[open] don't get cut on my edges 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [open] don't get cut on my edges

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[open] don't get cut on my edges Original
Renske
368
Actief
The woods would be very silent if no bird sang, except those who sang best

CAT'S PROFILE
Age: ♢ Thirteen moons!
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Cottonflower
BerichtOnderwerp: [open] don't get cut on my edges   [open] don't get cut on my edges Icon_minitimedo 16 sep 2021 - 0:04

[open] don't get cut on my edges Dbitr8r-a9e704e0-05d9-4c69-9fe7-aaa8db4ede6e.gif?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOiIsImlzcyI6InVybjphcHA6Iiwib2JqIjpbW3sicGF0aCI6IlwvZlwvYjcxODAxYzAtODk5NS00MDA3LTk5ZTUtZmYyZTUyNzg1M2I4XC9kYml0cjhyLWE5ZTcwNGUwLTA1ZDktNGM2OS05ZmU3LWFhYThkYjRlZGU2ZS5naWYifV1dLCJhdWQiOlsidXJuOnNlcnZpY2U6ZmlsZS5kb3dubG9hZCJdfQ
she has that whiskey sipping
skinny dipping smile

Het was als zacht te bestempelen dat Cottonflower schijt had aan alles. Ze had alles nu gedaan. Ze had geschreeuwd, veel geschreeuwd, tegen alles en iedereen die haar ook maar half dwars zat, of dat nou leider of kitten was. En ze had gehuild. Maar ze kon nog steeds niet rouwen, niet als er geen lichaam was. Er was die hoop, maar tegelijkertijd het vergif dat wanhoop was, dat al opgegeven had. Iedereen was er al overheen, Carrioncough als een deputy geaccepteerd en haar moeder werd vergeten. Maar niet als het aan haar lag. Het speet haar ergens wel hoe ze was, maar ze kon het niet helpen. Ze was gewoon steeds zo ontzettend kwaad, zo verdrietig. Het maakte haar roekeloos. En misschien was dit tot nu toe haar meest roekeloze zet geweest. Ze was in de tweebeenplaats geweest, niets. Tussen de rogues, niets. Er was nog één schuur die ze niet had bekeken, en dat was deze, de grootste. Ze zag de gigantische monsters, die soms over de velden kropen en alles opaten wat in hun pad kwam. Maar nu lagen ze te slapen, hun enorme klauwen achter hun rustend die de aarde open wisten te scheuren zonder een zucht of steun. En dieper in hun nest stonk het naar hun afval, maar er lag ook de zoete geur van droog gras en in de verte klein prooi. Konijn? Misschien zat ze hier ergens gevangen. Het was een sprong in het diepe, maar misschien... En daarom liep ze de schaduwen in van de schuur, haar blauwe ogen onderzoekend in de duisternis.

[open] don't get cut on my edges Cottonchibi
SHE'S A TORNADO WITH PRETTY EYES AND A HEARTBEAT
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[open] don't get cut on my edges
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Lost Territory :: Hope Farm-
Ga naar: