Love Sight 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Love Sight

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Love Sight PxpEHT9
Camilla
175
Actief
love is fire

CAT'S PROFILE
Age: 9 Moons!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Brackenpaw
BerichtOnderwerp: Love Sight   Love Sight Icon_minitimevr 20 aug 2021 - 0:11


Hij had zijn broertjes en zusjes al wel ontmoet, ook al waren ze toen aan het slapen. Dus echt ontmoet ontmoet had hij ze niet, maar hij had ze gezien, hij had zijn ouders gefeliciteerd. Maar een momentje alleen had hij nog niet gehad met zijn moeder. Hij was erg op haar gesteld, wilde haar graag laten weten dat alles goed met hem ging. Dat zijn trainingen perfect gingen - volgens hem in ieder geval. Dus toen hij haar alleen zag zitten trippelde hij snel op haar af. Eventjes een momentje voor hun tweeën. Zonder echt snelheid te verminderen beukte hij zijn kop liefkozend tegen haar schouder. 'Hoi mam,' snorde hij. Close zijn met zijn moeder was niet iets waar hij beschaamd om was.

mama <3


Love Sight T8GQZY8
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Seamist
Member
Love Sight DPKsfdL
Babs
390

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Seamist
BerichtOnderwerp: Re: Love Sight   Love Sight Icon_minitimevr 20 aug 2021 - 0:18

Het nieuwe nest slokte tijd en aandacht op, heel erg veel tijd en aandacht. Arctic lag de laatste tijd steeds vaker kort in de medicine cat den, dus die zat in ieder geval minder in haar nek te hijgen, maar desondanks vond ze de kittens die aan haar buik lagen benauwd. Dus het was fijn dat ze de laatste tijd steeds vaker lekker zelf op avontuur gingen en aan de spelerij gingen. Ze hield ze desondanks nog steeds rustig in de gaten om zeker te zijn dat ze niet van de hooglanden af tuimelden. Haar blik was echter al snel van ze af toen een van haar twee oogappeltjes haar kant op kwam. Meteen begon ze luid te spinnen en trok ze hem dichter tegen zich aan, hem een liefkozende lik over zijn hoofd gevend. "Bracken," snorde ze zachtjes. Oh wat leek hij toch op zijn vader.. Maar dan nog knapper. Wat werd hij al groot. "Hoe gaat het met je? Hoe zijn je trainingen?"


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Love Sight
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: