loathe the way they light candles in rome 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 loathe the way they light candles in rome

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
loathe the way they light candles in rome CZXUC8f
Sans
4
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✞ Unborn ✞
Gender: She-cat ♀
Rank: ✞ Kitten ✞
Badgerkit
BerichtOnderwerp: loathe the way they light candles in rome   loathe the way they light candles in rome Icon_minitimedo 19 aug 2021 - 20:33

loathe the way they light candles in rome 7aVwjV5
Use whatever is at hand
be it friend or foe

Sjonge jonge, wat ware sommige kittens toch stom. Niet maar haar willen spelen omdat ze te "ruig" was, da-dat was een vuile beschuldig! En ook totaal niet waar. Ze was super teder bezig geweest, kon zij het helpen dat als je verkeerd op die wezens ademde ze al omvielen. Geïrriteerd sloeg de wit-zwarte katten een steentje met haar poot weg. Haar vertroebelde blauwe ogen keken toe hoe ze het kiezeltje met haar kracht helemaal buiten hun den had weten te schoppen. Een klein glimlachje vormde langs haar lippen terwijl ze enthousiast met haar lichaam begon te stuiteren. Dat was een goed schot! De kitten draaide haar hoofd en keek zoekend om haar heen. Als een roofdier die opzoek was naar zijn volgende maaltijd. De nare gevoelens die eerder haar hoofd hadden bevuild leken totaal weg gewast te zijn door deze nieuwe rush van adrenaline. Met een snelle beweging greep ze naar de dichtstbijzijnde mosbal en vol inbeelding liep ze op de kat af die ze als slachtoffer had gekozen. "Copper!" Lachte ze vriendelijke terwijl ze hem een por tegen zijn schouder probeerde te verkopen. "Zin in een potje voetballen?" Normaal gesproken vond Badgerkit ballenspellen niet zo leuk. Ze hield meer van een potje nep vechten, Maar misschien- misschien dat ze het balspel verkeerd ingeschat; misschien was het net goed voor haar.


loathe the way they light candles in rome A6PX9lE
She’s worth whatever chaos she brings to the table, and you know it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Copperkit
Member
loathe the way they light candles in rome Ezgif.com-gif-maker
Bo3
27
Actief
"Chaos isn't a pit, it's a ladder."

CAT'S PROFILE
Age: ⎈ 2 moons ⎈
Gender: Tomcat ♂
Rank: ⎈ Kitten ⎈
Copperkit
BerichtOnderwerp: Re: loathe the way they light candles in rome   loathe the way they light candles in rome Icon_minitimevr 20 aug 2021 - 22:23

De prachtige dagdroom werd verbroken toen zijn zusje hem een por tegen zijn schouder gaf. Copperkit keek een beetje verward op, en wende toen zijn bleke blik af zodat hij geen oogcontact maakte. Wat wilde ze nou van hem? Badgerkit was misschien wel de sibling met wie hij het minste in gemeen had. Zij hielt écht van ruig spelen, en leek er niet zoveel om te geven als je zei dat ze te heftig was. Copperkit ging haar dan ook een beetje uit de weg. Hij vond nepvechten al eng als het met een rustiger iemand als Houndkit of Ravenkit was, met Badgerkit zou hij zo gaan piepen dat ze hem voor de rest van zijn leven zou pesten! "Ehm.." Hij keek van het balletje mos naar zijn zus, en weer terug. Het was in ieder geval geen pesten, maar het was niet echt wat hij wilde doen. Eigenlijk wilde Copperkit gewoon alleen spelen, en met rust gelaten worden. "Nee, maar ik doe wel mee." Mauwde hij uiteindelijk, tevreden met zichzelf. Zo was hij eerlijk, en stelde hij haar niet teleur! Dat het een heel raar antwoord was begreep hij niet, maar dat gaf ook niet.


loathe the way they light candles in rome Copper10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
loathe the way they light candles in rome
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: