[Seamist] We've got the time 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Seamist] We've got the time

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tigerkit
Member
[Seamist] We've got the time Miniavatar
Renske
14
Actief
doe niet tijger als je pussy bent

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kit
Tigerkit
BerichtOnderwerp: [Seamist] We've got the time   [Seamist] We've got the time Icon_minitimevr 20 aug 2021 - 17:51

Dageraad had zichzelf nog nauwelijks aangekondigd, maar haar drie siblings waren al met het ochtendgloren vertrokken. Maar Tigerkit niet. Ze had zich toen haar nest leger werd nog maar eens extra stevig tegen haar moeder gedrukt, haar oogjes dicht geklemd. Ze sliep niet echt, ze deed maar alsof. Haar oogjes net wat te strak tegen elkaar, haar houding net wat te gespannen om echt te slapen en haar ademhaling niet zo diep. Maar het was zeldzaam dat ze alleen was met haar moeder, dus greep ze die met beide pootjes, letterlijk. Ze rekte zich een beetje uit en klemde haar voorpootjes om één van haar moeders voorpoten en weigerde voor nu even los te laten. In haar gedachten was het nog nacht, de sterren aan de hemel en droomde ze dat ze vliegen kon.


[Seamist] We've got the time Unknown
present. patient. peaceful.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Seamist
Member
[Seamist] We've got the time DPKsfdL
Babs
390

CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Seamist
BerichtOnderwerp: Re: [Seamist] We've got the time   [Seamist] We've got the time Icon_minitimema 23 aug 2021 - 23:35

Het was vreemd om weer in de nursery te liggen met een nest kittens aan haar buik. Ondanks dat ze ze zo goed en liefdevol mogelijk behandelde, was ze intern opgelucht dat ze verdwenen vanaf het moment dat de zon opkwam en gingen spelen. Vaak ging ze wel kijken naar hoe de kinderen aan het spelen waren buiten, ervoor zorgend dat ze zichzelf niet in de problemen werkten. Ondanks alles klopte haar hart nog steeds met stress elke keer dat ze ze uit het oog verloor. Maar vandaag moest ze wat langer blijven liggen, want Tigerkit bleef bij haar liggen, pootjes om haar poot geklemd. Voorzichtig boog Seamist zich wat naar voren, haar neusje tegen die van Tigerkit aandrukkend, heel zachtjes, om zich ervan te verzekeren dat de kleine meid geen koorts had. Nee.. Ze sliep gewoon. Nou ja, dat mocht ook wel een keer. Voorzichtig begon ze haar tong langs haar koppie te raspen. Ze was net Dimpaw..


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tigerkit
Member
[Seamist] We've got the time Miniavatar
Renske
14
Actief
doe niet tijger als je pussy bent

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kit
Tigerkit
BerichtOnderwerp: Re: [Seamist] We've got the time   [Seamist] We've got the time Icon_minitimedi 24 aug 2021 - 23:56


Tigerkits oortjes trilden toen een lik over haar kop ging. Dat was het lik die haar uit haar droomloze slaag wakker maakte. Ze knipperde met haar oogjes en rekte zich uit, waarna een grote gaap over haar lippen kwam. Haar pootjes wreven langs haar oogjes en toen ze opkeek zag ze haar moeder. ‘Mogge,’ bromde ze, waarna ze een lief lachje over haar lippen liet glijden. Ze rolde op haar ruggetje en ze keek om zich heen, waarna ze opmerkte dat ze helemaal alleen was. Een momentje alleen met mama! Ze giechelde en fronste toen. ‘Ben ik te laat?’ vroeg ze toen met een kleine stem. Was de rest al druk aan het spelen? Had ze er ook moeten zijn?


[Seamist] We've got the time Unknown
present. patient. peaceful.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Seamist] We've got the time
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: