♡ Sinners Judging Sinners, For Sinning Differently 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 ♡ Sinners Judging Sinners, For Sinning Differently

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
♡ Sinners Judging Sinners, For Sinning Differently 0e6b1c33a56997a1ebb6f9d6c95ceb72
loïs
70
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ♡ 26 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Prairiefox
BerichtOnderwerp: ♡ Sinners Judging Sinners, For Sinning Differently   ♡ Sinners Judging Sinners, For Sinning Differently Icon_minitimeza 21 aug 2021 - 15:29

Hoewel Prairiefox zichzelf altijd druk bezig hield met netwerken, moest ze bekennen dat ze haar gloednieuwe deputy niet vaak gesproken had. Wellicht omdat hij altijd wat meer teruggetrokken, waar zij juist sociaal en spraakzaam was. Bovendien scheelden ze ook best wat in leeftijd, al had dat haar nooit eerder gestopt. Een klein glimlachje stond op haar gezicht toen ze naar de man toeliep, en zacht raakte ze zijn schouder aan om zijn aandacht te trekken. "Nog gefeliciteerd met uw nieuwe rang, deputy," sprak ze, haar ogen glinsterend terwijl ze hem in zijn blauwe ogen aankeek. "Zou u misschien met mij willen vissen?" Haar blik kreeg wat hoopvols terwijl haar staart zachtjes heen en weer zwierde.
- Carrioncough
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Carrioncough
Catministrator
♡ Sinners Judging Sinners, For Sinning Differently EHbvCOA
Beertje
533
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 53 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: Re: ♡ Sinners Judging Sinners, For Sinning Differently   ♡ Sinners Judging Sinners, For Sinning Differently Icon_minitimema 23 aug 2021 - 1:56

Het was een prachtige maar warme dag. De zon liet lichtplekken vallen op het kamp dat extra helder leek met het licht dat weerkaatst werd op het stroompje. Het stroompje droeg nog steeds restanten van de overstroming, het zou waarschijnlijk een tijdje duren eer het weer helderblauw water werd. Carrioncough werd zachtjes aangetikt, waardoor hij zijn ogen wegdraaide van de zon die danste in vlekjes over het kamp. Hij wiebelde met zijn oortjes. Hmm. Hij had aanhangers. Hij hees zijn dunne taaie lichaam overeind en knikte naar Prairiefox, waarna hij samen met haar het camp uit wandelde. Carrion bleef eventjes stil. Hij had niet echt verwacht dat er katten zich vrijwillig zouden aanbieden om met hem wat tijd te spenderen en hij wist niet of hij dat aardig vond of eerder oncomfortabel. Uiteindelijk weken zijn lippen van elkaar: "Je hoeft geen u te zeggen hoor."
carrioncough


♡ Sinners Judging Sinners, For Sinning Differently QaywLDs
:☾:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
♡ Sinners Judging Sinners, For Sinning Differently
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Waterfall-
Ga naar: