Hunting in the forest 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Hunting in the forest

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Dawnsoul
Member
Hunting in the forest DPKsfdL
2
Dawnsoul
BerichtOnderwerp: Hunting in the forest   Hunting in the forest Icon_minitimewo 22 feb 2012 - 18:17

Dawnsoul rook konijn. Hij liet zich in sluiphouding zakken en bepaalde waar de geur vandaan kwam. Plotseling hoorde hij een takje knappen. Zijn oren draaiden naar de richting van het geluid. Hij keek goed door de struiken en zag een flits van een bruine vacht. De geur van konijn vulde zijn neus. Dawnsoul zakte nog dieper door zijn poten en sloop in de richting van het konijn. Het dier richtte zich opeens op. Dawnsoul bleef roerloos staan. 'Hopelijk heeft dat konijn me niet gezien! Dan is mijn avondmaal naar de vaantjes!', dacht hij. Maar het konijn was weer bezig met graven. Poot voor poot sloop Dawnsoul vooruit. Hij zat nog maar 3 muislengtes van het konijn. De wind kwam zijn richting uit zodat het konijn hem niet zou ruiken. Dawnsoul berekende zijn sprong af. Hij bewoog even naar achter en sprong sierlijk in de lucht. Zijn sprong was goed berekend zodat hij op het konijn belandde. Hij voelde hoe het dier verrast werd. Het probeerde nog weg te lopen maar Dawnsoul had hem vast. Met een snelle beet doodde hij het konijn. Dawnsoul sleepte het konijn naar een boom, groef een putje en legde het konijn erin. Hij bedekte het met wat aarde en liep voldaan weg: op naar de volgende prooi. Al snel rook hij een vogel. Een duif om precies te zijn. Hij liet zich in jachthouding zakken en sloop recht op zijn prooi af. Toen hij 5 muislengtes van de duif was hoorde hij een takje knappen. De duif vloog op. "Stomme duif! Wie is daar? Wie heeft mijn avondmaal verpest?", riep hij boos. Uit de struiken hoorde hij zachtjes gegrinnik. "Je moet beter jagen, Dawnsoul! Een leerling kan het beter!, zei de stem spottend.

Open voor iedereen!!!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hunting in the forest
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: