[Event] Come Home 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leabare, -20 °C - 5°C
Het is guur en koud. Het wordt een wit wonderland. Kerstlichtjes in de bomen en een bevroren rivier. Een strenge Leabare.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Event] Come Home

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crystalstar
Clanleader
[Event] Come Home Ezgif.com-gif-maker
Bo3
1381
Actief
Everything is sacrificable for the greater good.

CAT'S PROFILE
Age: 63 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Crystalstar
BerichtOnderwerp: [Event] Come Home   [Event] Come Home Icon_minitimevr 20 aug 2021 - 22:53


Het kamp had duidelijk onder water gestaan, maar de schade was minder groot dan Crystalstar verwacht had. De rieten wand rondom het kamp had het grotendeels overleefd, en allen dens stonden nog. Er lagen nog wat plassen op de open plek, maar het grootste deel van het water was al de aarde ingezakt. Zelfs Riverclan's ingenieuze rieten nesten hadden stand gehouden. Desondanks moest er aan het kamp gewerkt worden, en Crystalstar begreep dat ze daar zo snel mogelijk katten voor in zou moeten zetten.

De reis terug was niet leuk geweest, maar het was beter geweest dan de heenreis naar de Highlands. Kittens, Elders en zwangere kattinnen waren lastig te vervoeren, zeker in zulke grote getallen. Crystalstar had dan ook een aantal pauzes ingelast, zodat niemand compleet zou instorten van de uitputting. Daarmee had het bijna de hele dag sinds zonsopgang geduurd voordat ze eindelijk bij de oversteekplaats waren aangekomen. En toen moesten al die kittens, Elders en zwangere kattinnen ook nog eens over worden gebracht naar het eiland dat hun kamp was. Ze had Starclan in gedachten uitgebreid bedankt toen bleek dat er niemand was kwijtgeraakt, en dat niemand was verdronken in de rivier.

En nu waren ze terug. "Riverclan, jullie zijn thuis." Mauwde Crystalstar met een vermoeide blijdschap. Ze had haar clan al zoveel leed zien verdragen, het voelde goed om ze nu eindelijk iets te kunnen geven.

[Vanaf nu mag er weer in het kamp gepost worden!]


:∆:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Come Home EHbvCOA
Beertje
425
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 44 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Come Home   [Event] Come Home Icon_minitimeza 21 aug 2021 - 1:24

Zijn ceremonie was om het zwak uit te drukken bewogen geweest. Veel reflectie kon hij er niet over doen want de rivier was in tussen tijd al zo geslonken (hij was er heilig van overtuigd dat dit een teken van Starclan was) dat ze terug konden naar hun kamp. Berrykit bungelde nu tussen zijn sterke kaken. Hij had wel even een golf van paniek gevoeld toen ze moesten oversteken in het water, maar gelukkig was hij lang genoeg om zijn tenen altijd de grond te laten raken. Toen ze dan ook aankwamen bij het camp zette hij zijn nichtje op de grond en schudde hij zijn koude, natte vacht stevig uit. Brr. Hij gaf een lik over haar kop, maar zijn ogen gleden naar Crystalstar.
carrioncough


[Event] Come Home EGsCLBu
:☾:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Come Home Original
Renske
458
Actief
The woods would be very silent if no bird sang, except those who sang best

CAT'S PROFILE
Age: ♢ Fourteen moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Cottonflower
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Come Home   [Event] Come Home Icon_minitimeza 21 aug 2021 - 23:55

[Event] Come Home Dbitr8r-a9e704e0-05d9-4c69-9fe7-aaa8db4ede6e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYjcxODAxYzAtODk5NS00MDA3LTk5ZTUtZmYyZTUyNzg1M2I4XC9kYml0cjhyLWE5ZTcwNGUwLTA1ZDktNGM2OS05ZmU3LWFhYThkYjRlZGU2ZS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
she has that whiskey sipping
skinny dipping smile

Cottonflower kon niet eens meer blij zijn dat ze terug verhuisden naar huis. Het had allemaal een donker randje gekregen. Ze haatte deze plek, want haar moeder hoorde hier te zijn en ze was er niet. De flashbacks kwamen terug. Hoe ze hier had gezeten, te wachten, op hun plekje zoals ze hadden afgesproken. En ze was nooit gekomen, en ze zou ook nooit meer komen. De donkere gedachten verziekten haar brein, maar ze baggerde voort. Ze stampte door het water alsof het haar niets deed, voelde de kou niet. Ze keek naar haar siblings. Opeens waren het niet meer stoere apprentices, vrij om eindelijk de wereld te ontdekken. Nee. Opeens waren ze klein en fragiel en iets voor haar om te beschermen, veilig te houden, thuis te houden. Azurekit had ze laatst nog ingesproken dat ze sterk was, dat ze niet moest luisteren naar degene die haar klein en zwak probeerden te houden. En nu opeens zag ze het, zag ze dat haar lijfje te klein was, dat haar longen niet goed klonken als de wind verkeerd stond. Ze haatte het. Ze haatte het dat ze veranderde, en niet positief. Ze wierp nog een blik op de twee die voorop stonden, degene die haar moeders plek had ingenomen. Ze haatte hen ook. De gewoonte om koppen te tellen was er ook bij gekomen. Drizzle, Mizzle, Kiwi, Azure. Ze waren er allemaal. Oh, en nummer vijf. Waar was de schim van haar vader?

[Event] Come Home Cottonchibi
SHE'S A TORNADO WITH PRETTY EYES AND A HEARTBEAT
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icecream
Catministrator
[Event] Come Home BVaqYmVp_o
Julia
857
Actief
All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Icecream
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Come Home   [Event] Come Home Icon_minitimezo 22 aug 2021 - 21:20

Ze konden naar huis. Ze konden echt weer naar huis. Zijn helderblauwe ogen stonden zo gelukkig, zo intens gelukkig. Hier had hij naar uitgekeken. Niemand had geweten hoe lang het zou duren en hij had zich daar in de highlands nooit op zijn plek gevoeld. Net zoals de bergen nooit als zijn plek hadden gevoeld. Toen had hij het anders beleefd, losser naïever. Dit keer was heftiger geweest. Dus was hij blij, heel erg blij. Dat ze weer terug konden. Terug naar hun echte kamp. Al moest er nog zo veel gebeuren. Het was hun kamp, de plek waar ze behoorde te zijn. Er waren dingen veranderd. Carrioncough was nu hun deputy, zijn moeders rechterpoot. Hij wist hoe ontdaan zijn apprentice, Kiwipaw daarvan was. Niet alleen Kiwipaw trouwens. Even gleed zijn blik naar Cottonflower. Het vriendinnetje van Hermitshell. Zijn zoon. Hij bad nog steeds naar StarClan dat ze snel terug kwam. Dat Blueflower snel terug kwam, net als Risingpaw. Hoop die hij nooit op zou geven. Zolang er geen lichaam gevonden was. Daarna keek hij het kamp rond. Misschien kon hun thuis, meerdere katten die hoop terug geven.


[Event] Come Home N220RCC7_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Event] Come Home Honor2
Butter
468
Actief
"Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is to always try one more time."

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Honorbound
BerichtOnderwerp: Re: [Event] Come Home   [Event] Come Home Icon_minitimedo 26 aug 2021 - 12:45

Honor
has been the reward for what she gave. To honor with hymns and panegyrics those who are still alive is not safe
De parelgrijze kattin had nog niet in de gaten dat ze in verwachting was. Ze was jong en krachtig, voelde zich nog goed. Ze was trots dat ze eindelijk Warrior was geworden en de afgelopen Moons zich met haar nieuwe naam had kunnen bewijzen. Haar naam was prachtig, stond voor de eer die ze in zich droeg, in haar familie aanwezig was. Haar passen waren dan ook sterk terwijl ze haar best deed haar Clangenoten hier en daar te ondersteunen. Haar ogen gleden naar Icecream de vader van haar beste vriendin en ook naar Carrioncough de kater die tegenwoordig de Deputy was en haar ergens aan het strenge en sterke karakter van haar eigen vader deed denken. Ze glimlachte zacht, voldaan en vermoeid terwijl ze haar ogen naar Crystalstar liet glijden.
 


[Event] Come Home Honors13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Event] Come Home
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan camp-
Ga naar: