A lot has changed 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 A lot has changed

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Thawrage
Member
A lot has changed DPKsfdL
Freedje
455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Thawrage
BerichtOnderwerp: A lot has changed   A lot has changed Icon_minitimezo 10 okt 2021 - 14:04

Een kille blik was in zijn ogen te vinden terwijl hij het kamp achter zich liet. Er waren flink wat manen verstreken en de overgang van warmte naar koude begon voelbaar te worden, al trok Thawrage zich daar vrij weinig van aan. Voor hem was elk seizoen hetzelfde, alleen moest je in de winter harder je best doen voor prooi en was het wat kouder. Maar het waren dezelfde dwazen die hij elke dag zag, hetzelfde werk wat hij elke dag deed en dezelfde verantwoordelijkheden die hij op moest pakken. Op dat vlak veranderde er niet zo veel. Het enige wat er de laatste tijd veranderd was, was de hiërarchie binnen de Clan. Wolfstar was dood en dus had Blazestar zijn plaats ingenomen, een beslissing waar Thawrage het voor één keer in zijn leven eens mee eens was. De benoeming van Aspenpatch als Blazestar’s deputy zei hem vrij weinig omdat hij zich niet de moeite nam om veel met de kattin op te trekken, dus daar kon hij niet veel over zeggen. Het was Blazestar’s keuze en daar vertrouwde hij op, wat een zeldzaam iets voor hem was. Hij was de kater gaan waarderen op lange termijn en hij was zowat de enige die Thawrage wel kon luchten. De bruine kater deed dan ook zijn best om zijn gezicht wat te ontspannen toen hij de geur van zijn leader rook, wat niet gemakkelijk voor hem was omdat hij het gewend was om kil te kijken. ”Blazestar,” sprak hij kil, al was er, als je goed luisterde, een lichte hint van warmte te horen in zijn stem. Maar dan ook heel lichtjes.

@Blazestar
Terug naar boven Ga naar beneden
Blazestar
Moderator
A lot has changed 1706e310
Sannemander
903
Actief
All my troubles on a burning pile

CAT'S PROFILE
Age: 37 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Oppas
Blazestar
BerichtOnderwerp: Re: A lot has changed   A lot has changed Icon_minitimevr 22 okt 2021 - 15:36

A lot has changed Blaze_29
Soms was het pas wanneer je oog op het verleden kreeg, dat je een idee had van hoe erg dingen verandert waren. Natuurlijk, hij en Thawrage waren nooit het contact verloren, maar toch kon hij het niet helpen zich te herinneren hoe de twee samen gevochten hadden tegen honden, hun clan verdedigd hadden tegen twolegs. Des tijds was hij nog een deputy geweest, en nu stond hij hier als leader. Maar wat nooit zo veranderen was zijn nuchtere attitude en Thawrage's kille houding, alhoewel deze ietsje minder sterk aanwezig leek nu. Hij knikte toen de warrior hem begroette "Morgen Thawrage" hij ontmoette de blik van de warrior die zo veel groter was als hem. "Jagen, patrouilleren of een wandeling?" al zou hij de kater nou niet bepaald beschrijven als het typen om zo maar te gaan wandelen.
.

MONTY


A lot has changed YwEzlWS

I'm like a kid who just won't let it go, twisting and turning the colours in rows
Terug naar boven Ga naar beneden
 
A lot has changed
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: