♔ Riverclan Patrols 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 5 °C - 18°C
Er kunnen ineens buitjes ontstaan, dat het met bakken uit de lucht valt. Sommige dagen waait het hard, maar er zitten ook mooie dagen tussen. Met een waterig zonnetje aan de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to poisoned fish a disease is quickly spreading in Riverclan. Crystalstar has ordered the clan to only hunt on the little land prey Riverclan has.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Afwezig
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 ♔ Riverclan Patrols

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Carrioncough
Catministrator
♔ Riverclan Patrols EHbvCOA
Beertje
551
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 59 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: ♔ Riverclan Patrols   ♔ Riverclan Patrols Icon_minitimezo 22 aug 2021 - 22:15

♔ RiverClan's Agility and Power
» Hallo daar Gast,

Met Carrioncough als nieuwe deputy zit er ook verandering in het systeem. Hij is erg spiritueel en dit zal ook duidelijk worden in hoe hij zijn taken uitvoert. Samen met Crystalstar start er dan ook een nieuw regime dat streeft naar samenhorigheid en kracht.

PATROLS

Er zijn vijf verschillende soorten patrouilles die worden gelopen, namelijk een Hound Patrol, een Minnow Patrol, een Blossom Patrol, een Owl Patrol en een Grizzly Patrol.  

Iedere patrouille heeft één leider en één tot twee leden. De leider moet altijd een warrior zijn, en de patrouilleleden kunnen een apprentice of een warrior zijn. De patrols worden gestart door de deputy. Bij Grizzly Patrols is er soms kans dat je een andere clan tegenkomt, dit wordt afgesproken met de andere leiders en deputy's, maar wees gewaarschuwd dat het wel eens kan gebeuren dat jíj een andere (vijandige) patrol tegenkomt.

DRILLS

RiverClan streeft er altijd naar om sterker te worden. Dit doen zij door middel van drills.  

Er zijn drie verschillende soorten drills, namelijk Brawling Drills, Swimming Drills en Bending Drills. Elke maan wordt er één soort drill georganiseerd. Bij Brawling Drills worden gevechttechnieken aangescherpt en deze wordt, net zoals bij een Swimming Drill, geleidt door een warrior. De Bending Drills worden altijd georganiseerd door de deputy of leider en hier worden speciale water-vecht technieken ingestudeerd.

Iedere drill bestaat uit één leider, met maximaal vijf leden. De leider moet altijd een warrior zijn, en de patrouilleleden kunnen zowel warriors als apprentices zijn. De leider vormt een duo met een kat en dan kunnen er nog twee andere duo's zijn die kunnen oefenen op elkaar.

TASKS

Aangezien er in RiverClan het ideaal heeft van één grote familie, is het belangrijk dat er voor iedereen in de clan goed wordt gezorgd, ook voor de katten die minder sterk op hun eigen poten staan zoals elders, queens en kittens. Vaak krijgen apprentices bepaalde taken om voor hen te zorgen, maar met het nieuwe regime kan het ook zijn dat zelfs senior warriors deze taken krijgen. De taken kunnen zijn om water te halen, het mos te verschonen, teken te verwijderen, op te passen op kittens, het kamp te herstellen van beschadigingen en het kamp schoon te maken. Speciaal voor warriors is er de taak om het kamp te bewaken.

Task topics worden gestart door de deputy of leider en er kunnen soms leuke prompts in komen.

MEETINGS

Riverclan werkt samen, en iedereen heeft dus recht op inspraak in belangrijke zaken. Bij Meetings komen bepaalde groepen (Apprentices, Warriors, Senior warriors etc.) samen om een probleem of dringend onderwerp in de clan te bespreken. Deze meetings zullen onder het toeziend oog van Crystalstar en/of Carrioncough gebeuren en worden gebruikt om ervoor te zorgen dat iedereen aanwezig zijn zegje kan doen.

01
Hound Patrol
Bij een Hound Patrol zal er gejaagd worden op het land. Deze patrouille is aan te raden voor katten die hun speed of stamina ontwikkeld hebben. De meest gevangen prooi op het land zijn voornamelijk otters, muizen, enkele konijnen en vogels.  

Sunrise patrol - Highlands
Op de Highlands zijn vooral konijnen te vinden, maar ook wel muizen en andere kleine prooidieren. Deze patrouille vertrekt vroeg in de ochtend wanneer de eerste ochtendgloren zich aankondigen.

Leider:
Lid 1:
Lid 2:

Sunhigh patrol - Stream
Deze jachtpatrouille in het midden van de dag vertrekken zodat ze voor de Sharing Tongues terug zijn. Omdat de zon hoog aan de hemel staat zullen verschillende dieren verfrissing zoeken bij het stroompje.

Leider: Carrioncough
Lid 1:
Lid 2:

02
Minnow Patrol
Bij een Minnow Patrol zal er gevist worden bij de rivier. Deze patrouille is aan te raden voor katten die hun strength en intelligence ontwikkeld hebben. De meest gevangen vissen zijn voornamelijk snoeken, karpers en baarzen.  

Sunrise patrol - River
Om de warmte te vermijden rukt deze patrouille uit wanneer de zon opkomt. Hier speelt schaduw en licht een voordeel om zo efficiënt mogelijk te vissen.

Leider:
Lid 1:
Lid 2:

03
Blossom Patrol
Bij een Blossom Patrol zal samen met de medicine cat en/of medicine cat apprentice gezocht worden naar planten. Afhankelijk van hun humeur kunnen er ook kleine lesjes georganiseerd worden.   

Tijdelijk niet beschikbaar

04
Owl Patrol
Bij een Owl Patrol zullen alleen de vertrouwelingen van Crystalstar ingeschakeld worden. Deze patrouille bestaat uit max twee leden die uitgestuurd worden in een ander clangebied om zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Dit kan gaan van gesprekken afluisteren, vechttechnieken afkijken tot de staat van het territorium zelf.  

Tijdelijk niet beschikbaar

05
Grizzly Patrol
Bij een Grizzly Patrol zullen de grenzen gecontroleerd en gemarkeerd worden. Hierbij is er het risico dat je in een patrouille tegenkomt van andere clans, handel dus altijd slim. Deze patrouille is aan te raden voor katten die hun defense ontwikkeld hebben.

Border with Thunderclan
Leider:
Lid 1:
Lid 2:

Border with Windclan
Leider:
Lid 1:
Lid 2:

Border with Shadowclan
Leider:
Lid 1:
Lid 2:

Enemy patrol
Leider: Carrioncough
Lid 1: Drizzlefall
Lid 2: Agatepaw
Lid 3: Mintfur


06
Drills
Buiten de rpg wordt er meer gedrilld, maar om de activiteit hoog te houden zal hier de drie verschillende soorten drills afgewisseld te worden.

Tijdelijk niet beschikbaar07
Meetings
Meetings zijn van belang om iedereen in de clan zijn of haar mening over een probleem of onderwerp te laten verkondigen. Om de zoveel tijd, maar niet altijd, wordt er door Crystalstar of Carrioncough een nieuwe meeting gestart.

Warriors, senior warriors en elders worden samen geroepen om over het lot van de voortvluchtige Rose(paw) te beslissen. Klik hier om jouw mening te uiten.


08
Opgeven
Opgeeflijst Patrol:


Opgeeflijst Drill:


Opgeeflijst Task:
♔ May the river provide ♔
 ♔ Riverclan Patrols QaywLDs
:☾:


Laatst aangepast door Carrioncough op za 21 mei 2022 - 18:49; in totaal 8 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Carrioncough
Catministrator
♔ Riverclan Patrols EHbvCOA
Beertje
551
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 59 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: Re: ♔ Riverclan Patrols   ♔ Riverclan Patrols Icon_minitimewo 18 mei 2022 - 14:55Enemy Patrol
Er is een Bloodclan geur gespot op Riverclan gebied!
Er worden nog twee of drie warriors/apprentices gezocht die mee willen!


♔ Riverclan Patrols QaywLDs
:☾:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
♔ Riverclan Patrols DPKsfdL
Cynthia
681
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 49 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen (Senior warrior)
Beechresin
BerichtOnderwerp: Re: ♔ Riverclan Patrols   ♔ Riverclan Patrols Icon_minitimewo 18 mei 2022 - 14:58Welke Patrol: Enemy patrol Bloodclan
Naam kat: Drizzlefall
Rang: Warrior
Leider/lid: Lid♔ Riverclan Patrols 3tDKfQ
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
♔ Riverclan Patrols Tumblr_ndca8cJtFl1tsd4f8o1_100
Mark toch
163
Actief
She acts as if it was easy to let her go, but she never saw the claw marks I had left all over her skin.

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young-Warrior
Serpentguise
BerichtOnderwerp: Re: ♔ Riverclan Patrols   ♔ Riverclan Patrols Icon_minitimewo 18 mei 2022 - 18:41Welke Patrol: Enemy patrol Bloodclan
Naam kat: Agatepaw
Rang: Apprentice
Leider/lid: Leider Lid♔ Riverclan Patrols Smoke10
Groot pakje Marlboro rood
♔ Riverclan Patrols Agateo13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mintfur
Member
♔ Riverclan Patrols DPKsfdL
Esmee <3
22
Actief
yuo so awsom
you so coot
you mak my haert
go noot noot

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons old
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicinecat
Mintfur
BerichtOnderwerp: Re: ♔ Riverclan Patrols   ♔ Riverclan Patrols Icon_minitimevr 20 mei 2022 - 10:17Welke Patrol: Enemy patrol Bloodclan
Naam kat: Mintfur
Rang: Warrior
Leider/lid: Lid <3♔ Riverclan Patrols Mintsi10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Carrioncough
Catministrator
♔ Riverclan Patrols EHbvCOA
Beertje
551
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 59 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: Re: ♔ Riverclan Patrols   ♔ Riverclan Patrols Icon_minitimevr 20 mei 2022 - 15:52Enemy Patrol
Vertrokken! Jullie mogen in dit topic reageren!


♔ Riverclan Patrols QaywLDs
:☾:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Carrioncough
Catministrator
♔ Riverclan Patrols EHbvCOA
Beertje
551
Actief
for in dreams
we enter a world
that is entirely
our own

CAT'S PROFILE
Age: 59 ☽'s
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Carrioncough
BerichtOnderwerp: Re: ♔ Riverclan Patrols   ♔ Riverclan Patrols Icon_minitimeza 21 mei 2022 - 18:50Meeting
May the river provide and the water be your guide!
Meeting over het lot van Rose(paw)


♔ Riverclan Patrols QaywLDs
:☾:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bellpaw
Member
♔ Riverclan Patrols Bellavarot
Jazzy
59
Actief
For today, that's just enough.

CAT'S PROFILE
Age: 6 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Bellpaw
BerichtOnderwerp: Re: ♔ Riverclan Patrols   ♔ Riverclan Patrols Icon_minitimedo 23 jun 2022 - 15:53Welke Patrol: Hound patrol, sunhigh, stream
Naam kat: Bellpaw
Rang: Apprentice
Leider/lid: LidGet a load of this train-wreck
His hair's a mess and he doesn't know who he is yet
But little do we know, the stars
Welcome him with open arms
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mintfur
Member
♔ Riverclan Patrols DPKsfdL
Esmee <3
22
Actief
yuo so awsom
you so coot
you mak my haert
go noot noot

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons old
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicinecat
Mintfur
BerichtOnderwerp: Re: ♔ Riverclan Patrols   ♔ Riverclan Patrols Icon_minitimevr 24 jun 2022 - 10:35Welke Patrol: Hound Patrol, Sunhigh, Stream
Naam kat: Mintyy
Rang: Warrior
Leider/lid: Lid <3♔ Riverclan Patrols Mintsi10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
♔ Riverclan Patrols 9IyoHcw
A Fanniball
8
Actief
A crude art, equally elegant and ugly

CAT'S PROFILE
Age: 52 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior warrior
Lionpounce
BerichtOnderwerp: Re: ♔ Riverclan Patrols   ♔ Riverclan Patrols Icon_minitimevr 24 jun 2022 - 23:12Welke Patrol: Minnow Patrol, Sunrise, River
Naam kat: Lionpounce
Rang: Senior Warrior
Leider/lid: What you need <3♔ Riverclan Patrols MjDfOyq
"Without death, we'd be at loss. It's the prospect of death that drives us to greatness"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spookypaw
Member
♔ Riverclan Patrols DPKsfdL
27
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Spookypaw
BerichtOnderwerp: Re: ♔ Riverclan Patrols   ♔ Riverclan Patrols Icon_minitimevr 24 jun 2022 - 23:45

Welke Patrol: Hound patrol en Minnow patrol
Naam kat: Aurorastream
Rang: young Warrior
Leider/lid:


image host
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: ♔ Riverclan Patrols   ♔ Riverclan Patrols Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
♔ Riverclan Patrols
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Clans :: RiverClan-
Ga naar: