprak dat hij bloed rook en toen hij voorstelde om even te gaan kijken kreeg hij een voorzichtige ”Oké” terug van zijn zusje. Hij snapte wel dat ze er voorzichtig mee was. Wie weet wat ze zouden aantreffen. Het kon van alles zijn en eerlijk? Hij vond het zelf ook wel een beetje spannend. Hij fronste even toen hij op stenen bloed zag. Hij had dit voor hem nog nooit zo gezien. Er was bloed, geen andere geur in de buurt om ergens te zien. Hij draaide eventjes verward met zijn oren. Wat deed dit hier? ”Het… het lijken wel de bergen.” Een diepe frons ontstond er terwijl hij kop terug draaide naar zijn zusje. De bergen? ”Denk je dat er iets mis is met de bergen..?” vroeg hij voorzichtig terwijl hij zijn blik naar de stenen wierp. Het zou zomaar kunnen, vooral omdat er geen andere geuren in de buurt waren. Maar… Zou StarClan hen vertellen of ook maar hinten over de Tribe? En zouden de andere Clans daar dan ook over horen? Hij was duidelijk een beetje aarzelend terwijl hij voor de stenen stond. Kon het geen roofvogel zijn geweest die zijn slag had geslagen? Al had hij daar ook wel geuren bij moeten herkennen… toch?


그대는 나의 이야기였다
♛ Faith Unknown

ɏøᵾ wɇɍɇ mɏ sŧøɍɏ
Oud setje <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
♛ Faith Giphy.gif?cid=790b76115cd92ce45436595559104247&rid=giphy
Julia
292
Actief
What we do for love: those things endure. Even if the cats you do them for don't

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young warrior[Moor Runner]
Hazelgrouse
BerichtOnderwerp: Re: ♛ Faith    ♛ Faith Icon_minitimezo 12 sep 2021 - 20:06

Falconstrike vroeg of er iets zou mis zou zijn in de bergen. Even werden haar hazelnootkleurige ogen groot. Goed zo broer. Ze knipperde een paar keer en likte langs haar lippen. “Falcon…” We moeten iets doen stammelde ze. “Als er iets mis is in de bergen moeten we ze helpen. Ik heb vrienden daar. We hebben familie daar…” Miauwde ze zachtjes. Ze keek Falconstrike aan, nog steeds met grote geschrokken ogen. Hij moest overtuigd worden, hij moest zien dat het echt nodig was. Dat ze moesten helpen, dat hij Blazestar over moest halen. Iets wat Wren en haar niet was gelukt. Hij zou wel naar Falcon luisteren, toch? Dat zou hij vast wel doen. Haar broer die nu zo’n verantwoordelijkheid had. Haar broer die wel wat belangrijkers te doen had dan haar. Dit was wel belangrijk genoeg toch, dat moest wel. Het moest.


♛ Faith ASRBavM8_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
♛ Faith
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: