♚ Honour lies in honest soil [Training 1] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 ♚ Honour lies in honest soil [Training 1]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
♚ Honour lies in honest soil [Training 1] DPKsfdL
Tja
16
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Stormraiser
BerichtOnderwerp: ♚ Honour lies in honest soil [Training 1]   ♚ Honour lies in honest soil [Training 1] Icon_minitimedi 14 sep 2021 - 10:36


.Look to the stars and demand more.


♚ Honour lies in honest soil [Training 1] Dbmh5qi-053beda2-57bf-42a1-8df2-09a4a21d9334.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcLzk0NGY3YjdlLTdmMTktNGU3MC1hN2Q2LTJjNTQyZmQxYTgwZFwvZGJtaDVxaS0wNTNiZWRhMi01N2JmLTQyYTEtOGRmMi0wOWE0YTIxZDkzMzQucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0

Ze hadden amper gesproken. Geen goedemorgen ontsnapte haar, geen moment van rust werd gegeven. Stormraiser zag geen nut in korte praatjes, in het gezellig houden. Ze was eindelijk een apprentice gegeven, iemand om haar vaardigheden mee te delen. Er was geen tijd om te verspillen. Met het vroegste ochtendlicht waren ze het woud in getrokken. Ze herinnerde haar eerste tour nog, één onderdeel van trainen waar zij niet al te veel tijd in wilde steken. Je leerde je weg wel hoe vaker je naar buiten trok en als het aan haar lag zouden zij samen bij iedere patrol aansluiten die ze konden. "Dit zijn de pinewoods" mauwde ze na een opgelegde stilte "Het bekleed een groot deel van ons territorium, hier vind je de meeste prooi" haar blik vond die van de apprentice. Een jonge ziel die zij kon vormen tot de ideale warrior. Iets waar ze eer en belang in zag, iets wat ze deed met eer.


+Boopaw

Strong enough to survive the fall

♚ Honour lies in honest soil [Training 1] Dcsbjj10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
♚ Honour lies in honest soil [Training 1]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: