The fools are all the same 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The fools are all the same

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
The fools are all the same DPKsfdL
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Weepingwillow
BerichtOnderwerp: The fools are all the same   The fools are all the same Icon_minitimewo 13 okt 2021 - 20:16


Met twee kikkers kwam de grote Warrior het kamp weer binnen lopen. Hij bracht zijn prooi naar de stapel en na ze afgeleverd te hebben keek hij eens rond. Het was alweer wat later op de dag en het was rustig in het kamp gezien de meeste nog in het territorium bezig waren. Zijn blik viel op een Apprentice die blijkbaar even niks te doen had of een korte pauze nam. Er zouden katten zijn die klusjes naar haar kop zouden smijten, onder het norm van werken voor de clan. Weepingwillow was daar wat minder in, hij snapte dat geluier niet altijd kon, maar wist hij veel wat ze allemaal al gedaan had. De Warrior bracht niet veel tijd om met de Apprentice, hij trainde er geen en de voornamelijkste interactie met ze was bij Patrols. Zijn dagelijkse gesprekken had hij vlugger met de andere Warriors. Weepingwillow stapte toch op Tidepaw af, een wat bijzondere poes als hij dat kon zeggen. Ze was een vrolijk type meestal, al was er iets anders aan haar. Hij was geen expert in dat soort dingen, dus hij dacht er niet teveel over na. ''Hey Tidepaw''bromde hij als begroeting. ''Nog wat kunnen jagen vandaag?''informeerde hij naar haar dag. Hij ging eens zitten terwijl hij geduldig wachtte op een antwoord. Tidepaw, die samen met haar zusje achtergelaten was omdat ze zogenaamd dood leken te zijn of geen kans op leven mochten hebben. Wat voor excuse Airwisp toen ook had. Het was misschien wat vreemd, maar hij had meegevoeld met ze. Het deed hem denken aan wat ze hem hadden verteld over de start van zijn eigen leven.  

-Tidepaw


The fools are all the same Weepin13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tidepaw
Member
The fools are all the same BBTakD
Bunny
291
Actief
"Love recognizes no barriers"

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Tidepaw
BerichtOnderwerp: Re: The fools are all the same   The fools are all the same Icon_minitimewo 13 okt 2021 - 22:21

Het was al een lange dag geweest vandaag, ook al was het nog niet zo heel laat. Haar mentor was heel vroeg begonnen met de training vandaag en ze hadden goed gewerkt aan haar jachttechnieken. Hoewel ze de basis langzamerhand wel onder de knie begon te krijgen, was het niet iets dat haar simpel af ging. Ze had een slecht evenwicht en viel regelmatig ui haar sluiphouding - en ze had niet de coördinatie om ervoor te zorgen dat ze nét ver genoeg sprong om de prooi met haar klauwen te vangen. Hoewel ze vandaag de hele dag gejaagd had, had ze helemaal niets gevangen en dat frustreerde haar. Tidepaw had zich net neergezet in het camp, te vermoeid om naar gezelschap te zoeken, toen een oudere kater op haar afliep, haar begroette en naar haar dag vroeg. "Veel g-g-gejaagd, n-niet veel g-g-gevan-vangen.", antwoordde de jonge kattin, haar hakkel erger door de vermoeidheid. Ze geeuwde ook even - pfoeh, ze zou goed slapen vannacht.


The fools are all the same C58Akc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
The fools are all the same DPKsfdL
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Weepingwillow
BerichtOnderwerp: Re: The fools are all the same   The fools are all the same Icon_minitimevr 15 okt 2021 - 0:10

Tidepaw leek moe te zijn en als hij hoorde naar wat ze zei verraste dat hem niet. Hij negeerde het vele gestotter in de zin, dat was zijn zaak niet en knikte begrijpend. ''Dag kon beter dus''merkte hij op, want dat klonk niet als waar ze op gehoopt had. De langharige kater rekte zichzelf even uit en glimlachte zachtaardig naar Tidepaw.''Ik heb twee kikkers kunnen scoren, maar dat was ook een hoop gedoe''dat zei hij niet alleen om haar beter te laten voelen, hij had makkelijkere jachten gehad. Jagen was voor hem een manier om zijn gedachtes af te leiden en het concentreren op de prooi werkte bijna kalmerend voor hem. Degenen die hem goed genoeg kende wisten dat als hij met prooi aankwam dat een perfect moment was om een gesprekje met hem aan te gaan. Natuurlijk, de frustratie van een slechte of totaal mislukte jacht kende hij goed en hij kon prima begrijpen hoe Tidepaw zich hier onder voelde.


The fools are all the same Weepin13
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The fools are all the same
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: