[Event] Overdue 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leabare, -20 °C - 5°C
Het is guur en koud. Het wordt een wit wonderland. Kerstlichtjes in de bomen en een bevroren rivier. Een strenge Leabare.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Event] Overdue

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crystalstar
Clanleader
[Event] Overdue Ezgif.com-gif-maker
Bo3
1381
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 63 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: [Event] Overdue    [Event] Overdue Icon_minitimevr 20 aug 2021 - 22:37

Met een zwaar hart riep ze haar clan bij elkaar. Dit was niet iets wat ze wilde doen. Het was niet dat ze vond dat hij niet geschikt was, het was het feit dat ze wilde blijven geloven dat Blueflower nog leefde, dat ze nog terug zou keren. Maar hoe langer de deputy weg was, hoe duidelijker het werd dat ze haar nodig had gehad. Ze had iemand nodig aan haar zijde, om haar te helpen regeren. Hoe graag Crystalstar het ook had willen geloven, kon ze niet alleen leiden.

"Ik heb jullie bij elkaar geroepen voor de benoeming van een nieuwe deputy." Begon de grijze leader, wetend dat dat nogal gemengde gevoelens op zou wekken. Blueflower had vrienden, kinderen, en een mate in de clan; die zouden het allemaal niet leuk vinden dat ze blijkbaar aan de kant werd gezet. "Normaal gesproken gebeurd dit direct na de dood van de vorige deputy. Maar ik heb nog niet kunnen geloven dat Blueflower gestorven is." Ze slikte. "Maar we moeten de feiten onder ogen komen. Ze is meegenomen, en niemand weet waarheen. En Riverclan heeft een deputy nodig." Eerst had ze bedacht iemand slechts tijdelijk tot de positie aan te wijzen, maar dat zou teveel verwarring veroorzaken. Haar deputy moest haar deputy zijn. Zijn gezag moest niet in twijfel getrokken kunnen worden.

"Carrioncough, kom naar voren." Dat ze dit moest doen in het tijdelijke kamp ergerde Crystalstar, een nieuwe deputy verdiende beter. Ze ontmoette Carrioncough voor de menigte van kattin en keek hem diep in zijn ogen aan. Ze hadden dit besproken, hij wist wat er ging gebeuren. "Vanaf vandaag zal jij deputy van Riverclan zijn. Je zult mij dienen tot je laatste dag, of totdat al mijn levens op zijn, en je mijn plaats inneemt." Dat zou heel wat interessante reacties opwekken, dacht Crystalstar. Ze had niet bepaald de populairste kater uit de clan gekozen als rechterhand.

[Carrioncough eerst, daarna open]


:∆:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Overdue EHbvCOA
Beertje
425
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 44 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Overdue    [Event] Overdue Icon_minitimeza 21 aug 2021 - 1:08

Hij wist dat het ging komen, maar niet wanneer. Zijn oog registreerde al enkele dagen elke beweging van Crystalstar, maar nu, net op het moment dat hij er niet aan dacht riep ze de clan bijeen. Zijn hart maakte een sprong terwijl hij zich bijna verslikte in de vis. Hij slikte snel de hap door en repte zich bij de rest van de clan. Hij was oh zo blij dat ze dit al met hem besproken had en dat hij niet uit de lucht zou vallen. Zijn reactie zou dan waarschijnlijk dom zijn. Hij luisterde naar haar speech, een mooie speech en ergens deed het hem wel pijn. Blueflower was een deputy geweest en hij was niet bepaald happig op hoge rangen - oh how the tables have turned -, maar ze was een lieve poes geweest en hij had het liever anders gehad. Hij spitste zijn grote oren bij zijn naam en wandelde naar voren, het oogcontact met Crystalstar vasthoudend. Hij gaf haar een klein knikje en ging bij haar staan, zijn blik nu gericht op de clan. Hij keek voor een paar seconden serieus, maar toen kroop er toch een klein grijnsje over zijn lippen. Oh hij wist al wie zou protesteren! Zijn lichte ogen zochten dan ook naar de jonge kattin.
carrioncough


[Event] Overdue EGsCLBu
:☾:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Overdue Original
Renske
458
Actief
The woods would be very silent if no bird sang, except those who sang best

CAT'S PROFILE
Age: ♢ Fourteen moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Cottonflower
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Overdue    [Event] Overdue Icon_minitimeza 21 aug 2021 - 1:11

[Event] Overdue Dbitr8r-a9e704e0-05d9-4c69-9fe7-aaa8db4ede6e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYjcxODAxYzAtODk5NS00MDA3LTk5ZTUtZmYyZTUyNzg1M2I4XC9kYml0cjhyLWE5ZTcwNGUwLTA1ZDktNGM2OS05ZmU3LWFhYThkYjRlZGU2ZS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
she has that whiskey sipping
skinny dipping smile

Cottonflower voelde zich misschien iets beter de afgelopen dag dan die dagen ervoor. Eén last van de vele was van haar schouders gekomen en toen de clan bijeen geroepen werd, had ze een klein sprankeltje aan hoop dat het misschien goed nieuws zou zijn. Maar zodra hun leider begon te spreken, knapte er iets in haar. Nieuwe deputy, hoezo?! Cottonflowers oren drukten zich meteen diep in haar nek en haar haren kwamen overeind. Ze deed niet eens haar best om haar woede te verhullen. Ze wist niet of ze moest huilen of schreeuwen, maar hoe durfde dat wijf haar moeder te vervangen. Ze was verdomme niet dood! Welke medicine cat had een teken gekregen, oh ja: niemand. Waar haalde ze het gore lef vandaan?! "De feiten". De feiten waren dat haar moeder was meegenomen, en Crystalstar had gewoon niet hard genoeg haar best gedaan om haar terug te vinden. Zij en haar vader waren eraan onderdoor gegaan. Maar niet Crystalstar. Nee die huppelde in haar eigen wereldje lekker door naar de volgende die aan haar reet kon likken.

Cottonflower was de oudste van haar familie. Zij was degene die hen op de been hield, die ze bij elkaar probeerde te houden. Zij zou degene zijn die het voor haar familie zou opnemen. Het boeide haar eigenlijk geen reet wie wel of niet deputy was. Ze wist niet eens of haar moeder het ooit echt gewild had. Maar het ging om het principe. Maar ze veranderde spontaan van die mening toen van alle katten ze Carrioncough koos. Die pestkop, die stinkende hork, die.. die.. ze kon niet genoeg superlatieven bedenken hoe een hekel ze aan die gast had. Hij was geen waardige opvolger van haar moeder, niet eens een vervanger. Hij was een rat. En de zelfvoldane blik op zijn kop zou ze er snel genoeg vanaf werken. Het lef dat hij ook had om hier trots op te zijn, om haar proberen te kleineren. Het lukte ook, ze was pislink. ‘Hij is niet mijn deputy,’ siste ze meteen, hard genoeg om voor iedereen om te horen. Ze schaamde zich niet. Het deerde haar allemaal niet meer. ‘Hoe durf je de herinnering van mijn moeder zo te vervuilen, jij.. jij verrader, egoïstisch stuk kraaienvoer,’ brieste ze woest. Cottonflower moest haar best doen om niet weer te huilen. Ze was sterk. Ze was hoofd van haar familie, dat was de schijn die ze voor haar clan ophield. Ze maakte hier een punt. Ze hield van haar moeder en ze zou haar eer intact houden. ‘Mijn moeder is daar ergens en ze leeft. Zolang ze nog niet is gevonden, is ze mijn deputy.’

[Event] Overdue Cottonchibi
SHE'S A TORNADO WITH PRETTY EYES AND A HEARTBEAT
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Overdue Hermit10
Eline
806
Actief
B*tch don't kill my vibe

CAT'S PROFILE
Age: ⋆ 17 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young warrior
Hermitshell
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Overdue    [Event] Overdue Icon_minitimeza 21 aug 2021 - 11:10

De crèmekleurige kater was niet achterlijk. RiverClan had een deputy nodig, ongeacht of de andere ergens nog leefde. Crystalstar had hier een moeilijke, maar juiste keuze gemaakt. Waar hij echter niet achter stond was voor wíé ze had gekozen. Naast zijn oprechte twijfels over de competentie van de zwarte kater, wist hij dat zijn leader niet alleen vriendschappelijke gevoelens voor hem had. Dat was hem na hun warmhartige gesprek wel duidelijk. Wat de hele situatie nog pijnlijker maakte was Cottonflower's protest. Zijn lieve meisje werd hier aan de kant geschoven, gebroken. Hij juichte dus ook niet voor Carrioncough. In plaats daarvan stapte hij op de poes af en ging hij demonstratief naast haar zitten, waarna hij een kort likje over haar schouder gaf. Toen hij weer opkeek zag hij de smerige grijns waarmee de kater haar uitdaagde. Hermitshell wierp een strakke, kwade blik terug, maar zei niks. Voor het eerst ooit voelde hij niet de behoefte om zijn oude mentor uit te dagen. Net nu het nodig was.

Tag: Cottonflower, Carrioncough


[Event] Overdue Hermit24
::
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hyenafang
Member
[Event] Overdue DPKsfdL
70
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young warrior
Hyenafang
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Overdue    [Event] Overdue Icon_minitimeza 21 aug 2021 - 11:38

RiverClan werd bij elkaar geroepen. De bengal had geen idee waarvoor. Hoop had hij wel. Konden ze terug naar hun kamp? Hadden ze een spoor naar Blueflower? Alles leek mis te gaan en de kater zat al een tijdje vol zenuwen. In de nacht voelde hij zich ellendig. Eerst allemaal Clanproblemen en dan kreeg hij zelf ook nog nare dingen. Maar ze waren niet bij elkaar geroepen voor goed nieuws. Nee, Crystalstar ging een nieuwe deputy benoemen. Feiten. Nee, dat kon niet! Er was geen enkel bewijs. Als je door twee benen werd meegenomen wilde niet zeggen dat je dood was. Waarom hield hun leader geen hoop? Had ze geen vertrouwen? Waarom benoemde je haar dan als deputy als je haar niet vertrouwde? Wat dacht hun leader wel niet! En dat was nog niet eens het ergste. Nee, de nieuwe deputy werd Carrioncough! Die rat! Degene waardoor hij zich nog vaak ongemakkelijk voelde. De gene waardoor hij niet meer over alles zeker was.
Cottonflower was het er duidelijk niet mee eens en Hermitshell ging naast haar zitten. Hyenafang wilde het liefst er ook bij gaan zitten, maar dat was gewoon niet verstandig. Ze mochten elkaar al niet en hij had al helemaal geen zin in nog meer gedoe. Al helemaal niet nu Carrioncough meer macht had. Rat! Hij stond op. Niet om te protesteren, maar ook niet om voor de zwart-witte kater op te komen. Nee, hij deed het op zijn manier. Hij kon niet eens op zijn favoriete plek komen zonder Carrioncough weer tegen te komen. De bengal voelde zich ellendig. De kater wilde nu weg van de massa. Hij moest tot rust komen. De kater zat vol woede. Woede en angst. Angst om niet eens meer zich zelf te kunnen zijn. Zijn staart sleepte over de grond en zijn schouders hingen verslagen omlaag. Zijn hoofd hing ook en zijn blik was leeg. Leegte, alsof hij blind was. Dit kon gewoon niet! Hij wilde jammeren, huilen en schreeuwen. Waarom?! Waarom?! StarClan wat doen jullie mij aan?! Hij wilde het niet geloven, hij wilde dat het nep was. Het boeide hem niks dat hij wegliep, diepellendig, terwijl iedereen het zag. Dit was hoe hij zich voelde. Misschien was het beter, maar niet voor hem. Hyenafang was niet van plan om iets te zeggen. Crystalstar en Carrioncough zochten het maar uit. Zijn vertrouwen was weg.


Laatst aangepast door Hyenafang op za 21 aug 2021 - 11:52; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Berrykit.
Member
[Event] Overdue Giphy
35
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Berrykit.
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Overdue    [Event] Overdue Icon_minitimeza 21 aug 2021 - 11:52


Terwijl zij weer bezig was met koprolletjes uitvoeren in de nursery hoorde ze allemaal stemmen buiten de den. Ze zag zo ook hoe er meerdere katten naar buiten gingen en natuurlijk zouden ze haar hier niet achter laten toch? Het poesje rende wild naar buiten zonder enig geduld en zag de leader die aan het babbelen was. Och ze had wat interessanters verwacht, maar blijkbaar ging dat niet gebeuren. Een verveelde blik kwam in haar oranje ogen en ze zuchtte. Tijd om haar weer om te draaien en zich weg te keren uit deze saaie clan bussiness – alleen leek er opeens iets anders haar aandacht te trekken. Haar oom werd de nieuwe deputy! Zelf had Berry niet eens door wie de vorige deputy was geweest, ze was altijd zo druk in haar eigen wereldje. Toen ze met haar kijkers de zwart witte oudere kater zocht vond ze hem naast Crystalstar. En hij grijnsde; waarbij zij ook grijnsde. Yes, nu zou hun familie langzaam Riverclan overnemen, precies zoals ze wilde! “Yay! Dep-Ome Carrion!”, riep ze luid en blij terwijl ze rondjes rond zichzelf draaide.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kiwipaw
Member
[Event] Overdue TDseWN4
Lord Kiwi
130
Actief
Put your worries in a bubble
and blow them away


CAT'S PROFILE
Age: ღ 8 moons ღ
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Kiwipaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Overdue    [Event] Overdue Icon_minitimeza 21 aug 2021 - 12:08

W
A
P
I
W
I
K
Zonder mama had ze zich al een tijdje gewoon leeg gevoeld. Mama was er altijd voor hun geweest, ze kwam altijd luisteren naar hoe ze super geweldig hun prooien vingen tijdens de trainingen, ze hielp ze wanneer ze hen nodig hadden. Maar nu was ze er niet meer, de vroegere deputy was nu enkel nog maar een vage herinnering. En toch wilde Kiwi niet geloven dat ze er niet meer was; ze leefde nog. En ze zouden haar terug moeten brengen! Want na al die dingen die mama Blueflower had gedaan voor de clan en voor hun verdiende ze het maar al te goed om gered te worden.

De blik in haar tweekleurige ogen werd dan ook heel erg vijandig toen ze hoorde dat Crystalstar hun bijeen had geroepen om vervolgens Carrioncough tot deputy te wijzen. ‘Hij is niet mijn deputy’, hoorde ze opeens de stem van haar oudere zus. En ze siste, waar ze ook alle recht in had. Dit was gewoon weg dom. Het feit dat hun leader gewoon alle hoop in hun moeder had verloren zei al genoeg. En het maakte haar zo, zo kwaad. ‘Hoe durf je de herinnering van mijn moeder zo te vervuilen, jij… jij verrader, egoïstisch stuk kraaienvoer. Mijn moeder is daar ergens en ze leeft. Zolang ze nog niet is gevonden, is ze mijn deputy’. Dat gold ook zo voor haar. Ze zou een kater zoals Carrioncough sowieso niet accepteren, en zeker niet nu hij gewoon Blueflower aan het replacen was. Het voelde gewoon fout, heel erg fout. “Hoe durven jullie mijn moeder zomaar te laten vervangen!”, siste het poesje woest, haar vacht stond zo stekelig overeind dat zelfs haar bolletje van een staart puntig was geworden. “Ik laat niet toe dat jullie de hoop in haar zomaar opgeven zoals dit!” Met haar pootje stampte ze op de grond terwijl ze de harde woede en haar andere emoties probeerde te onderhouden. Want als ze hier zou exploderen; dan werd alles pas een ramp.
EL4A


[Event] Overdue Ckiwis10
Keep calm...
And eat kiwi fruits!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Overdue UJEuK74
Loïs
71
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ✦ 13 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: ✦ Young Warrior
Celestialquartz
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Overdue    [Event] Overdue Icon_minitimeza 21 aug 2021 - 12:35

Eerlijk gezegd kon ze niet veel empathie in zichzelf opbrengen voor deze situatie. Immers was haar vader moons geleden ook zomaar vervangen voor een ander, en dat had ze ook moeten leren accepteren. Eerlijk gezegd was het nogal een afknapper dat haar vriendin Cottonflower zich zo tentoonstelde aan de hele clan. Celestial haalde haar neus op terwijl ze naar de kater keek die als deputy aangesteld was. Blijkbaar had hij niet veel vrienden. Zelf had ze nooit direct contact met hem gehad, maar hij leek haar wel een redelijke man. Nee, de reden dat er zo tegen hem ingegaan werd was puur door persoonlijke gevoelens, voornamelijk vanuit één specifieke kroost. Ze rolde met haar ogen, wat een drama! Met een schuin oog op Cotton liep ze naar voren, waarna ze met een glimlachje haar kop neeg naar de kater. "Gefeliciteerd, Carrioncough," sprak ze zoetjes waarna ze zich met een zwiep van haar staart omdraaide en weer in de crowd ging zitten.


[Event] Overdue Celest16
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousepaw
Med. cat apprentice
[Event] Overdue PGFaccl
Sans
221
Actief
“Sleeping doesn’t help this type of tired anymore.”

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mousepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Overdue    [Event] Overdue Icon_minitimezo 22 aug 2021 - 14:58

[Event] Overdue WRUmJPd
i didn't imagine this for myself- i don't want this!
i don't want you

Sjonge jonge; ze had wel verwacht dat er een andere deputy zou komen- maar dit was wel heel erg snel. Blueflower was in haar hoofd nog niet eens zo heel erg lang weg. Maar het was duidelijk dat Crystalstar daar anders over dacht. En natuurlijk; waren de kinderen van de ex-highrank, daar niet zo blij mee. En eerlijk? Mousepaw begreep precies waarom, hell- als zij zelf ook gezegend genoeg was om een dochter van Blueflower te zijn. Dan had ze precies het zelfde gereageerd. Maar dan zal alles anders geweest zijn. Dan had ze niet ze dit minderwaardigheid complex weten te creëren. Dat was allemaal de schuld van de grijze kattin die boven op de rots zat. Haar moeder; die andere steeds maar bleef voortrekken. Ondanks dat ze het ontkende. De grijze tabby trok aan haar oor en snoof wat luidruchtig. "Weet je wel zeker dat Starclan hier mee eens is?" Haar stem was koud, emotieloos- net als haar blik die de ogen van haar moeder zochten. Met een paar snelle bewegingen plaatste ze haar lichaam naast die van Kiwikit, in de hoop haar nog een beetje rustig te houden. "Je bent toch niet van plan om zulke beslissingen te maken, zonder hun goedkeuring?" Het leek er misschien op dat ze hun aan het helpen was. En ergens probeerde ze dat ook. Maar eigenlijk? Sprak ze enkel uit om haar eigen frustraties een plek te geven. Ze zal elke kans aanpakken om stenen naar haar leidster te gooien, of dat nou terecht was of niet.Confiteor Deo Omnipotenti
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crystalstar
Clanleader
[Event] Overdue Ezgif.com-gif-maker
Bo3
1381
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 63 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Overdue    [Event] Overdue Icon_minitimezo 22 aug 2021 - 22:12

De heisa barste al los voordat ze was uitgepraat, aangewakkerd door Cottonflower. Die kleine schreeuwlelijk deed erg haar best om Crystalstar's minst favoriete clangenoot te worden. Tot haar ontsteltenis ging Hermitshell bij haar zitten, en leek haar te willen troosten. De grijze leader wierp haar kleinzoon een korte, zure blik toe. De volgende die begon te schreeuwen was Kiwipaw, en daar werd het patroon duidelijk. Klaarblijkelijk hadden de kinderen van Blueflower meer emotie dan verstand. Toen ook nog haar eigen dochter, die verraderlijke Mousepaw, tegen haar opstond, was de maat vol. Blijkbaar waren ze vergeten wie hier de leiding had. Ze keek naar Carrioncough. Hij was deputy, wat ze allemaal ook schreeuwden. Zij ontleende haar macht aan Starclan en kreeg daarmee de bevoegdheid haar deputies aan te wijzen. "Dwazen" Mompelde ze, te zacht om verstaan te worden. Toen verhief de kattin haar harde, strenge stem. "Carrioncough is de deputy van iedere Riverclankat, ongeacht zijn of haar persoonlijke grieven. Mijn keuze staat vast." Ze wilde gaan, maar wist dat ze de kritieken niet kon negeren. "Blueflower wordt niet vergeten, en de zoektocht zal niet gestaakt worden. Maar we kunnen het ons niet veroorloven om Warriors ver buiten het territorium te sturen om te zoeken. Het gebied van de twolegs is te groot om te doorzoeken." Wat ze ook zou zeggen, die idioten zouden ertegenin gaan, dat wist Crystalstar allang. Toch moest ze haar zaak voor de clan uitleggen, want degenen die wel de tijd namen om naar haar te luisteren zouden wellicht begrijpen waarom ze Carrioncough had moeten benoemen. "Starclan geeft mij het gezag om te leiden, daarbij hoort het recht om mijn deputies aan te wijzen. Als mijn heilige voorouders ontevreden zijn met mijn beslissing, zullen we het snel genoeg weten." Reageerde ze tot slot op Mousepaw's vraag. Die was zonder meer alleen maar bedoeld om het te laten lijken alsof Crystalstar Starclan's leiding negeerde, om haar clan tegen haar op te zetten.


:∆:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shrimpnose
Medicine cat
[Event] Overdue NuAcDzE
Camilla/Debbie
895
Actief
Shrimp is the fruit of the sea

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Shrimpnose
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Overdue    [Event] Overdue Icon_minitimezo 22 aug 2021 - 23:10


Ze had het al verwacht toen Crystalstar de kater had benoemt tot Deputy. Er kwam tegenspraak. Eerst van Cottonflower, en als laatste had zelfs Mousepaw nog wat te zeggen. Shrimp liet een zuchtje ontsnappen. Was ze het eens met Crystalstar? Ja en nee. Ze vond het nog best snel, sinds Blueflowers verdwijning. Maar RiverClan had leiding nodig, ondanks dat Crystalstar het altijd prima onder controle leek te hebben. Shrimpnose wist het eerlijk gezegd niet zo goed. Veel werd haar niet verteld. Ze voelde zich steeds meer verwijderd van haar. Het feit dat Blueflower, wie ze nog wel vertrouwde om eerlijk mee te zijn, weg was maakte het niet veel beter. Inmiddels was Carrioncough ook niet iemand waar Shrimp zich al te comfortabel mee voelde om in de buurt te zijn. Ze paste toch wel goed bij elkaar. Maar om de Leader ook tegen te spreken zat haar niet lekker. Ze had er namelijk vrij weinig over te zeggen. Het zij zo, en ze moesten er allemaal maar mee zien te dealen. Met een zuchtje stond Shrimpnose op, terugkerend naar haar Den.


if you see someone without a smile, give them one of yours
[Event] Overdue 9G03Rqv
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Overdue EHbvCOA
Beertje
425
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 44 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Overdue    [Event] Overdue Icon_minitimema 23 aug 2021 - 0:57

De grijns bleef op zijn gezicht en werd zichtbaar beter bij de opstand. Hij genoot niet van het feit dat Blueflower weg was, maar van hoe makkelijk hij Cottonflower kon stangen hiermee. De reactie van Mousepaw had hij minder verwacht, hij was niet zo bezig met de moeder-dochter (toch?) relaties in de clan. Hij schraapte zijn keel en scheurde zijn grimas van zijn gezicht. Tijd voor serieuze zaken jongen! "Ik vervang niet je moeder of voor velen andere de lieve queen Blueflower. Ik neem enkel haar rang in omdat het eenmaal zo in de sterren geschreven staat dat er een deputy moet staan naast een leader." Hij probeerde luid te spreken, maar zijn keel voelde al snel rauw aan. Daarbij reikte zijn schelle stem niet erg ver. Carrioncough zwiepte met zijn staart. "Van zodra het water laag genoeg is om terug te keren naar het camp zal ik zelf een search patrol erop uit sturen." Hij probeerde zo min mogelijk onzeker over te komen, maar eventjes zocht zijn blik die van Crystalstar. Deed hij het goed zo? Moest hij patrols bespreken met haar? De stress greep rond zijn keel waardoor de volgende reeks woorden een beetje raar eruit kwamen: "Cottonflower, ik heb graag jou als leider van die patrouille." Moest hij 'als je dat oké vindt' erachter zetten? Of moest hij het zo laten om zijn macht uit te drukken. Dat voelde oncomfortabel. Hij schraapte zijn keel, maar zweeg.

♔ Klik hier voor de patrol, je hoeft je niet in dit topic aan te melden om mee te mogen! Max 3 katten (vol = vol / op = op / solden 50% op het tweede artikel)
carrioncough


[Event] Overdue EGsCLBu
:☾:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Overdue Original
Renske
458
Actief
The woods would be very silent if no bird sang, except those who sang best

CAT'S PROFILE
Age: ♢ Fourteen moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Cottonflower
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Overdue    [Event] Overdue Icon_minitimema 23 aug 2021 - 1:51

[Event] Overdue Dbitr8r-a9e704e0-05d9-4c69-9fe7-aaa8db4ede6e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYjcxODAxYzAtODk5NS00MDA3LTk5ZTUtZmYyZTUyNzg1M2I4XC9kYml0cjhyLWE5ZTcwNGUwLTA1ZDktNGM2OS05ZmU3LWFhYThkYjRlZGU2ZS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
she has that whiskey sipping
skinny dipping smile

Ze krijg bijval. Er waren katten het met haar eens. Hermitshell was de eerste aan haar zijde en misschien had ze er even aan getwijfeld. Ze wist hoe dol hij was op Crystalstar, en ergens wilde Cottonflower daar niet tussen zitten. Maar dat was vanaf vandaag voorbij. Het was oorlog. Er ging een rimpeling door de clan en ergens had ze het gevoel dat ze een streepje voor begon te krijgen. Kiwipaw ging ook los en ze wierp haar een bemoedigende blik toe. Haar dappere zusje, daar leek het al op. Cottonflower kreeg bijna een voldane blik op haar snoet, uitdagend. Ze wilde haar neerhalen op haar laagste moment, kom maar op, ze zouden meer dan dit moeten doen. En toen kreeg ze zelfs nog bijval van Mousepaw, een medicine cat, terwijl het ijzig stil bleef van Shrimpnose haar kamp. Mousepaw was een vriendin. Wat ze niet had verwacht was die blik van Celestial, ze dacht namelijk ook dat zij vriendin waren. Maar haar zoete woordjes gingen naar Carrioncough en het voelde als een mes in haar rug. En het deed pijn. Fijn. Als ze oorlog wilde, kon ze dat krijgen. Ze gunde haar geen blik meer waardig en het was niet meer dan verwacht dat Crystalstar haar keuzes wilde sterk maken. Smoesjes. Ze wilde gewoon hem, waarom wist ze nog niet, maar daar zou ze wel achter komen. Waarom een pestkop zoals hij? Hij die nu doodleuk verklaren dat het "in de sterren stond", zij beide die haar beloofden dat haar moeder wel weer gevonden zou worden. Ze geloofde er niets van. Als haar moeder gevonden was, wat zou gebeuren, zouden ze haar niet meer deputy laten zijn. Nee, dan was dat opeens Carrioncough. Het was dat ze wist dat Blueflower door tweebenen was meegenomen, anders zou ze vuil spel verdenken. ‘Mijn deputy is ergens daar, niet hier,’ herhaalde ze stellig. Crystalstar had ze nog kunnen accepteren als leider, ondanks dat ze haar niet mocht, maar hierna waren er ook barsten ontstaan in het respect naar haar. ‘Mijn moeder komt terug en dan moet je op je knieën smeken om haar vergiffenis,’ siste ze naar de grijze leider. Ze kon erin stikken. Cottonflower wilde woest wegstampen. Dit ging om haar eer, totdat ze opeens een aanbod kreeg. Alsof ze niet al had gezocht. Ze wilde nee zeggen, weigeren. Ze zou nooit ook maar iets doen wat die valse deputy haar zou opdragen. Maar hij maakte het onmogelijk, want hem weigeren zou betekenen dat ze niet wilde zoeken naar haar moeder. Hij kon die hele patrol in zijn reet steken, hij probeerde dit goed te maken, zijn eigen status te verbeteren. Deze patrol was geen eer. Geef de jonge warrior de leiding. Nee, dit was een zoetmakertje, een belediging. Ze zou het niet toestaan. ‘Ik zoek elke dag al naar mijn moeder, verzin eens iets nieuws. Je kan me beter tien warriors geven.’ En met een ruk keerde ze zich om.

[Event] Overdue Cottonchibi
SHE'S A TORNADO WITH PRETTY EYES AND A HEARTBEAT
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Azurepaw
Member
[Event] Overdue DPKsfdL
Babs
46
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Azurepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Overdue    [Event] Overdue Icon_minitimema 23 aug 2021 - 23:21

I'm watching as the flames get higher

Een ceremonie kwam, en haar hart fladderde vol verwachtingen, misschien zou ze eindelijk apprentice worden? Ze hobbelde vanuit de provisorische medicine cat den naar buiten, haar oren iets gespitst. Maar nee, het was een domper. Een nieuwe deputy? Maar mama was de deputy? Ze schuifelde haar voetjes, mond droger. Betekende dat dat haar mama.. niet meer teurg zou komen? Haar oren gingen wat hangen. Het was een pleister op de wond dat het Carrioncough werd, de kater die wel in haar vertrouwde, maar desondanks... Mama hoorde deputy te zijn. Cottonflower maakte er meteen een heel spektakel van en Azurekit keek op vanuit haar plekje. Maar desondanks.. Het voelde verkeerd dat de kattin zo gemeen tegen Carrioncough deed, die juist zo lief tegen Azurekit deed. Juist omdat Cottonflower zo deed, duwde Azure haar verdriet wat weg. Mama zou terugkomen, dat wist ze zeker. Ze hield zich stil, juichte niet, schreeuwde niet, maar wierp wel een klein bemoedigend glimlachje naar Carrioncough. Desondanks, was ze blij voor de kater op wie ze zo gesteld was geraakt. Maar al snel ging haar blik bezorgd naar Cottonflower, oren wat platgelegd.

I always liked to play with fire


[Event] Overdue 88dNQvd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Overdue Honor2
Butter
468
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Honorbound
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Overdue    [Event] Overdue Icon_minitimedo 26 aug 2021 - 12:51

Honor
has been the reward for what she gave. To honor with hymns and panegyrics those who are still alive is not safe
De parelgrijze kattin keek met grote ogen toe terwijl een nieuwe Deputy werd benoemd. Blueflower was verdwenen en hoewel het pijnlijk was in haar hart, wetende dat de kittens hun moeder extreem zouden missen, een gemis dat zijzelf ook kende, haar vader had een leegte achter gelaten die niemand kon vullen, was ze ergens toch blij dat er weer een Deputy was aangewezen zodat Riverclan sterk stond. 

Een beetje ongemakkelijk keek de jonge kattin dan ook toe hoe de hele Clan in onrust uitbarstte en hoewel ze snapte dat het zwaar viel, was ze er niet een om op dit moment los te barsten, dat had ze eerder wel gedaan maar haar lessen met Clouddancer hadden duidelijk geholpen. Stil stond ze op voordat ze naar de nieuwe Deputy stapte en hem enkel een respectvol knikje gunde. 'Hoewel we allemaal hopen dat Blueflower terug komt, zul je het vast goed doen.' Mompelde ze voordat ze zich om draaide en besloot dat ze beter kon gaan jagen. De emoties van de katten om haar heen leken teveel op die van haar toen haar vader niet meer terug kwam. Het was beter voor haar om te vertrekken en even op zichzelf haar taken uit te voeren.
 


[Event] Overdue Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kiwipaw
Member
[Event] Overdue TDseWN4
Lord Kiwi
130
Actief
Put your worries in a bubble
and blow them away


CAT'S PROFILE
Age: ღ 8 moons ღ
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Kiwipaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Overdue    [Event] Overdue Icon_minitimedo 26 aug 2021 - 17:25

W
A
P
I
W
I
K
Haar ademhaling werd zwaarder met de seconde, door haar stekende woede. Ze had gewoon zin om de leader dood te gaan bijten,  maar dat was natuurlijk niet wat een Riverclan apprentice zou horen te doen. ‘Weet je wel zeker dat Starclan hier mee eens is?’, hoorde ze de koele stem van Mousepaw spreken voor ze met wat snelle bewegingen naast haar kwam staan. De aanwezigheid van de ander stelde haar deels gerust, maar ze wilde haar niet aankijken. Het enigste waar haar tweekleurige ogen naar keken, was naar de leader en de ‘nieuwe deputy’. ‘Je bent toch niet van plan om zulke beslissingen te maken, zonder hun goedkeuring?’ Kiwipaw vond het heel erg dapper van de grijze poes om tegen haar moeder, die de leader was, in te gaan. Zij was dan ook een soort van idool voor haar, en ze wilde ook zo dapper zijn. Maar dat lukte niet, en misschien was het wel beter zo. De kleine bruine apprentice trok met haar oren  ‘Carrioncough is de deputy van iedere Riverclankat, ongeacht zijn of haar persoonlijke grieven. Mijn keuze staat vast’ de stem van Crystalstar droeg een slechte aura met zich mee. Ze voelde hoe er heel stilletjes een piep haar bekje ontsnapte, alsof ze wilde snikken maar het niet lukken. Dit kon toch niet? ‘Blueflower wordt niet vergeten, en de zoektocht zal niet gestaakt worden. Maar we kunnen het ons niet veroorloven om Warriors ver buiten het territorium te sturen om te zoeken. Het gebied van de twolegs is te groot om te doorzoeken.’ Als zij geen warriors eropuit wilde sturen, dan was zij een coward. Want Blueflower rekende op hen en dan liet ze haar gewoon vallen. ‘ze zal niet vergeten worden’ was maar een flauw excuus om dat alles achter te laten en ze haatte het. ‘Starclan geeft mij het gezag om te leiden, daarbij hoort het recht om mijn deputies aan te wijzen. Als mijn heilige voorouders ontevreden zijn met mijn beslissing, zullen we het snel genoeg weten.’ Ah yes, ze nam Starclan weer eens bij haar om het argument te winnen. Maar wat deden die dode katten? Ze ontvoerden katten zodat de levenden alles zouden betreuren en dan maakten ze catastrophes alsof zij de ware goden van de wereld waren. Alsof zij met hen kon spelen als kleine poppetjes. En ze zouden nooit aan de apprentice’s kant staan, of wel? ‘Ik vervang niet je moeder of voor velen andere de lieve queen Blueflower. Ik neem enkel haar rang in omdat het eenmaal zo in de sterren geschreven staat dat er een deputy moet staan naast een leader.’ Sterren, sterren. Zoveel sterren. Kijk eens naar de lucht mooie zonnige lucht, hoeveel kan je er zien? Geen één. Want ze waren er niet bij nu, ze lieten iedereen in de steek. De bruine poes begon te brommen. “Wat hebben wij ooit misdaan om dit allemaal mee te moeten maken?”, fluisterde ze zachtjes tegen zichzelf. Een groot, overtreffend geluid overlapte alle stemmen die nog steeds aan het ruziën waren toen haar oren suisden. Het was een irritant, tuutend geluid, ze wist niet goed of het kwam omdat ze niet wilde horen hoe de anderen aan het ruziën waren of dat er opeens iets mis met haar was door haar emoties. Gefrustreerd schudde ze haar koppie voor ze uit frustratie tussen alle katten een weg zocht om hier uit te geraken. Hier en daar botste ze tegen iemand maar ze duwde die hard opzij terwijl ze met haar kleine pootjes maakte dat ze hier wegkwam. En even haar frustraties zou kunnen uitlaten buiten het tijdelijke kamp. Want ze wilde niet accepteren dat ze mama zouden vervangen.
+Kiwi topic uit
Ze is even buiten de crowd gelopen om tot rust te komen, arm kindje :"(
EL4A


[Event] Overdue Ckiwis10
Keep calm...
And eat kiwi fruits!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mizzlepaw
Member
[Event] Overdue DPKsfdL
Bunny
123
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☁️ 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: ☁️ Apprentice
Mizzlepaw
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Overdue    [Event] Overdue Icon_minitimedo 26 aug 2021 - 17:36

Mizzlepaw luisterde er maar naar, zijn oortjes in zijn nek geplooid, vanuit een hoekje van het camp. Hij voelde zich schuldig, en de woorden van zijn zussen staken als klauwen in zijn hart. Hij had zijnmoeder moeten beschermen, hij had sneller moeten rennen, hij had haar niet mogen achterlaten. En nu werd ze vervangen, kreeg een ander de rang die haar toebehoorde, en moest hij toekijken hoe zijn hele familie moest lijden. Mizzlepaw voelde zich niet de juiste kat om er iets op te zeggen, om tegen te stribbelen tegen deze beslissing, ook al voelde ze nog zo verkeerd. Zijn blik viel op zijn zusje Azurekit, nog geen apprentice, de zwakste van hen allemaal. Hij voelde zich van nature verantwoordelijk voor haar, alsof het zijn taak als grote broer was om haar veilig te houden. Haar en al zijn andere zussen - ook Cottonflower, zelfs al was die al warrior. Hij was de enige kater van hen, degene die het sterkste zou moeten zijn. De jonge apprentice stond op en liep op zijn jongste zusje af. Hij zei niets, want er was toch niets dat hij kon zeggen. Dit was een kantelmoment in hun leven, een moment waarop ze allemaal beseften dat niets nog hetzelfde zou zijn. En terwijl Kiwipaw het camp uitstormde en Cottonflower boos argumenteerde waarom dit zo verkeerd was, probeerde Mizzlepaw gewoon in stilte Azurekit misschien iets van comfort aan te bieden, al was het maar enkel met zijn aanwezigheid.

Tag: Azurekit


[Event] Overdue SomJWq
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Event] Overdue
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: