Little Birds 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Little Birds

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Copperkit
Member
Little Birds Ezgif.com-gif-maker
Bo3
27
Actief
"Chaos isn't a pit, it's a ladder."

CAT'S PROFILE
Age: ⎈ 2 moons ⎈
Gender: Tomcat ♂
Rank: ⎈ Kitten ⎈
Copperkit
BerichtOnderwerp: Little Birds   Little Birds Icon_minitimewo 18 aug 2021 - 23:08


"Ja, we kwamen op ze af.. Maar ze waren al in gevecht.. Ja, die Shadowclankatten.. Ja Rogues waren het, volgens mij.. Crystalstar heeft er geen woord over gezegd.." Voorzichtig bewoog hij zich dichter naar het gesprek toe, verborgen door een hoog bosje grashalmen. Copperkit begreep niet precies waar de twee Warriors het over hadden, het gevecht was gebeurd voordat hij was geboren. Toch vond de kitten het allemaal reuze interessant, en daarom luisterde hij maar mee. Hij had nog niet helemaal door dat anderen het niet leuk vonden als ze afgeluisterd werden. Toch hield hij zichzelf verstopt, dat voelde om de een of andere reden beter. Hij bewoog zijn oren en deed zijn uiterste best om meer te horen. Dat zorgde ervoor dat Copperkit niet hoorde dat er iemand anders op hem afkwam, een eenogige flamepoint genaamd Shatteredice.

[Shattered]
 


Little Birds Copper10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Little Birds Untitl10
Mark
513
Actief
''I had wings once. They we're strong. But they were stolen from me."

CAT'S PROFILE
Age: » 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior / Queen
Shatteredice
BerichtOnderwerp: Re: Little Birds   Little Birds Icon_minitimedo 9 sep 2021 - 12:59


Little Birds Dbep0o11

Haar kristalblauwe oogje was gevallen op een gevlekte kitten die zich in een verstoppende houding had gezet. Ze was licht onder de indruk want hij werd niet gesnapt toen de twee warriors aan het smiezen waren. Echter van haar positie kon ze de jonge tom zien en hield ze hem in de gaten. Niet op een strenge manier hoor. Ze was gewoon nieuwsgierig naar het jochie toe. Een klein glimlachje lag op haar lippen. Ze was gek op kinderen en vooral wanneer ze in hun ontdekking fase zaten. Hun persoonlijkheid kwam omhoog. Na een tijdje echter kwam ze omhoog en stapte ze naar hem toe. Zijn oren waren zo naar voren gedraaid dat hij enkel en alleen zijn aandacht op de stemmen voor hem had gericht. Hij moest erg geïnteresseerd zijn in het onderwerp van de twee warriors. Voorzichtig kwam ze naar hem liggen, haar houding iets ingedoken zodat zij ook 'verstopt' had. ''Welke geheimen heb je al gehoord?'' Fluisterde ze zachtjes tegen hem.


Little Birds Dbep0o11


Little Birds Dckm6p10

Rotten and broken. to the core.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Copperkit
Member
Little Birds Ezgif.com-gif-maker
Bo3
27
Actief
"Chaos isn't a pit, it's a ladder."

CAT'S PROFILE
Age: ⎈ 2 moons ⎈
Gender: Tomcat ♂
Rank: ⎈ Kitten ⎈
Copperkit
BerichtOnderwerp: Re: Little Birds   Little Birds Icon_minitimevr 10 sep 2021 - 23:00

Een schok ging door zijn kleine lijfje heen toen hij de stem naast zich hoorde. Hij was zo enorm gebiologeerd geweest door het gesprek tussen de twee Warriors dat hij de kattin helemaal niet aan had horen komen. Toen hij zijn kopje keerde schrok Copperkit opnieuw, hoewel hij het beter wist te verbergen. Eén van de ogen van de flamepoint was verdwenen, wat haar gezicht een ongelijk aanzicht gaf. Maar ze stelde hem een vraag, dus hij moest antwoord geven. "Ik heb iets over vreemde katten gehoord. Tijdens het gevecht met Shadowclan.. Katten van buiten het woud. Ze vochten mee, tegen de Shadowclan katten." Mompelde hij, ook op fluistertoon.


Little Birds Copper10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Little Birds
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: