I did warn you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I did warn you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Gorsepaw
StarClan
I did warn you Unknown
Renske
521
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: I did warn you   I did warn you Icon_minitimedi 7 sep 2021 - 17:12


I did warn you Little_Gorse_trans
How can the light that burned so brightly, suddenly burn so pale?

'Verraad mijn leven, en ik zal hem terugnemen.’


Hoe lang geleden was het dat hij die woorden had uitgesproken? Nauwelijks een dag. Zo lang had het gekost. Zo lang had Eveningstar de wilskracht gehad om de Dark Forest te weerstaan. Hij had haar gewaarschuwd dat het het niet waard was, maar luisteren, ho maar. Nee, want leiders wisten het altijd beter, beter dan de sterren die al generaties lang hadden toegekeken. Het was een soap die zich steeds bleef herhalen, enkel de cast veranderde. Maar nu zou Gorsepaw ingrijpen, voor het eerst voor zichzelf opstaan, wat hij nooit eerder had gedaan. Maar wie niet luisteren wilde, moest maar voelen.

Zodra Eveningstar haar ogen dicht had gedaan na het incident in Thunderclan. Moord. Nee, executie. Sommige enkelingen die leefden volgens de sterren hadden het proberen tegen te houden, maar het gros had het toegejuicht. Walgelijk. Stagtine bleef een kat, hoe walgelijk hij ook was, en misschien verdiende hij het om te sterven, maar voor Eveningstar om zich tot zijn niveau te laten zakken en ook zo openbaar. Het was barbaars. Niet volgens de sterren. Niet volgens de code. Hij was deel geweest van dit leiderschap en hij schaamde zich ervoor. Keer op keer leken de katten die hij scheen te vertrouwen met de grootste eer hem te verraden. Bij Wolfstar was hij geduldig geweest, vriendelijk, hem de goeie kant op proberen te leiden, maar alles tevergeefs. Hij zou nu niet dezelfde fouten maken. Hij haalde Eveningstar uit haar droomloze slaap en bracht haar naar de plek van de eeuwige sterren. Als ze hier haar ogen zou openen, zou ze zijne ijskoud van woede ontmoetten.

EveningstarI did warn you Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eveningstar
Clanleader
I did warn you N8yMMF1g_o
Julia
931
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader & Queen
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: I did warn you   I did warn you Icon_minitimewo 15 sep 2021 - 14:43

Het was een drukke dag geweest, vol. Net zoals haar kop. Die zat ook altijd vol. Alles vrat aan haar, knabbelde aan haar gevoelens. In haar hart schuilde een bange verdrietige kattin, eentje die elke keer de kilte van het beton waarop ze dagen had moeten liggen voelde. Die de honger voelde, wat al haar reserves gebruikte, maar dan nog niet tevreden was. Nog niet voldaan. Maar het allerergste was het om haar kittens te zien. Om ze aan te kijken en te weten dat ze voor hun leven getekend waren. Dat zij had gefaald om ze te beschermen. Wrok lachte haar uit, wakkerde haar angst aan. Wat als ze het niet in haar had om te beschermen, om veilig te houden. Zou ze hen meenemen de afgrond in, zou ze ook ThunderClan getekend achterlaten. Zelfs de dood van Stagtine had geen rust gebracht in haar hoofd. Ze gunde zichzelf er ook geen tijd, denderde door. Zoals ze dat altijd had gedaan, zoals ze van haar gewend waren. Dus het viel niemand op, of ze zorgde ervoor dat het niet opviel. Hoeveel pijn ze eigenlijk had, hoeveel leed ze op haar schouders droeg. Van haarzelf, van haar kittens, het verlies van Birdkit en van al die levens die ze met haar meedroeg. Al die katten die met haar meekeken. Ze legde zichzelf neer in hun nest, naast Bearkit en Beetlekit. Ze deed haar ogen dicht en de eerste die haar aankeek was één van die StarClan katten, de kater die haar uit Dark Forest had gehaald. Hij staarde haar aan en zij keek terug. Ontmoette zijn blik met haar felgele ogen. Ze deinsde niet terug, denderde door. Zoals ze dat altijd deed en zoals ze dat altijd gedaan had. Kom maar op, ik zal vechten. Voor hen, voor mij, voor mijn kittens voor mijn ThunderClan.


I did warn you BvnEpltz_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gorsepaw
StarClan
I did warn you Unknown
Renske
521
Actief
⋆ Innocent people are not fools. They just think everyone has a heart ⋆

CAT'S PROFILE
Age: ▸ Died at 8 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Gorsepaw
BerichtOnderwerp: Re: I did warn you   I did warn you Icon_minitimewo 15 sep 2021 - 23:20


I did warn you Little_Gorse_trans
How can the light that burned so brightly, suddenly burn so pale?

Daar was ze dan. Ze leek niet eens alsof ze spijt had. Ze leek niet eens alsof ze respect had voor de sterren, voor de kracht die de kleine kater eigenlijk wel niet had. Hoe hij die altijd in zich had gehouden, hij wilde niet verantwoordelijk zijn, hij wilde niet wreed zijn. Hij wilde gewoon verdwijnen, maar keer op keer werd hij met de neus op de feiten gedrukt dat zijn afwezigheid tragedie na tragedie opleverde. Hij moest verantwoordelijk worden, en Eveningstar was helaas de eerste die niet met zijn eindeloze vergiffenis wegkwam. Wolfheart had zoveel kansen gekregen. Eveningstar niet meer.

‘Is dit de dank die ik krijg?’ miauwde hij. Zijn stem sloeg nog over, maar de kracht achter zijn woorden ging niet verloren. ‘Voor het lot waar ik je voor heb gered in de Dark Forest? Het lot van je clan? Is dit de dank die ik verdien voor de levens die je gegeven zijn, die ik je gegeven heb?!’ Zijn woorden werden langzaam een schreeuw. Hij stapte dichterbij de poes, en opeens was de welp een leeuw. ‘Je aarzelt geen moment, en zodra je terug stapt in het land van de levenden, laat je dat vergiftigde deel van jezelf botvieren.’ Hij trok zijn neus op en kleine, vlijmscherpe tandjes werden zichtbaar. Teleurstelling was niet het juiste woord. Walging niet eens. Een zachte sis kwam uit zijn bek. ‘Zwak.’I did warn you Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eveningstar
Clanleader
I did warn you N8yMMF1g_o
Julia
931
Actief
A tart temper never mellows with age, and a sharp tongue is the only edged tool that grows keener with constant use.

CAT'S PROFILE
Age: 35 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader & Queen
Eveningstar
BerichtOnderwerp: Re: I did warn you   I did warn you Icon_minitimedi 21 sep 2021 - 20:51

Ze liet hem uitrazen. Ze snauwde hem niet af, zoals ze eerder misschien wel gedaan zou hebben. Het bewees dat ze ouder was, wijzer. Of nou ja wijzer, ze had meer rust in haar lijf gevonden. Ze wist zichzelf meer in bedwang te houden. Even bleef ze stil, toen schudde ze langzaam haar kop. “Je beseft niet hoe fout je zit.” Miauwde ze toen. “Dit heeft niks met jou te maken, of met StarClan. Dit heeft niks te maken met of je me gered hebt uit Dark Forest. Daar ben ik je dankbaar voor. Ik zal eerlijk zijn.” De blik in haar felgele ogen vestigde zich op het gezicht van de StarClan kater voor haar. “De levens meedragen is zwaar, ik voel ze bij elke beslissing die ik maak. Ze brandden in mijn binnenste, trekken aan mij. Ze proberen mij een kant op te dwingen, maar ik wil niet buigen. Ik wil ook keuzes maken die nodig zijn. Die nodig zijn voor ThunderClan. Het was geen gif die mij die ene beslissing liet maken. Het was verstand, gezond verstand.” Haar felgele ogen begonnen te schitteren, te bruisen. “Hij zou niet gestopt zijn, hij zou nooit gestopt zijn. Zijn hart was duister, was verkeerd. Hij gebruikte kittens, dat kan zelfs StarClan niet goedgekeurd hebben. Hij zou doorgegaan zijn.” Haar lippen trokken in een streep. “Bewijs me dat ik ongelijk heb, laat hem naar voren stappen. Laat me zien dat hij hier is.” Dan zou ze spijt hebben, dan zou ze weten dat ze fout was geweest. Anders niet, anders was het simpelweg nodig geweest voor haar. Wat deze kater voor haar ook zei, hoe ze hem ook respecteerde.


I did warn you BvnEpltz_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I did warn you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: StarClan territory :: StarClan-
Ga naar: