[Mellowkit] Fragile stuff 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Mellowkit] Fragile stuff

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tigerkit
Member
[Mellowkit] Fragile stuff Miniavatar
Renske
14
Actief
doe niet tijger als je pussy bent

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kit
Tigerkit
BerichtOnderwerp: [Mellowkit] Fragile stuff   [Mellowkit] Fragile stuff Icon_minitimevr 20 aug 2021 - 17:30

Tigerkit wilde dat greenleaf voor eeuwig zou duren. Ze had al verhalen gehoord dat het kouder zou worden, en dat het meer zou regenen, en dat er regen zo koud uit de lucht zou vallen dat het wit werd en op de grond zou blijven liggen. Nee, dat wilde ze niet! Ze hield ervan om uit te kijken over de groene velden, de belofte van groene bomen in de verte en de zon op haar rug. Ze vond de straaltjes in de ochtend die hun weg vochten door de tijdelijke kampwand prachtig. Zoals nu, zoals ze haar pootje door de smalle zonnestraaltjes stak en vervolgens het licht op haar neus probeerde te balanceren. Zo erg, dat ze er scheel van begon te kijken en het pijn begon te doen aan haar ogen.


[Mellowkit] Fragile stuff Unknown
present. patient. peaceful.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mellowkit
Member
[Mellowkit] Fragile stuff 2438d8d65c32955e74d916c0210d2593
Sannemander
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♡ 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mellowkit
BerichtOnderwerp: Re: [Mellowkit] Fragile stuff   [Mellowkit] Fragile stuff Icon_minitimeza 21 aug 2021 - 0:03


Haar oogjes volgde de kattin voor haar. Mellowkit hief haar kinnetje op om het schouwspel beter te kunnen zien, gefascineerd door het spelen van het licht. Vanuit het comfort van haar zachte nest keek ze toe hoe de andere kitten met haar pootje door het zwakke zonlicht heen sloeg. Het zag er leuk uit, gaf Mellowkit toe terwijl ze zichzelf op haar pootjes hief. Maar zij wist beter dan blind erop af speuren hoor. Nee, eerst moest ze even kijken, moest ze zorgen dat er geen mos in haar dikke pels bleef hangen, ze kon er niet tegen als dingen krom zaten, nu al niet. Daarbij, ze was toch geen mos monster?! pfff. Toch beet ze even op haar wang, bang dat als ze er te lang over deed, Tigerkit al weer weg was. Dat zou echt stom zijn. Maar het was het risico waard, voor haar wel hoor. Eerst trok ze het losse mos haar pels uit, bewonderde de gouden glans op haar pels, achter gelaten door een zwakke ochtend zon.  Voor ze met een zelf verzekerde glimlach naar voren stapte, blij om te zien dat Tigerkit er nog altijd stond. Spelend met het zon licht dat de rode vlekken op de pels van de ander zo mooi deed oplichten. Ja hoor, Mellowkit zag het meteen. "Hey Tigerkit" begroette ze de ander vrolijk "Doet dat geen pijn?" grinnikte ze vermaakt.

Porcelain . Ivory . Steel
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigerkit
Member
[Mellowkit] Fragile stuff Miniavatar
Renske
14
Actief
doe niet tijger als je pussy bent

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kit
Tigerkit
BerichtOnderwerp: Re: [Mellowkit] Fragile stuff   [Mellowkit] Fragile stuff Icon_minitimema 23 aug 2021 - 0:58


Tigerkit werd afgeleid uit haar spel, toen ze opeens een stemmetje achter haar hoorde. Meteen wist ze wie het was en een snelle verlegen blik ging naar Mellowkit. Ze voelde zich eigenlijk een beetje betrapt, dus keek ze verlegen naar de grond. Deed het niet pijn. Ze haalde haar schouders wat op. ‘Een beetje,’ murmelde ze, niet echt articulerend. Ze gaf het wel eerlijk toe, dat was tenminste één ding. Oh nee, misschien was het stom, misschien moest ze liegen. Mellowkit zou haar vast dom vinden! En stiekem wilde ze een beetje zijn zoals zij. Ze was als haar grote zus, omarmd door perfectie. Ze zag er altijd zo mooi uit! En nu lachte ze haar een beetje uit omdat Tigerkit met haar ogen scheel naar haar eigen neus had lopen staren. Oh het zou er vast zo dom uit gezien hebben![Mellowkit] Fragile stuff Unknown
present. patient. peaceful.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Mellowkit] Fragile stuff
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: