Infinite Dreamscape 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Infinite Dreamscape

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Berrykit.
Member
Infinite Dreamscape Giphy
22
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Berrykit.
BerichtOnderwerp: Infinite Dreamscape   Infinite Dreamscape Icon_minitimeza 14 aug 2021 - 15:48


Het was ergens rond zonhoog en de kitten was natuurlijk weer uit haar nest; klaar voor avontuur. En het avontuur kwam dan ook recht op haar af gesprongen. Het was een dikke kever die bezig was met zijn eigen zaken. Maar niet voor lang meer! Want zij zou een einde maken aan die zaken. “Grrrr! Rawr!”, gromde ze naar de kever die zich vervolgens geschrokken omdraaide en zo snel mogelijk probeerde weg te kruipen. Ze maakte sprongetjes vlak achter de kever aan en gaf meppen met haar pootjes. “Je kan proberen lopen maar ik pak je toch wel!”, grijnsde ze voor ze er recht op af sprong en het kevertje in haar bek stak. Het was hard en het smaakte niet zo lekker, maar het was het waard. Want nu was die vieze vuile indringer van haar territorium af!


+ Moonshine
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonshine
Member
Infinite Dreamscape DPKsfdL
Mentos
36
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Moonshine
BerichtOnderwerp: Re: Infinite Dreamscape   Infinite Dreamscape Icon_minitimeza 14 aug 2021 - 16:14

"Love is something you choose to give."


Met een huf liet ze de verse prooi op de hoop vallen. In het warmst van de dag had ze beslist om even wat te gaan jagen. Vooral om een verfrissende duik te kunnen nemen in wat water. Het koele water had haar in elk geval well deugt gedaan. De loomheid van de warmte was uit haar lijf en ze had weer een frisse heldere kop. Het was maar een kleine plas geweest, sinds de rivier in deze tijd niet veilig was. Ze draaide weg van de prooi dat ze aan iemand anders zou laten. Zelf had ze niet zo veel honger. Met haar fel blauwe ogen keek ze de plaats over. Op zoek naar haar Kitten. Ze had de andere moeder katten gevraagd om even op Berrykit te letten terwijl ze ging jagen. Al deed ze dat met een klein hartje. Het was raar… ze had Berrykit niet zelf gebaard maar toch was ze net zo bezorgd om de kleine pluizenbol als een echte moeder. Ze voelde zichzelf relaxen toen ze Berrykit niet te ver af zag. Ze vernauwde haar ogen lichtjes en keek toe hoe de kleine poes zich een gevecht aan het aangaan was met een kever. Geamuseerd snorde Moonshine terwijl ze langzaam dichterbij trippelde.

Ze bleef even op een aftand zitten kijken hoe haar kleintje met de Kever aan het spelen was. Het was leuk om te zien hoe gefocust en speels de kitten was. Mooshine schudde haar kop even toen Berrykit de Kever in haar mond stak. Ze kon zich zelf herinneren wat voor vuile smaak zo’n beest had. Volgens haar had elke kitten dit toch wel eens geprobeerd. Ze stond weer op en stapte op het kleintje af. Speels en vriendelijk snorde ze haar toe. ”Je hebt de clan goed verdedigt mijn kleine warrior.” Er zat een trotse glans in haar ogen. Ze kon het niet helpen dat ze zich gelukkig voelde terwijl ze de kitten zag spelen. Ze drukte haar neus zachtjes in Berrykit’s vacht als begroeting. Voor ze een snelle lik op haar oor gaf.
@Berrykit.


this is what i meen:
 

Topicje?:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Berrykit.
Member
Infinite Dreamscape Giphy
22
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Berrykit.
BerichtOnderwerp: Re: Infinite Dreamscape   Infinite Dreamscape Icon_minitimezo 15 aug 2021 - 13:13


De kever was verslagen. Op dit slagveld van leven en dood had zij gewonnen, en niemand kon haar nog tegenhouden. Want zij was de almachtige Berrykit en niemand kwam nog in haar weg! Want anders werden ze verpletterd en opgegeten zoals nu. De kitten slikte de laatste deeltjes van de vies smakende kever door en liet haar oranje, vlammende blik op haar mama vallen. ‘Je hebt de clan goed verdedigt mijn kleine warrior’, mauwde ze trots tegen de kitten en het kleine poesje voelde een sterk gevoel groeien vanbinnen. Het gevoel dat ze alles aankon. “Ik ben goeie warrior!”, piepte ze zelfzeker terwijl ze een lik over haar oor kreeg. “En niemand kan mij verslaan
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonshine
Member
Infinite Dreamscape DPKsfdL
Mentos
36
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Moonshine
BerichtOnderwerp: Re: Infinite Dreamscape   Infinite Dreamscape Icon_minitimezo 29 aug 2021 - 14:48

"One who can be alone is one who is strong."


Geamuseerd keek ze neer op de kleine kitten. Ze snorde lichtjes bij de poes haar woorden. Een goede warrior. Berrykit had zeker en vast alle kwaliteiten om een geweldige warrior te worden. Alleen…. Was er ook veel om aan gewerkt te worden. Maar Moonshine had er geen zorgen in. De kitten was jong. Haar Berrykit had nog alle ruimte om te groeien en te veranderen. Ze geloofde daar sterk in. Ze snorde weer even en trok zich lichtjes terug. ”Oh dat heb ik gezien.” Zei ze zachtjes. Ze keek de kleine poes recht in de ogen. Ze hield van de vlam dat de fel oranje ogen vast hielden. Zo veel passie in zo’n klein lijfje. ”De kever had geen schijn van kans.” Hoewel Berrykit het kleine beestje beter niet met haar tanden had vermalen. De smaak moest vreselijk zijn maar de kitten leek er nu totaal geen last meer van te hebben. ”Je moest nu wel erge dorst hebben.” Zei Moonshine uiteindelijk hintend dat de kitten misschien wel een beetje drinken kon gebruiken. Of misschien zelfs wat eten. Na zo’n gevecht zou iedereen honger krijgen. Maar dat deed Moonshine er ook aan denken.

Ze keek even over het veld geen. Zoekend naar andere kittens. Haar Berrykit zat hier heel alleen te spelen en hoewel ze wist dat de kleine poes haar zelf kon bezig houden. Kon Moonshine er niet aan doen dat het haar wat zorgen baarde. Ze zou graag gezien hebben dat haar kleintje met de andere kittens aan het spelen was. Wat vrienden maakte. ”Hadden de andere kittens geen zin om mee te vechten?” Vroeg ze een beetje in gedachten verzonken voor ze haar aandacht terug op het kleintje vestigde.

@Berrykit.

(Omg so sorry! Had hier geen notificatie van ontvangen dus wist niet dat je al had geantwoord!)


this is what i meen:
 

Topicje?:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Berrykit.
Member
Infinite Dreamscape Giphy
22
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 3 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Berrykit.
BerichtOnderwerp: Re: Infinite Dreamscape   Infinite Dreamscape Icon_minitimeza 18 sep 2021 - 10:27


Toen de wilde kit naar boven keek en haar blik liet kruisen met die van haar pleegmoeder, zag ze een trotse twinkeling in diens ogen. Iets wat ze niet vaak zag bij anderen; vaak omdat ze eerder boos op haar waren door haar frustrerend gedrag. Het deed haar beter voelen, maar dat liet ze niet teveel merken. ‘Oh dat heb ik gezien’, mauwde de kattin zachtjes. ‘Die kever had geen schijn van kans.’ Hadden kevers dan ooit een kans tegen haar? Nee. Want elke kever die te dicht bij haar kwam zou worden verpletterd, en verscheurd worden. Misschien niet echt meer doorgeslikt want dat smaakte walgelijk, maar wel tot de dood worden gebracht. Ze grijnsde bij die gedachtes. ‘Je moest nu wel erge dorst hebben’, voegde ze er nog aan toe en de kitten keek verward haar kopje. “Ikke geen dorst...” de dorst was al genoeg gestild door het bloed van de vijand, door de vieze kever. Het smaakte dan misschien wat vreemd maar ze had in ieder geval geen dorst. Opeens verbrak het oogcontact tussen de twee en ze bemerkte hoe Moonshine naar de andere kittens keek. ‘Hadden de andere kittens geen zin om mee te vechten?’ Ugh, sociale activiteiten. Het liefste was Berry gewoon alleen tegen de wereld, want zij was de sterkte in deze zwakke kudde van schapen. Een wolf, zoals je zou kunnen zeggen. “Nee want ze zijn allemaal veel te bang voor kever!En ook lekker zwak, voegde het poesje nog toe in haar gedachtes. Haar blik verfijnde zich even terwijl ze naar de andere kittens keek en ze fronste.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Moonshine
Member
Infinite Dreamscape DPKsfdL
Mentos
36
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 21 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Moonshine
BerichtOnderwerp: Re: Infinite Dreamscape   Infinite Dreamscape Icon_minitimezo 19 sep 2021 - 16:38

"The games we play, to survive."


Mooschine snorde zachtjes toen haar kleintje zei dat ze geen dorst had. Die verwarde blik. Zelf was ze ook verward maar liet dat niet merken. Welde haar kleintje dan echt niet die walgelijke smaak kwijt hebben? Blijkbaar niet. Maar het gesprek sloeg snel genoeg een ander weg in. Haar ogen gericht op de andere kittens en dan haar vraag. Ze fronste lichtjes uit het zicht van Berrykit. Voor ze haar kleintje weer met een vriendelijke blik bekeek en luisterde naar haar woorden. ‘allemaal te bang he…’ Moonshine wist dat, dat niet het geval was. Toch niet voor allemaal. Ze vermoede dat de anderen misschien liever niet met Berrykit wilde spelen. Ook dat Berryit liever niet met de anderen in contact kwam. Het baarde haar enorme zorgen. Omdat ze wilde dat haar kleintje op zen minst toch één vriend vond. Misschien iemand die haar gedrag kon verdragen. Iemand die haar ook een beetje kon leiden. Moonshine zelf kon maar zo veel doen.

Ze schudde de gedachten van haar af. Nu was niet het moment om daar aan te denken. ”Is dat zo?” Zei ze lichtjes speels. Voor ze ineen kromp en Berrykit uitdagend aankeek. ”Maar ik ben niet bang van kevers~” Snorde ze vriendelijk en speels. ”Dus zullen we samen de clan beschermen tegen deze kleine indringers, berrykit?” Haar staart zwiepte lichtjes. Voor nu zou ze haar zorgen achter haar laten. Het was tijd om zich een beetje bezig te houden met haar kitten. Welke manier was beter dan een spel mee te doen? Wat mooie herinneringen maken samen. Haar kitten zou toch wel met haar moeder willen spelen toch?


@Berrykit.


this is what i meen:
 

Topicje?:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Infinite Dreamscape
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: